- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.741
içkinin de öyle bir kötülüğü var..2 bira ile başlarsın önce, yıllar sonra 70 lik jack ile o kafaya ulaşabilirsin...
aman efem, ne iltifatlarrr...teşekkürler güüzeller, o sizin tazeliğiniz
Görüşürüm güneşcim.kızlar kaçtım ben iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz kısmetse
güzeller kendinize iyi bakın bye bye
bak şimdi yaaaa, sokma aklıma açım zatiiiHer geçen gün daha taze olmaya o halde Lucim.
lucicim valla sporculat senin kadar antrenmsn yspmiyordur..supersin vallakızlar bugün 07.45 den beri spor ve yollardayım 28.329 adım atmışım eve gelene kadar, kaç km tepmişim siz düşünün artık...az önce tartıda 68,5 gördüm, 1 kg gitti bileeee.... bu kadar spor şişine rağmen... bu 5 te 5 işe yarayacak galiba yine.... yalnız acayip yoruldum. 4 saat yürüyüş + aletli jim. dağıttı beniiii....
ne kotu birsry yaa hayvanlar ne olacakBildiğin duygularım ile oynadılar
Aradılar bizi. Firmanın adını sorduk, taşıma yapacak olan.
Zaten, bir siparişiniz varmış deyince, ben koptum.
Hayvan o sipariş değil, mantık belli diye.
Adamlar, firmanın adını da veremediler. Kem küm edip farklı isimler söylediler.
Hadi, dolandırıcılık yapıyorsun. Azıcık zekan olsun.
Benim aklıma takılan, bunlar hesap numaralarından yakalanamıyor mu?
Lucim, senin dediğine benzerini okumuştum internette.
Zaten, sahibinden ilanlarının yurt dışına ulaşması çok zormuş.
Ancak kişi siteyi bilip de direkt girecek.
İnsanlara ne olmuş böyle anlamıyorum ki.
Tebrik ederim şekerim harikasın.
Bu saate kadar köpek derdine düştüm. kahve bile içmedim.
Şimdi domatesli ıspanağımı yapıp yiyeceğin.
nice yillara canimO nedenle dedim ben de Lucim :)
Bakalım nasıl etkileyecek sonuçlar.
Bu arada, yarın da evlilik yıl dönümümüz. Eşim çok pis söylenecek zaman için
nice yillara canom.ne guzrl cok yskin yildonumletinizdün de bizimdi o sebeple pazar kutladık, diyete giriyorum bi daha 5 gün yeme içme yok dedim :) eh en azından etli bir şeyler yiyebilirsin kutlama esnasında :)
bizim de 25 eylul..seninle de benim yakinmis tarihlerimiz..biz 9 u doldurduk..toplamda 17 bitti...bende 3 senelik evliyim kızlar, 24 eylül de 3'ü doldurduk taze geliniz luciiiii
afiyet olsun tatlimBugünkü menüm:
sabah : 1 pancake diyabet çilek reçeli
ara: 3 fındık 1 nektarin
öğle: yarım porsiyon kremalı mantarlık tavuk (dışardaydım pek güzel geldi 3 adet patates kızartması da yedim valla)
ara : yemiycem öğle fazla oldu çünkü
akşam: ara öğünüm olan galete kıtırlarını baharatlı peynir dip sos yemeyi düşünüyorum, akşam kuafördeyim, vakit güzel geçer
Geçmiş olsun canım menün çok hoş.Kızlar Günaydın
Kötü bir güne merhaba diyerek başladım
İş nedeniyle dün gece başağrısıyla uyudum sabahta aynı ağrıyla uyandım
Dünkü menümü yazayımm
Sabah : Tek şekerli 2si 1 arada nescafe
Ara : 4 kuru kayısı
Öğlen : Haşlanmış brokoli3 yk barbunya,1 dilim kepekli ekmek
Ara : 1 paket tek içimlik çorba
Akşam : Tavuklu yeşil salata
Su : 2 lt
Uygun bir zamanda görüşmek üzere
Herkese Sevgiler
Şaka canım şaka dün eşimin yanında menü yazamadım burayı kıskanıyor galiba..,Günaydın azimli fıstıklar !
hm sende 5'te 5'tesin demek hadi bakalım kolay gelsin, birbirinize destek olursunuz luciyle, ama işiniz zor diyim ben, Kolay gelsin, luci birini halletti bile valla
lucicim 1 günü geride bıraktın bile, güzel sonuçlar alırsınız inşallah
bende çok merak ettim, güzel paylaşımların hepsi kabulümüzdür,
meltem çok hoşsun, inşallah şakadır, hiçbişey yemeden gün geçiremezsin nolur dikkat et kendine biraz bişeyler ye
dilacım sende 5'te 5 yapıcan demek, sanada kolay gelsin, bu hafta da güzel kilo verirsek yine 1.yiz aman haa !!
Fizik tedavi güzel bir bölüm, Allah gönlüne göre versin canım, güzel güzel çalışmaya devam
harikasın lucicim, şimdi senin o güzel parkur gözümün önüne geldi ahhh çektim şöyle derinden, masa başından kalkıp bende doğaya atasım var kendimi ama maalesef iş beklemiyor
canım geçmiş olsun, menün de güzel afiyet olsun, kalori konusunda sıkıntı yok, ama biraz daha sağlıklı olmasına gayret et canım
Neeeeeee sadece neeeee diyorum sana lucicim.kızlar bugün 07.45 den beri spor ve yollardayım 28.329 adım atmışım eve gelene kadar, kaç km tepmişim siz düşünün artık...az önce tartıda 68,5 gördüm, 1 kg gitti bileeee.... bu kadar spor şişine rağmen... bu 5 te 5 işe yarayacak galiba yine.... yalnız acayip yoruldum. 4 saat yürüyüş + aletli jim. dağıttı beniiii....
Erken çıkmışsın canımkızlar kaçtım ben iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz kısmetse
güzeller kendinize iyi bakın bye bye
wuhuuuww ölüm diyeti gibi bu ne yalucinin mutfak kapandı inşallah çok acıkırsam 1 salatalık yiyebilirim akşam yürüyüşünden sonra
öğle : 13.30
haşlanmış karnııbahar,havuç
akşam: 17.00
haşlanmış karnıbahar, havuç
su: 3 litre
spor: sabah 28.000 adım ... herhalde 20-25 km arasıdır.. tempolu yürüyüş ( 4 saate yakın) + 30 dk aletli jim.
akşam 1,5 saat açık havada 8 km tempolu yürüyüş
(sporda level atladığım bi gün oldu, ben bile şaşkınım kendime)
Evet canımmm aynen öyleGünaydın fıstıklar
ayyy cok merak etti.
dilacim fizik tedavi oldukca guzel bur bolum..is sansin da cok olur..tip kesinlikle tavsiye etmem zaten..disardan kolay gorunur de ne yasadigimizi biz biliriz..
iyi sporlar canimm.
Günaydın azimli fıstıklar !
hm sende 5'te 5'tesin demek hadi bakalım kolay gelsin, birbirinize destek olursunuz luciyle, ama işiniz zor diyim ben, Kolay gelsin, luci birini halletti bile valla
lucicim 1 günü geride bıraktın bile, güzel sonuçlar alırsınız inşallah
bende çok merak ettim, güzel paylaşımların hepsi kabulümüzdür,
meltem çok hoşsun, inşallah şakadır, hiçbişey yemeden gün geçiremezsin nolur dikkat et kendine biraz bişeyler ye
dilacım sende 5'te 5 yapıcan demek, sanada kolay gelsin, bu hafta da güzel kilo verirsek yine 1.yiz aman haa !!
Fizik tedavi güzel bir bölüm, Allah gönlüne göre versin canım, güzel güzel çalışmaya devam
harikasın lucicim, şimdi senin o güzel parkur gözümün önüne geldi ahhh çektim şöyle derinden, masa başından kalkıp bende doğaya atasım var kendimi ama maalesef iş beklemiyor
canım geçmiş olsun, menün de güzel afiyet olsun, kalori konusunda sıkıntı yok, ama biraz daha sağlıklı olmasına gayret et canım
Lucimmm harikasın ya bna bişey öner nlur bu etüt dengemi bozdu
maalesef okudum.11yil oldu okul biteli..iki yil mecburi hizmet yaotim..sobra 6 yil uzmanlikokudum..bur 2 yil da onun mecburi hizmetini yaotim..simdi esimin yanina gelebilnek icin tayin bekluyorum ama olmuyor..iki cocukla da siirte gidemem o yuzden istifa edicem...durum budur tip asla tavsiye etmeeeemmEvet canımmm aynen öyle
Aa sen tıp mı okudunn :)
Canımsın çok sağoll seninde gönlüne göre verdin her şeyi allahımm
Anneme dedim anne patates haşla başlicam diye kükredi resmen
Lucimmm harikasın ya bna bişey öner nlur bu etüt dengemi bozdu
Müslide sabah sabah canım çekmioo
Hm22 canımm pug cinsini bilmiorum bncede barınaişini adakl bende ilerde alıcam kendi evim olunca hatta engelli bi köpek almayı planlıyorum diğerlerine nazaran bi parça daha mutlu eder beni onu beslemek buyutmek yaşatmak:)
menun cok guzel canimBugün ki menum
Sabah
Peynir
Domates
Bi dl kepek
Ara
Beş adet acılı çubuk
Öğle
Lıght salamlı kepekli sandviç
Ayran
Akşam
3 kaşık etli nohut yahnisi
2 kaşık makarna
2 kornişon turşu
iyi sporlar lucicim..maydanoz yasak mi odemi atardinkızlaarrrr dünden sonra her yerim tutlmuş, taş kesilmişim resmen... ama ne diyoruz durmak yookkkk... az sonra tekrar spora çıkacağım şimdi kahvemi ydumlamaktayım... bugün 5 te 5 diyetinin kısmetse en güzel günü :) et günüüüü... pek bi severim eti, tok tuttuğu için. tüm gün haşlanmış tavuk göğüs yiyeceğim..tartıya henüz çıkmadım, acayip şişim, parmaklarım falan bile şiş... nrmalde pamağımda zor tuttuğum alyansım çıkmıyor elimden, düşnün artık..belki spordan sonra tartılırım. sizi seviyorum ve kocaman öpüyorum. herkes çok dikkat etsin kendisine. görüşmek üzereeee
yassak tatlım, bir yaprak bile yokiyi sporlar lucicim..maydanoz yasak mi odemi atardin
tatlım çiğniyorum ya da elma sirkeli suyun içine 1 tane atıyorum, içiyorum. ama genelde spora çıkarken ağzıma 1 tane atıp tüm yürüyüş boyunca çiğniyorum onucanimsin lucicim sagol..
karanfili nasil kullaniyorsun..emziriken maydanoz onetilmiyor karanfil aklimin bir ucunda kalsin isterim
İyi sporlar canımkızlaarrrr dünden sonra her yerim tutlmuş, taş kesilmişim resmen... ama ne diyoruz durmak yookkkk... az sonra tekrar spora çıkacağım şimdi kahvemi ydumlamaktayım... bugün 5 te 5 diyetinin kısmetse en güzel günü :) et günüüüü... pek bi severim eti, tok tuttuğu için. tüm gün haşlanmış tavuk göğüs yiyeceğim..tartıya henüz çıkmadım, acayip şişim, parmaklarım falan bile şiş... nrmalde pamağımda zor tuttuğum alyansım çıkmıyor elimden, düşnün artık..belki spordan sonra tartılırım. sizi seviyorum ve kocaman öpüyorum. herkes çok dikkat etsin kendisine. görüşmek üzereeee
hayirdir canim yaa.niye psikolojin bizuk ki..Günaydın arkadaşlar nasılsınız,
Rüyamda süt içiyorum ve süt bozuk çıkıyor midem bulanıyor...
Sabahın 6 sından beri midem bulanıyor çok kötüyüm ya...psikolojimde bozuk...
Çocuk mocuk olayı yok bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?