- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.581
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın inşallah ?gunaydin canlarimmm...nasilsiniz..
Waw kaçamaksız haftasonu öyle mi tebrikler canım.güzel bir hafta geçirelim beraberKızlar günaydınn..
Hafta sonu bitti, ben de kürkçü dükkanına döndüm.
Keyifli ama kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim.
Sizler nasılsınız?
Bu arada, etrafınızda duyarsanız görürseniz pug sahiplendirmek isteyen bir aile olur ise; lütfen beni unutmayın :)
Utandım valla Püsküütcüm
Maşallah şekerim afiyet olsun.Günaydın arkadaşlar
Dünki menüm,
1 dilim peynir,biraz domates ve 3 zeytin - 1 bardak taze sıkılmış meyve kokteyli
Akşam,
et sote ve 1 bardak ıcetea
10 km yürüyüş ve 2-3 lt arası su
Pazartesiye 59.3 kg ile başladım arkadaşlar.hafta sonu her anımı kontrol ettim diyebilirim. Mutluyum ben ya.kayınvalideme yaklaşık 10 kilo fark attım. Diyor ki benim yaşım kaç başım kaç ama benden zayıfken baskülün önüne götürüyordu sürekliDün eşim nutella almış hiç yiyemedim biliyor musunuz. 1 çay kaşığı aldım zor yuttum.
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın inşallah ?
Waw kaçamaksız haftasonu öyle mi tebrikler canım.güzel bir hafta geçirelim beraber
kacamak olmamasiba srvindim..Kızlar günaydınn..
Keyifli ama kaçamaksız bamansız n sonu geçirdim.
Sizler nasılsınız?
Bu arada, etrafınızda duyarsanız görürseniz pug sahiplendirmek isteyen bir aile olur ise; lütfen beni unutmayın :)
Utandım valla Püsküütcüm
accik yemissin yineGünaydın arkadaşlar
Dünki menüm,
1 dilim peynir,biraz domates ve 3 zeytin - 1 bardak taze sıkılmış meyve kokteyli
Akşam,
et sote ve 1 bardak ıcetea
10 km yürüyüş ve 2-3 lt arası su
valla harikasin...cok az kaldi 55ePazartesiye 59.3 kg ile başladım arkadaşlar.hafta sonu her anımı kontrol ettim diyebilirim. Mutluyum ben ya.kayınvalideme yaklaşık 10 kilo fark attım. Diyor ki benim yaşım kaç başım kaç ama benden zayıfken baskülün önüne götürüyordu sürekliDün eşim nutella almış hiç yiyemedim biliyor musunuz. 1 çay kaşığı aldım zor yuttum.
383. Etap birincisi gunnesh, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
kacamak olmamasiba srvindim..
universiteye mi hazirlaniyirdun canim..brn yeniyim bilmiyorum
accik yemissin yine
valla harikasin...cok az kaldi 55e
bu arada ben de haftasonunu kacamaksiz atlattim
Pazartesiye 59.3 kg ile başladım arkadaşlar.hafta sonu her anımı kontrol ettim diyebilirim. Mutluyum ben ya.kayınvalideme yaklaşık 10 kilo fark attım. Diyor ki benim yaşım kaç başım kaç ama benden zayıfken baskülün önüne götürüyordu sürekliDün eşim nutella almış hiç yiyemedim biliyor musunuz. 1 çay kaşığı aldım zor yuttum.
çoook teşekkür ederim, ayağımın tozuyla gelip böyle bir ödül almak beni hem çok mutlu etti hemde çok motive oldum, Çok güzel bir takımdayım, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim
yedim ama kahvaltıdan sonra hiç bir şey yemedim..şu anda bitki çayımı içiyorum ve çook hareketli bir gün geçirdim..ama yine de yarın tartıya çıkmayacağım ve 5 te 5 diyeti yapacağım bu hafta..0 67 görülecek arkadaşşş
günaydın kızlar çok keyifli bir hafta olmasını dilerim
Bu haftada 1.liğimizi kaptırmadan 3'te 3 yapıyoruz !!!!
Hepsini okudum çok fazla olduğu için alıntı yapmıyorum.
Meltemcim süppperrsiinn bravo sana, korkum hemen mezun olup kaybolup gitmen bir varmış bir yokmuş gibi olacak diye korkuyorum. Herhalde tüm zamanların en hızlı hedefine ulaşanı olucaksın.
Dila'cım bende merak ettim, üniv. sınavına mı hazırlanıyorsun, nereyi hangi bölümü hangi üniv. istiyorsun merak ettim ???
Toplight kaptanım harika bir sonuçla başlamışsın yağdan vermek kadar kıymetli birşey varmı en az 2 katı kadar etkisini gösterir, çok kilo vermiş görünürsün ne kadar güzel !
Luci cim branch ta ne kadar da abartsan deli gibi sporunla hepsini halledersin eminim. Eşinin gıda mühendisi olması sana çok fayda sağlar eminim. çok farklı şaşırtıcı menüler hazırlayabilir valla , böyle bir şansın var değerlendir, zorla bence eşini.
Cumbocum ha listedesin ha değilsin önemli olan burda takımca paylaşımlarımız, artık kaçamakların da olmuyor menülerin süper tebrik ederim, bu kadar yeni emziren bir anne için performansını tebrik ediyorum, kızlar kıskandım valla hedeflerinizi bende mi hedefimi 55 yapsam diye düşünüp duruyorum, ama henüz gözüm yemiyor.
Hm cim artık sende listeye gel daha çok varmı açığını kapatmaya ???
Seninle "kilomuzu koruyoruz" başlığı altında yaptığımız sohbetlerimizi unutmadım hm22 cim..Kızlar günaydınn..
Keyifli ama kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim.
Sizler nasılsınız?
Utandım valla Püsküütcüm
canim yaa yanlis alintilana yapmisim dilaya sormak istemistim adlinda ...Yok cumbocum nereden çıktı ki
Enerjim çok genç dimi şekerim.
Ben öğretmenim ama öğretmenlik yapmıyorum, site tasarımları ile ilgileniyorum.
Püsküütcüm, daha da utandım şimdi. Bir veremedim gitti şu kilocukları.Seninle "kilomuzu koruyoruz" başlığı altında yaptığımız sohbetlerimizi unutmadım hm22 cim..
Kilonu takip ediyorum.. Sana olan inancım eşliğinde..
canim yaa yanlis alintilana yapmisim dilaya sormak istemistim adlinda ...
Herkesciklere Günaydınn
Hala regl olamamış olmam hem sinirlerimi yıpratıyor hemde vücut olarak beni çok kötü hissettiriyor.
Ve bunuda cevreme yansıtıyorum malesef.
Bu hafta sıkı yönetimde olan biri de benim
Takımdan bağımsız menü paylaşımı yapıyor olacagım kızlar.
Önümüzdeki hafta 1 haftalık dukan yapabilirim.
canım benim seni çok tebrik edyorum iradene hayran kaldım tatlımm
canım benim tebrik ediyorum senide
yuzeycim tebrik ederim, sen ne zaman listeye dönüyorsun ??
tatlım ben mümkünse listeye dönmek istemiyorum
Yani listeye dönecek kadar kilo almadığım sürece
Şimdilik olan şişliğim ve yemede azıttığım durumlardan dolayı kendime kızdım ve bağımsız liste paylaşacagım her cuma günüde kendim evde kilo kaydı tutacagımm bakalımm
Hem daha mezun olalı kaç ay oldu yahuu
kaç kilosun canım geçmişi bilmediğim için kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?