- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.921
Kızlar Günaydınnn
Artık sık sık aranızda olcam derken iyice koptumm
Şirkette yasanılan kriz tahminlerimizdende büyük oldu.
Benim içinde dahil ama sonunda istediğimi aldım başardım ve suan çok şükür sıkıntısız devam ediyorum
Geçen hafta her anlamda berbat bir haftaydı. Bu haftaya güzel başladım hatta buün öğleden sonra izinliyim pazartesi işe gelecegim.
Bir kaç sayfa önceye göz atacagım
Hepiniz sevgiyle kalınnn
Öpüldünüz
Çalışan kadınlar gözümde bi tık daha üsttür kim ne derse desin... Hıımmm kahve demek...uzun zaman oldu şöyle muhhabbeti sağlam bir arkadaşla içmeyeli...hüzünlendim.
valla canım ilk defa bi seyahatten kilo almadan döndüm açıkcası az da olsa kg vermek benimde hoşuma gitti
Hafta sonları diyet bende biraz sarkıyor ne yalan söyliyim, ama bugün tartıldığımda 200 gr. daha gitmiş olması sevindirdi beni.
ancak geldim, şimdi yazabiliyorum. Valla kahveler falan acayip kıskandım, kıskanmaya devam ediyorum, istanbulda kimse yokmuu biz de yapalım gün falan
Evet kahve içiyoruz istanbula da geliriz canım sen iste yeter ki
Kızlar, 2 konuda danışmak istiyorum size.
1- Bu ocaklarınızın düğme kısımlarını nasıl temizliyorsunuz. Yeterince temizlenmiyor. Daha önceden çaydanlık için kaptanım limon tuzu önerdiği ve çok memnun kaldığım için yine size geldim.
2- Belli aralıklar ile rüyamda eşim ile ayrıldığımızı görüyorum ama hiç evli değiliz rüyalarımda.
Evde hiç sorun yok. En büyük tartışmamız, benim evde terliksiz gezmem, hasta olmam.
Bu rüyalar benim bilinç altımda nerelerde acaba?
Bu arada, uyanınca 4-5 saat de etkisinde kalıyorum.
gecmisi okudum canimm...hastayiimmmm.faranjittim artik larenjit de oldum..sesim hic cikmiyor..bogazim agriyor kasiniyor..ama su istahim hiiicc azalmiyor..srn nasilsin canim..
Canım ben şuan sıkıldım aslında.58 idealdi ama artık geri dönemem söylediğim şeyden o yüzden bu hafta ve diğer hafta kasıcam.yalnız inanılmaz sabır gösteriyorum...
Meltemcim, profil resmindeki sen misin?
Hayır canım ben değilim ama bana % 98 benzeyen birisi diyebilirim.
yuzey cim işteki durumun senin lehine olmasına sevindim, insan çok fazla stres yapıyor böyle durumları, tatilide iyi değerlendir
cumbo cum geçmiş olsun tatlım
yuzey cim neyse sorunun halledilmesine sevindim güzelim
güneş cim bende hiç sevmiyorum yaaa kışı hep ilkbahar olsun ben aslında sonbahar bebesiyim ama nedense ilk abaharı severim
hm cim sorma yaa işler yoğun bu aralar bende burayı özlüyorum pek fırsat bulamıyorum
diyetime gelince bu hafta diyetisyen biraz sıktı bu hafta benden 1,5 kg bekliyormuş bakalım nasıl olacak verebilecekmiyim en kısa sürede eve şu özel tartı pilindien almalıyım meraktan ölüyorum
Canım istanbulda kar mı var yoksa... Biz gelmeyi düşünüyorduk yakın bir zamanda...günaydın kızlar,
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Soğuk bir kış gününe daha merhaba dedik, artık iyice kış geldi
6 ay böyle gider, şimdiden yazı özledim
Ooo ne güzel canım.hadi aramıza gel artık.Kızlar Günaydınnn
Benim içinde dahil ama sonunda istediğimi aldım başardım ve suan çok şükür sıkıntısız devam ediyorum
Geçen hafta her anlamda berbat bir haftaydı. Bu haftaya güzel başladım hatta buün öğleden sonra izinliyim pazartesi işe gelecegim.
Hepiniz sevgiyle kalınnn
Öpüldünüz
Canım şuan 57.2 kg olmuşum. ben kendi fotomu koyarım aslında ama eşim izin vermez. Ama bu profil fotosuna çok benziyorum...her sabah ve her akşam türk kahvesi içerim bebişim benim özel keyfim oldu resmen
kaptancım tebrik ederimmm
ben istanbuldayım sekerim yapalım bir gün
gel tatlım ii olur valla
tatlım ben cif asprin kullanıyorum ve mutlaka sıcak su ile temizliyorum ara kısımları için çok gözüme batarsa kulak çöpüyle yapıyorum
çok geçmiş olsun tatlım nasıl oldun
suan kaçsın canım
bi ara hepimiz kendi resimlerimizi koymuştuk kısa süreliğine hepimiz birbirimizi gördükten sonra kaldırmıştıkk
hatırlayan var mıı acabaa ?
gamze benim için " zeynep yok olmaya calısıyor" demişti ay cok gülmüştüm yahuu
çok şükür canım biraz çaba sarfettim
sartları hemen kabul edenler ise suan pişmanlığıyla kaldılar.
Canım ben kaçamak yapmak istemiyorum hiç ama şu son haftalar çok yoruldum.bilmiyorum ki yakaptanım hoşgeldin, elbette verebilirsin 1,5 kilo, şu listenin dışına kesin çıkma, şurda 1 hafta direnip sonucu alınca ne kadar mutlu olursun, baksana melteme nasıl hiç kaçak yapmıyor hep liste başı maşallah.
Bende bu hafta daha dikkatli olucam, sendende kesinlikle o 1,5 kiloyu bekliyoruz. Hemen de alıver şu pilini, bizi de merakta bırakma
kim tutar bizi :)
zeynepçim içelim valla kahvelerimizi pek güzel olur :)
Canım istanbulda kar mı var yoksa... Biz gelmeyi düşünüyorduk yakın bir zamanda...
Ooo ne güzel canım.hadi aramıza gel artık.
Canım şuan 57.2 kg olmuşum. ben kendi fotomu koyarım aslında ama eşim izin vermez. Ama bu profil fotosuna çok benziyorum...
Canım ben kaçamak yapmak istemiyorum hiç ama şu son haftalar çok yoruldum.bilmiyorum ki ya
Hayır canım ben değilim ama bana % 98 benzeyen birisi diyebilirim.
günaydın kızlar,
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Soğuk bir kış gününe daha merhaba dedik, artık iyice kış geldi
6 ay böyle gider, şimdiden yazı özledim
Zeynepcim, istediğin gibi olmasına sevindim şekerim.Kızlar Günaydınnn
Hepiniz sevgiyle kalınnn
Öpüldünüz
cumbo cum geçmiş olsun tatlım
yuzey cim neyse sorunun halledilmesine sevindim güzelim
güneş cim bende hiç sevmiyorum yaaa kışı hep ilkbahar olsun ben aslında sonbahar bebesiyim ama nedense ilk abaharı severim
hm cim sorma yaa işler yoğun bu aralar bende burayı özlüyorum pek fırsat bulamıyorum
diyetime gelince bu hafta diyetisyen biraz sıktı bu hafta benden 1,5 kg bekliyormuş bakalım nasıl olacak verebilecekmiyim en kısa sürede eve şu özel tartı pilindien almalıyım meraktan ölüyorum
tatlım ben cif asprin kullanıyorum ve mutlaka sıcak su ile temizliyorum ara kısımları için çok gözüme batarsa kulak çöpüyle yapıyorum
bi ara hepimiz kendi resimlerimizi koymuştuk kısa süreliğine hepimiz birbirimizi gördükten sonra kaldırmıştıkk
hatırlayan var mıı acabaa ?
gamze benim için " zeynep yok olmaya calısıyor" demişti ay cok gülmüştüm yahuu
Evet canım az kaldı inşallah görebilirim o kiloyu...hangi ilçedesin tatlım
aa çok güzell olmuş canım ne kalmış 55e kii
Evet canım soğuk artık bizde yakıyoruz...meltemcim daha kar falan yok ama artık yaktık kaloriferleri dün 9 dereceydi, bugün 12
gelin gelin istanbula bekleriz :)
zeynepçim ben esenkentteyim, bahçeşehir tarafında sen nerdesin
Teşekkür ederim canım. sen çok yoğunsun canım ya.kolay gelsin öpüyorum.Kızlar, tatillerde ben çok giremiyorum. Bugün, yarın da aynı şekilde olabilir ama fırsat bulabilirsem yine kaçamak yaparım :)
Bir taraftan yetiştirilecek işler var, bir taraftan paşa yanında oturayım istiyor
Zor idare ediyorum.
Bir yakının dimi yani? Maşallah pek güzel duruyor :)
Havalar buz gerçekten ama ben kışı çok daha fazla seviyorum yazdan. Tabi favorim sonbahar. Sıcağa hiç gelemiyorum. Yazın imkan dahilinde dışarı adım atmamayı tercih ediyorum.
Zeynepcim, istediğin gibi olmasına sevindim şekerim.
Umarım tamamen sonlanır artık bu sıkıntıların.
Çok üzdüler seni gerçekten.
Neymiş kaptanım o özel tartı pili? Beni de aydınlatın şekerler.
Zeynepcim, sıcak suyu nasıl kullanıyorsun düğmelere? Kulak çöpü demek, harikasın :) Mutlaka deneyeceğim bunu.
Ben hatırlıyorumkiloluyum diye geziyordun dalga geçer gibi
a akşam bende erişteli mercimek yaptım.ama çorba benimkisi...Bende yeni eve geldim mutfağa attım kendimi mercimek pişiricem bugün neler yedim ?
Sabah. 1dilim kepek ekmeği 4 yeşil zeytin 1 kırmızı biber 2 küçük Küp taze kaşar
Öğle 1paket nudo (330 kaloriymiş)
Ara 1dilim kepek ekmeği tavuklu dip soslu
Akşam bende mercimek yerim herhalde
Zeynepcim, istediğin gibi olmasına sevindim şekerim.
Umarım tamamen sonlanır artık bu sıkıntıların.
Çok üzdüler seni
Zeynepcim, sıcak suyu nasıl kullanıyorsun düğmelere? Kulak çöpü demek, harikasın :) Mutlaka deneyeceğim bunu.
Ben hatırlıyorumkiloluyum diye geziyordun dalga geçer gibi
Evet canım az kaldı inşallah görebilirim o kiloyu...
.
Kolay gelsin canım.İyi akşamlar herkese
Bugün annemle konuştum onu beş günde beş kilo diyetine bi hafta yapacagıma ikna ettim. Çok batırdım bi detoks iyi grlecek. Bugüne gelirsek berbattı . Öptüm sizi
Waw.67 kilo süper gidiyorsun canım.maşallah sana.kolay gelsin sen halledersin her şeyi...kızlaaarrrr o kadar yoğun geçiyor ki günler dağılmış durumdayım.gelemedim bi türlü aranızacumboooommm geçmiş olsun kuzucum, acil şifalar dilerim...
hm cim bebek diş fırçaları vardır ya kılları sert olmayanlardan, ben onunla yapıyorum süpper oluyor.. ayrıca rüyalarına gelince acaba çocukluğunda falan çevrende ya da ailende boşanma düşüncesi olan birileri oldu da bu seni çok mu üzdü etkiledi? belki farkında bile değilsindir şu an ama ebeveynlerin bu tarz sohbetleri, bilinçaltını olumsuz etkileyebiliyor... at kafandan bu düşünceleri bebişimmm
kaptanım, canım 1,5 kilo ne ki verirsin meraklanma hiç...
kızlar beslenme dzeni diye bir şey kalmadıı bende. az önce 67 kg çıktım, spor şişim iniyor sanırım. mutlu ve huzurluyum çok şükür fakat inanılmaz yoğun ve yorgunum. azıcıık düzene sokayım şu işleri döneceğim aranıza. çook öpüyorum hepinizi
Evet kaptancım bizde okuyoruz haberleri çok kötü... Tüm dualarımız onlarla...Kızlar kusura bakmayın uğrayamadım haberlerde duymuşsunuzdur ermenekte maden Faciası benim memleketim o yüzden hiç keyfim yok sürekli haberleri dinliyorum sizlerde dua edin ne olur
Evet canım az kaldı inşallah görebilirim o kiloyu...
Evet canım soğuk artık bizde yakıyoruz...
Teşekkür ederim canım. sen çok yoğunsun canım ya.kolay gelsin öpüyorum.
Bende yeni eve geldim mutfağa attım kendimi mercimek pişiricem bugün neler yedim ?
Sabah. 1dilim kepek ekmeği 4 yeşil zeytin 1 kırmızı biber 2 küçük Küp taze kaşar
Öğle 1paket nudo (330 kaloriymiş)
Ara 1dilim kepek ekmeği tavuklu dip soslu
Akşam bende mercimek yerim herhalde
insallah canim bende sikildim artik bu is sorunlarindan
ahahah kendimce kiloluydum ama yaa ve hala oyleyim malaesef ama cevremden herkes ne kadar kilo verdigimin farkinda
sanirim ben doyumsuzumm
birde spor yapmadan sikilasamayacagimi bilmeme ragmen cok rahat davraniyorumm maleseff
İyi akşamlar herkese
Bugün annemle konuştum onu beş günde beş kilo diyetine bi hafta yapacagıma ikna ettim. Çok batırdım bi detoks iyi grlecek. Bugüne gelirsek berbattı . Öptüm sizi
kızlaaarrrr o kadar yoğun geçiyor ki günler dağılmış durumdayım.gelemedim bi türlü aranızacumboooommm geçmiş olsun kuzucum, acil şifalar dilerim...
hm cim bebek diş fırçaları vardır ya kılları sert olmayanlardan, ben onunla yapıyorum süpper oluyor.. ayrıca rüyalarına gelince acaba çocukluğunda falan çevrende ya da ailende boşanma düşüncesi olan birileri oldu da bu seni çok mu üzdü etkiledi? belki farkında bile değilsindir şu an ama ebeveynlerin bu tarz sohbetleri, bilinçaltını olumsuz etkileyebiliyor... at kafandan bu düşünceleri bebişimmm
kaptanım, canım 1,5 kilo ne ki verirsin meraklanma hiç...
kızlar beslenme dzeni diye bir şey kalmadıı bende. az önce 67 kg çıktım, spor şişim iniyor sanırım. mutlu ve huzurluyum çok şükür fakat inanılmaz yoğun ve yorgunum. azıcıık düzene sokayım şu işleri döneceğim aranıza. çook öpüyorum hepinizi
Kızlar kusura bakmayın uğrayamadım haberlerde duymuşsunuzdur ermenekte maden Faciası benim memleketim o yüzden hiç keyfim yok sürekli haberleri dinliyorum sizlerde dua edin ne olur
Menüm,
Sabah, yarım dilim ekmek üzeri labne peynir ve yarım çay bardağı çay
Aralarda 5-6 çiğ badem
Akşam 4-5 kaşık erişteli mercimek çorbası
Saat 9 gibi 1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?