- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.601
yok canim olur mu oöyle sey..sen çıtırlarin çıtırisin...Ben de çok çıbişey yeuyorum zannetmiştim cumbocum aşk olsunn :)
ogle bisey yememussin ki bisey olmazkızlar bugüne 62,500 le başladım, regliyim ölüyorum
dün sabah 1 yumurtalı omlet
öğlenleyin klasik bir kriz geldi veeeee 5-6 kaşık nutellayı indirdim mideye
akşam küçük levrek ızgara ve kıvırcık salata
Arkadaşlar fatsecret diyw bir program indirdim tlf..kalori egzersiz hesabi fln yapıyorsun... yedigin yiyeceğin paketi varsa barkodunu okutup kalori hesaplatabiliyor super yaa
sorun değil canım haziranda mezun oldum bilmemen normal.
59-60 arası gidip geliyorum ama ben yeme olayını falan çok abarttımmm
tabiki buna etrafımdaki durumlarda engel oldu. Kötü zamanlar geçirdim ve sağlıklı beslenmeye dikkat edecek durumum yoktu. Ama kendim bile isteye çok acımasız yedim içtim şimdi kendimi terbiye edeceğimmm.
kızlarrrrr günaydınlar. sabah sporumu 12 km tempolu yürüyüş ve 1 saat aletli jim ile tamamlayıp döndm çok şükür. bugn 5 te 5 diyetine başlıyorum. patateslerim haşlanıyor. benim zorlanmadığım ve en iyi kilo verdiğim diyet bu olmuştu geçmişte. meltemcim mantık şu, sormuşsun 5 te 5 diyetini. her gün sadece tek tip besinle sınırsız besleniyorsun. ilk gün haşlanmış patates. sadece patates yenecek, tüm güün. 2.gün sebze,3.gn et,4 meyve, 5.güün yoğurt,süt veya yumurta...şu güzelliği var,5 gün boyunca tüm yiyecek gruplarından yiyorsun.. ben de iyi etki etmişti bakalım bu sefer nasıl olacak..
güneşcim evet eşim gıda müh. annem de spor hocası. 20 yıldır aktif olarak sürdürmekte. ama ben ikisine de pek takmıyor
kendi burnumun dikine gidiyorum diyet ve spor konusunda :) biraz dinleneyim buralardayım..öptümm
buarada kappptancım yağdan 2 kilo harika bir sonuç bi de gitmedi kilo diyordun...
haaa bu arada bu sabah 69,5 ile haftaya başladımödem tavanda
yok canim olur mu oöyle sey..sen çıtırlarin çıtırisin...
ogle bisey yememussin ki bisey olmaz
Arkadaşlar fatsecret diyw bir program indirdim tlf..kalori egzersiz hesabi fln yapıyorsun... yedigin yiyeceğin paketi varsa barkodunu okutup kalori hesaplatabiliyor super yaa
Eminim yine çok sağlıklı beslenmeye başlayacaksın Zeynepcim.
Lucim harikasın.
Ben de şu 5 günde 5 kiloya hevesleniyorum. İnsan kaçamak yapmaz.
Ben de sana mı katılsam acaba yarın?
Bu arada, saçlarımla başım çok dertte. Yıkıyorum, 2-3 saate kadar yağlanıyor. İnat ile bekliyorum 1 hafta olsun diye ama pek hoş değilim :)
Eminim yine çok sağlıklı beslenmeye başlayacaksın Zeynepcim.
Lucim harikasın.
Ben de şu 5 günde 5 kiloya hevesleniyorum. İnsan kaçamak yapmaz.
Ben de sana mı katılsam acaba yarın?
Bu arada, saçlarımla başım çok dertte. Yıkıyorum, 2-3 saate kadar yağlanıyor. İnat ile bekliyorum 1 hafta olsun diye ama pek hoş değilim :)
Dimi şekerim :) Teşekkür ederim.
Ben de kullanıyordum bir ara programı. Çok da memnundum, sonra kullanmamaya başladım :)
ben yapamam bunu..sana kolay gelsin lucicim..veee 5 te 5 bitince de 3 gün lahana çorba diyeti yapacağım pek bi severim ben lahana çorbayı :)
yapma zaten kuzum, sen bebiş emziriyorsun...doğum kilosu çok çabuk gider nasılsa, benimki yılların yerleşik kilosu, ara sıra şoklamam gerekiyor :)ben yapamam bunu..sana kolay gelsin lucicim..
hahaha süpper duygudur tebrikler tatlım :)lucicim sana kolay gelsin 5 te 5 te.
Bende tek tip beslenemiyorum, şimdilik tutturduğum yoldan memnunum valla, en çok da hafta sonu yaptığım alışveriştn :)
mavi den kot aldım reklamı dönen gold serisinden veeee 27 beden
dünde kotondan bi pantolon aldım elastanlı odaaa 27 beden
aman allahım nasıl mutluyum biraz simit taşıyor ama o da gidecek. Sonundan 27 beden mi 27 beden oldu mu oldu işte o kaa
hoşgeldin fatmaSelam kızlar,
Ben 13.takımdan Fatma. Kardeş takım olduğumuz için tanışmaya geldim :)
Tebrik ederim canım çok çok öptüm.çoook teşekkür ederim, ayağımın tozuyla gelip böyle bir ödül almak beni hem çok mutlu etti hemde çok motive oldum, Çok güzel bir takımdayım, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim
Teşekkür ederim yüzeycimHerkesciklere Günaydınn
Hala regl olamamış olmam hem sinirlerimi yıpratıyor hemde vücut olarak beni çok kötü hissettiriyor.
Ve bunuda cevreme yansıtıyorum malesef.
Bu hafta sıkı yönetimde olan biri de benim
Takımdan bağımsız menü paylaşımı yapıyor olacagım kızlar.
Önümüzdeki hafta 1 haftalık dukan yapabilirim.
canım benim seni çok tebrik edyorum iradene hayran kaldım tatlımm
canım benim tebrik ediyorum senide
Canım benim mezun olabilir miyim bilmiyorum yavaş gidiyor. Tüm gün kilo gitmesi için ne yaptıgımı bilsen ahh ah :)günaydın kızlar çok keyifli bir hafta olmasını dilerim
Bu haftada 1.liğimizi kaptırmadan 3'te 3 yapıyoruz !!!!
Hepsini okudum çok fazla olduğu için alıntı yapmıyorum.
Meltemcim süppperrsiinn bravo sana, korkum hemen mezun olup kaybolup gitmen bir varmış bir yokmuş gibi olacak diye korkuyorum. Herhalde tüm zamanların en hızlı hedefine ulaşanı olucaksın.
Dila'cım bende merak ettim, üniv. sınavına mı hazırlanıyorsun, nereyi hangi bölümü hangi üniv. istiyorsun merak ettim ???
Toplight kaptanım harika bir sonuçla başlamışsın yağdan vermek kadar kıymetli birşey varmı en az 2 katı kadar etkisini gösterir, çok kilo vermiş görünürsün ne kadar güzel !
Luci cim branch ta ne kadar da abartsan deli gibi sporunla hepsini halledersin eminim. Eşinin gıda mühendisi olması sana çok fayda sağlar eminim. çok farklı şaşırtıcı menüler hazırlayabilir valla , böyle bir şansın var değerlendir, zorla bence eşini.
Cumbocum ha listedesin ha değilsin önemli olan burda takımca paylaşımlarımız, artık kaçamakların da olmuyor menülerin süper tebrik ederim, bu kadar yeni emziren bir anne için performansını tebrik ediyorum, kızlar kıskandım valla hedeflerinizi bende mi hedefimi 55 yapsam diye düşünüp duruyorum, ama henüz gözüm yemiyor.
Hm cim artık sende listeye gel daha çok varmı açığını kapatmaya ???
a kilomuzu koruyoruz bölümü mü var?Püsküütcüm, daha da utandım şimdi. Bir veremedim gitti şu kilocukları.
Ben de artık kilomuzu koruyoruz bölümünde olmak istiyorum.
Çok teşekkür ederim desteğin için.
Ohhh maşallah. Nutellayı nasıl yedin ya iiğğğhkızlar bugüne 62,500 le başladım, regliyim ölüyorum
dün sabah 1 yumurtalı omlet
öğlenleyin klasik bir kriz geldi veeeee 5-6 kaşık nutellayı indirdim mideye
akşam küçük levrek ızgara ve kıvırcık salata
Anladım 5 te 5 i canım. Ben yapamam ama alıştım şuan ki diyetime.kızlarrrrr günaydınlar. sabah sporumu 12 km tempolu yürüyüş ve 1 saat aletli jim ile tamamlayıp döndm çok şükür. bugn 5 te 5 diyetine başlıyorum. patateslerim haşlanıyor. benim zorlanmadığım ve en iyi kilo verdiğim diyet bu olmuştu geçmişte. meltemcim mantık şu, sormuşsun 5 te 5 diyetini. her gün sadece tek tip besinle sınırsız besleniyorsun. ilk gün haşlanmış patates. sadece patates yenecek, tüm güün. 2.gün sebze,3.gn et,4 meyve, 5.güün yoğurt,süt veya yumurta...şu güzelliği var,5 gün boyunca tüm yiyecek gruplarından yiyorsun.. ben de iyi etki etmişti bakalım bu sefer nasıl olacak..
güneşcim evet eşim gıda müh. annem de spor hocası. 20 yıldır aktif olarak sürdürmekte. ama ben ikisine de pek takmıyor
kendi burnumun dikine gidiyorum diyet ve spor konusunda :) biraz dinleneyim buralardayım..öptümm
buarada kappptancım yağdan 2 kilo harika bir sonuç bi de gitmedi kilo diyordun...
haaa bu arada bu sabah 69,5 ile haftaya başladımödem tavanda
Nee 27 beden mi ooohooowwwlucicim sana kolay gelsin 5 te 5 te.
Bende tek tip beslenemiyorum, şimdilik tutturduğum yoldan memnunum valla, en çok da hafta sonu yaptığım alışveriştn :)
mavi den kot aldım reklamı dönen gold serisinden veeee 27 beden
dünde kotondan bi pantolon aldım elastanlı odaaa 27 beden
aman allahım nasıl mutluyum biraz simit taşıyor ama o da gidecek. Sonundan 27 beden mi 27 beden oldu mu oldu işte o kaa
Slm fatma nasıl gidiyor?Selam kızlar,
Ben 13.takımdan Fatma. Kardeş takım olduğumuz için tanışmaya geldim :)
hoşgeldin fatma
Tebrik ederim canım çok çok öptüm.
Teşekkür ederim yüzeycim
Canım benim mezun olabilir miyim bilmiyorum yavaş gidiyor. Tüm gün kilo gitmesi için ne yaptıgımı bilsen ahh ah :)
a kilomuzu koruyoruz bölümü mü var?
Ohhh maşallah. Nutellayı nasıl yedin ya iiğğğh
Anladım 5 te 5 i canım. Ben yapamam ama alıştım şuan ki diyetime.
Nee 27 beden mi ooohooowww
Slm fatma nasıl gidiyor?
Selam kızlar, iyi gidiyor diyet. Form sayesinde 3,5 kg verdim. Burda zaman geçirmek iyi oluyor.elastanlı pantolonlarda 27 beden oluyor da normal kotta zor tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?