Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaarrr size şahane bir karnabahar yemeği tarifi vereyim hem çok kalorisiz hem de çok lezzetli oluyor.karnabaharlar çiçek çiçek ayrılıyor, içine yuvarlak havuç dilimliyoruz derin bir tencereye koyup çok az zeytinyağı ve tuz ile başlıyoruz yüksek ateşte pişirmeye... biraz altı tutacak, karıştırıp ara ara, dibi hafif tutunca kısık ateşe getirip biraz kırmızı toz biber serpiyoruz az daha z. yağı koyup kapağını kapatıyoruz. kısık ateşte hafif yumuşayana kadar pişirip, soğuyunca sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz. bu hafta 3. kez yapıyorum acayip lezzetli. karnabaharlar haşlanmadığı için önceden de tüm vitamini içinde kalıyor. öneririm canlar

mpuan kullanmadığımda koku kalıyormuş gibi hissettiğimden dolayı glissin saç sularından kullandım ama onun da oldukça faydası olduğu kanaatindeyim. o da diplere değil sadece uçlara...[/QUOTE]

Benim saçım, çabuk yağlanıyor Lucim.
Acaba, nasıl olur sırf su ile.
Bugün deneyeceğim zaten her şekilde de.
Gliss'in hangisinden kullanıyorsun?
Sarısını kullanıyorum ben. Siyahından hiç memnun kalmadım.
Çıkınca da gliss denerim.
Bu arada, hiç yakıştıramadım sana sigarayı.

Bir kaç günden beri geç kalkıyorum Güneşcim.
O neden ile öğle aslında ara gibi oluyor.
Güzelmiş gerçekten senin şirket işi.
Hem yemek ile uğraşmazsın.
Hem lezzetli kilo verme.

Kaptanım, ben de artık listelere dönmek istiyorum ama +3teydim bugün.
Onları vermeden ne yazık ki mümkün değil.
Menülerimi git gide arttırmaya çalışıyorum kaptanım.
Ufaklık, nazını size yapar. Siz gidin. O ağlayan çocuktan eser kalmaz eminim.

]

Afiyet olsun şekerim.

Gel tabi Dilacım yahu.
İyiyim ben de. Çalışmaların nasıl gidiyor?

Ben o kızı hiç sevmiyorum ya.
Çok itici geliyor nedense.
O reklam ile de eşim çok dalga geçiyor.
Bak bak, giydi ya maviyi, nasıl da atlıyor çatıdan çatıya diye :)

dilacım inşallah yarına 200 gr. falan daha gider, yine 1. oluruz huhuuu

kızlar bişey sorucam, bizim takım 3 kişi görünüyor, hm , luci ve kaptanım siz ne zaman olacaksınız bir zamanı var anlamadım,

Güneşcim, ben izne çıktım. Sonra kilo aldım. Şimdi dönemiyorum listelere :)

Ben de ne zamandır yemiyordum Mercimek.
Yemek hali ile yapınca, çok seviyorum aslında.

Bu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.

Harikasın Meltemcim.

Lucim, yine harikasın.
Maşallah daha regl bile bitmeden bu haldesin.

kızlarrr işte benim parkurum..insan burada 14 değil 34 km yürüse yorulmaz vallahi...şehrin içindeki cennet....gözünüz gönlünüz açılsın :)

Bu nedir ya.
Bildiğin kartpostal resmi.
Bence de, cennetten farksız.

Ben nedense, son zamanlarda karnabahar yiyemiyorum.
Geçen kış fazla tüketmiştim, ondan mı bilmiyorum ama düşünmek bile istemiyorum.

canım ilk bir kaç gün şampuan kullanmamak garip gelecek ama 1 hafta dene.. gliss siyah kullanıyorum canım ben hem şampuan hem krem hem de sprey olarak... bi ara panthenin mavisini de kullandım iikisinden de memnuun kaldım aslında.

yaaa kuzum bu kadar güzel bir parkur olur da yürünmez mi, o sebeple her sabah koşarak gidiyorum o miss gibi çınar ağaçları terapi gibi geliyor bana. atla gel birlikte yürüyelim bebişim....

karnabaharı çok seviyorum ben hem de çok tok tutuyor. sen soğumuşsun belliki bu kışı es geç o halde ki, seneye özle :)

Deneyeceğim Lucim kesinlikle.
Saçlarım bildiğim bir avuç kaldı
Yürünür valla o parkurda hiç yürünmez mi
Ben bile olsam 10 km yürürüm orada.
Soğudum Lucim. Aslında çok severdim.
Her gün yesem sıkılmazdım ama abartmışım sanırım.

aktardan yağ da al canım badem yağı hint yağı saç köklerini çok besler. sarımsak yağı saç çıkarır..bir danış istersen aktara... bi de vitamine başla. zaten halsizlik için düşünüyorsun eczaneye danış saçlarına da faydalı olabilecek bir vitamin versin...

Hint yağı, badem yağı falan kullanıyordum Lucim.
Dökülmeler çok artınca, yağ kullanımını da kestim sıkıntı olur ise diye.
supradyn kullanmaya başladım canım vitamin. Bakalım nasıl olacak.

iyi gelir inşallah canım stres yapma kendine bir şeyi...dönemseldir...

bu gidisle 1 ayda ulasacaksin hedefine.off ben eski giysiletime sigsam simdilik yeter bsna
29 bedeeeennn hayal gibi
Bu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.
uine birinci olacajsin..muhtesrmsin
bisey kalmamis 68e..belki de yarin gorursun..
kızlarrr işte benim parkurum..insan burada 14 değil 34 km yürüse yorulmaz vallahi...şehrin içindeki cennet....gözünüz gönlünüz açılsın :)
vaaaooovvv muhtesemmmmm..bence de 20 km bile yurunur burda...neresi bu cennet..

Umarım Lucim. Bu senin yöntem bir heyecanlandırdı bakalım.
Ne kadar sürede etkisini görmüştün sen?
canım ilk hafta geçince dökülmenin durduğunu göreceksin...zaten mantıken de düşündüğümüzde sürekli kimyasallar yoruyor saç köklerini ve saçı...avuç avuç dökülüyordu o zamanlar benim de saçlarım duşa girmekten korkar olmştum...

inşallah görrüm canım ama zor... reglim bitmedi çünkü... hadi toplaşıp hep birlikte yürüyelim..denizli canım

Nasıl mutlu olduğumu anlatamam.
Ben de dökülmeyen saçlar istiyorum Lucim :)

Nasıl mutlu olduğumu anlatamam.
Ben de dökülmeyen saçlar istiyorum Lucim :)
yavaş yavaş olacak tatlım ohh nasıl rahatım şimdi anlatamam ben avuç avuç kullanırdım şampuanı :) sen de gönlünüü ferah tuut..dökülme durunca aktardan yağ al biraz bakım yap kendine..ihmal etme kendini.zaten vitaminin de faydası olur

Ben de sanırım fazla kullanıyorum Lucim.
Bir de her gün giriyorum duşa.
Aslında 1-2 gün durma şansım olsa iyi olacak ama çok hızlı yağlandığı için imkan olmuyor.

Ben de sanırım fazla kullanıyorum Lucim.
Bir de her gün giriyorum duşa.
Aslında 1-2 gün durma şansım olsa iyi olacak ama çok hızlı yağlandığı için imkan olmuyor.
benim de ince telli saçlarım ve çabuk yağlanr ama saç köklerinin de o yağa ihtiyacı var beslenebilmesi için...

bir gün parkta seni keşfedecekler ve seni tv de görücez milli sporcumuz olarak . Maşallah sana ya 14 km.waw.

Mükemmel canım.
Hedef kiloma ulaşınca bence mezun olucam.1 - 2 aya mezun olurum galiba.

Bu hafta yine derece almamız lazım yoksa benim motivasyonum düşer. Çok çabalıyorum ben kilo düşmesi için.ev çocuk enerjimi yüksek tutmak için öyle saatler ayarlıyorum ki çok ince hesaplar yapıyorum...bu hafta yine 1. olmamız lazım canım.

İnşallah kaptanım. Ben 1 aya mezun olurum kesin.zaten ipin ucunu kaçırmamalısın. Kaçırırsan verdiğin kiloları alırsın.55 e ulaştığımda hemen kas yapıcam.

Hımmm leziz

mpuan kullanmadığımda koku kalıyormuş gibi hissettiğimden dolayı glissin saç sularından kullandım ama onun da oldukça faydası olduğu kanaatindeyim. o da diplere değil sadece uçlara...

Benim saçım, çabuk yağlanıyor Lucim.
Acaba, nasıl olur sırf su ile.
Bugün deneyeceğim zaten her şekilde de.
Gliss'in hangisinden kullanıyorsun?
Sarısını kullanıyorum ben. Siyahından hiç memnun kalmadım.
Çıkınca da gliss denerim.
Bu arada, hiç yakıştıramadım sana sigarayı.

Bir kaç günden beri geç kalkıyorum Güneşcim.
O neden ile öğle aslında ara gibi oluyor.
Güzelmiş gerçekten senin şirket işi.
Hem yemek ile uğraşmazsın.
Hem lezzetli kilo verme.

Kaptanım, ben de artık listelere dönmek istiyorum ama +3teydim bugün.
Onları vermeden ne yazık ki mümkün değil.
Menülerimi git gide arttırmaya çalışıyorum kaptanım.
Ufaklık, nazını size yapar. Siz gidin. O ağlayan çocuktan eser kalmaz eminim.

]

Afiyet olsun şekerim.

Gel tabi Dilacım yahu.
İyiyim ben de. Çalışmaların nasıl gidiyor?

Ben o kızı hiç sevmiyorum ya.
Çok itici geliyor nedense.
O reklam ile de eşim çok dalga geçiyor.
Bak bak, giydi ya maviyi, nasıl da atlıyor çatıdan çatıya diye :)

Güneşcim, ben izne çıktım. Sonra kilo aldım. Şimdi dönemiyorum listelere :)

Ben de ne zamandır yemiyordum Mercimek.
Yemek hali ile yapınca, çok seviyorum aslında.

Harikasın Meltemcim.

Lucim, yine harikasın.
Maşallah daha regl bile bitmeden bu haldesin.

Bu nedir ya.
Bildiğin kartpostal resmi.
Bence de, cennetten farksız.

Ben nedense, son zamanlarda karnabahar yiyemiyorum.
Geçen kış fazla tüketmiştim, ondan mı bilmiyorum ama düşünmek bile istemiyorum.[/QUOTE]
Canım mercimeğin yemeğinide çorbasınıda çok severim. Aklıma babanem gelir.cadı kadın ya tontikim.
Canım evet hemen o 3 kiloyu ver ve listeye geri dön.sen gelene kadar biz mezun olucaz.

Sen yeni doğum yaptın canım vericeksin ben 9 aydır uğraşıyorum.merak etmee...

Arkadaşlar ben şunu gördüm herkes aç kalmaktan korkuyor gibi. Ben ilk zayıflama kararımı aç kalma korkumu yenerek başladım diyebilirim. Sürekli açım aslında ve bundan sonra hiçbir zaman tam doymucam. sadece yemeklerin tadına bakıyorum. Bu ne zaman biticek yağları eritip kasa dönüştürdüğümde doyabilirim gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum?

benim de ince telli saçlarım ve çabuk yağlanr ama saç köklerinin de o yağa ihtiyacı var beslenebilmesi için...

Ne yazık ki öyle ama pis hissediyor kendini işte insan.
Dur bakalım, bugün sırf su ile yıkayıp, 2 gün de saçımı yıkamayayım hiç nasıl olacak.

Canım mercimeğin yemeğinide çorbasınıda çok severim. Aklıma babanem gelir.cadı kadın ya tontikim.
Canım evet hemen o 3 kiloyu ver ve listeye geri dön.sen gelene kadar biz mezun olucaz.

Sen yeni doğum yaptın canım vericeksin ben 9 aydır uğraşıyorum.merak etmee...[/QUOTE]

Şaka maka öyle olacak Meltemcim.
Benim tiroidden dolayı da kilo vermem çok yavaş.
Kaçamak yapmasam, spor yapsam da( ki öyle yapıyorum şu sıralarda) gramlar ile gidiyor ancak.

canım aç kalmadanda zayıflanıyor doğru şeyler tüketerek ben mesela hiç aç kalmıyorum şu diyetisyenin diyetiyle ama senin kadar hızlı kg veremiyorum senin mezuniyetine az kaldı bu arada

kızlar saç dökülmesine yılan yağı da çok etkiliymiş haberiniz olsun

canım aslında ben de aç kalmadan zayıflayanlardanım. tamam akşam 5 den sonra yemeyerek geceleri çok açlık çektim ama normalde gün içinde hiç açlık hissetmedim. bol marul salata, z.yağlı diyet yemekler, haşlanmış tavuk, bol yoğurt tüketerek ki karatyda patlayana kadar yemek vardır, ve sporla verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…