Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar aksam cosmos bizimkinin takim bende oglanin odevini yaptirdim fancy Elpim hosgeldin oz takim kurallari 1. Sayfada yaziyorum kizlar
Az sonra isyerinden daha uzun yazarim
ne mesaj yazmışım yaa sabah sabah ben bile anlamadım cepten acele şile yazınca böyle oluyor

maşallah sana çok güzel tatlım

Gunaydin
Hayirli cumalar
hayırlı cumalar berilcim akşam çok güzel yeni arkadaşlar davet etmişsiniz sen ve sweet cim hakkınızı nasıl öderim ben yaaa

24 ekim (geçen hafta)=58.3 kg
31 ekim ( bu hafta)=56.7 kg
Fark=1.6 kg
%=2.74
maşallah tu tu tuu nazar değmesin tatlım sana
Teşekkür ederim canım görende patır patır gitti sanacak ben 1 haftadır neler neler yapıyorum çok zorlandım walla ya.ağlıcaktım bazı zamanlar...mezun olma konusunu düşünüyorum canım
canım benim takımımızın azimli hatunu ne diyeyim sana

dila cım tebrikler canım sana da şimdi listemizi hazırlayayım bende

Canım benim tatlım ya çok teşekkür ederim ama bakalım diğer takımlar nasıl.belki gaza gelmiş kişiler olabilir...

gunaydiinaksam baya kaynatmussiniz..
fancy ve elpim hosgeldiniiizzz

gunneshcimmm tebrikler tatlimmm harika giduyorsun

dilacim valla ders calusirken kilo vetmek zor..tebrik efiyorum seni cok iyi gidiyirsun

melteeeeeeemmmmm muhtesemmmmsiiiinnnnnnnn
Canım teşekkür ederim çok öpüyorum.

Teşekkür ederim kaptancım.

kaptaaaan yine şampiyonuuuuuz
Dur canım hemen sevinmeyelim izleyelim ve görelim bakalıım

artık benimde listelere girme zamanım geldi

***5.TAKIM 385. ETAP***
toplight (75,5/73,9/1,6/%0,42 ) 380. etapda ayrılan üye geri döndü kg su 5 e bölündü
dila21(/75,6/74,8/0,80/%0,53) 384. etapda bildirim yapmamıştı kg su 2'ye bölündü
Meltemkrk (58,3/56,7/1,60/%2,74) mezun olmak istiyor
gunnesh (61,6/61,00/0,60/%0,97)

5. TAKIM ORTALAMASI : % 1,17

kızlar sizinki kadar olmasa da bende de biraz kg kaybı var

kaptanım tebrik ederim süper listeye dönmene çok sevindim. Haydi kaptanım devam durmak yok !

kaptanım tebrik ederim süper listeye dönmene çok sevindim. Haydi kaptanım devam durmak yok !
teşekkür ederim tatlım listeden ayrıldıktan sonra 77 lere çıkmıştım sabahleyin tartıdaki rakamı görünce inanamadım bende malum 15 gündür tartının pili yoktu çok mutlu oldum

cumbo senin kg ne alemde bildirim yapmadın bak bekliyoruz

Harika kaptan umarım takımımızı her hafta 1. yaparsınız.mezun olurken nedense duygulandım şuan.ne kadar net ortamı olsada mutluyum ben ya iyiki tanımışım sizi...

gelelim akşamki meselelere
takıma hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım bana ister toplight istersen şahnur diyebilirsin

Arkadaşlar menü paylaşımlarını fotoğraf olarak yapabilir miyiz? Ben sürekli Instagram'da paylaşıyorum da buraya da koyarım. Çok daha iyi oluyor benim için. Siz ne dersiniz?
tabiiki yapabilirsin

bak bak cadılara az kenara çekilinde bizde birinci olak yahuuuu

Hoşgeldin kuzum kaçırdın çaylarıııı
asıl ben kaçırmışım çayları :)
saol sweet cim

elpim sende hoşgeldin takımımıza canım

Harika kaptan umarım takımımızı her hafta 1. yaparsınız.mezun olurken nedense duygulandım şuan.ne kadar net ortamı olsada mutluyum ben ya iyiki tanımışım sizi...
canım darısı başıma ben artık buralarda kalıcı oldum 2008 lerden beri bu duyguyu bende yaşamak istiyorum mezun olsan da gitmeyeceksin dimi
yeni başlayan arkadaşlar bildirimlerimiz cuma gün 12 ye kadar yapılır
günlük menü bildirimleri yapılmak zorundadır
her gün en az 5 mesaj yazma zorunluluğunuz var deneme süreci 1 veya 2 haftadır bu sizin mesajlarınıza ve kilo vermenize bağlıdır
ilk sayfada kurallarımız var eğer bu kuralları kabul ediyorsanız artık takımdasınız kuralları okuduktan sonra kabul ettim demeniz gerekiyor haberiniz olsun

Hayır kaptan gitmicem elbette başınıza kaldım

supersin kaptan..buzim btakim yine birinci..
ben 78.5 olmusum..kizimin uyanip memelerimi bosaltmasini bekledim sma uyanmayibca tartildim..iyiki listede yokmusum..

supersin kaptan..buzim btakim yine birinci..

ben 78.5 olmusum..kizimin uyanip memelerimi bosaltmasini bekledim sma uyanmayibca tartildim..iyiki listede yokmusum..
anam olmamış bu cumbo cum kg almışsın kız :) şaka bi tarafa süttendir 200-300 gr vermişsindir gene yavaş yavaş gidecek bu kilolar

kizlar tebrikler cok ugrastim birinciligi kaptirmayim diye ama sanirim birincisiniz.benim uyeden ses seda yok henuz.
meltem tatlis ne deyim masallahhhhhhh
sahnur adinla hitap ettim ama ne demek sekerim sen yokken at kosturuyorum

Herkeslere Gunaydinnn

hosgeldin tatlim

Fark=1.6 kg
%=2.74

meltemcim sana pes diyorummm

harikasjn sekerim tebrik ediyorum senii

arkadaslar hepinizi tebrik ediyorumm

kizlar tebrikler cok ugrastim birinciligi kaptirmayim diye ama sanirim birincisiniz.benim uyeden ses seda yok henuz.
aşkolsun berilcim tabiiki adımla hitap edecektin zaten saklayacak olsam aleni yazmazdım
meltem cim birincilile mezun olsun tatlım yaa

Waw.çok güzel canım.bundan sonra 5. Takımdaysan sorumluluk çok ona göre.takım 2. lik görmücek diye söz verdik...

Güzel olur canım...

Elbette
Ay umarım canım benim. Çok güzel günler görmek istiyorum sizlerle. Motivasyon diyette en önemli şey gerçekten.

Ben de dün yeni başladım canım. Hoşgeldin birlikte güzel günlere umarım.

Merhabalar. Hoşgeldin aramıza. Maşallah ne güzel vermişsin, daha da verirsin.
Tabi, fotoğraflı yapabilirsin.
Hoşbulduk umarım daha da veririm sizlerle ve diyetisyenimle birlikte canım. Fotoğraflı paylaşım benim için süper oldu.

Gunaydinlar aksam cosmos bizimkinin takim bende oglanin odevini yaptirdim fancy Elpim hosgeldin oz takim kurallari 1. Sayfada yaziyorum kizlar
Az sonra isyerinden daha uzun yazarim
Merhabaaa
Günaydın,

Elpim ve Fancy tekrar hoşgeldiniz, güzel keyifli kilo vermeler diliyorum hepinize.

Geçen Hafta : 61,600 kg
Bugün : 61,000 kg
Fark : 0,600 kg
% : 0,97
Hoşbulduk canııım. Ooo süper sonuç

Selam arkadaşlar kilom 74.8 etütteyim yazamıorm öptüm

Fark=1.6 kg
%=2.74
Oha Tebrikler
gunaydiinaksam baya kaynatmussiniz..
fancy ve elpim hosgeldiniiizzz
Hoşbulduk canıım
Ben kuralları okudum, kabul ettim arkadaşlar birlikte incecik olmayaa

Herkeslere Gunaydinnn

hosgeldin tatlim
Hoşbulduuk

Teşekkür ederim berilcim.birinci olan takım öyle kolay olmamıştır emin ol.öncelikle kaptanımız sen onun yoğun olduguna bakma çok disiplinlidir kötü bir durum oldugunda hemen uyarır. diğer arkadaşlarımız sürekli motive ederler birbirlerini yani kısacası bu takım işidir tek olacak bir şey değil tatlım ya...
Herkeslere Gunaydinnn

hosgeldin tatlim

meltemcim sana pes diyorummm

harikasjn sekerim tebrik ediyorum senii

arkadaslar hepinizi tebrik ediyorumm
Teşekkürler yüzeycim sen ne zaman geliyosun...

aşkolsun berilcim tabiiki adımla hitap edecektin zaten saklayacak olsam aleni yazmazdım
meltem cim birincilile mezun olsun tatlım yaa
Teşekkür ederim kaptanım

Herkesi çok tebrik ediyorum arkadaşlar. Takım kaçıncı olmuş acaba o kısmı anlayamadım?
Hava soğuk, gri hiç sevmiyorum. Bugün dil kursum var akşam 18:30'da, ondan önce de okula uğrayıp ders notu alacağım. İçim boğuluyor inanın aayyş

Canım motivasyon önemli ama sende motive edeceksin bunu unutma...

ay ben hep burda olmak istiyorum ama malesef sartlarim el vermiyor kuzum yaa aslinda kendime vakit ayirmaya cokk ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…