Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar
Dünki menüm,
1 dilim peynir,biraz domates ve 3 zeytin - 1 bardak taze sıkılmış meyve kokteyli
Akşam,
et sote ve 1 bardak ıcetea

10 km yürüyüş ve 2-3 lt arası su

Pazartesiye 59.3 kg ile başladım arkadaşlar.hafta sonu her anımı kontrol ettim diyebilirim. Mutluyum ben ya.kayınvalideme yaklaşık 10 kilo fark attım. Diyor ki benim yaşım kaç başım kaç ama benden zayıfken baskülün önüne götürüyordu sürekli Dün eşim nutella almış hiç yiyemedim biliyor musunuz. 1 çay kaşığı aldım zor yuttum.

gunaydin canlarimmm...nasilsiniz..
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın inşallah ?

Waw kaçamaksız haftasonu öyle mi tebrikler canım.güzel bir hafta geçirelim beraber

Günaydın arkadaşlar
Dünki menüm,
1 dilim peynir,biraz domates ve 3 zeytin - 1 bardak taze sıkılmış meyve kokteyli
Akşam,

Maşallah şekerim afiyet olsun.

Çok iyiymiş :)
İyi ki yememişsin Meltemcim.
Tebrikbrik ederim.
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın inşallah ?

Waw kaçamaksız haftasonu öyle mi tebrikler canım.güzel bir hafta geçirelim beraber

Umarım öyle olur :)

kacamak olmamasiba srvindim..
universiteye mi hazirlaniyirdun canim..brn yeniyim bilmiyorum
Günaydın arkadaşlar
Dünki menüm,
Akşam,

accik yemissin yine
valla harikasin...cok az kaldi 55e

bu arada ben de haftasonunu kacamaksiz atlattim

383. Etap birincisi gunnesh, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

çoook teşekkür ederim, ayağımın tozuyla gelip böyle bir ödül almak beni hem çok mutlu etti hemde çok motive oldum, Çok güzel bir takımdayım, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim

kacamak olmamasiba srvindim..
universiteye mi hazirlaniyirdun canim..brn yeniyim bilmiyorum

accik yemissin yine

valla harikasin...cok az kaldi 55e

bu arada ben de haftasonunu kacamaksiz atlattim

Yok cumbocum nereden çıktı ki
Enerjim çok genç dimi şekerim.
Ben öğretmenim ama öğretmenlik yapmıyorum, site tasarımları ile ilgileniyorum.

Herkesciklere Günaydınn

Hala regl olamamış olmam hem sinirlerimi yıpratıyor hemde vücut olarak beni çok kötü hissettiriyor.

Ve bunuda cevreme yansıtıyorum malesef.

Bu hafta sıkı yönetimde olan biri de benim

Takımdan bağımsız menü paylaşımı yapıyor olacagım kızlar.

Önümüzdeki hafta 1 haftalık dukan yapabilirim.

canım benim seni çok tebrik edyorum iradene hayran kaldım tatlımm

çoook teşekkür ederim, ayağımın tozuyla gelip böyle bir ödül almak beni hem çok mutlu etti hemde çok motive oldum, Çok güzel bir takımdayım, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim

canım benim tebrik ediyorum senide

günaydın kızlar çok keyifli bir hafta olmasını dilerim

Bu haftada 1.liğimizi kaptırmadan 3'te 3 yapıyoruz !!!!

Hepsini okudum çok fazla olduğu için alıntı yapmıyorum.

Meltemcim süppperrsiinn bravo sana, korkum hemen mezun olup kaybolup gitmen bir varmış bir yokmuş gibi olacak diye korkuyorum. Herhalde tüm zamanların en hızlı hedefine ulaşanı olucaksın.

Dila'cım bende merak ettim, üniv. sınavına mı hazırlanıyorsun, nereyi hangi bölümü hangi üniv. istiyorsun merak ettim ???

Toplight kaptanım harika bir sonuçla başlamışsın yağdan vermek kadar kıymetli birşey varmı en az 2 katı kadar etkisini gösterir, çok kilo vermiş görünürsün ne kadar güzel !

Luci cim branch ta ne kadar da abartsan deli gibi sporunla hepsini halledersin eminim. Eşinin gıda mühendisi olması sana çok fayda sağlar eminim. çok farklı şaşırtıcı menüler hazırlayabilir valla , böyle bir şansın var değerlendir, zorla bence eşini.

Cumbocum ha listedesin ha değilsin önemli olan burda takımca paylaşımlarımız, artık kaçamakların da olmuyor menülerin süper tebrik ederim, bu kadar yeni emziren bir anne için performansını tebrik ediyorum, kızlar kıskandım valla hedeflerinizi bende mi hedefimi 55 yapsam diye düşünüp duruyorum, ama henüz gözüm yemiyor.

Hm cim artık sende listeye gel daha çok varmı açığını kapatmaya ???

lucimm yarında çalışıyorum o nedenle yarın ben isveçe başlıyor olacagımm

Hatta bugün isveç gibi tek şekerli nescafemi içtim

cuma gününe kadar yapsam yeter zaten

haftasonu ctesi ve pazar günleri doğum günü var.

Biri yiğenim diğeri kardeşim( cocukluk arkm ) ama bu haftaya öyle kararlı başladım ki o pastaları kör olup görmeyecegim

Senide kararlı gördüm birbirimize destek olalım

2 kilo kaldı Güneşcim ama çok zor kilo veriyorum ben. Bakalım ne kadar da gidecek.

Seninle "kilomuzu koruyoruz" başlığı altında yaptığımız sohbetlerimizi unutmadım hm22 cim..
Kilonu takip ediyorum.. Sana olan inancım eşliğinde..

Seninle "kilomuzu koruyoruz" başlığı altında yaptığımız sohbetlerimizi unutmadım hm22 cim..
Kilonu takip ediyorum.. Sana olan inancım eşliğinde..
Püsküütcüm, daha da utandım şimdi. Bir veremedim gitti şu kilocukları.
Ben de artık kilomuzu koruyoruz bölümünde olmak istiyorum.
Çok teşekkür ederim desteğin için.

kızlar bugüne 62,500 le başladım, regliyim ölüyorum

dün sabah 1 yumurtalı omlet

öğlenleyin klasik bir kriz geldi veeeee 5-6 kaşık nutellayı indirdim mideye

akşam küçük levrek ızgara ve kıvırcık salata

yuzeycim tebrik ederim, sen ne zaman listeye dönüyorsun ??

yuzeycim tebrik ederim, sen ne zaman listeye dönüyorsun ??

tatlım ben mümkünse listeye dönmek istemiyorum

Yani listeye dönecek kadar kilo almadığım sürece

Şimdilik olan şişliğim ve yemede azıttığım durumlardan dolayı kendime kızdım ve bağımsız liste paylaşacagım her cuma günüde kendim evde kilo kaydı tutacagımm bakalımm

Hem daha mezun olalı kaç ay oldu yahuu

kaç kilosun canım geçmişi bilmediğim için kusura bakma

kaç kilosun canım geçmişi bilmediğim için kusura bakma

sorun değil canım haziranda mezun oldum bilmemen normal.

59-60 arası gidip geliyorum ama ben yeme olayını falan çok abarttımmm

tabiki buna etrafımdaki durumlarda engel oldu. Kötü zamanlar geçirdim ve sağlıklı beslenmeye dikkat edecek durumum yoktu. Ama kendim bile isteye çok acımasız yedim içtim şimdi kendimi terbiye edeceğimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…