- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.781
kızlaaarrrr yeni girdim eve... sabah gittim 12 km tempolu yürüyüşümü ve 30 dk aletli jim yaptım eve döndüm duşumu aldım ki, daha önce danışmanlık yaptığım bir firmam vardı onlar aradılar hemen görüşelim diye, atladım gittim, yeni anlaşma imzaladık, cumadan itibaren başlıyoruz. gündüz saatlerinde pek buralarda olamayabilirim cumadan itibaren. biraz daha uzun soluklu olacak bu seferki çalışmamız. turizm bakanlığına bağlayıp ruhsat alacağız. ik , satış-pazarlama- maliyet vs danışmanlıkları+ tüm departmanlar eğitim programları vs.vs.. detaylı uzun bir çalışma süreci olacak...
cumbocum bebişine çook geçmiş olsun tatlım, inşallah bir an önce kavuşur sağlığına..
güüneşcim yeni saçlarınıı güle güle kullan tatlım
meltemcim, takma kafana hiç bir şeyi ve dinlendir kendini tatlım biraz....
hm cim canım benim nasıl gidiyor 5 te 5... dün sana söylenirken daha şu saat oldu bir şey yemedim...tavuk almayı da unutmuşum bir an öönce eve gireyim derken,, dolapta kuşbaşı dana etim vardı yağsız, onu attım şimdi düdüklüye, pişsin yerim artık
az önce tartıldım 68 im kızlar.. giden 1,5 kg...bu arada bugün gittiğim şirketle en son çalışmamızda 67 kiloydum bugüün beni kim görse çok kilo vermişsiniz dediler, demek ki sıkılaşıyorum ben, tartıda gram oynamasa da...
mutluyum, çok şükür, maşallah şu ana kadar güzel gelişmelerin olduğu bir gün oldu....inşallah böyle güzel devam eder :)
Arkadaşlar bir şey sorucam,
Bebeğim gündüz 3 saatte bir besleniyor ve gece olduğunda da 3 saatte bir biberonla süt veriyorum. Aceba bu gece süresini uzatsam mı? Gece 3 saatte bir mama vermek uyku kalitesini ve büyüme hormonlarını etkiler mi ?
Canım benimki saat 9-10 gibi uyur,sabah tam 6 da uyanır. Bazen gece uyanmasını beklediğimde 5-6 saat sonra yarım yamalak uyanıyor ve hemen mama veriyorum ve uyumaya devam ediyor. Aceba uyanmadan vermem uyku kalitesini düşürür mü ki? Büyümesini etkiler mi ki ya? saçma bir soru da olabilir işte sormak istedimteşekkür ederim canım, yeni anlaşman hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun. O kadar spora tabiki sıkılaşma var, bence sen kesin kilo verdin, yağdan verdin kas ağırlığın arttı, bu nedenle de kilo aynı bile olsa aslında verdin. süper bişey bu
canım ben gece ne zaman uyanırsa o zaman süt veriyordun, derin detayı nedir bilemem ama yaptığımı söyledim canım
Canım benimki saat 9-10 gibi uyur,sabah tam 6 da uyanır. Bazen gece uyanmasını beklediğimde 5-6 saat sonra yarım yamalak uyanıyor ve hemen mama veriyorum ve uyumaya devam ediyor. Aceba uyanmadan vermem uyku kalitesini düşürür mü ki? Büyümesini etkiler mi ki ya? saçma bir soru da olabilir işte sormak istedim
teşekkür ederim canım, yeni anlaşman hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun. O kadar spora tabiki sıkılaşma var, bence sen kesin kilo verdin, yağdan verdin kas ağırlığın arttı, bu nedenle de kilo aynı bile olsa aslında verdin. süper bişey bu
kolay gelsin kaptanKızlar inanın yorgunluktan ölüyorum pazartrsiden beri günlük min 500-600 km yol yapıyoruz sabah 7 de çıkıp gece 10-11 de dönüyoruz diyet niyet kalmadı dikkat etmeye calışıyorum eldeki imkanlar ölçüsünde her kemiğim ağrıyor şu an daha 40-50 km gidip yatma yerimize ulaşacağız sabah gene 7 de ayaktayız öğlene kadar Mersin'de işimizi halledip Adana'dan Ankara'ya döneceğiz grcmişte 217 mesaj Yazılmış onları okuyamadım sadece ilk sayfada CUmbo. Arkadaşını sormuş eğer geçmedi ise zamanı katılabilir takıma umarım herkes iyidir geçmişi artık Ankara'da okurum öpüldünüz hepiniz
Kızlar inanın yorgunluktan ölüyorum pazartrsiden beri günlük min 500-600 km yol yapıyoruz sabah 7 de çıkıp gece 10-11 de dönüyoruz diyet niyet kalmadı dikkat etmeye calışıyorum eldeki imkanlar ölçüsünde her kemiğim ağrıyor şu an daha 40-50 km gidip yatma yerimize ulaşacağız sabah gene 7 de ayaktayız öğlene kadar Mersin'de işimizi halledip Adana'dan Ankara'ya döneceğiz grcmişte 217 mesaj Yazılmış onları okuyamadım sadece ilk sayfada CUmbo. Arkadaşını sormuş eğer geçmedi ise zamanı katılabilir takıma umarım herkes iyidir geçmişi artık Ankara'da okurum öpüldünüz hepiniz
dün akşam yine yogundum hiç bakamadım arkadaşlar
dünki menüm,
1 dilim peynir,3 yeşil zeytin,yarımşr domates ve salatalık,yarım dilim ekmek
öğle, 1 kase çorba
akşam 2 kaşık hünkar begendi
3 lt su spor yok
saol canım.kuş gibi beslenmişsin yine şekerim, maşallah sana....
kolay gelsin başarılı arkadaşım benim.gnaydınlar tatlıı hanımlar... bugün deli gibi yoğunum. 8 gibi evden çıkıp işleri halletmem gerek. ne zaman dönerim bilemiyorum. herkes kendine ve diyetine dikkat etsin. öpüyorum hepinizi :)
wooow canım. Dün bende hep çocukla uğraştım ya...Kızlar nasılsınız?
Dün gece film izliyorduk eşimle, uyuyup kalmışım.
5 dakika içerisinde uyanınca, tekrar uyuyamadım.
Biraz işlerimi hallettim, çok yorgunum uyuyacağım.
Merak ederseniz diye haber vereyim dedim.
Artık uyanınca okurum geçmişi.
Bir de Lucim, bugün ne yiyoruz? Meyve diye düşünüyorum ama doğru mu?
Hiç istemiyor ki yemek falan. Sadece ihtiyacımı yiyorum canım.ayrıca enerjim çok fazlalaştı....Günaydın Arkadaşlar,
herkes bir koşturmacada sanırım, biraz sakindi dün.
Meltem yine luci nin dediği gibi kuş gibi yemişsin, deli bir bomba bekliyorum senden yarın
Valla benim sonucum süper değil biraz kilo kaybı var ama maalesef woow dedirtecek birşey değil, inşallah takımı 1.yaparız yine
Dünkü Menümü de yazıyım bende çıkıcam dışarı
sabah: jambonlu kaşar peynirli sandviç (tabiki minicik )
ara : orman meyveli yoğurt
öğle : pazı borani, sebzeli rulo köfte
ara : incirli puding
akşam : zeytinyağlı portakallı kabak, taze otlu yoğurt
hm ve luci sizi merak ediyorum şu 5'te 5 sonucu ne olacak ???
evet canım az yiyorum ama canım istemiyor...gunaydin canlar
alintilana yapamadim bir türlü. .
meltem harbiden cok az yemissin..
guneshcim menun yine cok iyi..
hm ve lucicim 5te5 sonucunuzu cok merak ediyorum ben de
canım ben burdayım ama kayınvalidem var pek giremiyorum...selam arkadaşlar bugün de pek sakin burası yaaa
dışardaydım şimdi geldim, nerde bıraktıysam orda kalmış valla
nerdesiniz huhuuuu
ben yine çıkıcam kızlar bye
saol canım.
kolay gelsin başarılı arkadaşım benim.
Günaydın Arkadaşlar,
herkes bir koşturmacada sanırım, biraz sakindi dün.
Meltem yine luci nin dediği gibi kuş gibi yemişsin, deli bir bomba bekliyorum senden yarın
Valla benim sonucum süper değil biraz kilo kaybı var ama maalesef woow dedirtecek birşey değil, inşallah takımı 1.yaparız yine
Dünkü Menümü de yazıyım bende çıkıcam dışarı
sabah: jambonlu kaşar peynirli sandviç (tabiki minicik )
ara : orman meyveli yoğurt
öğle : pazı borani, sebzeli rulo köfte
ara : incirli puding
akşam : zeytinyağlı portakallı kabak, taze otlu yoğurt
hm ve luci sizi merak ediyorum şu 5'te 5 sonucu ne olacak ???
gunaydin canlar
alintilana yapamadim bir türlü. .
meltem harbiden cok az yemissin..
guneshcim menun yine cok iyi..
hm ve lucicim 5te5 sonucunuzu cok merak ediyorum ben de
kızlar merhaba..şimdi geldim..evde işlere boğuldum...
hmcim bugün meyve de, ben azıcık farklı şeyler yedim bugün... yollarda bayılacaktım az kalsın..ama şimdi kaldığım yerden devam meyve ile inşallah
bugün iki ayağım bir pabuçta...hazırlıklarımı yetiştirmem lazım..öptüm hepinizi
teşekkür ederim tatlım.. telaşlı ama tatlı telaşlar bunlar. halimi görsen :) bi yandan ev işleri, eşim şehir dışına çıkacak yarın onun işleri, yarın ki toplantı konuları, gündem maddeleri , eğitim başlıkları... yemek yapma telaşı... yarın ne giysem derdi.. akşama şehir dışından gelecek olan abim ve eşi.. dün gelmiş olan ve ziyaret bekleyen kayınvalidem... offff hakkaten dağılmışım...biri beni toplasııınnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?