- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.361
Hıımm evet kötü bir durum canım halledersiniz sende rahatlarsın üzülmekombimiz bozuldu dun..tamire geldiler bugun ana kart arizaliymis..tamir edip yaarin takicaklar..off banyo yapamadim kac gündür yaa..
canım yaa çok zor allah kolaylık versin neyse kış gelmeden değişince rahatlarsınkombimiz bozuldu dun..tamire geldiler bugun ana kart arizaliymis..tamir edip yaarin takicaklar..off banyo yapamadim kac gündür yaa..
canım yaaa bakma s beden aldığıma pazar tezgah bedeni ov :))) mağazalarda M yim hala.. geçen kotondan elbise aldım ben L alacaktım eşim bu çok büyük çuval gibi diye zorla M aldırdı, ben de daha alışamadım bu bedenlere..girdiğim yerlerde l veya xl soruyorum onlar size büyük olur diyorlar ppek bi şişiniyorum..Allahım isteyen herkese nasip etsin, ne güzel cümleymiş.bir keresinde girdiğim bir mağazada daha sormadan biz büyük beden çalışmıyoruz cevabı alınca şok olmuştumselam kızlar yaa öğleyin kreşe gittim oğlanı alıp eve bıraktım yemeğmi yedim kuaföre gittim fön çektirdim işe geri döndüm
canım yaa çok zor allah kolaylık versin neyse kış gelmeden değişince rahatlarsın
lucim bende s bedenleri görecem mi acaba yaa kaç seedir l-xl gitmekten helak oldum kıyafet almak bile istemiyorum bi zayıflayayım neler alacağım neler
ayyy sorma luci yaa ne kötü duygudur o benimde beğendiğim kıyafetlerin üzerimde düdük gibi durması sinir ediyor o yüzden giydiğim 3-4 parça bişey var onları forma gibi giyip duruyorum ama bi zayıflayayım sonra cillop gibi etekler topuklular kadın gibi giyineceğimcanım yaaa bakma s beden aldığıma pazar tezgah bedeni ov :))) mağazalarda M yim hala.. geçen kotondan elbise aldım ben L alacaktım eşim bu çok büyük çuval gibi diye zorla M aldırdı, ben de daha alışamadım bu bedenlere..girdiğim yerlerde l veya xl soruyorum onlar size büyük olur diyorlar ppek bi şişiniyorum..Allahım isteyen herkese nasip etsin, ne güzel cümleymiş.bir keresinde girdiğim bir mağazada daha sormadan biz büyük beden çalışmıyoruz cevabı alınca şok olmuştum
ayy nasil guzel bir duygu o..40 giyiyorsun mesela buyukbgeliyor..ben de istiyoooommcanım yaaa bakma s beden aldığıma pazar tezgah bedeni ov :))) mağazalarda M yim hala.. geçen kotondan elbise aldım ben L alacaktım eşim bu çok büyük çuval gibi diye zorla M aldırdı, ben de daha alışamadım bu bedenlere..girdiğim yerlerde l veya xl soruyorum onlar size büyük olur diyorlar ppek bi şişiniyorum..Allahım isteyen herkese nasip etsin, ne güzel cümleymiş.bir keresinde girdiğim bir mağazada daha sormadan biz büyük beden çalışmıyoruz cevabı alınca şok olmuştum
ben de ayniyim bu aralar..insallah vericez canimm.biz de m s giyicez yakindaayyy sorma luci yaa ne kötü duygudur o benimde beğendiğim kıyafetlerin üzerimde düdük gibi durması sinir ediyor o yüzden giydiğim 3-4 parça bişey var onları forma gibi giyip duruyorum ama bi zayıflayayım sonra cillop gibi etekler topuklular kadın gibi giyineceğim
canım yaaa sen şimdiden hazırla kendini, o günler çok yakıında...sen de cumbocum 2-3 ay bile geçmeden göreceksiniz farkı...ayyy sorma luci yaa ne kötü duygudur o benimde beğendiğim kıyafetlerin üzerimde düdük gibi durması sinir ediyor o yüzden giydiğim 3-4 parça bişey var onları forma gibi giyip duruyorum ama bi zayıflayayım sonra cillop gibi etekler topuklular kadın gibi giyineceğim
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 1 yumurta,3 yeşil zeytin ve 1 dilim ekmek
Öğle mandalina
Akşam 1 kase çorba
2 lt su ve 6 km yürüyüş
iyi gecelerİyi geceler arkadaşlar
durumunu bildiğimiz için henüz fırçalamamıştık tatlım ama kopma takımdan, özleniyorsun...nasılsın bu arada? her şey yolundadır umarımselam canlarım. çok özledim siziii
özür dilerim bin kere 3 gundur girmiyorum. çok çok özür d,ilerim
bilgisayar arızalandı yenı aldım bugun..
tekrar her gun bol bol gırecegım. nasılsınızz ??
(affedildim miii?)
geçmişi çok detaylı okuyamadım 30 sayfa atlanmış. beni fırçalayan oldu mu acaba..
Kızlar bugün giremedim.
Başım ağrıyordu YİNE!
Arada bir kalktım, ufak ufak işleri hallettim ve yattım.
Kaptanım, doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu, güzel yaşlar dilerim.
Seviliyorsun.
Lucim; saç dökülmesi için; mutlaka deneyeceğim.
Sadece su ile mi yıkıyordun?
Karbonat kullananları okumuştum bir ara, olmazsa ona bakayım bir.
Artık dayanmıyorum cidden.
Geçen eşimin annesi gelince şaşırdı.
Nasıl azalmış saçların, dikkat et sağlığına dedi.
Kabızlık sorunu, bende de var. Bir düzeliyor bir bozuluyor.
Kaptanım; kreşiniz hayırlı olsun. Kolay alışır umarım ufaklığın.
Dilacım; nerelerdesin şekerim?
Nasılsın iyisindir umarım.
Meltemcim; umarım dilediğin zaman hamile kalır, bebeğini alırsın kucağına.
Güneşcim; benim sorum arada kaynadı sanırım. Şu paket olayını merak etmiştim.
Menümü de yazayım;
Sabah:
- 1 domates
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
Öğle:
- Yarım domates
- 1 kase yoğurt
Akşam:
- Mercimek yemeği
- 1 kase yoğurt
kombimiz bozuldu dun..tamire geldiler bugun ana kart arizaliymis..tamir edip yaarin takicaklar..off banyo yapamadim kac gündür yaa..
lucinin mutfak kapandıııı
sabah: 07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
öğle : 12:30
1 tatlı tabağı haşlanmış karnabahar
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak
2 yk yoğurt
1/4 haşlanmış tavuk göğüs
akşam: 16.30
1 tatlı tabağı bulgur pilavı
1 tatlı tabağı z.yağlı kurufasulye
su: 2,5 litre
spor: 12.770 adım (2 saat) tempolu parkur yürüyüşü + 30 dk aletli jim.
Menüm
Sabah 1 yumurta,3 yeşil zeytin ve 1 dilim ekmek
Öğle mandalina
Akşam 1 kase çorba
2 lt su ve 6 km yürüyüş
menum
sabah 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalikddereotu 2 dilim ekmek
ara 10 badem meyveli yogurt
ogle 5 kadik yesil fasulye 2kadik yoğurt 1 dilimekmek yarim armut
ara 1 grissini 1 kk peynir 10 tane uzum
aksam 4 tane kofte salata 3 catal ekmek kadayifi
su 3 lt
Kızlar bugün giremedim.
Başım ağrıyordu YİNE!
Arada bir kalktım, ufak ufak işleri hallettim ve yattım.
Kaptanım, doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu, güzel yaşlar dilerim.
Seviliyorsun.
Lucim; saç dökülmesi için; mutlaka deneyeceğim.
Sadece su ile mi yıkıyordun?
Karbonat kullananları okumuştum bir ara, olmazsa ona bakayım bir.
Artık dayanmıyorum cidden.
Geçen eşimin annesi gelince şaşırdı.
Nasıl azalmış saçların, dikkat et sağlığına dedi.
Kabızlık sorunu, bende de var. Bir düzeliyor bir bozuluyor.
Kaptanım; kreşiniz hayırlı olsun. Kolay alışır umarım ufaklığın.
Dilacım; nerelerdesin şekerim?
Nasılsın iyisindir umarım.
Meltemcim; umarım dilediğin zaman hamile kalır, bebeğini alırsın kucağına.
Güneşcim; benim sorum arada kaynadı sanırım. Şu paket olayını merak etmiştim.
Menümü de yazayım;
Sabah:
- 1 domates
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
Öğle:
- Yarım domates
- 1 kase yoğurt
Akşam:
- Mercimek yemeği
- 1 kase yoğurt
kızlar yaaa bakıyorum menlerinize hepiniz kuş kadar beslenmekyesiniz.ben se tabak tabak yemek yiyorum, demekki sorun ben de... bugünden itibaren porsiyonlarımı ksmaya çalışacağım. gerçi çok spor çok acıktırıyor nasıl dayanacağımı bilmiyorum ama deneyeceğim... meltemcim çok kısa sürede 55 i göreceksin canım, tebrik ediyorum iradeni ve azmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?