Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yuzey cim işteki durumun senin lehine olmasına sevindim, insan çok fazla stres yapıyor böyle durumları, tatilide iyi değerlendir

cumbo cum geçmiş olsun tatlım
yuzey cim neyse sorunun halledilmesine sevindim güzelim
güneş cim bende hiç sevmiyorum yaaa kışı hep ilkbahar olsun ben aslında sonbahar bebesiyim ama nedense ilk abaharı severim
hm cim sorma yaa işler yoğun bu aralar bende burayı özlüyorum pek fırsat bulamıyorum
diyetime gelince bu hafta diyetisyen biraz sıktı bu hafta benden 1,5 kg bekliyormuş bakalım nasıl olacak verebilecekmiyim en kısa sürede eve şu özel tartı pilindien almalıyım meraktan ölüyorum

Çalışan kadınlar gözümde bi tık daha üsttür kim ne derse desin... Hıımmm kahve demek...uzun zaman oldu şöyle muhhabbeti sağlam bir arkadaşla içmeyeli...hüzünlendim.

her sabah ve her akşam türk kahvesi içerim bebişim benim özel keyfim oldu resmen

valla canım ilk defa bi seyahatten kilo almadan döndüm açıkcası az da olsa kg vermek benimde hoşuma gitti

kaptancım tebrik ederimmm

ben istanbuldayım sekerim yapalım bir gün

Evet kahve içiyoruz istanbula da geliriz canım sen iste yeter ki

gel tatlım ii olur valla

tatlım ben cif asprin kullanıyorum ve mutlaka sıcak su ile temizliyorum ara kısımları için çok gözüme batarsa kulak çöpüyle yapıyorum

gecmisi okudum canimm...hastayiimmmm.faranjittim artik larenjit de oldum..sesim hic cikmiyor..bogazim agriyor kasiniyor..ama su istahim hiiicc azalmiyor..srn nasilsin canim..

çok geçmiş olsun tatlım nasıl oldun

Canım ben şuan sıkıldım aslında.58 idealdi ama artık geri dönemem söylediğim şeyden o yüzden bu hafta ve diğer hafta kasıcam.yalnız inanılmaz sabır gösteriyorum...

suan kaçsın canım

Meltemcim, profil resmindeki sen misin?

Hayır canım ben değilim ama bana % 98 benzeyen birisi diyebilirim.

bi ara hepimiz kendi resimlerimizi koymuştuk kısa süreliğine hepimiz birbirimizi gördükten sonra kaldırmıştıkk

hatırlayan var mıı acabaa ?

gamze benim için " zeynep yok olmaya calısıyor" demişti ay cok gülmüştüm yahuu

yuzey cim işteki durumun senin lehine olmasına sevindim, insan çok fazla stres yapıyor böyle durumları, tatilide iyi değerlendir

çok şükür canım biraz çaba sarfettim

sartları hemen kabul edenler ise suan pişmanlığıyla kaldılar.

kaptanım hoşgeldin, elbette verebilirsin 1,5 kilo, şu listenin dışına kesin çıkma, şurda 1 hafta direnip sonucu alınca ne kadar mutlu olursun, baksana melteme nasıl hiç kaçak yapmıyor hep liste başı maşallah.
Bende bu hafta daha dikkatli olucam, sendende kesinlikle o 1,5 kiloyu bekliyoruz. Hemen de alıver şu pilini, bizi de merakta bırakma
kim tutar bizi :)

günaydın kızlar,

güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Soğuk bir kış gününe daha merhaba dedik, artık iyice kış geldi

6 ay böyle gider, şimdiden yazı özledim
Canım istanbulda kar mı var yoksa... Biz gelmeyi düşünüyorduk yakın bir zamanda...

Ooo ne güzel canım.hadi aramıza gel artık.
Canım şuan 57.2 kg olmuşum. ben kendi fotomu koyarım aslında ama eşim izin vermez. Ama bu profil fotosuna çok benziyorum...

Canım ben kaçamak yapmak istemiyorum hiç ama şu son haftalar çok yoruldum.bilmiyorum ki ya

zeynepçim içelim valla kahvelerimizi pek güzel olur :)

hangi ilçedesin tatlım

aa çok güzell olmuş canım ne kalmış 55e kii

meltemcim daha kar falan yok ama artık yaktık kaloriferleri dün 9 dereceydi, bugün 12

gelin gelin istanbula bekleriz :)

zeynepçim ben esenkentteyim, bahçeşehir tarafında sen nerdesin

Kızlar, tatillerde ben çok giremiyorum. Bugün, yarın da aynı şekilde olabilir ama fırsat bulabilirsem yine kaçamak yaparım :)
Bir taraftan yetiştirilecek işler var, bir taraftan paşa yanında oturayım istiyor
Zor idare ediyorum.
Hayır canım ben değilim ama bana % 98 benzeyen birisi diyebilirim.

Bir yakının dimi yani? Maşallah pek güzel duruyor :)

günaydın kızlar,

güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Soğuk bir kış gününe daha merhaba dedik, artık iyice kış geldi

6 ay böyle gider, şimdiden yazı özledim

Havalar buz gerçekten ama ben kışı çok daha fazla seviyorum yazdan. Tabi favorim sonbahar. Sıcağa hiç gelemiyorum. Yazın imkan dahilinde dışarı adım atmamayı tercih ediyorum.

Zeynepcim, istediğin gibi olmasına sevindim şekerim.
Umarım tamamen sonlanır artık bu sıkıntıların.
Çok üzdüler seni gerçekten.

Neymiş kaptanım o özel tartı pili? Beni de aydınlatın şekerler.

Zeynepcim, sıcak suyu nasıl kullanıyorsun düğmelere? Kulak çöpü demek, harikasın :) Mutlaka deneyeceğim bunu.

Ben hatırlıyorum kiloluyum diye geziyordun dalga geçer gibi

hangi ilçedesin tatlım

aa çok güzell olmuş canım ne kalmış 55e kii
Evet canım az kaldı inşallah görebilirim o kiloyu...

meltemcim daha kar falan yok ama artık yaktık kaloriferleri dün 9 dereceydi, bugün 12

gelin gelin istanbula bekleriz :)

zeynepçim ben esenkentteyim, bahçeşehir tarafında sen nerdesin
Evet canım soğuk artık bizde yakıyoruz...

Teşekkür ederim canım. sen çok yoğunsun canım ya.kolay gelsin öpüyorum.

Bende yeni eve geldim mutfağa attım kendimi mercimek pişiricem bugün neler yedim ?

Sabah. 1dilim kepek ekmeği 4 yeşil zeytin 1 kırmızı biber 2 küçük Küp taze kaşar

Öğle 1paket nudo (330 kaloriymiş)

Ara 1dilim kepek ekmeği tavuklu dip soslu

Akşam bende mercimek yerim herhalde

a akşam bende erişteli mercimek yaptım.ama çorba benimkisi...

insallah canim bende sikildim artik bu is sorunlarindan

ahahah kendimce kiloluydum ama yaa ve hala oyleyim malaesef ama cevremden herkes ne kadar kilo verdigimin farkinda
sanirim ben doyumsuzumm
birde spor yapmadan sikilasamayacagimi bilmeme ragmen cok rahat davraniyorumm maleseff

.

insallahh canim sen bu gidisle ulasacaksin vallahi
kiz hangi ilcedesin onu yazmamissin yaa

İyi akşamlar herkese
Bugün annemle konuştum onu beş günde beş kilo diyetine bi hafta yapacagıma ikna ettim. Çok batırdım bi detoks iyi grlecek. Bugüne gelirsek berbattı . Öptüm sizi

kızlaaarrrr o kadar yoğun geçiyor ki günler dağılmış durumdayım.gelemedim bi türlü aranıza cumboooommm geçmiş olsun kuzucum, acil şifalar dilerim...

hm cim bebek diş fırçaları vardır ya kılları sert olmayanlardan, ben onunla yapıyorum süpper oluyor.. ayrıca rüyalarına gelince acaba çocukluğunda falan çevrende ya da ailende boşanma düşüncesi olan birileri oldu da bu seni çok mu üzdü etkiledi? belki farkında bile değilsindir şu an ama ebeveynlerin bu tarz sohbetleri, bilinçaltını olumsuz etkileyebiliyor... at kafandan bu düşünceleri bebişimmm

kaptanım, canım 1,5 kilo ne ki verirsin meraklanma hiç...

kızlar beslenme dzeni diye bir şey kalmadıı bende. az önce 67 kg çıktım, spor şişim iniyor sanırım. mutlu ve huzurluyum çok şükür fakat inanılmaz yoğun ve yorgunum. azıcıık düzene sokayım şu işleri döneceğim aranıza. çook öpüyorum hepinizi

Kızlar kusura bakmayın uğrayamadım haberlerde duymuşsunuzdur ermenekte maden Faciası benim memleketim o yüzden hiç keyfim yok sürekli haberleri dinliyorum sizlerde dua edin ne olur

İyi akşamlar herkese
Bugün annemle konuştum onu beş günde beş kilo diyetine bi hafta yapacagıma ikna ettim. Çok batırdım bi detoks iyi grlecek. Bugüne gelirsek berbattı . Öptüm sizi
Kolay gelsin canım.

Waw.67 kilo süper gidiyorsun canım.maşallah sana.kolay gelsin sen halledersin her şeyi...
Kızlar kusura bakmayın uğrayamadım haberlerde duymuşsunuzdur ermenekte maden Faciası benim memleketim o yüzden hiç keyfim yok sürekli haberleri dinliyorum sizlerde dua edin ne olur
Evet kaptancım bizde okuyoruz haberleri çok kötü... Tüm dualarımız onlarla...

Menüm,
Sabah, yarım dilim ekmek üzeri labne peynir ve yarım çay bardağı çay
Aralarda 5-6 çiğ badem
Akşam 4-5 kaşık erişteli mercimek çorbası
Saat 9 gibi 1 muz

Evet canım soğuk artık bizde yakıyoruz...

Teşekkür ederim canım. sen çok yoğunsun canım ya.kolay gelsin öpüyorum.

Saat 12'yi geçince hemen buraya attım kendimi :)

Afiyet olsun şekerim.

Dalga geçiyor hala bak bizimle :)
Şekerim maşallah hep çok iyiydin.

İyi akşamlar herkese

Hadi bakalım görelim Dilacım seni.

Hmm, çok güzel bir yöntem gibi duruyor Lucim bu. Ben, kürdana peçete sarım denemiştim ama olmamıştı. Kulak çubuğu ile bunu deneyeceğim.
Sen öyle deyince aklıma şu geldi. Ayrılık konusu benim hatırladığım dönemde hiç yok ama ben babaanneme çok fazla düşkündüm. Vefat ettiği zaman çok üzülmüştüm ki hala konusu açılınca başlarım ağlamaya. Acaba oradan bir kaybetme korkusu oluşmuş olabilir mi?

Kaptanım, daha birkaç gün önce konuştuk evde. Bak kaç ay geçti de unutuldu Soma diye. Bu akşam gördüm haberlerde, çok üzüldüm.

Menüm,
Sabah, yarım dilim ekmek üzeri labne peynir ve yarım çay bardağı çay
Aralarda 5-6 çiğ badem
Akşam 4-5 kaşık erişteli mercimek çorbası
Saat 9 gibi 1 muz

Çok güzel duruyor afiyet olsun Meltemcim.

Ben de menümü yazayım. Geç uyandım biraz.
Sabah:
- 2 yumurta
- 1 domates
- Biraz peynir

Akşam:
- Mercimek çorbası
- 1 dilim ekmek

Dün gece eşimin karnı acıktı. Ben de bilgisayardayım, dur dedim 12 olsun ben hallederim. Ya da dolapta çorba var onu ısıt. Gitti mutfağa ısıtmaya. Bir baktım yanmış, bizimkisi aşkım ben böyle yaptım kızdın mı diye geldi :) Çok sevimliydi kıyamadım. Git sen ben hazırlarım bir şeyler dedim. O saatte paçanga böreği yaptım ve yemedim. Sonuç? Artık sürekli çorbaları yakacağım diye gezinen bir sıpa ile aynı evdeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…