Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
canım sen etüt yüzünden mazeretin olduğu için fırça atmadık ama bu kadar da ara vermezsin diye düşünmüştüm umarım herşey yolundadır kg lar ne durumda

tatlım menün 3 çatatl ekmek kadayıfı haricinde çok güzel az bile o da emziren annesin ben lohusayken yediklerimi düşünüyorum da gayet güzel
hm cim canım geçmiş olsun hadi toparlanda gel artık özledik seni
bu arada teşekkür ediyorum bende sizleri çok seviyorum
sen ve meltem çok az yiyorsunuz yaa bakın ben deli gibi yiyorum liste dışına çıkmadığım için menü paylaşmıyorum ama kg da veriyorum
kreşte de dün sorun yoktu bugün bakıcısı bıraktı kıyameti koparmış bakalım ne olacak

canım senin menün fazla değil tatlım yaa kızlarınki çok az
kaptanım a canıım, face den de kutladım ama buradan da kutlayayım... iyi ki doğdun güzellik, iyi ki seni tanımışım...çoook güzel yılların olsun inşallah, öperim seni :)

bende seni iyi ki tanımışım lucim kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
Günaydın minik kuslaaarrr..
kaptanim nice mutlu yıllara iyiki doğmussun :)

aksAmki ekmek kadayifi icin ben de uzuldum..esim srvmez pek bana almis..yememdiyince bozuldu daha erken ddiyet icin hatirim icin ye diyince aldim birkac catal

göğsümdeki sütün doluluk oranina gore kilom epey oynuyor. .400-500 gr farkediyor..kuzumu zireyim bi daha tartilcam

dun kombimiz yapıldı cok şükür. .ogleden sonra komşular bebek görmeye gelecekler. .haxirlik yapicam fazla giremezsem kuzmazsiniz di mi..

saol tatlım evet o farketen kuzu emsin annesi sen öyle tartıl bakalım nasıl olacak listelere girmesen bile inan çok güzel gidiyorsun özellikle lohusa olan birisi için

kızlar dünkü menümü paylaşıyım

sabah : sebzeli peynirli omlet, salatalık 1 dilim kepekli ekmek

ara : meyve salatası yarım, 10 adet leblebi (patronum getirmiş baharatlı falan çok güzeldi)

öğle: nohutlu domates çorbası terbiyeli brokolili köfte (ikisini de ilk defa yedim çok beğendim )

ara : ton balıklı dip sos ve susamlı simit kıtırları (nefisti tadına doyamadım hemen bitti )

akşam : çıtır kadayıflı tavuk, kremalı mantar

2,5 lt su

sevgiler

arkadaşlar yarın süper sonuçlarla aranızda olacağım

Günaydın kızlarr
Hm22 geldim canm geldim iyiyim sen nasılsınn
Lucim biliyormusun yüzünüzü hiç görmedigim halde burayı düşündükçe içim ısınıyo ve girmeyince çok dikenüstünde hzuursuz hissediyorum iyiym sen nasılsın:)
Kaptanım ben zaten giremiordum pc bozuldu dün aldım 2 gündür vermiştim format filan atıldı .
Merak etmeyin diyete devam sadece sabah etüte giderken annem tıkabasa doldıruyo
Tartıldım 75.8 im şuan bakalım yarına ne olcam:)

mavi jean reklamlarında serenay'a bayılıyorum kimbilir kaç beden giyiyordur ? Hafta sonu gibip bende mavi'nin gold serisinden almayı düşünüyorum, hedefe ulaşmaya daha çok var, onu bekleyene kadar hiçbirşeyim kalmayacak giyecek, ara bir alışveriş yapıcam küçük ama,

hedefime bir ulaşıyım doğumgünümden önce alışveriş manyağı olucam

canım resmen bağımlılık yapıyor burası o konuda hiç sorma bu arada ptesi sabah uçağı ile geliyorum adanaya
yarına daha fazla bekliyorum ona göre tatlım öptüm

güneş cim bende yılbaşını bekliyorum alışveriş yapmak için yılbaşına kadar sanırım bayaa bir yok katedeceğim

dilacım inşallah yarına 200 gr. falan daha gider, yine 1. oluruz huhuuu

kızlar bişey sorucam, bizim takım 3 kişi görünüyor, hm , luci ve kaptanım siz ne zaman olacaksınız bir zamanı var anlamadım,

Günaydın arkadaşlar,
Nice mutlu yıllara kaptancım iyiki doğdun.

Teşekkür ederim canım .menün gayet güzel bende mercimek yememiştim uzun zaman oldu.bi gün yapıcam.

Teşekkür ederim canım. Canım hiç yemek yemek istemiyor ya.acıkınca 1-2 kavrulmamış badem yiyorum. Akşamları et falan böyle gidiyor. Aslında ben menümü tam yazamıyorum çok dağınık.

Canım aslında ben menümü tam yazamıyorum. Acıkınca badem yiyorum 1-2 tane sonra bebeğin meyvesinden yiyorum.çok dağınık benim menü.sabah ılık su ile kuru meyve yiyorum o beni tutuyor.tamam daha düzenli yazıcam menüleri.

Emzir sen canım maşallah iyi iyi.

dun kombimiz yapıldı cok şükür. .ogleden sonra komşular bebek görmeye gelecekler. .haxirlik yapicam fazla giremezsem kuzmazsiniz di mi..
Kolay gelsin canım.
Maşallah canım ne güzel bir menü.

Ben şuan mavinin 29 beden skinn giyiyorum ama baya bol geliyor.

huhuuuuu kızlarrrrr :) 14 km deli gibi yürüdüm yürümedim koştum geldim evime..şimdi doğuşun 10 karışk bitki çayını aldım içiyorum. bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım spora, böylesi daha iyi sanki, kuş gibi oluyorum...az önce tartıldım relim ve gribim bitmedi ödemden şişim lakin tartı 69, 5 çok şükür... off yarına 68 göreydim iyiydi ama imkansız tabiki.. bakalım bol yeşillik aldım az salataya yükleneyim bu ara... buralardayım kocaman öperim hepinizi

kızlarrr işte benim parkurum..insan burada 14 değil 34 km yürüse yorulmaz vallahi...şehrin içindeki cennet....gözünüz gönlünüz açılsın :)

Eklentiler

• inci.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 61
  • inci2.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 55
  • inci3.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 61
  • inci4.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 59
  • inci5.webp
    124,4 KB · Görüntüleme: 57
kızlar bişey sorucam, bizim takım 3 kişi görünüyor, hm , luci ve kaptanım siz ne zaman olacaksınız bir zamanı var anlamadım,

canım şöyle açıklayayım ben sana , ben hedef kiloma ulaştığım için mezun oldum, mezun olan üye 6 ay listelere dönemez. gerçi çok istediğimi de söyleyemem çünkü yaş,kemik ve vücut tipimden dolayı artk çok az gidiyor kilom bu da listeye girersem ortalamayı düşürür. takımda 3 kişi olup takım kapanmasın diye hem sohbet etmek hem takımı canlandırmak hem de koruma sürecimde sizlerle olmak için buradayım. ayrıca takımdaki her üye istediği sürede izin alabilir, bilginiz olsun. toplight ve hmcim izindeler. cumbo da bu hafta girecek listelere sanırım :) umarım açıklayıcı olabilmişimdir güneşcim

Bu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.

harikasın canım, yine bireyselde derece alırsın valla, belki bende alırııımmmm

canım açıklaman için teşekkürler, izindekiler de gelin hadi yerinizi alın

canım parkuruna bayıldım valla şanslısın

dilacım inşallah yarına 200 gr. falan daha gider, yine 1. oluruz huhuuu

canım ben biraz daha toparlayayım gireceğim listelere 1-2 haftaya girerim sanırım hm yi bekliyoruz bakalım ne zaman girecek diye
bu arada yeni alım yapacağız ama ne zaman başvuru olursa
Bu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.

maşallah canım yaa hadi bakalım güneşi de merak ediyorum ben

rica ederim tatlım :) hadi gelin birlikte yürüyelim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…