- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.381
canım sen etüt yüzünden mazeretin olduğu için fırça atmadık ama bu kadar da ara vermezsin diye düşünmüştüm umarım herşey yolundadır kg lar ne durumdaselam canlarım. çok özledim siziii
özür dilerim bin kere 3 gundur girmiyorum. çok çok özür d,ilerim
bilgisayar arızalandı yenı aldım bugun..
tekrar her gun bol bol gırecegım. nasılsınızz ??
(affedildim miii?)
geçmişi çok detaylı okuyamadım 30 sayfa atlanmış. beni fırçalayan oldu mu acaba..
tatlım menün 3 çatatl ekmek kadayıfı haricinde çok güzel az bile o da emziren annesin ben lohusayken yediklerimi düşünüyorum da gayet güzelmenum
sabah 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalikddereotu 2 dilim ekmek
ara 10 badem meyveli yogurt
ogle 5 kadik yesil fasulye 2kadik yoğurt 1 dilimekmek yarim armut
ara 1 grissini 1 kk peynir 10 tane uzum
aksam 4 tane kofte salata 3 catal ekmek kadayifi
su 3 lt
hm cim canım geçmiş olsun hadi toparlanda gel artık özledik seniKızlar bugün giremedim.
Başım ağrıyordu YİNE!
Arada bir kalktım, ufak ufak işleri hallettim ve yattım.
Kaptanım, doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu, güzel yaşlar dilerim.
Seviliyorsun.
Lucim; saç dökülmesi için; mutlaka deneyeceğim.
Sadece su ile mi yıkıyordun?
Karbonat kullananları okumuştum bir ara, olmazsa ona bakayım bir.
Artık dayanmıyorum cidden.
Geçen eşimin annesi gelince şaşırdı.
Nasıl azalmış saçların, dikkat et sağlığına dedi.
Kabızlık sorunu, bende de var. Bir düzeliyor bir bozuluyor.
Kaptanım; kreşiniz hayırlı olsun. Kolay alışır umarım ufaklığın.
Dilacım; nerelerdesin şekerim?
Nasılsın iyisindir umarım.
Meltemcim; umarım dilediğin zaman hamile kalır, bebeğini alırsın kucağına.
Güneşcim; benim sorum arada kaynadı sanırım. Şu paket olayını merak etmiştim.
Menümü de yazayım;
Sabah:
- 1 domates
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
Öğle:
- Yarım domates
- 1 kase yoğurt
Akşam:
- Mercimek yemeği
- 1 kase yoğurt
canım senin menün fazla değil tatlım yaa kızlarınki çok azkızlar yaaa bakıyorum menlerinize hepiniz kuş kadar beslenmekyesiniz.ben se tabak tabak yemek yiyorum, demekki sorun ben de... bugünden itibaren porsiyonlarımı ksmaya çalışacağım. gerçi çok spor çok acıktırıyor nasıl dayanacağımı bilmiyorum ama deneyeceğim... meltemcim çok kısa sürede 55 i göreceksin canım, tebrik ediyorum iradeni ve azmini
kaptanım a canıım, face den de kutladım ama buradan da kutlayayım... iyi ki doğdun güzellik, iyi ki seni tanımışım...çoook güzel yılların olsun inşallah, öperim seni :)
teşekkürler tatlımKaptancım doğumgünün kutlu olsun
saol tatlım evet o farketen kuzu emsin annesi sen öyle tartıl bakalım nasıl olacak listelere girmesen bile inan çok güzel gidiyorsun özellikle lohusa olan birisi içinGünaydın minik kuslaaarrr..
kaptanim nice mutlu yıllara iyiki doğmussun :)
aksAmki ekmek kadayifi icin ben de uzuldum..esim srvmez pek bana almis..yememdiyince bozuldu daha erken ddiyet icin hatirim icin ye diyince aldim birkac catal
göğsümdeki sütün doluluk oranina gore kilom epey oynuyor. .400-500 gr farkediyor..kuzumu zireyim bi daha tartilcam
kolay gelsin kız 2 çocukla ne hazırlayacaksın fazla yorma kendinidun kombimiz yapıldı cok şükür. .ogleden sonra komşular bebek görmeye gelecekler. .haxirlik yapicam fazla giremezsem kuzmazsiniz di mi..
canım resmen bağımlılık yapıyor burası o konuda hiç sorma bu arada ptesi sabah uçağı ile geliyorum adanayaGünaydın kızlarr
Hm22 geldim canm geldim iyiyim sen nasılsınn
Lucim biliyormusun yüzünüzü hiç görmedigim halde burayı düşündükçe içim ısınıyo ve girmeyince çok dikenüstünde hzuursuz hissediyorum iyiym sen nasılsın:)
Kaptanım ben zaten giremiordum pc bozuldu dün aldım 2 gündür vermiştim format filan atıldı .
Merak etmeyin diyete devam sadece sabah etüte giderken annem tıkabasa doldıruyo
Tartıldım 75.8 im şuan bakalım yarına ne olcam:)
güneş cim bende yılbaşını bekliyorum alışveriş yapmak için yılbaşına kadar sanırım bayaa bir yok katedeceğimmavi jean reklamlarında serenay'a bayılıyorum kimbilir kaç beden giyiyordur ? Hafta sonu gibip bende mavi'nin gold serisinden almayı düşünüyorum, hedefe ulaşmaya daha çok var, onu bekleyene kadar hiçbirşeyim kalmayacak giyecek, ara bir alışveriş yapıcam küçük ama,
hedefime bir ulaşıyım doğumgünümden önce alışveriş manyağı olucam
Günaydın kızlarr
Hm22 geldim canm geldim iyiyim sen nasılsınn
Lucim biliyormusun yüzünüzü hiç görmedigim halde burayı düşündükçe içim ısınıyo ve girmeyince çok dikenüstünde hzuursuz hissediyorum iyiym sen nasılsın:)
Kaptanım ben zaten giremiordum pc bozuldu dün aldım 2 gündür vermiştim format filan atıldı .
Merak etmeyin diyete devam sadece sabah etüte giderken annem tıkabasa doldıruyo
Tartıldım 75.8 im şuan bakalım yarına ne olcam:)
Teşekkür ederim canım .menün gayet güzel bende mercimek yememiştim uzun zaman oldu.bi gün yapıcam.Kızlar bugün giremedim.
Başım ağrıyordu YİNE!
Arada bir kalktım, ufak ufak işleri hallettim ve yattım.
Kaptanım, doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu, güzel yaşlar dilerim.
Seviliyorsun.
Lucim; saç dökülmesi için; mutlaka deneyeceğim.
Sadece su ile mi yıkıyordun?
Karbonat kullananları okumuştum bir ara, olmazsa ona bakayım bir.
Artık dayanmıyorum cidden.
Geçen eşimin annesi gelince şaşırdı.
Nasıl azalmış saçların, dikkat et sağlığına dedi.
Kabızlık sorunu, bende de var. Bir düzeliyor bir bozuluyor.
Kaptanım; kreşiniz hayırlı olsun. Kolay alışır umarım ufaklığın.
Dilacım; nerelerdesin şekerim?
Nasılsın iyisindir umarım.
Meltemcim; umarım dilediğin zaman hamile kalır, bebeğini alırsın kucağına.
Güneşcim; benim sorum arada kaynadı sanırım. Şu paket olayını merak etmiştim.
Menümü de yazayım;
Sabah:
- 1 domates
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
Öğle:
- Yarım domates
- 1 kase yoğurt
Akşam:
- Mercimek yemeği
- 1 kase yoğurt
Teşekkür ederim canım. Canım hiç yemek yemek istemiyor ya.acıkınca 1-2 kavrulmamış badem yiyorum. Akşamları et falan böyle gidiyor. Aslında ben menümü tam yazamıyorum çok dağınık.kızlar yaaa bakıyorum menlerinize hepiniz kuş kadar beslenmekyesiniz.ben se tabak tabak yemek yiyorum, demekki sorun ben de... bugünden itibaren porsiyonlarımı ksmaya çalışacağım. gerçi çok spor çok acıktırıyor nasıl dayanacağımı bilmiyorum ama deneyeceğim... meltemcim çok kısa sürede 55 i göreceksin canım, tebrik ediyorum iradeni ve azmini
Canım aslında ben menümü tam yazamıyorum. Acıkınca badem yiyorum 1-2 tane sonra bebeğin meyvesinden yiyorum.çok dağınık benim menü.sabah ılık su ile kuru meyve yiyorum o beni tutuyor.tamam daha düzenli yazıcam menüleri.Günaydın herkese !!!
cumbocum böyle şeyleri dert etme, gelir yaparlar, bizler böyle ufak tefek şeyler için dertleniyoruz, yazık kendimize yazık, herkesin başına gelir boşveeer .
lucicim afiyet olsun süper görünüyor
neee bu da menü mü toplamda 250 kalori etmez bunlarcanım süper gidiyorsun da hem spor yapıyorsun hem çocukla uğraşıyorsun güçten kuvvetten düşüp hastalanma sakın dikkat et kendine, bence öğünlerin pek bir az hiç olmazsa günlük kalorin 1000 olsun
canım şahana götürmüşün taaki ekmek kadayıfına kadar tatlık sokma onları eve , olunca yenir 3 çatal pek bişey değil ama onun yerine sütlü tatlı ve meyve öneririm. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün çok güzel, hatta öğşe menüsü az bile. Kusura bakma bende atlamışım. Ben bir yemek şirketinden yemeklerimi alıyorum, günlük 1100 kalorilik paket geliyor 5 öğün olarak ne çıkarsa bahtıma onları tüketiyorum.
Çok memnunum. Kendi diyetisylenleri falan var firmann, protein, karbon yağ dengesini hesaplayarak hazırlıyorlar, her gün ve her öğün değişik gelmesi müthiş
luci cim senin menülerin de çok gibi görünmüyor, istersen yazarken miktarlarını çorba kaşığı olarak yaz . O zaman daha net anlaşılabilir,
Emzir sen canım maşallah iyi iyi.Günaydın minik kuslaaarrr..
kaptanim nice mutlu yıllara iyiki doğmussun :)
aksAmki ekmek kadayifi icin ben de uzuldum..esim srvmez pek bana almis..yememdiyince bozuldu daha erken ddiyet icin hatirim icin ye diyince aldim birkac catal
göğsümdeki sütün doluluk oranina gore kilom epey oynuyor. .400-500 gr farkediyor..kuzumu zireyim bi daha tartilcam
Kolay gelsin canım.dun kombimiz yapıldı cok şükür. .ogleden sonra komşular bebek görmeye gelecekler. .haxirlik yapicam fazla giremezsem kuzmazsiniz di mi..
Maşallah canım ne güzel bir menü.kızlar dünkü menümü paylaşıyım
sabah : sebzeli peynirli omlet, salatalık 1 dilim kepekli ekmek
ara : meyve salatası yarım, 10 adet leblebi (patronum getirmiş baharatlı falan çok güzeldi)
öğle: nohutlu domates çorbası terbiyeli brokolili köfte (ikisini de ilk defa yedim çok beğendim )
ara : ton balıklı dip sos ve susamlı simit kıtırları (nefisti tadına doyamadım hemen bitti )
akşam : çıtır kadayıflı tavuk, kremalı mantar
2,5 lt su
sevgiler
arkadaşlar yarın süper sonuçlarla aranızda olacağım
Ben şuan mavinin 29 beden skinn giyiyorum ama baya bol geliyor.mavi jean reklamlarında serenay'a bayılıyorum kimbilir kaç beden giyiyordur ? Hafta sonu gibip bende mavi'nin gold serisinden almayı düşünüyorum, hedefe ulaşmaya daha çok var, onu bekleyene kadar hiçbirşeyim kalmayacak giyecek, ara bir alışveriş yapıcam küçük ama,
hedefime bir ulaşıyım doğumgünümden önce alışveriş manyağı olucam
kızlar bişey sorucam, bizim takım 3 kişi görünüyor, hm , luci ve kaptanım siz ne zaman olacaksınız bir zamanı var anlamadım,
Bu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.
canım şöyle açıklayayım ben sana , ben hedef kiloma ulaştığım için mezun oldum, mezun olan üye 6 ay listelere dönemez. gerçi çok istediğimi de söyleyemem çünkü yaş,kemik ve vücut tipimden dolayı artk çok az gidiyor kilom bu da listeye girersem ortalamayı düşürür. takımda 3 kişi olup takım kapanmasın diye hem sohbet etmek hem takımı canlandırmak hem de koruma sürecimde sizlerle olmak için buradayım. ayrıca takımdaki her üye istediği sürede izin alabilir, bilginiz olsun. toplight ve hmcim izindeler. cumbo da bu hafta girecek listelere sanırım :) umarım açıklayıcı olabilmişimdir güneşcim
canım ben biraz daha toparlayayım gireceğim listelere 1-2 haftaya girerim sanırım hm yi bekliyoruz bakalım ne zaman girecek diyedilacım inşallah yarına 200 gr. falan daha gider, yine 1. oluruz huhuuu
kızlar bişey sorucam, bizim takım 3 kişi görünüyor, hm , luci ve kaptanım siz ne zaman olacaksınız bir zamanı var anlamadım,
Bu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.
harikasın canım, yine bireyselde derece alırsın valla, belki bende alırııımmmm
canım açıklaman için teşekkürler, izindekiler de gelin hadi yerinizi alın
canım parkuruna bayıldım valla şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?