- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.501
e yapalım işte birlikte 5 te 5..geçen sefer 3,5 kg verdirmişti bana, geri de almadımtamam o zaman başlayalımm
salı uygun benim için en azından şimdilik sorun yok. Ptesi başlayıp cuma bitirebilsek çok ii olurdu ama ptesi çalışıyorum hatta salı bile şirkette olabilirm ama duruma göre haerleşiriz. olur mu ?
hiç olmadı ben isveç sen 5te 5 yaparsın birlikte paylaşım yaparız
yuzey cim selam
canım benim yemeklerim bir şirketten geliyor, sebzesini meyvesini proteinini ayarlıyorlar günlük 1100 kalorilik paketler geliyor 5 öğün olarak 3. haftadayım buna başladığımda metabolizma da düzeldi, ilk 2 hafta çok bir değişme yoktu şimdi güzel düzene girdi
e yapalım işte birlikte 5 te 5..geçen sefer 3,5 kg verdirmişti bana, geri de almadım
peki kuzum durumuna göre bak o halde. ben sana eşlik etmek için yapayım demiştim zati :)bebişim benim tek sıkıntım durumumun müsait olamaması.
Eğer salı günü tüm gün şirkette olmassam bende 5te 5 yaparım
hem zaten yapmak istiyordum biliyorsun ama çalıştığım için zor oldugundan yapamamıştım
peki kuzum durumuna göre bak o halde. ben sana eşlik etmek için yapayım demiştim zati :)
yaa kızlar kk da sorun mu var bende tam açılmıyor cevap yazma kısmı yok ancak birinin mesajına cevap yazarsam geliyorpeki kuzum durumuna göre bak o halde. ben sana eşlik etmek için yapayım demiştim zati :)
yaa kızlar kk da sorun mu var bende tam açılmıyor cevap yazma kısmı yok ancak birinin mesajına cevap yazarsam geliyor
bu arada dilaa nerelerdesin canım?
ben firefox hiç kullanmamıştım şimdi onu açtım normal açıldı saol tatlımtarayıcıyla ilgili olabilir canım bende sorun yok firefox kullanıyorum
bizim kurumda maalesef biz kendimiz hiç bir şey
ben firefox hiç kullanmamıştım şimdi onu açtım normal açıldı saol tatlım
bizim kurumda maalesef biz kendimiz hiç bir şey
ben firefox hiç kullanmamıştım şimdi onu açtım normal açıldı saol tatlım
***5.TAKIM 383. ETAP***
dila21(76,0/75,6/0,40/%0,53)
Meltemkrk (61,6/60/1,6/%2,60)
gunnesh (64,5/62,7/1,80/%2,79)
cumbo (79,0/78,7/0,3/%0,08 ) yeni üye kg su 74'e bölündü hedef 65
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,50
kızlar listemiz tamam ancak cumbo ile ilgili 3 takım olumlu yanıt verdi diğer takımları yanıtını bekliyorum gelir gelmez listeleri ekleyeceğim MUHTEMELEN GENE 1. BİZİM TAKIM OLACAK
kaptanim kabul edilirsem hedefimi 55 yaoar misin..***5.TAKIM 383. ETAP***
dila21(76,0/75,6/0,40/%0,53)
Meltemkrk (61,6/60/1,6/%2,60)
gunnesh (64,5/62,7/1,80/%2,79)
cumbo (79,0/78,7/0,3/%0,08 ) yeni üye kg su 74'e bölündü hedef 65
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,50
kızlar listemiz tamam ancak cumbo ile ilgili 3 takım olumlu yanıt verdi diğer takımları yanıtını bekliyorum gelir gelmez listeleri ekleyeceğim MUHTEMELEN GENE 1. BİZİM TAKIM OLACAK
cumbocum çok düşük bir hedef değil mi canım, sonra bıkkınlık oluşmasın ben hiç olmazsa 60 yap derim, tabi benimkisi sadece bir önerikaptanim kabul edilirsem hedefimi 55 yaoar misin..
tabi ki tatlım hedefini 55 yazarım istersen seni haftaya ekleyelim listeye ama giriş kg nu 78,7 yazarız 11 takımdan 3 ü görüş bildirmiş onlarda olumlu henüz olumsuz bişey yok ama bekliyorum bakalım ne zaman gelecek cevap o yüzden listeyi ekleyemiyorumkaptanim kabul edilirsem hedefimi 55 yaoar misin..
aslna bakarsan 60 olsam iyi de 55 olmak isyiyorum..sure olarak sikintim yok eylule kadar olsyim istiyorum...cumbocum çok düşük bir hedef değil mi canım, sonra bıkkınlık oluşmasın ben hiç olmazsa 60 yap derim, tabi benimkisi sadece bir öneri
kaptanim sen nasıl uygun gorursen oyle yap..hic önemli değil ha bu hafta ha sonraki hafta...tabi ki tatlım hedefini 55 yazarım istersen seni haftaya ekleyelim listeye ama giriş kg nu 78,7 yazarız 11 takımdan 3 ü görüş bildirmiş onlarda olumlu henüz olumsuz bişey yok ama bekliyorum bakalım ne zaman gelecek cevap o yüzden listeyi ekleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?