Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yuzey cim selam

canım benim yemeklerim bir şirketten geliyor, sebzesini meyvesini proteinini ayarlıyorlar günlük 1100 kalorilik paketler geliyor 5 öğün olarak 3. haftadayım buna başladığımda metabolizma da düzeldi, ilk 2 hafta çok bir değişme yoktu şimdi güzel düzene girdi

e yapalım işte birlikte 5 te 5..geçen sefer 3,5 kg verdirmişti bana, geri de almadım

aa çok güzel yapmışsın tatlım

e sağlıklı yaşam olunca hersey düzene girmiştir.

e yapalım işte birlikte 5 te 5..geçen sefer 3,5 kg verdirmişti bana, geri de almadım

bebişim benim tek sıkıntım durumumun müsait olamaması.

Eğer salı günü tüm gün şirkette olmassam bende 5te 5 yaparım

hem zaten yapmak istiyordum biliyorsun ama çalıştığım için zor oldugundan yapamamıştım

peki kuzum durumuna göre bak o halde. ben sana eşlik etmek için yapayım demiştim zati :)

yaa kızlar kk da sorun mu var bende tam açılmıyor cevap yazma kısmı yok ancak birinin mesajına cevap yazarsam geliyor
bu arada dilaa nerelerdesin canım?

tarayıcıyla ilgili olabilir canım bende sorun yok firefox kullanıyorum

***5.TAKIM 383. ETAP***
dila21(76,0/75,6/0,40/%0,53)
Meltemkrk (61,6/60/1,6/%2,60)
gunnesh (64,5/62,7/1,80/%2,79)

cumbo (79,0/78,7/0,3/%0,08 ) yeni üye kg su 74'e bölündü hedef 65
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,50

kızlar listemiz tamam ancak cumbo ile ilgili 3 takım olumlu yanıt verdi diğer takımları yanıtını bekliyorum gelir gelmez listeleri ekleyeceğim MUHTEMELEN GENE 1. BİZİM TAKIM OLACAK

bence de 1. yiz yine süperrrrrr

hadi hız kesmek yok, haftayada kaptırmayalım 3leyelim şampiyonluğumuzu

ayy çok süper bir takımdayım arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum

kaptanim kabul edilirsem hedefimi 55 yaoar misin..

kaptanim kabul edilirsem hedefimi 55 yaoar misin..
tabi ki tatlım hedefini 55 yazarım istersen seni haftaya ekleyelim listeye ama giriş kg nu 78,7 yazarız 11 takımdan 3 ü görüş bildirmiş onlarda olumlu henüz olumsuz bişey yok ama bekliyorum bakalım ne zaman gelecek cevap o yüzden listeyi ekleyemiyorum

cumbocum çok düşük bir hedef değil mi canım, sonra bıkkınlık oluşmasın ben hiç olmazsa 60 yap derim, tabi benimkisi sadece bir öneri
aslna bakarsan 60 olsam iyi de 55 olmak isyiyorum..sure olarak sikintim yok eylule kadar olsyim istiyorum...
kaptanim sen nasıl uygun gorursen oyle yap..hic önemli değil ha bu hafta ha sonraki hafta...

kızlaaarrr canım çıktı vallahi ev temizliği,ütü,çamaşır,ikramlar,yemekler vs derken bayılmak üzereyim..daha da bitmedi haa. kahve molası verdim kendime. kadın oolmak ne zor beee..yardımcımın da kızı doğum yaptı bebeğe bakacak bir kaç aydır telef oldum yaa...şu bebiş büyüsede dönse benimki. halı koltk silerken zayıflayacağım bu gidişle ((

bu arada tebrikler tekrardan hadi inşallah yine birinci oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…