- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.421
katancım bugün pasta yiyecek misin bakiiiimmm ???canım aç kalmadanda zayıflanıyor doğru şeyler tüketerek ben mesela hiç aç kalmıyorum şu diyetisyenin diyetiyle ama senin kadar hızlı kg veremiyorum senin mezuniyetine az kaldı bu arada
kızlar saç dökülmesine yılan yağı da çok etkiliymiş haberiniz olsun
canım aç kalmadanda zayıflanıyor doğru şeyler tüketerek ben mesela hiç aç kalmıyorum şu diyetisyenin diyetiyle ama senin kadar hızlı kg veremiyorum senin mezuniyetine az kaldı bu arada
kızlar saç dökülmesine yılan yağı da çok etkiliymiş haberiniz olsun
Kızlar Selamm
Bende bir geliyoru bir gidiyorum ama şu dönemler benimde anlamadığım üzere karışık yorucu sıkkın...
İşle ilgili sıkıntılarımı eskiler bilir. Nihayet çalıştığım proje kapanıyor yani pazartesiden sonra kısa süreliğinede olsa işsizliğe merhaba diyorum.
Şirkete gelecek yeni proje olacak orada yer alıcaz ama bu zamana kadar evde olacagım.
Aslında çok çok önemli sorunlarımız var ama kime danısacagımı nasıl bilgi alacagımı bilmiyorum keşke durumdacım buralarda olsaydı.
Bakalım hepimiz için hayırlısı diyorum
Kaptanım, onun da doğalı neredeyse hiç yokmuş ki piyasada.
Lucim, saçımı yıkadım ve ilginç bir şekilde çok iyi oldu.
Gliss de kullanmadım hatta.
Normalde saçlarımı tararken çok karışırdı. Çok rahat açıldı.
Bakalım kuruyunca ne olacak.
Zeynepcim ne diyeyim bilmiyorum ki.
Hayırlı olsun mu desem, canını sıkma mı desem.
Umarım en iyisi olmuştur.
Peki, evlilik tazminatını verecekler mi?
Bu avukatların falan takıldığı bir forum vardı. Onu bir araştır da yaz istersen.
Bakalım kuruyunca ne olacak.
.
Bakalım kuruyunca ne olacak..
aslinda ksa süreliğine dinlenirsin..tabii senjn icin en iyisi neyse o olsun..Kızlar Selamm
Bende bir geliyoru bir gidiyorum ama şu dönemler benimde anlamadığım üzere karışık yorucu sıkkın...
İşle ilgili sıkıntılarımı eskiler bilir. Nihayet çalıştığım proje kapanıyor yani pazartesiden sonra kısa süreliğinede olsa işsizliğe merhaba diyorum.
Şirkete gelecek yeni proje olacak orada yer alıcaz ama bu zamana kadar evde olacagım.
Aslında çok çok önemli sorunlarımız var ama kime danısacagımı nasıl bilgi alacagımı bilmiyorum keşke durumdacım buralarda olsaydı.
cok guzel menun..yarinki kilonu cok merak ediyorumyarın sabah hararetli olur burası şimdi o yüzden bugünkü menümü yazıyım
yarın artık yürürken burnum düşse almam valla, zaten gören de diyo, sen inceldin diye iyice bi havalanıyorum, sonu ne olacak bu işin bakalım
sabah : dil peyniri, yeşil biber 1 dilim kepekli ekmek
ara : 4 kuru kayısı 4 fındık
öğle 1 uskumru ızgara 1 diet cola (öğlen dışardaydım, en uygun bu geldi)
ara : karamelli muhallebi
akşam ıspanak sote lor peynirli erişte salatası
2,5 lt su
dene tatlım 1 haftada sonuucu alacaksın, dökülme varsa kalmayacak...şu şampuansız yıkama olayını bende deniycem, bana kuaför de demişti, hergün şampuanlanan saç daha yağlanır diye.
valla merak ettim, benim saçlar kısa ve platin sarı boyalı olmasına rağmen benimde hemen yağlanır, birde şampuansız deniyelim bakalım
Kızlar Selamm
aslinda ksa süreliğine dinlenirsin..tabii senjn icin en iyisi neyse o olsun..
cok guzel menun..yarinki kilonu cok merak ediyorum
karistirdiiiiiiinnnn...28 bedeni rüyamda anca gorurum bennn 79 kiloyla....luciyle veya meltemle karustirdin galiba..olsun duymak bile iyi geldi..canım bende senin kilonu merak ediyorum, kilo da çok olmazsa bile ölçülerin epey küçülmüştür bence onca yürüyüşe sımsıkı olmutur popo bacaklar valla
28 bedene çok rahat girersin
Umarım güzel şeyler olur Zeynepcim.canım evlilik tazminatım çoktan geçti o evlendikten sonra 1 sene içindi.
Yaa aslında suan bir nevi iyi oldu ama bazı sıkıntılar var.
O siteye yazdım ama henüz cevap alamadım bakalım araştırmaya devamm
İnan canımı sıkmıyorum iiyi de oldu ama 1 ay gelirim olmayabilir (şirketin uyygulayacagı yönteme göre ) e buda elbetteki sıkıntı
bu arada saçlarına ne yaptın ki canım
ben demiştim sana :) kuruyunca çok daha güzel duracak..neredeyse şampuan yapmak istemeyeceksin 1 hafta sonra.. ben ilk hafta şampuanladığımda saçlarımı koyun yünü gibi hissetmiştim bi garip olmuştu. şampuansız çok daha güzel ve canlı
şu şampuansız yıkama olayını bende deniycem, bana kuaför de demişti, hergün şampuanlanan saç daha yağlanır diye.
valla merak ettim, benim saçlar kısa ve platin sarı boyalı olmasına rağmen benimde hemen yağlanır, birde şampuansız deniyelim bakalım
yarın sabah hararetli olur burası şimdi o yüzden bugünkü menümü yazıyım
yarın artık yürürken burnum düşse almam valla, zaten gören de diyo, sen inceldin diye iyice bi havalanıyorum, sonu ne olacak bu işin bakalım
sabah : dil peyniri, yeşil biber 1 dilim kepekli ekmek
ara : 4 kuru kayısı 4 fındık
öğle 1 uskumru ızgara 1 diet cola (öğlen dışardaydım, en uygun bu geldi)
ara : karamelli muhallebi
akşam ıspanak sote lor peynirli erişte salatası
2,5 lt su
valla luciyle karıştırdım canım sende şimdi rüyanda 1 ay sonra üzerinde görürsün 28 bedenikaristirdiiiiiiinnnn...28 bedeni rüyamda anca gorurum bennn 79 kiloyla....luciyle veya meltemle karustirdin galiba..olsun duymak bile iyi geldi..
hahaha çok güldüm kızlarrr:) cumbocum sen de pek şekersin kuzuuum....valla luciyle karıştırdım canım sende şimdi rüyanda 1 ay sonra üzerinde görürsün 28 bedeni
aslinda ksa süreliğine dinlenirsin..tabii senjn icin en iyisi neyse o olsun..
cok guzel menun..yarinki kilonu cok merak ediyorum
hayırlısı olsun zeynepcim, vardır bunda da bi hayır..dinlenmiş olursun hem, yorulmuştun uzun zamandır
Umarım güzel şeyler olur Zeynepcim.
Tabi, bir anda belli olması, maddi açıdan sıkıntı yaratabilir ama en azından bir nefes alır da rahatlarsın.
Saçlarımı, şampuansız yıkadım Zeynepcim.
Lucim, ilk yıkama için facia bekliyordum. Alışma süreci olur diyordum ama pek bir güzel oldu, şaşırdım. Denemeye devam.
Saçlar da kısa ise; hiç durma dene bence. Benim korkum, iyice birbirine dolanması idi ama o kadar rahat açıldı ki.
Afiyet olsun. GAyet lezzetli ve güzel bir menü olmuş.
1 ay değil de 6 ay sonra belkiiii..valla luciyle karıştırdım canım sende şimdi rüyanda 1 ay sonra üzerinde görürsün 28 bedeni
bence bedenlerin de kalça ölçün de mukemmelhahaha çok güldüm kızlarrr:) cumbocum sen de pek şekersin kuzuuum....
tatlım geçen hafta 1 kot 1 normal pant. aldım. kot da 29/32 aldım, kumaşda 38 beden di... kalça ölçüm 96 cm.. belki kalıplar geniştir. ama kemikli ve iri bir yapıdayım belki ondandır...son 3-4 aydır deli gibi yürümeme rağmen basen ölçüm hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?