- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.401
Afiyet olsun canım menün çok güzel, hatta öğşe menüsü az bile. Kusura bakma bende atlamışım. Ben bir yemek şirketinden yemeklerimi alıyorum, günlük 1100 kalorilik paket geliyor 5 öğün olarak ne çıkarsa bahtıma onları tüketiyorum.
Çok memnunum. Kendi diyetisylenleri falan var firmann, protein, karbon yağ dengesini hesaplayarak hazırlıyorlar, her gün ve her öğün değişik gelmesi müthiş
günaydınlarrrr
canım sen etüt yüzünden mazeretin olduğu için fırça atmadık ama bu kadar da ara vermezsin diye düşünmüştüm umarım herşey yolundadır kg lar ne durumda
tatlım menün 3 çatatl ekmek kadayıfı haricinde çok güzel az bile o da emziren annesin ben lohusayken yediklerimi düşünüyorum da gayet güzel
hm cim canım geçmiş olsun hadi toparlanda gel artık özledik seni
bu arada teşekkür ediyorum bende sizleri çok seviyorum
sen ve meltem çok az yiyorsunuz yaa bakın ben deli gibi yiyorum liste dışına çıkmadığım için menü paylaşmıyorum ama kg da veriyorum
kreşte de dün sorun yoktu bugün bakıcısı bıraktı kıyameti koparmış bakalım ne olacak
canım senin menün fazla değil tatlım yaa kızlarınki çok az
bende seni iyi ki tanımışım lucim kocaman öpüyorum
kızlar dünkü menümü paylaşıyım
sabah : sebzeli peynirli omlet, salatalık 1 dilim kepekli ekmek
ara : meyve salatası yarım, 10 adet leblebi (patronum getirmiş baharatlı falan çok güzeldi)
öğle: nohutlu domates çorbası terbiyeli brokolili köfte (ikisini de ilk defa yedim çok beğendim )
ara : ton balıklı dip sos ve susamlı simit kıtırları (nefisti tadına doyamadım hemen bitti )
akşam : çıtır kadayıflı tavuk, kremalı mantar
2,5 lt su
sevgiler
arkadaşlar yarın süper sonuçlarla aranızda olacağım
Gel tabi Dilacım yahu.Günaydın kızlarr
Hm22 geldim canm geldim iyiyim sen nasılsınn
Lucim biliyormusun yüzünüzü hiç görmedigim halde burayı düşündükçe içim ısınıyo ve girmeyince çok dikenüstünde hzuursuz hissediyorum iyiym sen nasılsın:)
Kaptanım ben zaten giremiordum pc bozuldu dün aldım 2 gündür vermiştim format filan atıldı .
Merak etmeyin diyete devam sadece sabah etüte giderken annem tıkabasa doldıruyo
Tartıldım 75.8 im şuan bakalım yarına ne olcam:)
mavi jean reklamlarında serenay'a bayılıyorum kimbilir kaç beden giyiyordur ? Hafta sonu gibip bende mavi'nin gold serisinden almayı düşünüyorum, hedefe ulaşmaya daha çok var, onu bekleyene kadar hiçbirşeyim kalmayacak giyecek, ara bir alışveriş yapıcam küçük ama,
hedefime bir ulaşıyım doğumgünümden önce alışveriş manyağı olucam
dilacım inşallah yarına 200 gr. falan daha gider, yine 1. oluruz huhuuu
kızlar bişey sorucam, bizim takım 3 kişi görünüyor, hm , luci ve kaptanım siz ne zaman olacaksınız bir zamanı var anlamadım,
Günaydın arkadaşlar,
Nice mutlu yıllara kaptancım iyiki doğdun.
Teşekkür ederim canım .menün gayet güzel bende mercimek yememiştim uzun zaman oldu.bi gün yapıcam.
Teşekkür ederim canım. Canım hiç yemek yemek istemiyor ya.acıkınca 1-2 kavrulmamış badem yiyorum. Akşamları et falan böyle gidiyor. Aslında ben menümü tam yazamıyorum çok dağınık.
Canım aslında ben menümü tam yazamıyorum. Acıkınca badem yiyorum 1-2 tane sonra bebeğin meyvesinden yiyorum.çok dağınık benim menü.sabah ılık su ile kuru meyve yiyorum o beni tutuyor.tamam daha düzenli yazıcam menüleri.
Emzir sen canım maşallah iyi iyi.
Kolay gelsin canım.
Maşallah canım ne güzel bir menü.
Ben şuan mavinin 29 beden skinn giyiyorum ama baya bol geliyor.
Bu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.
huhuuuuu kızlarrrrr :) 14 km deli gibi yürüdüm yürümedim koştum geldim evime..şimdi doğuşun 10 karışk bitki çayını aldım içiyorum. bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım spora, böylesi daha iyi sanki, kuş gibi oluyorum...az önce tartıldım relim ve gribim bitmedi ödemden şişim lakin tartı 69, 5 çok şükür... off yarına 68 göreydim iyiydi ama imkansız tabiki.. bakalım bol yeşillik aldım az salataya yükleneyim bu ara... buralardayım kocaman öperim hepinizi
kızlarrr işte benim parkurum..insan burada 14 değil 34 km yürüse yorulmaz vallahi...şehrin içindeki cennet....gözünüz gönlünüz açılsın :)
kızlaarrr size şahane bir karnabahar yemeği tarifi vereyim hem çok kalorisiz hem de çok lezzetli oluyor.karnabaharlar çiçek çiçek ayrılıyor, içine yuvarlak havuç dilimliyoruz derin bir tencereye koyup çok az zeytinyağı ve tuz ile başlıyoruz yüksek ateşte pişirmeye... biraz altı tutacak, karıştırıp ara ara, dibi hafif tutunca kısık ateşe getirip biraz kırmızı toz biber serpiyoruz az daha z. yağı koyup kapağını kapatıyoruz. kısık ateşte hafif yumuşayana kadar pişirip, soğuyunca sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz. bu hafta 3. kez yapıyorum acayip lezzetli. karnabaharlar haşlanmadığı için önceden de tüm vitamini içinde kalıyor. öneririm canlar
Benim saçım, çabuk yağlanıyor Lucim.
Acaba, nasıl olur sırf su ile.
Bugün deneyeceğim zaten her şekilde de.
Gliss'in hangisinden kullanıyorsun?
Sarısını kullanıyorum ben. Siyahından hiç memnun kalmadım.
Çıkınca da gliss denerim.
Lucim, yine harikasın.
Maşallah daha regl bile bitmeden bu haldesin.
Bu nedir ya.
Bildiğin kartpostal resmi.
Bence de, cennetten farksız.
Ben nedense, son zamanlarda karnabahar yiyemiyorum.
Geçen kış fazla tüketmiştim, ondan mı bilmiyorum ama düşünmek bile istemiyorum.
canım ilk bir kaç gün şampuan kullanmamak garip gelecek ama 1 hafta dene.. gliss siyah kullanıyorum canım ben hem şampuan hem krem hem de sprey olarak... bi ara panthenin mavisini de kullandım iikisinden de memnuun kaldım aslında.
yaaa kuzum bu kadar güzel bir parkur olur da yürünmez mi, o sebeple her sabah koşarak gidiyorum o miss gibi çınar ağaçları terapi gibi geliyor bana. atla gel birlikte yürüyelim bebişim....
karnabaharı çok seviyorum ben hem de çok tok tutuyor. sen soğumuşsun belliki bu kışı es geç o halde ki, seneye özle :)
Deneyeceğim Lucim kesinlikle.
Saçlarım bildiğim bir avuç kaldı
Yürünür valla o parkurda hiç yürünmez mi
Ben bile olsam 10 km yürürüm orada.
Soğudum Lucim. Aslında çok severdim.
Her gün yesem sıkılmazdım ama abartmışım sanırım.
aktardan yağ da al canım badem yağı hint yağı saç köklerini çok besler. sarımsak yağı saç çıkarır..bir danış istersen aktara... bi de vitamine başla. zaten halsizlik için düşünüyorsun eczaneye danış saçlarına da faydalı olabilecek bir vitamin versin...
iyi gelir inşallah canım stres yapma kendine bir şeyi...dönemseldir...Hint yağı, badem yağı falan kullanıyordum Lucim.
Dökülmeler çok artınca, yağ kullanımını da kestim sıkıntı olur ise diye.
supradyn kullanmaya başladım canım vitamin. Bakalım nasıl olacak.
iyi gelir inşallah canım stres yapma kendine bir şeyi...dönemseldir...
bu gidisle 1 ayda ulasacaksin hedefine.off ben eski giysiletime sigsam simdilik yeter bsnamavi jean reklamlarında serenay'a bayılıyorum kimbilir kaç beden giyiyordur ? Hafta sonu gibip bende mavi'nin gold serisinden almayı düşünüyorum, hedefe ulaşmaya daha çok var, onu bekleyene kadar hiçbirşeyim kalmayacak giyecek, ara bir alışveriş yapıcam küçük ama,
hedefime bir ulaşıyım doğumgünümden önce alışveriş manyağı olucam
29 bedeeeennn hayal gibiGünaydın arkadaşlar,
Nice mutlu yıllara kaptancım iyiki doğdun.
Teşekkür ederim canım .menün gayet güzel bende mercimek yememiştim uzun zaman oldu.bi gün yapıcam.
Teşekkür ederim canım. Canım hiç yemek yemek istemiyor ya.acıkınca 1-2 kavrulmamış badem yiyorum. Akşamları et falan böyle gidiyor. Aslında ben menümü tam yazamıyorum çok dağınık.
Canım aslında ben menümü tam yazamıyorum. Acıkınca badem yiyorum 1-2 tane sonra bebeğin meyvesinden yiyorum.çok dağınık benim menü.sabah ılık su ile kuru meyve yiyorum o beni tutuyor.tamam daha düzenli yazıcam menüleri.
Emzir sen canım maşallah iyi iyi.
Kolay gelsin canım.
Maşallah canım ne güzel bir menü.
Ben şuan mavinin 29 beden skinn giyiyorum ama baya bol geliyor.
uine birinci olacajsin..muhtesrmsinBu hafta 1.4 kg vermişim.yarın artık 200 gr daha giderse iyi olucak.
bisey kalmamis 68e..belki de yarin gorursun..huhuuuuu kızlarrrrr :) 14 km deli gibi yürüdüm yürümedim koştum geldim evime..şimdi doğuşun 10 karışk bitki çayını aldım içiyorum. bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım spora, böylesi daha iyi sanki, kuş gibi oluyorum...az önce tartıldım relim ve gribim bitmedi ödemden şişim lakin tartı 69, 5 çok şükür... off yarına 68 göreydim iyiydi ama imkansız tabiki.. bakalım bol yeşillik aldım az salataya yükleneyim bu ara... buralardayım kocaman öperim hepinizi
vaaaooovvv muhtesemmmmm..bence de 20 km bile yurunur burda...neresi bu cennet..kızlarrr işte benim parkurum..insan burada 14 değil 34 km yürüse yorulmaz vallahi...şehrin içindeki cennet....gözünüz gönlünüz açılsın :)
canım ilk hafta geçince dökülmenin durduğunu göreceksin...zaten mantıken de düşündüğümüzde sürekli kimyasallar yoruyor saç köklerini ve saçı...avuç avuç dökülüyordu o zamanlar benim de saçlarım duşa girmekten korkar olmştum...Umarım Lucim. Bu senin yöntem bir heyecanlandırdı bakalım.
Ne kadar sürede etkisini görmüştün sen?
bu gidisle 1 ayda ulasacaksin hedefine.off ben eski giysiletime sigsam simdilik yeter bsna
29 bedeeeennn hayal gibi
uine birinci olacajsin..muhtesrmsin
bisey kalmamis 68e..belki de yarin gorursun..
vaaaooovvv muhtesemmmmm..bence de 20 km bile yurunur burda...neresi bu cennet..
canım ilk hafta geçince dökülmenin durduğunu göreceksin...zaten mantıken de düşündüğümüzde sürekli kimyasallar yoruyor saç köklerini ve saçı...avuç avuç dökülüyordu o zamanlar benim de saçlarım duşa girmekten korkar olmştum...
yavaş yavaş olacak tatlım ohh nasıl rahatım şimdi anlatamam ben avuç avuç kullanırdım şampuanı :) sen de gönlünüü ferah tuut..dökülme durunca aktardan yağ al biraz bakım yap kendine..ihmal etme kendini.zaten vitaminin de faydası olurNasıl mutlu olduğumu anlatamam.
Ben de dökülmeyen saçlar istiyorum Lucim :)
yavaş yavaş olacak tatlım ohh nasıl rahatım şimdi anlatamam ben avuç avuç kullanırdım şampuanı :) sen de gönlünüü ferah tuut..dökülme durunca aktardan yağ al biraz bakım yap kendine..ihmal etme kendini.zaten vitaminin de faydası olur
benim de ince telli saçlarım ve çabuk yağlanr ama saç köklerinin de o yağa ihtiyacı var beslenebilmesi için...Ben de sanırım fazla kullanıyorum Lucim.
Bir de her gün giriyorum duşa.
Aslında 1-2 gün durma şansım olsa iyi olacak ama çok hızlı yağlandığı için imkan olmuyor.
bir gün parkta seni keşfedecekler ve seni tv de görücez milli sporcumuz olarak . Maşallah sana ya 14 km.waw.huhuuuuu kızlarrrrr :) 14 km deli gibi yürüdüm yürümedim koştum geldim evime..şimdi doğuşun 10 karışk bitki çayını aldım içiyorum. bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım spora, böylesi daha iyi sanki, kuş gibi oluyorum...az önce tartıldım relim ve gribim bitmedi ödemden şişim lakin tartı 69, 5 çok şükür... off yarına 68 göreydim iyiydi ama imkansız tabiki.. bakalım bol yeşillik aldım az salataya yükleneyim bu ara... buralardayım kocaman öperim hepinizi
Mükemmel canım.kızlarrr işte benim parkurum..insan burada 14 değil 34 km yürüse yorulmaz vallahi...şehrin içindeki cennet....gözünüz gönlünüz açılsın :)
Hedef kiloma ulaşınca bence mezun olucam.1 - 2 aya mezun olurum galiba.canım şöyle açıklayayım ben sana , ben hedef kiloma ulaştığım için mezun oldum, mezun olan üye 6 ay listelere dönemez. gerçi çok istediğimi de söyleyemem çünkü yaş,kemik ve vücut tipimden dolayı artk çok az gidiyor kilom bu da listeye girersem ortalamayı düşürür. takımda 3 kişi olup takım kapanmasın diye hem sohbet etmek hem takımı canlandırmak hem de koruma sürecimde sizlerle olmak için buradayım. ayrıca takımdaki her üye istediği sürede izin alabilir, bilginiz olsun. toplight ve hmcim izindeler. cumbo da bu hafta girecek listelere sanırım :) umarım açıklayıcı olabilmişimdir güneşcim
Bu hafta yine derece almamız lazım yoksa benim motivasyonum düşer. Çok çabalıyorum ben kilo düşmesi için.ev çocuk enerjimi yüksek tutmak için öyle saatler ayarlıyorum ki çok ince hesaplar yapıyorum...bu hafta yine 1. olmamız lazım canım.harikasın canım, yine bireyselde derece alırsın valla, belki bende alırııımmmm
canım açıklaman için teşekkürler, izindekiler de gelin hadi yerinizi alın
canım parkuruna bayıldım valla şanslısın
İnşallah kaptanım. Ben 1 aya mezun olurum kesin.zaten ipin ucunu kaçırmamalısın. Kaçırırsan verdiğin kiloları alırsın.55 e ulaştığımda hemen kas yapıcam.canım ben biraz daha toparlayayım gireceğim listelere 1-2 haftaya girerim sanırım hm yi bekliyoruz bakalım ne zaman girecek diye
bu arada yeni alım yapacağız ama ne zaman başvuru olursa
maşallah canım yaa hadi bakalım güneşi de merak ediyorum ben
Hımmm lezizkızlaarrr size şahane bir karnabahar yemeği tarifi vereyim hem çok kalorisiz hem de çok lezzetli oluyor.karnabaharlar çiçek çiçek ayrılıyor, içine yuvarlak havuç dilimliyoruz derin bir tencereye koyup çok az zeytinyağı ve tuz ile başlıyoruz yüksek ateşte pişirmeye... biraz altı tutacak, karıştırıp ara ara, dibi hafif tutunca kısık ateşe getirip biraz kırmızı toz biber serpiyoruz az daha z. yağı koyup kapağını kapatıyoruz. kısık ateşte hafif yumuşayana kadar pişirip, soğuyunca sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz. bu hafta 3. kez yapıyorum acayip lezzetli. karnabaharlar haşlanmadığı için önceden de tüm vitamini içinde kalıyor. öneririm canlar
mpuan kullanmadığımda koku kalıyormuş gibi hissettiğimden dolayı glissin saç sularından kullandım ama onun da oldukça faydası olduğu kanaatindeyim. o da diplere değil sadece uçlara...
Sen yeni doğum yaptın canım vericeksin ben 9 aydır uğraşıyorum.merak etmee...bu gidisle 1 ayda ulasacaksin hedefine.off ben eski giysiletime sigsam simdilik yeter bsna
29 bedeeeennn hayal gibi
uine birinci olacajsin..muhtesrmsin
bisey kalmamis 68e..belki de yarin gorursun..
vaaaooovvv muhtesemmmmm..bence de 20 km bile yurunur burda...neresi bu cennet..
benim de ince telli saçlarım ve çabuk yağlanr ama saç köklerinin de o yağa ihtiyacı var beslenebilmesi için...
Canım mercimeğin yemeğinide çorbasınıda çok severim. Aklıma babanem gelir.cadı kadın ya tontikim.bir gün parkta seni keşfedecekler ve seni tv de görücez milli sporcumuz olarak . Maşallah sana ya 14 km.waw.
Mükemmel canım.
Hedef kiloma ulaşınca bence mezun olucam.1 - 2 aya mezun olurum galiba.
Bu hafta yine derece almamız lazım yoksa benim motivasyonum düşer. Çok çabalıyorum ben kilo düşmesi için.ev çocuk enerjimi yüksek tutmak için öyle saatler ayarlıyorum ki çok ince hesaplar yapıyorum...bu hafta yine 1. olmamız lazım canım.
İnşallah kaptanım. Ben 1 aya mezun olurum kesin.zaten ipin ucunu kaçırmamalısın. Kaçırırsan verdiğin kiloları alırsın.55 e ulaştığımda hemen kas yapıcam.
Hımmm leziz
Benim saçım, çabuk yağlanıyor Lucim.
Acaba, nasıl olur sırf su ile.
Bugün deneyeceğim zaten her şekilde de.
Gliss'in hangisinden kullanıyorsun?
Sarısını kullanıyorum ben. Siyahından hiç memnun kalmadım.
Çıkınca da gliss denerim.
Bu arada, hiç yakıştıramadım sana sigarayı.
Bir kaç günden beri geç kalkıyorum Güneşcim.
O neden ile öğle aslında ara gibi oluyor.
Güzelmiş gerçekten senin şirket işi.
Hem yemek ile uğraşmazsın.
Hem lezzetli kilo verme.
Kaptanım, ben de artık listelere dönmek istiyorum ama +3teydim bugün.
Onları vermeden ne yazık ki mümkün değil.
Menülerimi git gide arttırmaya çalışıyorum kaptanım.
Ufaklık, nazını size yapar. Siz gidin. O ağlayan çocuktan eser kalmaz eminim.
]
Afiyet olsun şekerim.
Gel tabi Dilacım yahu.
İyiyim ben de. Çalışmaların nasıl gidiyor?
Ben o kızı hiç sevmiyorum ya.
Çok itici geliyor nedense.
O reklam ile de eşim çok dalga geçiyor.
Bak bak, giydi ya maviyi, nasıl da atlıyor çatıdan çatıya diye :)
Güneşcim, ben izne çıktım. Sonra kilo aldım. Şimdi dönemiyorum listelere :)
Ben de ne zamandır yemiyordum Mercimek.
Yemek hali ile yapınca, çok seviyorum aslında.
Harikasın Meltemcim.
Lucim, yine harikasın.
Maşallah daha regl bile bitmeden bu haldesin.
Bu nedir ya.
Bildiğin kartpostal resmi.
Bence de, cennetten farksız.
Ben nedense, son zamanlarda karnabahar yiyemiyorum.
Geçen kış fazla tüketmiştim, ondan mı bilmiyorum ama düşünmek bile istemiyorum.
Arkadaşlar ben şunu gördüm herkes aç kalmaktan korkuyor gibi. Ben ilk zayıflama kararımı aç kalma korkumu yenerek başladım diyebilirim. Sürekli açım aslında ve bundan sonra hiçbir zaman tam doymucam. sadece yemeklerin tadına bakıyorum. Bu ne zaman biticek yağları eritip kasa dönüştürdüğümde doyabilirim gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum?
canım aslında ben de aç kalmadan zayıflayanlardanım. tamam akşam 5 den sonra yemeyerek geceleri çok açlık çektim ama normalde gün içinde hiç açlık hissetmedim. bol marul salata, z.yağlı diyet yemekler, haşlanmış tavuk, bol yoğurt tüketerek ki karatyda patlayana kadar yemek vardır, ve sporla verdim.Arkadaşlar ben şunu gördüm herkes aç kalmaktan korkuyor gibi. Ben ilk zayıflama kararımı aç kalma korkumu yenerek başladım diyebilirim. Sürekli açım aslında ve bundan sonra hiçbir zaman tam doymucam. sadece yemeklerin tadına bakıyorum. Bu ne zaman biticek yağları eritip kasa dönüştürdüğümde doyabilirim gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?