Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birazdan yine dışarı çıkıcam, fuar var oraya gidicem, sonra müşteri vs. yine yollarda olucam bu pis havada bu trafikte

off off
Şıkır şıkır ol canım boy gösterirsin :)

canım şimdiden lokumun doğumgünü kutlu olsun, bencede 1. yaşta birşey anlamıyor çocuk, benim de niyetim en az 3 yaş, o zamanda anlarsa anaokulunda küçük birşey yaparım.
Evet aynen kreşe gidince arkadaşları ile kutlarız...

obez falan olmaz merak etme, benimki yürüyene kadar baya bi tombişti, şimdi gayet normal, hatta bana göre biraz zayıf bile. Sonradan ne oluyorsa bunların iştahları kesiliyor, yemek yemeyi vakit kaybı olarak görüyorlar, oyundan geri kalmasınlar diye, alel acele ne yiyorsa yiyo işte, bebekken yedikleri porsiyonlar çok daha fazlaydı valla.

Hadi ya ama benim çocuk zayıf gözüküyor yalnız etleri sıkı.
Şuan 12 ay dolmasına günler kaldı.boyu 82 cm,kilosu 11.300 gr
Nasıl?

valla meltemcim, 1.ler sırlarını paylaşıyor topiğin sayfası değişmeden 2.kez sırlarını paylaşıcaksın galiba meltemcim,

bence gelmiş geçmiş, en hızlı hedefine ulaşan olucaksın kesin !

Hadi ya ama benim çocuk zayıf gözüküyor yalnız etleri sıkı.
Şuan 12 ay dolmasına günler kaldı.boyu 82 cm,kilosu 11.300 gr
Nasıl?

kilo normal değil ni ? bence boyuda kilosuda normal, bizimki 13 kilo falandı sanırım 1 yaşında. Şimdi 2 'nin üstüne 3 ay da geçti, 14,500 boyu da 97 cm

valla meltemcim, 1.ler sırlarını paylaşıyor topiğin sayfası değişmeden 2.kez sırlarını paylaşıcaksın galiba meltemcim,

bence gelmiş geçmiş, en hızlı hedefine ulaşan olucaksın kesin !
Teşekkür ederim.Walla bilmiyorum ki canım 2. Kez yazmak sürpriz olabilir...

kilo normal değil ni ? bence boyuda kilosuda normal, bizimki 13 kilo falandı sanırım 1 yaşında. Şimdi 2 'nin üstüne 3 ay da geçti, 14,500 boyu da 97 cm
Senin çocuğun kilosu benimkinden daha iyi canım ama gidişata bakılınca ikimizinde normalin üsttünde...boyları üst sınır zaten güzel gidiyor.waw

bugün dila bildirim yapacak dimi yarın yapamıyor diye

yaa bende de kilo kaybı var ama pek ahım şahım değil maalesef

Lucim senin şehriye çorbanı yapamıyorum kötü oluyor neyi eksik yapıyorum aceba...
hmcım sen nerdesin gece kuşu...
dila zaten derste şuan...
yüzey evdeydi işten izin almıştı yanlış hatırlamıyosam...
Kaptan yoğun işler silsilesi...
Combo yavruları ile uğraşıyodur...
Gunneshcim sen podyuma çıkıcaktın...
Ben ise evde temizlikçi ile dedikodu...

Allah napmasın seni podyum nerden çıktı

fuar oldu podyum

Seni gidiii.... Kilo kaybı falan filan...

Allah napmasın seni podyum nerden çıktı

fuar oldu podyum
Fuara sen girince yüzünde flaşlar patlıyomuş ve birden elbisen şu adriana limanın veet reklamındaki kırmızı elbisesine dönüşüyormuş... Sonra sen ingilizce konuşuyormuşsun falan...

daha ince görünmek için 10 cm topuklu giyiyorsun, rahat bir 5 kilo daha zayıf görünüyorsun, ağrıdan acıdan gebersem de bugün öyle yaptım :)

kırmızı elbise yok ama ayıptır söylemesi 27 beden pantolonum var üzerimde

Arkadaşlar ben bugün hiç yazamıyorum.çocuk ishal oldu ve kusuyor şusn 5 dk girdim....yarın görüşürüz dostlar..
ayy canim gecmis olsun..iyidir umarım. .
sagol canimm..daha iyiyiz bugun
merhaba arkadaslar ben 1. takimdan..
cumbonun arksdasiyim merhaba demek istedim..iyi kilo vermeler
naber canimmm nasil gidiyor vetebildin mi kilocuklarini...takima uyum saglamussindir zaten sen cok uyumlusun..telefon acicam bekle..
burdayimmmmm
cumbo çok hasta olduğu için giremiyor herhalde, luci de iş peşinde koşuyor galiba

hadi gelin !
eveet hastayim ama cocuklar temizlik derken dinlenemiyorum da..

Öncelikle meltem tebrikler sekerim.avatardaki hatun senmisin.fistik olmussun bacim ya.anladigim kadariyla kisa surece verdin.lütfen kacla basladin ne ettin kisaca yaz bana meraktan ölürüm ya bekleyemem mezuniyetteki yazacaklarini.kuzunada gecmis olsun

maşallah yaa sizin bebeler uzun benimki 3 yaş 3 aylık boy 100 cm 15 kg biz biraz ufak mıyız ne?

evet canım akşam yapar sanırım bşildirimi bu arada ben gene regli oldum buraya yazacam değilse bi yere not etmiyorum sonra düşün dur 5 gün erken geldi gene benimki bazen tam 30 günd e bazen 25 günde eskiden ne güzel 28 günde bir di spiralden sonra sapıttı çıkarttıktan sonra hala düzensiz yaa sizin nasıl kızlar regli durumu

canım bir yakınımız yok bu arada sabah bu mesajı gönderdim sanmıştım gitmemiş

bu arada sonunda tartı pilini buldum akşam takıp tartılacağım ama şimdi de regli şişliği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…