- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.901
gecmisi okudum canimm...hastayiimmmm.faranjittim artik larenjit de oldum..sesim hic cikmiyor..bogazim agriyor kasiniyor..ama su istahim hiiicc azalmiyor..srn nasilsin canim..cumbocum seni gördüm aşağıda, nerelerdesin hayatım nasılsın ???
gecmisi okudum canimm...hastayiimmmm.faranjittim artik larenjit de oldum..sesim hic cikmiyor..bogazim agriyor kasiniyor..ama su istahim hiiicc azalmiyor..srn nasilsin canim..
zaten cok yaklastin hedefine..yeni yila bomba gibi gireceksin..ben de 70 olsam iyi olurdu yaaacanım çok geçmiş olsun, üzme kendini kimin iştahı kapanıyor ki, kendimizi kasıyoruz, sen de toparlarsın kendini merak etme
,benim de aldığım paketim bitti, biraz ara vericem, kendim diyetimi yapmaya çalışıcam, zaten seyehatlerim falan da olucak, kasım ortası tekrar 1 aylık bir paket alırım, yeni yıla , yeni yaşımla, yeni bedenimle girmeye hazırlanıyorum. :)
zaten cok yaklastin hedefine..yeni yila bomba gibi gireceksin..ben de 70 olsam iyi olurdu yaaa
Canım ben şuan sıkıldım aslında.58 idealdi ama artık geri dönemem söylediğim şeyden o yüzden bu hafta ve diğer hafta kasıcam.yalnız inanılmaz sabır gösteriyorum...bende meltemden imreniyorum, hedefi 55'e mi çeksem acaba diyorum, sonra birde yapamazsam canım sıkılır emin olamıyorum, bir 58'lere düşiyim de tekrar bir revize yapabilirim
Birde her hafta 1. olmak insanın heyecanını alıyor. Diğet takımlar biraz daha çabalasalar daha eğlenceli olucak dimi ama :)bende meltemden imreniyorum, hedefi 55'e mi çeksem acaba diyorum, sonra birde yapamazsam canım sıkılır emin olamıyorum, bir 58'lere düşiyim de tekrar bir revize yapabilirim
hele bir 58 ol zaten o mutlulukla 55 olayim bari diyeceksinbende meltemden imreniyorum, hedefi 55'e mi çeksem acaba diyorum, sonra birde yapamazsam canım sıkılır emin olamıyorum, bir 58'lere düşiyim de tekrar bir revize yapabilirim
off hem de ne sabir...hastayim sanaCanım ben şuan sıkıldım aslında.58 idealdi ama artık geri dönemem söylediğim şeyden o yüzden bu hafta ve diğer hafta kasıcam.yalnız inanılmaz sabır gösteriyorum...
Birde her hafta 1. olmak insanın heyecanını alıyor. Diğet takımlar biraz daha çabalasalar daha eğlenceli olucak dimi ama :)
Canım ben şuan sıkıldım aslında.58 idealdi ama artık geri dönemem söylediğim şeyden o yüzden bu hafta ve diğer hafta kasıcam.yalnız inanılmaz sabır gösteriyorum...
Birde her hafta 1. olmak insanın heyecanını alıyor. Diğet takımlar biraz daha çabalasalar daha eğlenceli olucak dimi ama :)
yani idare ederdi ama ilkine göre sıkıcıydı ve bi an önce bitsinde çıkayım istedim belim ağrıdı notmalde film sürükleyici olumu bel filan hissetmiyorum bile yinede belki sen bgenirsin:)Hadi ya begenmedin mi filmi. Bende gitmeyi düşünüyorum yakında...
Benim menüm arkadaşlar,
Sabah sadece 1 bardak süt
Öğlen 1 kase haşlanmış kabaklı yoğurt
Akşam 3 çatallık ciğer ve biraz salata
3 lt su ve 1 lt si kuru meyve eşlikli
10 km yürüyüş
Canım benmmm sağol umarım bi an önce büyür gidersin sende film kötü olsada kafa dagılıyoafiyet olsun canim.
ben de sinemaya gitnek istiyoruuuuuummm..kuzum azcik daha buyusun gudicem ben deee
afiyet olsun diycem ama o ksdar az yemissin ki lafa yazık. ..şaka şaka afiyet olsun
Hafta sonu geçti, kürkçü dükkanına döndüm :)
Hafta sonu hiç vakit bulamıyorum.
Afiyet olsun şekerim. Artık günah çıkarma zamanı.
Memnunum ben de Meltemcim halimden. Esnekliği seviyorum. Kimi zaman yorucu oluyor ama olsun :)
Yavrum, resmen karbonhidrat bombası olmuşsun. Az da protein tüket.
Beğenmedin mi? Ben çok merak ediyordum. İlk film çıktığında, biz eşimle uzak mesafelerden idare etmeye çalışıyorduk. Beraber izlemiştik filmi. Film bittiğinde ağlamaktan yüz göz şişmiş bizim :) 2-3 saat geçmemişti
Bugün yeni haftaya başladık. Hep beraber toplarız.
Tünaydın Güneşcim.
Kaptanım, yolculuk süresince çok iyi. Normalde olsa kilo alıp gelirdin değil mi? Tebrik ederim seni.
Evet Meltemcim umarım öyle olacak. Ben soğukta kahveme dadandım.
Canım benim ya... Ben hergün 300 gr vermeye çalışıyorum.ama son 2 hafta çok zorlandım zaten hergün 300 gr gitmiyor artık. Gün içinde 2-3 kez tartılıyorum.benimkisi biraz abartı oldu. gün içerisinde zaten hiç ama hiç kaçırmıyorum zaten canım hiçbir şey istemiyor.şuan tatlıdan nefret ediyorum...o şeker kokusu o kadar iğrenç ki...hele bir 58 ol zaten o mutlulukla 55 olayim bari diyeceksin
off hem de ne sabir...hastayim sana
küçükken ata binerdim ve abim arkamdan hızlıca gelirdi.sanırdım ki bana yetişecek ve beni attan düşürecek... O korku yüzünden atı hem iyi tutardım hem de düşmeden hızlıca sürerdim ve arkama bakmazdım... sonuca vardığımızda abim yanıma gelir ve o klasık cümlesini söylerdi... Bu kadar korkma kız altına edicen yakında... Neyse hikaye işte.meltemcim her hafta 1.lik süper bir duygu insanın koltukları kabarıyor valla, hemde nasıl motive ediyor bu durum. Bazen bakıyorum diğer takımlara menüler hep kaçamaklı işte budur diyecek pek bir şey bulamıyorum zaten sonuçta ortada
hırs çok önemli, mesela senin hırsın azmin sabrın beni acayip motive ediyor, hafta sonu kaçırsam bile pazartesi yine azda olsa kilo kaybı bile iyi geliyor.
Ben ince kemikliyim, 57-58 incecik olmıycam yine, 55'i zorlıycam bende gittikçe zorlaşıyor tabi kilo kaybı, bakalım ama başarıcam kesinlikle
Waw şampiyon iyi gidiyorsun.bugun hasta hasta yine de cikyim kosu bandina yarım saat hizli tempoda yurudum..terlemek ve egzersiz de iyi geliyor hastayken
İyi akşamlar canım görüşürüz.iyi akşamlar kızlar, kendinize iyi bakın hoşçakalın, yarın görüşürüz bye
Peki tatlım.yani idare ederdi ama ilkine göre sıkıcıydı ve bi an önce bitsinde çıkayım istedim belim ağrıdı notmalde film sürükleyici olumu bel filan hissetmiyorum bile yinede belki sen bgenirsin:)
Canım benmmm sağol umarım bi an önce büyür gidersin sende film kötü olsada kafa dagılıyo
Ya canım benim diyet miyet yapamıyorm ki afam akıllı özenemiyorum. Dikkat edicem. İlki hatikayfı diye 2 ye gittim xzaten ama pek begenmedim çok sıkıldım
Bir şey girmiyorsa boşver canım. a ben senin çocuk var sanıyordum tatlım
.
supersin valla jkaptan...bursaya da geliiiinnnn
offf offf nasil guzel olur ....
o dugmeler benom de cok canimi sıkıyor...cif mif karetmiyor valla..
bilincaltinda esini kaybetme korkusu mu var acaba...
gecmisi okudum canimm...hastayiimmmm.faranjittim artik larenjit de oldum..sesim hic cikmiyor..bogazim agriyor kasiniyor..ama su istahim hiiicc azalmiyor..srn nasilsin canim..
bugun hasta hasta yine de cikyim kosu bandina yarım saat hizli tempoda yurudum..terlemek ve egzersiz de iyi geliyor hastayken
yani idare ederdi ama ilkine göre sıkıcıydı ve bi an önce bitsinde çıkayım istedim belim ağrıdı notmalde film sürükleyici olumu bel filan hissetmiyorum bile yinede belki sen bgenirsin:)
Canım benmmm sağol umarım bi an önce büyür gidersin sende film kötü olsada kafa dagılıyo
Ya canım benim diyet miyet yapamıyorm ki afam akıllı özenemiyorum. Dikkat edicem. İlki hatikayfı diye 2 ye gittim xzaten ama pek begenmedim çok sıkıldım
Kızlar Yorumları okudum ama cepten alıntılama yapamadım yarın Detaylı yazarım öptüm
anladım canım olsun bizim bebeler seninde beben :)Yok Meltemcim, ben hiç çocuk istemiyorum. Sanırım o iç güdü benim içimde yok
Dimi dimi ..
Bir de çok yeni daha ocak. Eskiyince ne olacak bilemiyorum. Bir yöntem bulmak gerekli.
Cumbocum, öyle bir korku olacak bir durum yok ama ne biliyim ki.
Ayy çok geçmiş olsun.
Faranjit ne sinir şeydir. Boğazdaki o gıcık hissinden nefret ediyorum. Yıllar önce vardı ben de. Küçük olduğum için o zamanlar geçti ama geçenlerde o his vardı da ödüm koptu.
İyi yapmışsın Dilacım, değişiklik olmuştur.
Kaptanım yarın gel de laflayalım
Ben de çok yoğunum bu sıralarda da, kk kaçamağına bayılıyorum. Genelde açınca kahvemi de yapıyorum ohh.
anladım canım olsun bizim bebeler seninde beben :)
Hayır canım ben değilim ama bana % 98 benzeyen birisi diyebilirim.Meltemcim, profil resmindeki sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?