- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.061
Evet canım haklısın olsun varlığın yeteray ben hep burda olmak istiyorum ama malesef sartlarim el vermiyor kuzum yaa aslinda kendime vakit ayirmaya cokk ihtiyacim var.
Waw çok iyi kaptan.ben bugün evden çıkamadım çocuga yeni oyuncak aldık ikea dan onu keşfediyo :)buralardayız şekerim arada bi uğruyorum öğleyin gittim 4,5 km yürüdüm geldim biraz yorulmuşum şimdi terimi soğutmaya çalışıyorum
Tamam canımBen evden çıkıyorum az sonra. Akşam geç dönebileceğim. Artık telefondan girip yazarım.
canım saat 18 e kadar sonuçları bildirmek zorunluluğu var takım listesini hazırlayacak ekip 18 den önce listeyi hazırlayamaz kurallar gereği 18 den sonra yarın öğlen 12 ye kadar hazırlanması gerekiyor o yüzden 18 den önce net sonuçlar açıklanmaz ama takımlar girdilerde net olmayan sonuçlara bakarızSonuçlar saat 18:00 e kadar belli olur heralde...
tamam tatlım unutma günlük min 5 mesaj ve menü paylaşımı haa bu arada bu sabah tartıldın mı? tartıldıysan kg nu da yaz yada yarın sabah aç karna tartılınca kg yaz kayıtlarıma işlemem gerekli
Anladım kaptancanım saat 18 e kadar sonuçları bildirmek zorunluluğu var takım listesini hazırlayacak ekip 18 den önce listeyi hazırlayamaz kurallar gereği 18 den sonra yarın öğlen 12 ye kadar hazırlanması gerekiyor o yüzden 18 den önce net sonuçlar açıklanmaz ama takımlar girdilerde net olmayan sonuçlara bakarız
Hoşgeldin canımMerhaba hanimlar alinti yapamadim ama hosbuldummmm araniza
Oleeyy galiba biz 1. olduk arkadaşlar.bireyselde ben 4. olmuşum tüh ya.ama diğer arkadaşlar iyi kilo vermiş herkese başarılar.öptüm herkesi...
Hafta sonu çocuğun doğum günü falan filan kuaför derken yoğun olucam arkadaşlar.pazar da yoğun olabilir
hoşgeldin 5. takıma ..Selamlar
SlmSelamlar
Ooo mezun olur olmaz 3 yeni arkadaş vayy .hoşgeldin 5. takıma ..
kızlar tebrikler 1. olmuşsunuz yiiineeeee...
meltem tebrikler canım ... mezunmu oluyorsun ?
Canım menün çok güzel çok sağlıklı ama eğer haddimi aşmazsam biraz değiştirmek istiyorumBugunku menum
Sabah 1 kase nesfit 1 yumurta
Ara ogun 1 ceviz
Oglen mantar yemegi 1 dilim ekmek
Ara ogun 1 kase yogurt
Aksam taze fasulye 1 dilim ekmek
Ara ogun 1 elma
1 saat pilates
gunaydiinaksam baya kaynatmussiniz..
fancy ve elpim hosgeldiniiizzz
gunneshcimmm tebrikler tatlimmm harika giduyorsun
dilacim valla ders calusirken kilo vetmek zor..tebrik efiyorum seni cok iyi gidiyirsun
melteeeeeeemmmmm muhtesemmmmsiiiinnnnnnnn
ne mesaj yazmışım yaa sabah sabah ben bile anlamadım cepten acele şile yazınca böyle oluyor
maşallah sana çok güzel tatlım
hayırlı cumalar berilcim akşam çok güzel yeni arkadaşlar davet etmişsiniz sen ve sweet cim hakkınızı nasıl öderim ben yaaa
maşallah tu tu tuu nazar değmesin tatlım sana
canım benim takımımızın azimli hatunu ne diyeyim sana
dila cım tebrikler canım sana da şimdi listemizi hazırlayayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?