Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahaha daha bu kafaya ulaştıracak bi içecek keşfedemedim bebişim...

altin takiyim di mi..ufak bir kiyafet de alirim..

yakinda manken gibi olacaksin takmaa

amaan yedigin ne ki...bence guzel olmus..

evet altinvtakmak daha mantikli..

canım benim sanki altın daha mantıklı gibi.. ama bu tarz durumlarda yakınlık durumunuz, arkadaşının maddi durumu vs de öönemli bence. sen şimdi altın takarsan o da sana takabilecek durumda mı yoksa ezilir mi altında..vs.vs. amaaan çok hassas işler bunlar... gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap tatlım. sen en doğrusunu bilirsin zaten

evvet tombul manken olur benden

kızlar hayırlı cumalar olsun hepimizeee.... kalktım yine kör karanlıkta, bitki çayımı yudumlamaktayım :) az sonra -hava aydınlansın- doooğru parkuruma... sonrasında da çook işim var, yarın misafirlerim olacak ev işi, pasta börek vs derdiii....

vee bugün tartı günü..eminim çok güzel eksiler olacaktır. şimdiden hepinizi tebrik ederim....inşallah yine 1.lik gelir takımımıza....herkese iyi şanslar

Yarın menüde balık var desene cumbocum.
hahhaaa ne dmezsin..8 tane koskocaman adam3 tane balik tutmuslar..haftasonu satin alip pisirecek bana. .
menun guzel afiyet olsun
off oyke ozeniyorum ki sana..iyi sporlar canimm
ben de daha tartilmadim..bskalim ne gelcek

Canım bende aynı durumu yaşadım.önce ben doğum yapmıştım arkadaşım 2 ay sonra. Önce o bana çeyrek getirdi ve 40 ı çıktığınd kıyafet getirdi. Bende aynısını ona yaptım.önce çeyrek götürdüm 40 ında kıyafet aldım. Sonra bana misafirliğe geldi oyuncak almış bu sefer bende ona gittiğimde oyuncak aldım öyle işte kısır döngü :)))
Kızlar, 1 tane köpek var.
Çook sevimli ama Denizlide
Fikriniz var mı? Köpeğin buraya gelmesi için bir yöntem var mıdır?
Nerdesin canım sen ?
altin takiyim di mi..ufak bir kiyafet de alirim..

yakinda manken gibi olacaksin takmaa

amaan yedigin ne ki...bence guzel olmus..

evet altinvtakmak daha mantikli..

afiyet olsyn..niye bozuk moralin..uzulme hic birseye degmez canmm
Teşekkür ederim canım yok moralim düzeldi şuan iyiyim

benim kocis balik tutmaya gitti is cikisi hala gelmedi..kucuk kuzumu uyuttum..buyugu de uyutsam da ben de yatsammmmm

iyi geceler arkadaşlar. .inşallah yarin hepimiz veticez ve dereceye giricez..
İnşallah dereceye gireriz canım.

Meltemcim ne oldu? Önemli bir şey yoktur umarım.

Yarın menüde balık var desene cumbocum.
Yok canım önemli bir şey kavga ettik eşimle sonra barıştık :)
Günaydın canım.bugün bende spora gidicem öğleden sonra 10 km yapmayı düşünüyorum bakalım.inşallah 1. lik gelir.

Günaydın arkadaşlar,

10 ekim (geçen hafta) = 61.6 kg
17 ekim ( bu hafta) = 60.0 kg
Fark=1.6 kg
%=2.60
meltemcim harikasin..

ben de hem altin hem giysi dusunuyirum..
insallah oluruz burinci

gecen hafta 79,3
bu hafra 78,7
takima girdigim zamandan itibaren hesaplaniyor galiba o yuzden hesaplamadim

günaydınlarrrr
katancım bugün pasta yiyecek misin bakiiiimmm ???
yok tatlım ne pastası pasta masta yok yemedim walla diyetimi tek bozduğum akşam 3 köfte yerine 5 köfte yemek oldu bir de salataya eşim yanlışlıkla yağ dökmüş yağsız kısımlarından almaya çalıştım zaten büyük oğlanın o kadar çok ödevi vardı ki yemeği yiyip eve dönüşümüz bir oldu gece 11 e kadar ödev yaptık değişik bir doğumgünüydü anlayacağın ama eve gittiğimde eşim kocaman bir çicek yaptırmış beyaz lilyumlardan ve beyaz bilimum çiçeklerden oluşan o hoşuma gitti
canım içinden ne geçiyorsa onu yap karşılık beklemek gibi düşünme

dün döktürmüşsünüz kızlar sabah gelir gelmez öncelikle yazanları okudum sonrasında yorum yapayım dedim meltemcim tebrikler

Kızlar Günaydınnn

Bu aralar regl olmam lazım ama olamıyorum karnım bir şiş felakettt

Eşimde hamilemisin acaba deyip duruyor sanki 1 aylık hamile olsam göbek o kadar şişecekmiş gibi

Akşam kuzenimin kınası ve yarında düğünü var pek isteyerek gittiğim bietkinlik olmayacak ama malesef katılmak zorundayım

İşten ptesi çıkıyorum ya en az 15 gün evde olacagımdan güzel bir detoks yapmak istiyorum

Aklımda 5te 5 ve ayran detoksu var gerçi 5te 5 detoks değil ama vücuduma ii gelir diye düşünüyorum

yada metobozlizmamı isveçle 5 gün şaşırtsam diyorum sizce nasıl olurr

Hepinize Sevgiler

***5.TAKIM 383. ETAP***
dila21(76,0/)
Meltemkrk (61,6/60/1,6/%2,60)
gunnesh (64,5/62,7/1,80/%2,79)

cumbo (79,0/78,7/0,3/%0,10 ) yeni üye kg su 3'e bölündü hedef 65
hadi bakalım kızlar dila sizleri bekliyorum

Son düzenleme:
canım daha önce yazamadım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede iş durumu düzene girer peki sana tazminat vermeyecekler mi? maaş vermeyip çıkış yapacaklarsa tazminat vermeleri gerekmez mi?

günaydın fıstık hanımlar

canım süper menü olmuş hiç kaçamak yok harikasın

bence de altın

üstüm kalın be kuzum bakma kalçamın ufak olduğuna göğüsler var bi de bira göbişim var sinir eden

merak etme canım onlar da geçici gidecek

bende bişey zannettim, afiyet olsun çok güzel, salatalarını sebzelerini de bugün yersin nolmuş yai

çılgın bir menü yine, sonra okudum moralin yerine gelmiş sevindim

Günaydın arkadaşlar,

10 ekim (geçen hafta) = 61.6 kg
17 ekim ( bu hafta) = 60.0 kg
Fark=1.6 kg
%=2.60

wooow süpersin ayy artık 50'lere geçiyorsun meltemcim tebrik ederim

gecen hafta 79,3
bu hafra 78,7
takima girdigim zamandan itibaren hesaplaniyor galiba o yuzden hesaplamadim

cumbocum seni de tebrik ediyorum, çok çabuk doğum kilolarından kurtulacaksın

canım sen meltemi solladın hadi bakalım
bu arada cumbo cum sen 13. takımdan paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edilmişsin zamanında geçmişte okumuştum sanırım özel sebeblerden dolayı eşin şehir dışında imiş vs o yüzden ana paylaşıma yazdım onlardan gün içinde onay gelince seni ana paylaşıma o şekilde ekleyeceğim benim hatam bunu sormak için biraz geç kaldım kusura bakma tatlım

waavvv müthişsin

teşekkürler kaptanım
valla artık nerdeyse hergün tuvalete gidiyorum acayip etkisi var bunun, inşallah bozulmaz, ama sağlıklı beslenme düzenine geçince bağırsak sistemide düzeliyor işte, hemde regl öncesiyim, normalde fazlam olması lazım,

acayip mutluyum

çok güzel yaa benim ilk günler çok iyiydi ama dünden beri gene bağırsaklarım zorlamaya başladı biraz canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…