Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kiyamam ya taze citir Anne olacaksin insallah.bencede biraz hareket biraz duzgun yemek yeterli

Kızlar pek sohbetler olmuş bugün de ben kaçırmışım.
Bir temizlik yaptım bugün ohh. Tabi işler kaldı, 8den beri de onlar ile uğraşıyorum. Bugünü biraz hafif geçirip uyuyacağım.
kızlar bu akşam hadi bakalım bildirimden önceki son gece bekliyorum gene sizlerden birincilik bende sabah tartılayım bakiim nasıl çıkacak sonuç hiç 1,5 kg vermiş ya da verecek gibi görünmüyor

Ne ara cuma oldu ya ben bu haftayı hiç fark edemedim

Çok fenasın güneşcim.

Arkadaşlar menü paylaşımlarını fotoğraf olarak yapabilir miyiz? Ben sürekli Instagram'da paylaşıyorum da buraya da koyarım. Çok daha iyi oluyor benim için. Siz ne dersiniz?

Merhabalar. Hoşgeldin aramıza. Maşallah ne güzel vermişsin, daha da verirsin.
Tabi, fotoğraflı yapabilirsin.

Kızlar, bir program vardı hani mavi renkte amblemi olab, ilk Zeynep tavsiye etmişti, geçen günlerde de burada konuşmuştuk. Kalori sayma programı. Onu yükleyeceğim tekrar telefona ama hatırlayamadım adını.

hic bilmiyorum ama simdi bende merak ettim.adini hatirliyormusun bakalim belki buluruz.uykusuz bir gecede yapacak pek birsey yok

hic bilmiyorum ama simdi bende merak ettim.adini hatirliyormusun bakalim belki buluruz.uykusuz bir gecede yapacak pek birsey yok

Ne yazık ki hatırlamıyorum. Hatırlasam direkt bulacağım ama ı-ıh. Hem google play üzerinden indiriliyordu, hem de sitesi vardı.

Gunaydinlar aksam cosmos bizimkinin takim bende oglanin odevini yaptirdim fancy Elpim hosgeldin oz takim kurallari 1. Sayfada yaziyorum kizlar
Az sonra isyerinden daha uzun yazarim

Günaydın,

Elpim ve Fancy tekrar hoşgeldiniz, güzel keyifli kilo vermeler diliyorum hepinize.

Dün aabenle, beril ne güzel renk kattınız takımımıza çok keyifle okudum :)

eveet gelelim zurnanın zırt dediği yere ee Meltemcim patlat bakalım bombanı

Şekerler ben takımı mahçup etmeyecek bir sonuçla karşınızdayım

Geçen Hafta : 61,600 kg
Bugün : 61,000 kg
Fark : 0,600 kg
% : 0,97

Gunaydin
Hayirli cumalar

günaydın beril :)

Selam arkadaşlar kilom 74.8 etütteyim yazamıorm öptüm
sanırım

dilacım tebrikler, yine vermişsin, etütten başını kaldıramıyorsun galiba, özlüyoruz valla seni

bu haftadan itibaren daha dikkatli kaçamaksız bir hafta diliyorum, kasım ayı da bizim ayımız olsun

24 ekim (geçen hafta)=58.3 kg
31 ekim ( bu hafta)=56.7 kg
Fark=1.6 kg
%=2.74

Aman Allahım

Nazarlar değmesin, 60'ın altına düşüp te böyle patır patır kilo veren tarihte ilksindir herhalde Meltemcim çoook tebrik ediyorum, yine kişiselde şampiyonluk bekliyorum valla

56 lara kadar düştün süpersin !!!

Yarın oğluşun mu doğumgünü yoksa senin mi doğumgünün olacak belli değil, nazarlık falan tak biyerine valla yarın partinin yıldız annesi olucaksın şekerim

mezuniyete max 2 hafta mı diyoruz, yoksa bu hırsla haftaya mı ???

Hosbuldummm soyle paylasimlariniza gozgezdiriyordum bende
a yeni arkadaş taze kan.hoşgeldin canım
ooww çok güzel vericeksin merak etme
Ooo temizlikler yapılmış harika canım

Gunaydinlar aksam cosmos bizimkinin takim bende oglanin odevini yaptirdim fancy Elpim hosgeldin oz takim kurallari 1. Sayfada yaziyorum kizlar
Az sonra isyerinden daha uzun yazarim
Günaydın kaptancım

Mükemmell harikasın tatlım

Gunaydin
Hayirli cumalar
İyi cumalar canım

Diğer takımlar bozulmasın ama sanırsam yine 1.yiz, Ne çektiniz be şu Meltem'den
şampiyonluk hayalini bile bırakmadı

Artık Meltem mezun olursa, diğer yeni arkadaşlarla birlikte asılıyoruz, 5.takım takımların takımı olacak işte o kadar !

5'te 5

gunaydiinaksam baya kaynatmussiniz..
fancy ve elpim hosgeldiniiizzz
gunneshcimmm tebrikler tatlimmm harika giduyorsun
Selam arkadaşlar kilom 74.8 etütteyim yazamıorm öptüm
dilacim valla ders calusirken kilo vetmek zor..tebrik efiyorum seni cok iyi gidiyirsun
24 ekim (geçen hafta)=58.3 kg
31 ekim ( bu hafta)=56.7 kg
Fark=1.6 kg
%=2.74
melteeeeeeemmmmm muhtesemmmmsiiiinnnnnnnn

Teşekkür ederim canım görende patır patır gitti sanacak ben 1 haftadır neler neler yapıyorum çok zorlandım walla ya.ağlıcaktım bazı zamanlar...mezun olma konusunu düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…