- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.761
guneshcim su senin yemek sitesine baktım sa harika yaa..keşke bursada da olsaymis..kardesime soyliycem o da begenecektir..calisana zor oluyor ogle yemeği
Günaydın arkadaşlar nasılsınız,
Rüyamda süt içiyorum ve süt bozuk çıkıyor midem bulanıyor...
Sabahın 6 sından beri midem bulanıyor çok kötüyüm ya...psikolojimde bozuk...
Çocuk mocuk olayı yok bu arada...
minigim de hastalandi( geceden beti hapsirik oksuruk kusma burub tıkanıklığı var..siddetli degil ama daha cok minik...burnunu actim biraz serum fizyolojikle emmesi de iyi ..insallah kolay atlatiriz...
Amanın, sizinkiler de az değilgünaydın kızlar , güzel bir gün olmasını diliyorum
Dün saçlarımı boyatttım, yine güneş gibi parladı saçlarım :)
sabahta güneşli ve trafiksiz bir yolda işe geldim, ayyy hayat bana güzel
Bugün benim ufaklığımın okulunda pijama partisi varmış efendim, dün akşam mağazalar kapanmadan koştur koştur gittim beyefendiye yeni pijama bir de patik aldım, yastık savaşı yapıcaklarım falan filan
yakında da cumhuriyet balosu, yok cadılar bayramı mahvoldum ben kasa çalışsın bakalım
Güneşcim aklıma direkt Cem Yılmaz geldi cumbo doktorum deyincelucicim valla sporculara taş çıkarırsın, yürüyüş kraliçesi ilan ediyorum.
cumbocum doktorsun demek, yandın sen şimdi ne var ne yok sorarız sana, onca zaman oku ve sonuç bu olsun üzülüyor insan, canım bebişine çook geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer üzmeden.
Benim oğluşta hep bi nane, kreş hastalığı işte bağışıklık kazanıyor herhalde
cumbocum demek senin de 25 2ylül yıldönümü ne güzel
meltemcim neden psikolojin bozuk canım yaaNe kadar güzel sebeplerin var iyi olman için fıstıksın takımların gözdesisin, artık incecik oldun, hedefine ulaştın nerdeyse gençsin güzelsin e daha ne diyim, sende bunları bir daha düşün
ve mutlu ol
dilacım sana luci çok güzel önerilerde bulunmuş, spor zihni çok güzel açar, ders öncesi harika bir öneri. Bu hafta da 1. olucaz ona göre güzel sonuç bekliyoruz fıstık
Dolapt günlük süt vardı gece uyandım ve bunu niye içmedik tarihi geçmiştir dedim ve rüyama girdi heralde canım önemsiz :))hayirdir canim yaa.niye psikolojin bizuk ki..
mide bulantin yedigin birseyden olabilur mi..gecmus olsun kzum
Hadii ya canım geçmiş olsun...minigim de hastalandi( geceden beti hapsirik oksuruk kusma burub tıkanıklığı var..siddetli degil ama daha cok minik...burnunu actim biraz serum fizyolojikle emmesi de iyi ..insallah kolay atlatiriz...
Way wayyy partiler erken başladık çok fena olucak bu çocuk ben söyleyim...günaydın kızlar , güzel bir gün olmasını diliyorum
Dün saçlarımı boyatttım, yine güneş gibi parladı saçlarım :)
sabahta güneşli ve trafiksiz bir yolda işe geldim, ayyy hayat bana güzel
Bugün benim ufaklığımın okulunda pijama partisi varmış efendim, dün akşam mağazalar kapanmadan koştur koştur gittim beyefendiye yeni pijama bir de patik aldım, yastık savaşı yapıcaklarım falan filan
yakında da cumhuriyet balosu, yok cadılar bayramı mahvoldum ben kasa çalışsın bakalım
Teşekkür ederim canım. Saçlarını mı boyattın ohh ne güzel.lucicim valla sporculara taş çıkarırsın, yürüyüş kraliçesi ilan ediyorum.
cumbocum doktorsun demek, yandın sen şimdi ne var ne yok sorarız sana, onca zaman oku ve sonuç bu olsun üzülüyor insan, canım bebişine çook geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer üzmeden.
Benim oğluşta hep bi nane, kreş hastalığı işte bağışıklık kazanıyor herhalde
cumbocum demek senin de 25 2ylül yıldönümü ne güzel
meltemcim neden psikolojin bozuk canım yaaNe kadar güzel sebeplerin var iyi olman için fıstıksın takımların gözdesisin, artık incecik oldun, hedefine ulaştın nerdeyse gençsin güzelsin e daha ne diyim, sende bunları bir daha düşün
ve mutlu ol
dilacım sana luci çok güzel önerilerde bulunmuş, spor zihni çok güzel açar, ders öncesi harika bir öneri. Bu hafta da 1. olucaz ona göre güzel sonuç bekliyoruz fıstık
Ben düzenli veriyorum ama söylemicem kaç kilo olduğumu surprizayy kimse yokmu ??? kızlar cumaya az kaldı ne durumdayız bir kontrol yapalım
Alanın ne cumbocum.
Şu uzmanlığını alınca tekrar doğu muhabbeti sinir bozucu.
İstifa edince özelde falan çalışırsın belki.
Şirketin adı neymiş, ben de merak ettim.
Geçmiş olsun Meltemcim. Canını sıkan şeyler mi var bu aralar senin?
Ayy yirim beni onu.
Bir de ne güzel anlatmışsın, nasıl gözümde canlandı.
Kötü tabi de, bir de hapşurmaları var ya küçük bebeklerin, hapşi yapıyorlar, o kadar mı tatlı olurlar ya :)
Amanın, sizinkiler de az değil
Pijama partisi neymiş.
Yeni devir böyle demek.
Biz kreşte oyuncak oynar gelirdik
Güneşcim aklıma direkt Cem Yılmaz geldi cumbo doktorum deyince
Bitiyorum adamın espirilerine.
Bir de o kadar hayatın içinden ki, biz her zaman espirisini yapıyoruz evde.
Yok canım moralim bozuk değil iyiyim. yorgunum biraz ... bu aralar çok yoğunum...[/QUOTE]Dolapt günlük süt vardı gece uyandım ve bunu niye içmedik tarihi geçmiştir dedim ve rüyama girdi heralde canım önemsiz :))
Hadii ya canım geçmiş olsun...
Way wayyy partiler erken başladık çok fena olucak bu çocuk ben söyleyim...
Teşekkür ederim canım. Saçlarını mı boyattın ohh ne güzel.
Ben düzenli veriyorum ama söylemicem kaç kilo olduğumu surpriz
Alanın ne cumbocum.
Şu uzmanlığını alınca tekrar doğu muhabbeti sinir bozucu.
İstifa edince özelde falan çalışırsın belki.
Şirketin adı neymiş, ben de merak ettim.
Geçmiş olsun Meltemcim. Canını sıkan şeyler mi var bu aralar senin?
Ayy yirim beni onu.
Bir de ne güzel anlatmışsın, nasıl gözümde canlandı.
Kötü tabi de, bir de hapşurmaları var ya küçük bebeklerin, hapşi yapıyorlar, o kadar mı tatlı olurlar ya :)
Amanın, sizinkiler de az değil
Pijama partisi neymiş.
Yeni devir böyle demek.
Biz kreşte oyuncak oynar gelirdik
Güneşcim aklıma direkt Cem Yılmaz geldi cumbo doktorum deyince
Bitiyorum adamın espirilerine.
Bir de o kadar hayatın içinden ki, biz her zaman espirisini yapıyoruz evde.
Yok estafurullah ne yıldızı.biz bi takımız. bende dip boyası yaptırıcam bu haftalarda.kuaföre gidince rahatlıyorum.melteeem yine bombayı patlatıcan demekki ay çok şahane
aman moralin bozulmasın valla, sen yıldızısın takımın, motiven düşerse hepimizin motivesi düşer
hiçbirimizin morali bozulmasın
canım dip boyası yaptırdım, birazda kestirdim bir değişiklik oldu işte :)
cumbocum göğsümüz tıkanınca sana gelicez demekkiGecmis olsun dileklerinize tesekkürler. .
alanım göğüs hastaliklari..maalesef özelde cok sansimiz yok.en azindan bursada..
İşyeri hekimligi sınavına girmistim sertifikami aldim..buyu ihtimalle işyeri hekimliği yaparim..o kadar sene ihtisad yap üstüne git taaa siirtlerde babasız kuzunla 2 srne mecburi hiznet yap sonra rafa kaldir...kucuk emrah gibi oldum yavv..yaram desildiiiiii
bu sabahvtartildim brn de 78,2 olmusum..kaptan ne zanan grkecek..benim arkadaşım cevap bekliyor bendrn..takima girmek istiyor
tikanmasa da beklerim tatlim..tum sorulara acigim...cumbocum göğsümüz tıkanınca sana gelicez demekki
tebrik ederim şekerim düşmeler başladı demekki
tikanmasa da beklerim tatlim..tum sorulara acigim...
evet artik düşüyor kilocuklar..zaten hedefim haftada 500-700 gr arasinda vermek. .ayda 2-3 arası vermeliyim emzirdigim icin.. tarih olarak zcelem yok yaza kadar 60 civari olsam yetecek
Yok estafurullah ne yıldızı.biz bi takımız. bende dip boyası yaptırıcam bu haftalarda.kuaföre gidince rahatlıyorum.
Kitap falan almam lazım çok boşladım okumam lazım bir şeyler...
Evet hmcım bilinçaltı cidden. Akşam izlediğim dizilerde girer rüyama. hergün dizi var.hiç izlemek istemiyoruz ama izliyoruz işte
benim tek dizim var o da med cezir bayılıyorum ordaki evlere, ortama, kıyafetlere içim açılıyor valla
Gecmis olsun dileklerinize tesekkürler. .
alanım göğüs hastaliklari..maalesef özelde cok sansimiz yok.en azindan bursada..
İşyeri hekimligi sınavına girmistim sertifikami aldim..buyu ihtimalle işyeri hekimliği yaparim..o kadar sene ihtisad yap üstüne git taaa siirtlerde babasız kuzunla 2 srne mecburi hiznet yap sonra rafa kaldir...kucuk emrah gibi oldum yavv..yaram desildiiiiii
bu sabahvtartildim brn de 78,2 olmusum..kaptan ne zanan grkecek..benim arkadaşım cevap bekliyor bendrn..takima girmek istiyor
Evet medcezir bizimde dizimiz canım ama ender çıktı ona üzüldük...benim tek dizim var o da med cezir bayılıyorum ordaki evlere, ortama, kıyafetlere içim açılıyor valla
Hadi yaa üzülme canım tüm mesleklerde bu vardır.Gecmis olsun dileklerinize tesekkürler. .
Evet canım etkileniyorsun filmlerden...Benim de aynen öyle Meltemcim.
Geçen haberlerden nasıl etkilendiysem, Amerikan askerleri kafama tükeğin arka kısmı ile bir vurdularÖdüm patladı valla.
Benim de hiç dizi izleme alışkanlığım yok.
Önceden yine 1-2 bakardım. Bu sezon yok sanırım öyle güzel bir şey.
Arada geceleri çıkıyor da bir kadın bir erkek bir çocuğu izliyorum :)
Gerçekten zor cumbocum.
Hele 2 bebek ile uzaklara gitmek.
Bazen, bazı şeylerin sıralaması değişmek zorunda kalıyor ama keşke böyle zorluklar ile karşılaşılmasa.
Maşallah canım harikasın başarıların bizi sevindiriyor çok öpüyorum.kızlaaarrrr yeni girdim eve... sabah gittim 12 km tempolu yürüyüşümü ve 30 dk aletli jim yaptım eve döndüm duşumu aldım ki, daha önce danışmanlık yaptığım bir firmam vardı onlar aradılar hemen görüşelim diye, atladım gittim, yeni anlaşma imzaladık, cumadan itibaren başlıyoruz. gündüz saatlerinde pek buralarda olamayabilirim cumadan itibaren. biraz daha uzun soluklu olacak bu seferki çalışmamız. turizm bakanlığına bağlayıp ruhsat alacağız. ik , satış-pazarlama- maliyet vs danışmanlıkları+ tüm departmanlar eğitim programları vs.vs.. detaylı uzun bir çalışma süreci olacak...
cumbocum bebişine çook geçmiş olsun tatlım, inşallah bir an önce kavuşur sağlığına..
güüneşcim yeni saçlarınıı güle güle kullan tatlım
meltemcim, takma kafana hiç bir şeyi ve dinlendir kendini tatlım biraz....
hm cim canım benim nasıl gidiyor 5 te 5... dün sana söylenirken daha şu saat oldu bir şey yemedim...tavuk almayı da unutmuşum bir an öönce eve gireyim derken,, dolapta kuşbaşı dana etim vardı yağsız, onu attım şimdi düdüklüye, pişsin yerim artık
az önce tartıldım 68 im kızlar.. giden 1,5 kg...bu arada bugün gittiğim şirketle en son çalışmamızda 67 kiloydum bugüün beni kim görse çok kilo vermişsiniz dediler, demek ki sıkılaşıyorum ben, tartıda gram oynamasa da...
mutluyum, çok şükür, maşallah şu ana kadar güzel gelişmelerin olduğu bir gün oldu....inşallah böyle güzel devam eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?