Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyet maceram böyle

Hoş geldin fancy çim valla süper bir takımadasın bende yeni sayılırım 3 haftadır burdayım geldiğimden beridir sürekli takımımız 1liği kaptırmıyor en büyük pay kilo verme kraliçemiz Meltem sayesinde
Valla bizde hiç kilo alma olmaz ona göre sahada hayırlı olsun canım

bak bak cadılara az kenara çekilinde bizde birinci olak yahuuuu

Ah Şekerim keşke :)

Ay çok güzel iyi ki bu takıma denk gelmişim. Beraber incecik, sımsıkı olacağız umarım

Yavrular ne yaptınız kaynatmışsınız bensiz,

Canım avatardaki ben değilim ama çok benziyorum.zaten bana en yakın fotoyu koydum.canım ben 8 ayda 86 kilodan 57 lere düştüm.şöyle kısaca bahsedeyim 86 lardan 75 lere yarı spor yarı diyet düştüm sonra bi süre takıldım.ardından diyetisyene gittim yağ oranım fazla çıktı ama kas oranımda fazla... Diyetisyen şöyle bir şey dedi önemliydi benim için... 65 lere kadar spor yapma yağ yak.sonra spor yapmaya başla falan filan derken vermeye başladım.beni kasan 60 kilodan sonra oldu çünkü spora başladım ve acıkmaya başladım.acıkınca diyet sarkmaya başladı gibi...gerisi sürpriz...

Benim bebe uzun basketçi yapalım bize baksın diye düşünüyoruz... Benim regl 32 günde bir oluyor kaptanım ya...

yok canım kimseyi çağırmıcaz pasta kesicez sadece bizimki üfleyene kadar babası üfler
Çekemezler kıskanırlar canım o kem gözler..sen böyle fıstık olmaya devam et.wuhuuuw.
kızlar bu akşam hadi bakalım bildirimden önceki son gece bekliyorum gene sizlerden birincilik bende sabah tartılayım bakiim nasıl çıkacak sonuç hiç 1,5 kg vermiş ya da verecek gibi görünmüyor
Listeye gelecek misin kaptan?
Canım bende düşünmeye başladım diğer takımları insan biraz hırslanır ya. Ama benim favori takımım 3. Takım çünkü geneli 80 kilo.onlar bi hırslansa varya off her hafta 1. Olurlar...80 kilodan çabuk düşülür bence...
Waw.çok güzel canım.bundan sonra 5. Takımdaysan sorumluluk çok ona göre.takım 2. lik görmücek diye söz verdik...

Arkadaşlar menü paylaşımlarını fotoğraf olarak yapabilir miyiz? Ben sürekli Instagram'da paylaşıyorum da buraya da koyarım. Çok daha iyi oluyor benim için. Siz ne dersiniz?
Güzel olur canım...
Evet kaptancım teşekkür ederiz açıklama için.
Teveccühün canım.siz olmasaydınız ben bir hiçtim.

Ay çok güzel iyi ki bu takıma denk gelmişim. Beraber incecik, sımsıkı olacağız umarım
Elbette

Abenim uyuyabilsem
Benim uyku problemim var ama bunlarda dukkani pek erken kapamidlar
Ben 14 e gidiyom bir kosu

Cok tebrikler Canim
Azmine hayranim

Elpimcin ben beril Canim
Biraz kendinden bahsedermisin
Nasil kilo aldin
Daha once diyet yaptinmi

Memnun oldum bende senem
Ben 5 yil onceye kadar 57-58 sinirinda dolasirdim.sonra muthis bir azimle diyete basladim once dukan diyeti yaptim sonra olmadi diyetisyene gittim kavitasyonla birlikte 5 kilo verdim.hamile kalasayakadarda kilo almadim. 4 ay once dogum yaptim 66 kilo ile doguma girdim simdi 62 kiloyum.emzirdigim icin siki diyet yapamiyorum ama saglikli beslenerek ve sporla kilo vermeyi planliyorum. Cok konustum galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…