Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar yaa öğleyin kreşe gittim oğlanı alıp eve bıraktım yemeğmi yedim kuaföre gittim fön çektirdim işe geri döndüm

kombimiz bozuldu dun..tamire geldiler bugun ana kart arizaliymis..tamir edip yaarin takicaklar..off banyo yapamadim kac gündür yaa..
canım yaa çok zor allah kolaylık versin neyse kış gelmeden değişince rahatlarsın
lucim bende s bedenleri görecem mi acaba yaa kaç seedir l-xl gitmekten helak oldum kıyafet almak bile istemiyorum bi zayıflayayım neler alacağım neler

canım yaaa bakma s beden aldığıma pazar tezgah bedeni ov :))) mağazalarda M yim hala.. geçen kotondan elbise aldım ben L alacaktım eşim bu çok büyük çuval gibi diye zorla M aldırdı, ben de daha alışamadım bu bedenlere..girdiğim yerlerde l veya xl soruyorum onlar size büyük olur diyorlar ppek bi şişiniyorum..Allahım isteyen herkese nasip etsin, ne güzel cümleymiş.bir keresinde girdiğim bir mağazada daha sormadan biz büyük beden çalışmıyoruz cevabı alınca şok olmuştum

ayyy sorma luci yaa ne kötü duygudur o benimde beğendiğim kıyafetlerin üzerimde düdük gibi durması sinir ediyor o yüzden giydiğim 3-4 parça bişey var onları forma gibi giyip duruyorum ama bi zayıflayayım sonra cillop gibi etekler topuklular kadın gibi giyineceğim

ayy nasil guzel bir duygu o..40 giyiyorsun mesela buyukbgeliyor..ben de istiyoooomm
ben de ayniyim bu aralar..insallah vericez canimm.biz de m s giyicez yakinda

canım yaaa sen şimdiden hazırla kendini, o günler çok yakıında...sen de cumbocum 2-3 ay bile geçmeden göreceksiniz farkı...

lucinin mutfak kapandıııı

sabah: 07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

öğle : 12:30
1 tatlı tabağı haşlanmış karnabahar
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak
2 yk yoğurt
1/4 haşlanmış tavuk göğüs

akşam: 16.30
1 tatlı tabağı bulgur pilavı
1 tatlı tabağı z.yağlı kurufasulye

su: 2,5 litre
spor: 12.770 adım (2 saat) tempolu parkur yürüyüşü + 30 dk aletli jim.

selam canlarım. çok özledim siziii
özür dilerim bin kere 3 gundur girmiyorum. çok çok özür d,ilerim
bilgisayar arızalandı yenı aldım bugun..
tekrar her gun bol bol gırecegım. nasılsınızz ??
(affedildim miii?)
geçmişi çok detaylı okuyamadım 30 sayfa atlanmış. beni fırçalayan oldu mu acaba..

menum
sabah 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalikddereotu 2 dilim ekmek
ara 10 badem meyveli yogurt
ogle 5 kadik yesil fasulye 2kadik yoğurt 1 dilimekmek yarim armut
ara 1 grissini 1 kk peynir 10 tane uzum
aksam 4 tane kofte salata 3 catal ekmek kadayifi
su 3 lt

Kızlar bugün giremedim.
Başım ağrıyordu YİNE!
Arada bir kalktım, ufak ufak işleri hallettim ve yattım.

Kaptanım, doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu, güzel yaşlar dilerim.
Seviliyorsun.

Lucim; saç dökülmesi için; mutlaka deneyeceğim.
Sadece su ile mi yıkıyordun?
Karbonat kullananları okumuştum bir ara, olmazsa ona bakayım bir.
Artık dayanmıyorum cidden.
Geçen eşimin annesi gelince şaşırdı.
Nasıl azalmış saçların, dikkat et sağlığına dedi.

Kabızlık sorunu, bende de var. Bir düzeliyor bir bozuluyor.

Kaptanım; kreşiniz hayırlı olsun. Kolay alışır umarım ufaklığın.

Dilacım; nerelerdesin şekerim?
Nasılsın iyisindir umarım.

Meltemcim; umarım dilediğin zaman hamile kalır, bebeğini alırsın kucağına.

Güneşcim; benim sorum arada kaynadı sanırım. Şu paket olayını merak etmiştim.

Menümü de yazayım;

Sabah:
- 1 domates
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir

Öğle:
- Yarım domates
- 1 kase yoğurt

Akşam:
- Mercimek yemeği
- 1 kase yoğurt

durumunu bildiğimiz için henüz fırçalamamıştık tatlım ama kopma takımdan, özleniyorsun...nasılsın bu arada? her şey yolundadır umarım

tatlım sadece su..su zaten en iyi çözücüdür önce bunu kabullen :) çünkü şamppuana çok alıştığımız için insan temizlenmemiş gibi hissediyor ama sağlığın için o histen kurtar kendini..geçen bi cildiye uzmanı çıktı, şimdi avrupada şampuan kullanılmıyormuş zararlarından dolayı sirkeli su ile farklı şeylerle yıkıyorlarmış. uuzman cilde zarar verir sadece su ile yıkayın dedi, doğru yolda olduğumu anladım :) benim tek sıkıntı sigara içtiğim için şampuan kullanmadığımda koku kalıyormuş gibi hissettiğimden dolayı glissin saç sularından kullandım ama onun da oldukça faydası olduğu kanaatindeyim. o da diplere değil sadece uçlara...

kızlar yaaa bakıyorum menlerinize hepiniz kuş kadar beslenmekyesiniz.ben se tabak tabak yemek yiyorum, demekki sorun ben de... bugünden itibaren porsiyonlarımı ksmaya çalışacağım. gerçi çok spor çok acıktırıyor nasıl dayanacağımı bilmiyorum ama deneyeceğim... meltemcim çok kısa sürede 55 i göreceksin canım, tebrik ediyorum iradeni ve azmini

kaptanım a canıım, face den de kutladım ama buradan da kutlayayım... iyi ki doğdun güzellik, iyi ki seni tanımışım...çoook güzel yılların olsun inşallah, öperim seni :)

Günaydın herkese !!!

kombimiz bozuldu dun..tamire geldiler bugun ana kart arizaliymis..tamir edip yaarin takicaklar..off banyo yapamadim kac gündür yaa..

cumbocum böyle şeyleri dert etme, gelir yaparlar, bizler böyle ufak tefek şeyler için dertleniyoruz, yazık kendimize yazık, herkesin başına gelir boşveeer .

lucicim afiyet olsun süper görünüyor

Menüm
Sabah 1 yumurta,3 yeşil zeytin ve 1 dilim ekmek
Öğle mandalina
Akşam 1 kase çorba

2 lt su ve 6 km yürüyüş

neee bu da menü mü toplamda 250 kalori etmez bunlar canım süper gidiyorsun da hem spor yapıyorsun hem çocukla uğraşıyorsun güçten kuvvetten düşüp hastalanma sakın dikkat et kendine, bence öğünlerin pek bir az hiç olmazsa günlük kalorin 1000 olsun

canım şahana götürmüşün taaki ekmek kadayıfına kadar tatlık sokma onları eve , olunca yenir 3 çatal pek bişey değil ama onun yerine sütlü tatlı ve meyve öneririm. Afiyet olsun

Afiyet olsun canım menün çok güzel, hatta öğşe menüsü az bile. Kusura bakma bende atlamışım. Ben bir yemek şirketinden yemeklerimi alıyorum, günlük 1100 kalorilik paket geliyor 5 öğün olarak ne çıkarsa bahtıma onları tüketiyorum.
Çok memnunum. Kendi diyetisylenleri falan var firmann, protein, karbon yağ dengesini hesaplayarak hazırlıyorlar, her gün ve her öğün değişik gelmesi müthiş

luci cim senin menülerin de çok gibi görünmüyor, istersen yazarken miktarlarını çorba kaşığı olarak yaz . O zaman daha net anlaşılabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…