Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrrrr günaydınlar. sabah sporumu 12 km tempolu yürüyüş ve 1 saat aletli jim ile tamamlayıp döndm çok şükür. bugn 5 te 5 diyetine başlıyorum. patateslerim haşlanıyor. benim zorlanmadığım ve en iyi kilo verdiğim diyet bu olmuştu geçmişte. meltemcim mantık şu, sormuşsun 5 te 5 diyetini. her gün sadece tek tip besinle sınırsız besleniyorsun. ilk gün haşlanmış patates. sadece patates yenecek, tüm güün. 2.gün sebze,3.gn et,4 meyve, 5.güün yoğurt,süt veya yumurta...şu güzelliği var,5 gün boyunca tüm yiyecek gruplarından yiyorsun.. ben de iyi etki etmişti bakalım bu sefer nasıl olacak..

güneşcim evet eşim gıda müh. annem de spor hocası. 20 yıldır aktif olarak sürdürmekte. ama ben ikisine de pek takmıyor
kendi burnumun dikine gidiyorum diyet ve spor konusunda :) biraz dinleneyim buralardayım..öptümm

buarada kappptancım yağdan 2 kilo harika bir sonuç bi de gitmedi kilo diyordun...

haaa bu arada bu sabah 69,5 ile haftaya başladım ödem tavanda

Ben de çok çıbişey yeuyorum zannetmiştim cumbocum aşk olsunn :)
yok canim olur mu oöyle sey..sen çıtırlarin çıtırisin...
ogle bisey yememussin ki bisey olmaz

veee 5 te 5 bitince de 3 gün lahana çorba diyeti yapacağım pek bi severim ben lahana çorbayı :)

Arkadaşlar fatsecret diyw bir program indirdim tlf..kalori egzersiz hesabi fln yapıyorsun... yedigin yiyeceğin paketi varsa barkodunu okutup kalori hesaplatabiliyor super yaa

Arkadaşlar fatsecret diyw bir program indirdim tlf..kalori egzersiz hesabi fln yapıyorsun... yedigin yiyeceğin paketi varsa barkodunu okutup kalori hesaplatabiliyor super yaa

ahah evet o program çok güzel helede ilk kullanmaya başladığında falan harika oluyor.

Marketlerde sürekli barkod okutuyorsun ve sevdiğin o nefis seylerin apaçık kalorilerni görüyorsun

eşimle çok komik anlarım var benim o programla ilgili.

Çok etkili gerçekten

Eminim yine çok sağlıklı beslenmeye başlayacaksın Zeynepcim.

Lucim harikasın.
Ben de şu 5 günde 5 kiloya hevesleniyorum. İnsan kaçamak yapmaz.
Ben de sana mı katılsam acaba yarın?
Bu arada, saçlarımla başım çok dertte. Yıkıyorum, 2-3 saate kadar yağlanıyor. İnat ile bekliyorum 1 hafta olsun diye ama pek hoş değilim :)

yok canim olur mu oöyle sey..sen çıtırlarin çıtırisin...

ogle bisey yememussin ki bisey olmaz

Dimi şekerim :) Teşekkür ederim.

Ben de kullanıyordum bir ara programı. Çok da memnundum, sonra kullanmamaya başladım :)

yağlansın dert etme kuzum sabret çok güzel oolaak saçlar kendine gelince. dün benim şampuan günümdü resmen istemeyerek yaptım. alışacaksın inan bana... 5 te 5 e başladım canım hadi katıl sen de. şaşırsın metolar :)

insallah tatlım bende öyle umudd ediyorumm

lucicim sana kolay gelsin 5 te 5 te.

Bende tek tip beslenemiyorum, şimdilik tutturduğum yoldan memnunum valla, en çok da hafta sonu yaptığım alışveriştn :)

mavi den kot aldım reklamı dönen gold serisinden veeee 27 beden

dünde kotondan bi pantolon aldım elastanlı odaaa 27 beden

aman allahım nasıl mutluyum biraz simit taşıyor ama o da gidecek. Sonundan 27 beden mi 27 beden oldu mu oldu işte o kaa

hahaha süpper duygudur tebrikler tatlım :)

Selam kızlar,
Ben 13.takımdan Fatma. Kardeş takım olduğumuz için tanışmaya geldim :)

çoook teşekkür ederim, ayağımın tozuyla gelip böyle bir ödül almak beni hem çok mutlu etti hemde çok motive oldum, Çok güzel bir takımdayım, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim
Tebrik ederim canım çok çok öptüm.

Teşekkür ederim yüzeycim

Canım benim mezun olabilir miyim bilmiyorum yavaş gidiyor. Tüm gün kilo gitmesi için ne yaptıgımı bilsen ahh ah :)

Püsküütcüm, daha da utandım şimdi. Bir veremedim gitti şu kilocukları.
Ben de artık kilomuzu koruyoruz bölümünde olmak istiyorum.
Çok teşekkür ederim desteğin için.
a kilomuzu koruyoruz bölümü mü var?

Ohhh maşallah. Nutellayı nasıl yedin ya iiğğğh
Anladım 5 te 5 i canım. Ben yapamam ama alıştım şuan ki diyetime.
Nee 27 beden mi ooohooowww
Selam kızlar,
Ben 13.takımdan Fatma. Kardeş takım olduğumuz için tanışmaya geldim :)
Slm fatma nasıl gidiyor?

valla meltemcim nutellayı öyle bir götürmüşüm ki anlatamam gözüm karardı resmen, regl ilk günleri beni çok kötü yapıyor, sonra geçiyor allahtan

Heheeyy enerjik sexi kadınlar ben geldim. Özledim sizi ya.hafta sonu bi sessizlik vardı ki gerçi bende pek girememiştim.
Sabah sabah oğlum düştü ya bi ağladı minik gözlerinden boncuk boncuk damlalar süzülürken bende onu seyrettim nasıl ağlıyor diye ve kendime geldiğimde yavruumm dedim bağrıma bastım eski türk filmlerindeki o analar gibi sonra bi baktım bizimki kikikik gülüyor hemen yüzünü yıkadım minikimin ve onunla oynadım bu saate kadar ardından uyuttum, fısır fısır uyuyor şimdi.ohh rahatladım.
Eee siz ne yaptını?

hoşgeldin fatma

elastanlı pantolonlarda 27 beden oluyor da normal kotta zor tabi :)
Selam kızlar, iyi gidiyor diyet. Form sayesinde 3,5 kg verdim. Burda zaman geçirmek iyi oluyor.
27 beden çok iddialı, tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…