Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar yeni gelebildik eve
Sabah,
1 yumurta ve 1 salatalık
Gün içinde 10 tane falan kavrulmamış badem
1 elma
Akşam,
1 dilim börek

10 km yürüyüş, 2 lt falan su

Kızlar dün diyetisyen kontrolüm vardı 2 kg yağdan vermişim güzel haber bakalım bu hafta nasıl olacak bu arada eşim acil olarak dün Pakistan'a gitti yarın gece dönecek bende sabah 6 da evden çıkmam gerek cocuklar 1 saatliğine Boşta kalıyor komşuya rica ettim işler karıştı yaa
CUmbo canım sende liste dışı bizimlesin tatlım maalesef ama listede yokum diye boşlamak yok ona göre

Günaydın 5. takımcım,
Son sekiz haftayı kapsayan takım analinizinizi hazırladım:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37378113

Karne notunuz 100 üzerinden 79 Tebrik ederim.
tatsızbrokoli, hm22, siyamum ve toplight da güzel kilo verebilmiş olsaydı, neler olurdu kestiremiyorum.

Şu ana kadar hazırladığım analizler içinde en yüksek karne notu alan sizsiniz.. Bakalım bakalım.. takımların takımı olabilecek misiniz? Bunu ancak, bütün takımların analizleri bittiğinde öğrenebileceğiz..

kızlarr günaydınlar..pazar demeden sabahın köründe kalkıp bu sefer eşimle spora koştuk.. günlük 12 km yürüyüşümüzü tamamlayıp üstüne açık büfe kahvaltıya gittik neyseki birbirini dengeler.. yarına kadar yemek yassak artıkın..neyse öğleden sonra yine çıkacağız eritirim ben onu..herkes iyidir umarım. güzel bir pazar dilerim hepinize :)

Süpersin kaptan. ..listelere hızlı dönüş ysoacaksin anlaşılan. .benim açımdan sıkıntı yok kilo vereyim de...

benimle yakın zamanda dogum yapan arkadasim vardi hani bahsetmistim size..o da kklolardan muzdarip..burasının oldukca motuve edici olduğunu söyledim. .cok azimli bur kizdir..gnelde 54-55 kilo civarindadir ama gecen yil ilac tedavisi gordu kilo aldı. .sonra da hamile kaldi..tam bilmiyorum ama 80 civati falan..o da katilmak istiyor bizim gruba..ne dersin kaptanim ...direkt grlsin mı buraya..yoksa katilmak isteyenler topigine m yazsin..brnden haber bekliyor..kendusi iki gündür başlamış yuruyuse ve dikkatli yeneye..iki ayi dolunca diyetisyene de gidrcrkmis..haber bekliyor benden

lucicim harikasin valla..pazar gunu hem de esinle..bizimkini zor cikarirsin vslla..simdi bir de iki cocuk ..
acik bufe de olsa srn az yemissindir doye tahmin ediyorum. .

selam kızlar dersten başımı kaldırıp sizemesaj atayım dedim. nasılsınız
takımımız uçmş ya maşallah diyelim
sizleri öptüm derse devam akşam menumu paylaşıcam
bugun evdeyım birde evin tadını çıkarayım dedim :)

A ne güzel canım bizde brunch a gittik sonra 10 km yürüdük geldik eve.

meltemcim kusura bakma görmedim
gunaydin canım
Saol tatlım

Maşallah canım güzel çalışıyorsun gibi geliyor. Başarılar.

lucicim harikasin valla..pazar gunu hem de esinle..bizimkini zor cikarirsin vslla..simdi bir de iki cocuk ..
acik bufe de olsa srn az yemissindir doye tahmin ediyorum. .
pek yanlış tahmin bebişim..3 gün sıkı yönetim...

Meltem canımm evet mecburen göz altlarım çöktü kızlar ama bedenen yorulsamda içim huzur dolu yapmam gerekeni yaptıgımdan içim rahat. Ay birde canan tanın eronle dansını bitirdim bugün evdeyken yarılamştmda günde on dk okuyabiliyordum. Çok agladım öneririm :)

Bugün ki menüm

Sabah
1 bardak kayısı çayıpeyr
Zeytn domates

Öğle
1 şan böreği
1 bardak ayran

Akşam
2 kaşk y. Fasulye
2 kaşık pirinç
Salata
Ayran
Turşu

yedim ama kahvaltıdan sonra hiç bir şey yemedim..şu anda bitki çayımı içiyorum ve çook hareketli bir gün geçirdim..ama yine de yarın tartıya çıkmayacağım ve 5 te 5 diyeti yapacağım bu hafta..0 67 görülecek arkadaşşş

kuzum dikkat et sen yinede kendine...dinlenmeye de vakit ayırmalısın... öpüyorum seni güzellik :)

afiyet olsun cnm
valla kesin goreceksin 67 yi..supersin

menum
sabah: 1dilim ekmek
domates salatalik dereotu
2 kk peynir 2 zeytin
kiymali yumurta
ara: 1 ceviz, 4 badem, 1kutu activia
ogle-aksam: baliiiiiiikkk salata 1dilim ekmek
ara: 1ceviz 5-6 badem

su 2,5 lt

Maşallah canım menün çok güzel. Göz altların çökmesin ya.canım hedefin ne bilmiyorum ama inşallah doktor olursun

5 te 5 diyeti nedir canım ?

menum
sabah: 1dilim ekmek
domates salatalik dereotu
2 kk peynir 2 zeytin
kiymali yumurta
ara: 1 ceviz, 4 badem, 1kutu activia
ogle-aksam: baliiiiiiikkk salata 1dilim ekmek
ara: 1ceviz 5-6 badem

su 2,5 lt
Maşallah çok güzel canım menün

Kızlar günaydınn..
Hafta sonu bitti, ben de kürkçü dükkanına döndüm.
Keyifli ama kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim.
Sizler nasılsınız?

Bu arada, etrafınızda duyarsanız görürseniz pug sahiplendirmek isteyen bir aile olur ise; lütfen beni unutmayın :)

Utandım valla Püsküütcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…