- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.481
kesin düzelir merak etme, bende ilk başlarda ne güzel sebze yiyorum düzelir diyodum ama tık yoktu, ancak vücut kendine geliyor demek max 2 hafta zaman tanı kendine düzeliceksin bakçok güzel yaa benim ilk günler çok iyiydi ama dünden beri gene bağırsaklarım zorlamaya başladı biraz canım sıkkın
supet gidiyor..ksptanimbhedefim 55***5.TAKIM 383. ETAP***
dila21(76,0/)
Meltemkrk (61,6/60/1,6/%2,60)
gunnesh (64,5/62,7/1,80/%2,79)
cumbo (79,0/78,7/0,3/%0,10 ) yeni üye kg su 3'e bölündü hedef 65
hadi bakalım kızlar dila sizleri bekliyorum
harikasin xanim bravoookaptancım güzel haberi veriyorum, kilom 62,70
fark : 1,80 huhuuu kesin birinciyiz
tamam canim..hamile kaldigim icin ayrilmisyim bu arada takimdan..canım sen meltemi solladın hadi bakalım
bu arada cumbo cum sen 13. takımdan paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edilmişsin zamanında geçmişte okumuştum sanırım özel sebeblerden dolayı eşin şehir dışında imiş vs o yüzden ana paylaşıma yazdım onlardan gün içinde onay gelince seni ana paylaşıma o şekilde ekleyeceğim benim hatam bunu sormak için biraz geç kaldım kusura bakma tatlım
Evet evet güzel fikir.ama kıyafetler çok çabuk küçülüyor.bana çok güzel tulumlar geldi ama bizimkinin boyu hemen uzadığı için bazılarını hiç giydiremedim. Aynı takımların ayak kısımları açık olsaydı giydirirdim. Artık tulum hiç almıyorum.meltemcim harikasin..
ben de hem altin hem giysi dusunuyirum..
insallah oluruz burinci
a ne güzel canım vermişsin kilo harikasın.gecen hafta 79,3
bu hafra 78,7
takima girdigim zamandan itibaren hesaplaniyor galiba o yuzden hesaplamadim
Teşekkür ederizkızlar tebrik ediyorum sizlerii
Strestende metabolizma şaşırıyor.evde olduğun zaman düzeleceğine inanıyorum.Kızlar Günaydınnn
Bu aralar regl olmam lazım ama olamıyorum karnım bir şiş felakettt
Eşimde hamilemisin acaba deyip duruyor sanki 1 aylık hamile olsam göbek o kadar şişecekmiş gibi
Akşam kuzenimin kınası ve yarında düğünü var pek isteyerek gittiğim bietkinlik olmayacak ama malesef katılmak zorundayım
İşten ptesi çıkıyorum ya en az 15 gün evde olacagımdan güzel bir detoks yapmak istiyorum
Aklımda 5te 5 ve ayran detoksu var gerçi 5te 5 detoks değil ama vücuduma ii gelir diye düşünüyorum
yada metobozlizmamı isveçle 5 gün şaşırtsam diyorum sizce nasıl olurr
Hepinize Sevgiler
Teşekkür ederim canım evet artık 50 leri görmek istiyorum.günaydın fıstık hanımlar
canım süper menü olmuş hiç kaçamak yok harikasın
bence de altın
merak etme canım onlar da geçici gidecek
bende bişey zannettim, afiyet olsun çok güzel, salatalarını sebzelerini de bugün yersin nolmuş yai
çılgın bir menü yine, sonra okudum moralin yerine gelmiş sevindim
wooow süpersin ayy artık 50'lere geçiyorsun meltemcim tebrik ederim
cumbocum seni de tebrik ediyorum, çok çabuk doğum kilolarından kurtulacaksın
Wuuhuuw harikasın canım inşallah birinci olucaz.kaptancım güzel haberi veriyorum, kilom 62,70
fark : 1,80 huhuuu kesin birinciyiz
canım ne acelen var 3 hafta sonra mezun olacam diye yoksam bizden sıkıldın mı? acele etme 1-2 ay sonra mezun olHaftaya tam 2 kilo vermeye çalışıcam.bu hafta spor diyet hepsini max yapıcam.3 hafta sonra da mezun olucam.bu kadar.
Çok yoruldum kaptan.spor yapmam lazım. Spor yapınca kilo veremiyorum.kiloyu koruyor.55 e düştükten sonra her sabah koşayım diyorum. Mezun olduktan sonra ben burayı bırakmam ki. kendime yeni sayfa açıcam şişmanların dertlerini dinlicem onlara psikolojik destek vericem :) şaka şaka mezun olduktan sonra aynen devam ama bu sefer spora odaklanıcam.canım ne acelen var 3 hafta sonra mezun olacam diye yoksam bizden sıkıldın mı? acele etme 1-2 ay sonra mezun ol
Haftaya tam 2 kilo vermeye çalışıcam.bu hafta spor diyet hepsini max yapıcam.3 hafta sonra da mezun olucam.bu kadar.
Aslında her hafta dinlenmeye geçicek diye bekliyorum.68 den beri her hafta 1,5-2 arası kilo veriyorum.şeker börek çörek cips kola hepsini kestiğim için çabuk gidiyor galiba... diyetisyen bana şunu demişti zaten sen 56 ya kadar düşersin. Kas yapın çok iyi ama yağ oranın da fazla. sakın spor yapma 60 dan sonra spor yaparsın.işte tam o sınırdayım. bakalım haftaya ne olucak.bu hafta her gün koşucam.Şimdiye kadar nefes açma alışma falan filan evresiydi...canım fazla hızlı gidiyorsun, bu hafta vücut belki biraz dinlenmeye alabilir kendini, 2 kg diye mahvetme, 3 hafta olmasın 6 hafta olsun, ne var yani,
anladıııım sen 1 kasımda 55 olıyım dost düşman çatlasın diyosun yani
55 i gördükten sonra mı spor yapsam yoksa şimdi mi bunun kararını veremiyorum...
10 km daha önce hiç denememiştim geçen ilk defa yaptım mükemmeldi.sonra 6 km daha yaptım çok iyidi ama bu sefer günlük gr düşmedi.hemen korudu.spor yaparsam da mezun olmam zorlaşır.yapmazsam sıkıldım spor yapmam lazım. İşte bakalım bugün bunu düşünücem ayrıntısıyla...zaten sporuna başladın, bence devam et daha iyi fiziğin olur kesin
cok hizlisin dostummm..3 hafra cok kisa dure degil mi..gel sunu 5 yapalimHaftaya tam 2 kilo vermeye çalışıcam.bu hafta spor diyet hepsini max yapıcam.3 hafta sonra da mezun olucam.bu kadar.
bence 55-56 da yap..sporla kilo zor gidiyor55 i gördükten sonra mı spor yapsam yoksa şimdi mi bunun kararını veremiyorum...
Evet canım bakalım düşünüyorum.cok hizlisin dostummm..3 hafra cok kisa dure degil mi..gel sunu 5 yapalim
bence 55-56 da yap..sporla kilo zor gidiyor
tatlım yüzdeye göre birincilik veriliyorEvet canım bakalım düşünüyorum.
Kızlar tüm takımlara baktım çoğu kişi 1,5-2 kilo arası vermiş.bu hafta çok çekişmeli geçiceğe benziyor. Yüzdeye göre mi derece veriliyor yoksa verdiği farka göre mi.bu hafta ben 1.6 kg fark verdim heralde bi 4 -5 kişi aynı vermişiz. 2 kilodan fazla veren var.waw çekişmeli geçiyor.
canım benim kg aynı değişiklik yok sabahleyin tartıldım da biraz canım sıkıldı işin doğrusukızlarrrrr, geldim spordan..12 km tempolu yürüyüş ve bugün tam 1 saaat aletli jim yaptım.eve geldim makinaya hooop çamaşırlar. mutfağa girdim hemen. eşimin canı spagetti-köfte istemiş(çocuk gibi bu adamlar ya) yarın için çikolata soslu irmik tatlısı yaptım, sigara böreği sardım. kurabiyeler fırında.... az sonra ütü ve temizliğe geçeceğim.ay bayılacağım ayolll
bu arada tartı yine 69,5.. yok arkadaş sporla kilo verilmiyor meltemcim haberin olsun. 9 aydır yaptığım sporu bi tek sporcular yapıyordur sanırm ve ben çakıldım kaldım..neyse sağlık olsun :)
hepinizi tebrik ediyorum şahane gitmiş kilolar..kaptancım senin kilon ne durumda meraktaım???
sıkma canını tatlım başladığın ile mi aynı? hafta içi görmüştün oysa - leri değil mi? ben uygulayamadım senin listeyi ..bana fazla geldi özellikle sabah kahvaltısı ve ekmek 2 güün denedim hemen şiştim. ama uzun sürede faydası olacaktır illaki .. bozma moralinicanım benim kg aynı değişiklik yok sabahleyin tartıldım da biraz canım sıkıldı işin doğrusu
canım daha önce yazamadım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede iş durumu düzene girer peki sana tazminat vermeyecekler mi? maaş vermeyip çıkış yapacaklarsa tazminat vermeleri gerekmez mi?
teşekkürler kaptanım
valla artık nerdeyse hergün tuvalete gidiyorum acayip etkisi var bunun, inşallah bozulmaz, ama sağlıklı beslenme düzenine geçince bağırsak sistemide düzeliyor işte, hemde regl öncesiyim, normalde fazlam olması lazım,
acayip mutluyum
Strestende metabolizma şaşırıyor.evde olduğun zaman düzeleceğine inanıyorum.
z.
Haftaya tam 2 kilo vermeye çalışıcam.bu hafta spor diyet hepsini max yapıcam.3 hafta sonra da mezun olucam.bu kadar.
Çok yoruldum kaptan.spor yapmam lazım. Spor yapınca kilo veremiyorum.kiloyu koruyor.55 e düştükten sonra her sabah koşayım diyorum. Mezun olduktan sonra ben burayı bırakmam ki. kendime yeni sayfa açıcam şişmanların dertlerini dinlicem onlara psikolojik destek vericem :) şaka şaka mezun olduktan sonra aynen devam ama bu sefer spora odaklanıcam.
55 i gördükten sonra mı spor yapsam yoksa şimdi mi bunun kararını veremiyorum...
kızlarrrrr, geldim spordan..12 km tempolu yürüyüş ve bugün tam 1 saaat aletli jim yaptım.eve geldim makinaya hooop çamaşırlar. mutfağa girdim hemen. eşimin canı spagetti-köfte istemiş(çocuk gibi bu adamlar ya) yarın için çikolata soslu irmik tatlısı yaptım, sigara böreği sardım. kurabiyeler fırında.... az sonra ütü ve temizliğe geçeceğim.ay bayılacağım ayolll
bu arada tartı yine 69,5.. yok arkadaş sporla kilo verilmiyor meltemcim haberin olsun. 9 aydır yaptığım sporu bi tek sporcular yapıyordur sanırm ve ben çakıldım kaldım..neyse sağlık olsun :)
hepinizi tebrik ediyorum şahane gitmiş kilolar..kaptancım senin kilon ne durumda meraktaım???
bence bir gün boyunca istediğin herşeyi ye ve metobolizmanı sasırt sonra yine eski düzenene dön
Yada gel salı günü isveçe başlayalım sende bende şoklayalım kendimizi ne dersin sekerim ??
canım benim,isveç beni sporla çok zorluyor biliyorsun geçen sefer de yarıda bırakmıştım..ama 5 te 5 yapmak istersen salı ya da çarşamba başlayabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?