Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kaçtım ben iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz kısmetse

güzeller kendinize iyi bakın bye bye

içkinin de öyle bir kötülüğü var..2 bira ile başlarsın önce, yıllar sonra 70 lik jack ile o kafaya ulaşabilirsin...
aman efem, ne iltifatlarrr...teşekkürler güüzeller, o sizin tazeliğiniz

Her geçen gün daha taze olmaya o halde Lucim.

Görüşürüm güneşcim.

lucinin mutfak kapandı inşallah çok acıkırsam 1 salatalık yiyebilirim akşam yürüyüşünden sonra

öğle : 13.30
haşlanmış karnııbahar,havuç

akşam: 17.00
haşlanmış karnıbahar, havuç

su: 3 litre
spor: sabah 28.000 adım ... herhalde 20-25 km arasıdır.. tempolu yürüyüş ( 4 saate yakın) + 30 dk aletli jim.
akşam 1,5 saat açık havada 8 km tempolu yürüyüş
(sporda level atladığım bi gün oldu, ben bile şaşkınım kendime)

lucicim valla sporculat senin kadar antrenmsn yspmiyordur..supersin valla

ne kotu birsry yaa hayvanlar ne olacak
O nedenle dedim ben de Lucim :)
Bakalım nasıl etkileyecek sonuçlar.
Bu arada, yarın da evlilik yıl dönümümüz. Eşim çok pis söylenecek zaman için
nice yillara canim
dün de bizimdi o sebeple pazar kutladık, diyete giriyorum bi daha 5 gün yeme içme yok dedim :) eh en azından etli bir şeyler yiyebilirsin kutlama esnasında :)
nice yillara canom.ne guzrl cok yskin yildonumletiniz
bende 3 senelik evliyim kızlar, 24 eylül de 3'ü doldurduk taze geliniz luciiiii
bizim de 25 eylul..seninle de benim yakinmis tarihlerimiz..biz 9 u doldurduk..toplamda 17 bitti...
afiyet olsun tatlim

Geçmiş olsun canım menün çok hoş.

Şaka canım şaka dün eşimin yanında menü yazamadım burayı kıskanıyor galiba..,

Neeeeeee sadece neeeee diyorum sana lucicim.

Erken çıkmışsın canım

wuhuuuww ölüm diyeti gibi bu ne ya

selam fıstıklar
menümü yazayım
sabah: 2 dilim light ekmek, doamtes 2 zeytin 2 kk peynir dereotu, 2 yumurtalı omlet
ara: 2 tane minicikin eti petito çikolatası 4 gramlık
öğle: ton balıklı salata 1 dilim ekmek
ara 12 tane üzüm 2 ceviz
akşam yarım tabak etli patlıcan yemeği, 1 .5 dilim ekmek , yarım kase yoğurt
ar: 1 galeta 1 kk peynir 10 badem

su2.5 lt

Arkadaşlar maşallah ne kaynatmışsınız ya.puglar içkiler mezeler oohoo...
Benim bugün çok işim vardı arkadaşlar giremedim hiç...
Menüm;
Sabah yumurta,maydanoz,zeytin 1 dilim ekmek
Öğle 1 dilim peynirli soslu ekmek
Akşam köfteli patates ve salata

Günaydın fıstıklar

ayyy cok merak etti.

dilacim fizik tedavi oldukca guzel bur bolum..is sansin da cok olur..tip kesinlikle tavsiye etmem zaten..disardan kolay gorunur de ne yasadigimizi biz biliriz..

iyi sporlar canimm.
Evet canımmm aynen öyle
Aa sen tıp mı okudunn :)

Canımsın çok sağoll seninde gönlüne göre verdin her şeyi allahımm

Anneme dedim anne patates haşla başlicam diye kükredi resmen

Lucimmm harikasın ya bna bişey öner nlur bu etüt dengemi bozdu
Müslide sabah sabah canım çekmioo

Hm22 canımm pug cinsini bilmiorum bncede barınaktan al bende ilerde alıcam kendi evim olunca hatta engelli bi köpek almayı planlıyorum diğerlerine nazaran bi parça daha mutlu eder beni onu beslemek buyutmek yaşatmak:)

Bugün ki menum

Sabah
Peynir
Domates
Bi dl kepek

Ara
Beş adet acılı çubuk

Öğle
Lıght salamlı kepekli sandviç
Ayran

Akşam
3 kaşık etli nohut yahnisi
2 kaşık makarna
2 kornişon turşu

Lucimmm harikasın ya bna bişey öner nlur bu etüt dengemi bozdu

canım benim 5 te 5 güzel bir diyet ama annişi kükretmişsin bu pek iyi olmamış tabi madem diyet yapamıyorsun kontrollü gitmeye çalış. mantık şu: yediğini yarııya indir, hareketini 2 katına çıkar... ders çalışmaya başlamadan önce 30 dakika leslie 2 ya da 3 mil yap kuzum spor bedenini ve beynini dinç tutar...biraz da porsiyonları azaltmaya bak. acıktıkça yanına kavrulmamış fındık badem , sarı leblebi falan al, onlarla bastır mideni. yoğurda yüklen, tüm gün istediğin kadar ye, bir şeycik olmaz...hem tok tutar, hem faydalıdır...başka ne önerebilirim ki, bilemedim...

kızlaarrrr dünden sonra her yerim tutlmuş, taş kesilmişim resmen... ama ne diyoruz durmak yookkkk... az sonra tekrar spora çıkacağım şimdi kahvemi ydumlamaktayım... bugün 5 te 5 diyetinin kısmetse en güzel günü :) et günüüüü... pek bi severim eti, tok tuttuğu için. tüm gün haşlanmış tavuk göğüs yiyeceğim..tartıya henüz çıkmadım, acayip şişim, parmaklarım falan bile şiş... nrmalde pamağımda zor tuttuğum alyansım çıkmıyor elimden, düşnün artık..belki spordan sonra tartılırım. sizi seviyorum ve kocaman öpüyorum. herkes çok dikkat etsin kendisine. görüşmek üzereeee

gunaydin kixlaaarr
maalesef okudum.11yil oldu okul biteli..iki yil mecburi hizmet yaotim..sobra 6 yil uzmanlikokudum..bur 2 yil da onun mecburi hizmetini yaotim..simdi esimin yanina gelebilnek icin tayin bekluyorum ama olmuyor..iki cocukla da siirte gidemem o yuzden istifa edicem...durum budur tip asla tavsiye etmeeeemm

Bugün ki menum

Sabah
Peynir
Domates
Bi dl kepek

Ara
Beş adet acılı çubuk

Öğle
Lıght salamlı kepekli sandviç
Ayran

Akşam
3 kaşık etli nohut yahnisi
2 kaşık makarna
2 kornişon turşu
menun cok guzel canim

iyi sporlar lucicim..maydanoz yasak mi odemi atardin

iyi sporlar lucicim..maydanoz yasak mi odemi atardin
yassak tatlım, bir yaprak bile yok karanfil de ödem söktürüyor, karanfili deneyeceğim çııkmadan önce..

bu arada Allah kolaylık versin canım, zor bi durum, her şey gönlüne göre olsun inşallah. maalesef bizim ülkemizde saçma sapan atamalar, saçma sapan işleMEyişler yüzünden bir çok sektör çalışanında olduğu gibi tıp çalışanlarının da hakkı çok yenmekte. sabırlar diliyorum kuzuum...

canimsin lucicim sagol..
karanfili nasil kullaniyorsun..emziriken maydanoz onetilmiyor karanfil aklimin bir ucunda kalsin isterim

guneshcim su senin yemek sitesine baktım sa harika yaa..keşke bursada da olsaymis..kardesime soyliycem o da begenecektir..calisana zor oluyor ogle yemeği

canimsin lucicim sagol..
karanfili nasil kullaniyorsun..emziriken maydanoz onetilmiyor karanfil aklimin bir ucunda kalsin isterim
tatlım çiğniyorum ya da elma sirkeli suyun içine 1 tane atıyorum, içiyorum. ama genelde spora çıkarken ağzıma 1 tane atıp tüm yürüyüş boyunca çiğniyorum onu

İyi sporlar canım

Günaydın arkadaşlar nasılsınız,
Rüyamda süt içiyorum ve süt bozuk çıkıyor midem bulanıyor...
Sabahın 6 sından beri midem bulanıyor çok kötüyüm ya...psikolojimde bozuk...
Çocuk mocuk olayı yok bu arada...

hayirdir canim yaa.niye psikolojin bizuk ki..
mide bulantin yedigin birseyden olabilur mi..gecmus olsun kzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…