- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.961
Şıkır şıkır ol canım boy gösterirsin :)birazdan yine dışarı çıkıcam, fuar var oraya gidicem, sonra müşteri vs. yine yollarda olucam bu pis havada bu trafikte
off off
Evet aynen kreşe gidince arkadaşları ile kutlarız...canım şimdiden lokumun doğumgünü kutlu olsun, bencede 1. yaşta birşey anlamıyor çocuk, benim de niyetim en az 3 yaş, o zamanda anlarsa anaokulunda küçük birşey yaparım.
Hadi ya ama benim çocuk zayıf gözüküyor yalnız etleri sıkı.obez falan olmaz merak etme, benimki yürüyene kadar baya bi tombişti, şimdi gayet normal, hatta bana göre biraz zayıf bile. Sonradan ne oluyorsa bunların iştahları kesiliyor, yemek yemeyi vakit kaybı olarak görüyorlar, oyundan geri kalmasınlar diye, alel acele ne yiyorsa yiyo işte, bebekken yedikleri porsiyonlar çok daha fazlaydı valla.
Hadi ya ama benim çocuk zayıf gözüküyor yalnız etleri sıkı.
Şuan 12 ay dolmasına günler kaldı.boyu 82 cm,kilosu 11.300 gr
Nasıl?
Teşekkür ederim.Walla bilmiyorum ki canım 2. Kez yazmak sürpriz olabilir...valla meltemcim, 1.ler sırlarını paylaşıyor topiğin sayfası değişmeden 2.kez sırlarını paylaşıcaksın galiba meltemcim,
bence gelmiş geçmiş, en hızlı hedefine ulaşan olucaksın kesin !
Senin çocuğun kilosu benimkinden daha iyi canım ama gidişata bakılınca ikimizinde normalin üsttünde...boyları üst sınır zaten güzel gidiyor.wawkilo normal değil ni ? bence boyuda kilosuda normal, bizimki 13 kilo falandı sanırım 1 yaşında. Şimdi 2 'nin üstüne 3 ay da geçti, 14,500 boyu da 97 cm
Lucim senin şehriye çorbanı yapamıyorum kötü oluyor neyi eksik yapıyorum aceba...
hmcım sen nerdesin gece kuşu...
dila zaten derste şuan...
yüzey evdeydi işten izin almıştı yanlış hatırlamıyosam...
Kaptan yoğun işler silsilesi...
Combo yavruları ile uğraşıyodur...
Gunneshcim sen podyuma çıkıcaktın...
Ben ise evde temizlikçi ile dedikodu...
Yalancıııı sen birinci olucaksın dimiii yakaladım seni...
Seni gidiii.... Kilo kaybı falan filan...bugün dila bildirim yapacak dimi yarın yapamıyor diye
yaa bende de kilo kaybı var ama pek ahım şahım değil maalesef
Fuara sen girince yüzünde flaşlar patlıyomuş ve birden elbisen şu adriana limanın veet reklamındaki kırmızı elbisesine dönüşüyormuş... Sonra sen ingilizce konuşuyormuşsun falan...Allah napmasın seni podyum nerden çıktı
fuar oldu podyum
Wuuw ooo yeah baby çok sexiyiz....daha ince görünmek için 10 cm topuklu giyiyorsun, rahat bir 5 kilo daha zayıf görünüyorsun, ağrıdan acıdan gebersem de bugün öyle yaptım :)
kırmızı elbise yok ama ayıptır söylemesi 27 beden pantolonum var üzerimde
ayy canim gecmis olsun..iyidir umarım. .Arkadaşlar ben bugün hiç yazamıyorum.çocuk ishal oldu ve kusuyor şusn 5 dk girdim....yarın görüşürüz dostlar..
sagol canimm..daha iyiyiz bugunGünaydın Herkese
Canım çok çok geçmiş olsun, fena hastalandın demek, acil şifalar diliyorum
Kuzucuk hasta mı oldu canım, çok geçmiş olsun, diş falan mı çıkarıyor acaba, klasik çocuk hastalıkları tatlım inşallah hemen geçer
naber canimmm nasil gidiyor vetebildin mi kilocuklarini...takima uyum saglamussindir zaten sen cok uyumlusun..telefon acicam bekle..merhaba arkadaslar ben 1. takimdan..
cumbonun arksdasiyim merhaba demek istedim..iyi kilo vermeler
burdayimmmmmCumbo nerde ?
eveet hastayim ama cocuklar temizlik derken dinlenemiyorum da..cumbo çok hasta olduğu için giremiyor herhalde, luci de iş peşinde koşuyor galiba
hadi gelin !
maşallah yaa sizin bebeler uzun benimki 3 yaş 3 aylık boy 100 cm 15 kg biz biraz ufak mıyız ne?kilo normal değil ni ? bence boyuda kilosuda normal, bizimki 13 kilo falandı sanırım 1 yaşında. Şimdi 2 'nin üstüne 3 ay da geçti, 14,500 boyu da 97 cm
bugün dila bildirim yapacak dimi yarın yapamıyor diye
yaa bende de kilo kaybı var ama pek ahım şahım değil maalesef
Teşekkür ederiz aeben.
Evet canım ama şimdi atom karınca gibi çok iyi.babanesine yolladım şimdi eve temizlikçi geldi onunla uğraşıyorum. Evet diş çıkartıyor üstten 4 tane birden.allatn 3 oldu.garip bi diş çıkarma fantazisi...
Yaa kaptancım yakınınız var mı bizde çok üzülüyoruz sabahları izlerken ağlıyorum o analara falan çok acı ya...
Merhaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?