- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.561
Süpersin kaptan. ..listelere hızlı dönüş ysoacaksin anlaşılan. .benim açımdan sıkıntı yok kilo vereyim de...Kızlar dün diyetisyen kontrolüm vardı 2 kg yağdan vermişim güzel haber bakalım bu hafta nasıl olacak bu arada eşim acil olarak dün Pakistan'a gitti yarın gece dönecek bende sabah 6 da evden çıkmam gerek cocuklar 1 saatliğine Boşta kalıyor komşuya rica ettim işler karıştı yaa
CUmbo canım sende liste dışı bizimlesin tatlım maalesef ama listede yokum diye boşlamak yok ona göre
meltemcim kusura bakma görmedimGünaydın arkadaşlar
Nasılsınız?
A ne güzel canım bizde brunch a gittik sonra 10 km yürüdük geldik eve.kızlarr günaydınlar..pazar demeden sabahın köründe kalkıp bu sefer eşimle spora koştuk.. günlük 12 km yürüyüşümüzü tamamlayıp üstüne açık büfe kahvaltıya gittikneyseki birbirini dengeler.. yarına kadar yemek yassak artıkın..neyse öğleden sonra yine çıkacağız eritirim ben onu..herkes iyidir umarım. güzel bir pazar dilerim hepinize :)
Saol tatlımmeltemcim kusura bakma görmedim
gunaydin canım
Maşallah canım güzel çalışıyorsun gibi geliyor. Başarılar.selam kızlar dersten başımı kaldırıp sizemesaj atayım dedim. nasılsınız
takımımız uçmş ya maşallah diyelim
sizleri öptüm derse devam akşam menumu paylaşıcam
bugun evdeyım birde evin tadını çıkarayım dedim :)
pek yanlış tahmin bebişim..3 gün sıkı yönetim...lucicim harikasin valla..pazar gunu hem de esinle..bizimkini zor cikarirsin vslla..simdi bir de iki cocuk ..
acik bufe de olsa srn az yemissindir doye tahmin ediyorum. .
Meltem canımm evet mecburen göz altlarım çöktü kızlarama bedenen yorulsamda içim huzur dolu yapmam gerekeni yaptıgımdan içim rahat. Ay birde canan tanın eronle dansını bitirdim bugün evdeyken yarılamştmda günde on dk okuyabiliyordum. Çok agladım öneririm :)
Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak kayısı çayıpeyr
Zeytn domates
Öğle
1 şan böreği
1 bardak ayran
Akşam
2 kaşk y. Fasulye
2 kaşık pirinç
Salata
Ayran
Turşu
afiyet olsun cnmMeltem canımm evet mecburen göz altlarım çöktü kızlarama bedenen yorulsamda içim huzur dolu yapmam gerekeni yaptıgımdan içim rahat. Ay birde canan tanın eronle dansını bitirdim bugün evdeyken yarılamştmda günde on dk okuyabiliyordum. Çok agladım öneririm :)
Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak kayısı çayıpeyr
Zeytn domates
Öğle
1 şan böreği
1 bardak ayran
Akşam
2 kaşk y. Fasulye
2 kaşık pirinç
Salata
Ayran
Turşu
valla kesin goreceksin 67 yi..supersinyedim ama kahvaltıdan sonra hiç bir şey yemedim..şu anda bitki çayımı içiyorum ve çook hareketli bir gün geçirdim..ama yine de yarın tartıya çıkmayacağım ve 5 te 5 diyeti yapacağım bu hafta..0 67 görülecek arkadaşşş
Maşallah canım menün çok güzel. Göz altların çökmesin ya.canım hedefin ne bilmiyorum ama inşallah doktor olursunMeltem canımm evet mecburen göz altlarım çöktü kızlarama bedenen yorulsamda içim huzur dolu yapmam gerekeni yaptıgımdan içim rahat. Ay birde canan tanın eronle dansını bitirdim bugün evdeyken yarılamştmda günde on dk okuyabiliyordum. Çok agladım öneririm :)
Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak kayısı çayıpeyr
Zeytn domates
Öğle
1 şan böreği
1 bardak ayran
Akşam
2 kaşk y. Fasulye
2 kaşık pirinç
Salata
Ayran
Turşu
5 te 5 diyeti nedir canım ?yedim ama kahvaltıdan sonra hiç bir şey yemedim..şu anda bitki çayımı içiyorum ve çook hareketli bir gün geçirdim..ama yine de yarın tartıya çıkmayacağım ve 5 te 5 diyeti yapacağım bu hafta..0 67 görülecek arkadaşşş
Maşallah çok güzel canım menünmenum
sabah: 1dilim ekmek
domates salatalik dereotu
2 kk peynir 2 zeytin
kiymali yumurta
ara: 1 ceviz, 4 badem, 1kutu activia
ogle-aksam: baliiiiiiikkk salata 1dilim ekmek
ara: 1ceviz 5-6 badem
su 2,5 lt
Günaydın 5. takımcım,
Son sekiz haftayı kapsayan takım analinizinizi hazırladım:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37378113
Karne notunuz 100 üzerinden 79Tebrik ederim.
tatsızbrokoli, hm22, siyamum ve toplight da güzel kilo verebilmiş olsaydı, neler olurdu kestiremiyorum.
Şu ana kadar hazırladığım analizler içinde en yüksek karne notu alan sizsiniz.. Bakalım bakalım.. takımların takımı olabilecek misiniz? Bunu ancak, bütün takımların analizleri bittiğinde öğrenebileceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?