Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kimse gelmemiş, bende az biraz zaman buldumda gibiyim dedim,

Kaptanım ermeneklisin demek farketmiyor nereli olmak Aslında böyle haberleri gördükçe duydukça insanın içi parçalanıyor bir yandan terör bir yandan bu işçi ölümleri Hiçbirini haketmiyoruz biz

Selam canlar...nasilsiniz..ben cok kotuyum..sesim cikmiyir..hapsirik akinti oksuruk..10-15 yildir ilk kez boyle hastalaniyorum. .bir de kahvaltiya misafir davet etmistim bugune..allahtan tabznci degiller kv ve gorumcemler gekdi..girumcem etken geldi yardim icon..ben zaten 4 ten beti ayaktaydim hazirlamistim..masa kurma biladik fln sagolsunlar onlar halletti..
ne yedim ne yenefim bilmuuorum valla. .
bu arada
cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun..umarom aydinlik gunler gelir ülkemize. .
karamandaki maden faciasina cok üzüldüm. .her tvde gordugumde agliyorum..somadan ders alinmadi artik bundan sobra bari birseyler yapilsin..yazik bu kadar cana onlarin ailesine...

Arkadaşlar ben bugün hiç yazamıyorum.çocuk ishal oldu ve kusuyor şusn 5 dk girdim....yarın görüşürüz dostlar..

Günaydın Herkese

Canım çok çok geçmiş olsun, fena hastalandın demek, acil şifalar diliyorum

Arkadaşlar ben bugün hiç yazamıyorum.çocuk ishal oldu ve kusuyor şusn 5 dk girdim....yarın görüşürüz dostlar..

Kuzucuk hasta mı oldu canım, çok geçmiş olsun, diş falan mı çıkarıyor acaba, klasik çocuk hastalıkları tatlım inşallah hemen geçer

günaydınlarrrrr
evet canım ermenek liyim ama 20 seneyi geçti artık ankaralı olduk bayramlarda ama mutlaka gideriz
kesinlikle farketmiyor memleketin neresi olduğu soma da da çok üzülmüştüm ama bu sefer başka bir fena yaktı beni

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır bu arada seninkinin doğum günü yaklaştı dimi?

Selamlar 7. Takimdan
Yarin icin iyi kilo vermeler kizlar :)

teşekkürler aeben cim size de
kızlar 2 gündür malum haberle bir taraftan bir taraftan ailemle konuşuyorum bazı şeylere isyan ediyorum benim memleketime şimdiye kadar ne toma geldi ne de çevik kuvvet maalesef devlet büyükleri gidecek diye 30 otobüs çevik kuvvet bi sürü toma gitmiş yaa bu insanların acısı zaten büyük ne yapabilirler ki yaa kim neden korkuyor küçük bir ilçe zaten 10000 nufüslu 2 tane caddesi var daha asıl caddeyi kapatmışlar araçları çektirmişler ilçe halkı sokağa çıkmaya korkar olmuş sürekli bir kimlik kontrolü vs vs

Toplight canim
3 Ve 14 idare Eder
Sen dusünme ben gelirim yeni uyeler buluruz ama 5 i kapatmayiz

Toplight canim
3 Ve 14 idare Eder
Sen dusünme ben gelirim yeni uyeler buluruz ama 5 i kapatmayiz
teşekkürler beril cimm yaa saolasın şu aralar işler çok yoğun olduğundan bende izne ayırdım kendimi o yüzden çok sık giremiyorum işler rahatlasın sürekli buralarda olacağım da

merhaba arkadaslar ben 1. takimdan..
cumbonun arksdasiyim merhaba demek istedim..iyi kilo vermeler

hoşgeldin ispanyol aslında cumbo ya bizim takımda başlayabilir diye yazmıştım ama ben yazmakta geç kaldığım için 1. takım seni kapmış her zaman bekleriz tatlım

Selamlar 7. Takimdan
Yarin icin iyi kilo vermeler kizlar :)
Teşekkür ederiz aeben.

Evet canım ama şimdi atom karınca gibi çok iyi.babanesine yolladım şimdi eve temizlikçi geldi onunla uğraşıyorum. Evet diş çıkartıyor üstten 4 tane birden.allatn 3 oldu.garip bi diş çıkarma fantazisi...
Yaa kaptancım yakınınız var mı bizde çok üzülüyoruz sabahları izlerken ağlıyorum o analara falan çok acı ya...
Merhaba canım

kızlar valla evde olunca şu yememe işi daha zor oluyormuş dün onu anladım, benim hep çalışmam lazım

meltem yine patlatıyormusun bombayı

a evet kaptancım çocugun dogum günü 1 kasım cumartesi günü.dün ve bugün hazırlık yaptık evde büyüklerle bi pasta kesicez sadece....
organizasyon şirketleri ile konuştuk hepsi çok iyi ama çocuk daha çok küçük ve onu bunu çağır derken 70 kişi oluyor.bu sefer eve sığmıyoruz o yüzden vazgeçtik.eşek sıpası biraz büyüsün 4 yaşına falan gelsin büyük parti yaparız diye düşündük.

birazdan yine dışarı çıkıcam, fuar var oraya gidicem, sonra müşteri vs. yine yollarda olucam bu pis havada bu trafikte

off off

meltemcim nasıl oldu lokumcuk kusma ishal devam ediyor mu ?
Yok yok çok iyi bugün babanesine yolladım. Dedesi bir sürü süt dilimi almış. Bende teşekkür ettim ama onları yerse yine midesi bozulur dedim. Ben çocugu çok sağlıklı beslediğime inanıyorum öyle abur cubur yedirtmedim ama 1 yaş olunca dedesi babası falan abur cubur alıyor... Obez olucak yavrum benim ya sonra onuda 5. Takıma alırız...
kızlar valla evde olunca şu yememe işi daha zor oluyormuş dün onu anladım, benim hep çalışmam lazım

meltem yine patlatıyormusun bombayı
Ben hep evdeyim canım. Ama hiçbir şey yemek gelmiyor içimden.bilmem bu hafta yine patlıcak gibi...

canım şimdiden lokumun doğumgünü kutlu olsun, bencede 1. yaşta birşey anlamıyor çocuk, benim de niyetim en az 3 yaş, o zamanda anlarsa anaokulunda küçük birşey yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…