Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buralardayız şekerim arada bi uğruyorum öğleyin gittim 4,5 km yürüdüm geldim biraz yorulmuşum şimdi terimi soğutmaya çalışıyorum

Ben evden çıkıyorum az sonra. Akşam geç dönebileceğim. Artık telefondan girip yazarım.

tamam tatlım unutma günlük min 5 mesaj ve menü paylaşımı haa bu arada bu sabah tartıldın mı? tartıldıysan kg nu da yaz yada yarın sabah aç karna tartılınca kg yaz kayıtlarıma işlemem gerekli

buralardayız şekerim arada bi uğruyorum öğleyin gittim 4,5 km yürüdüm geldim biraz yorulmuşum şimdi terimi soğutmaya çalışıyorum
Waw çok iyi kaptan.ben bugün evden çıkamadım çocuga yeni oyuncak aldık ikea dan onu keşfediyo :)
Ben evden çıkıyorum az sonra. Akşam geç dönebileceğim. Artık telefondan girip yazarım.
Tamam canım

Sonuçlar saat 18:00 e kadar belli olur heralde...
canım saat 18 e kadar sonuçları bildirmek zorunluluğu var takım listesini hazırlayacak ekip 18 den önce listeyi hazırlayamaz kurallar gereği 18 den sonra yarın öğlen 12 ye kadar hazırlanması gerekiyor o yüzden 18 den önce net sonuçlar açıklanmaz ama takımlar girdilerde net olmayan sonuçlara bakarız

Anladım kaptan

Merhaba hanimlar alinti yapamadim ama hosbuldummmm araniza
Hoşgeldin canım

Oleeyy galiba biz 1. olduk arkadaşlar.bireyselde ben 4. olmuşum tüh ya.ama diğer arkadaşlar iyi kilo vermiş herkese başarılar.öptüm herkesi...

Hafta sonu çocuğun doğum günü falan filan kuaför derken yoğun olucam arkadaşlar.pazar da yoğun olabilir

Ooo ooooooo gruba guzel haberlerle basladimm ne guzellll

Bugunku menum
Sabah 1 kase nesfit 1 yumurta
Ara ogun 1 ceviz
Oglen mantar yemegi 1 dilim ekmek
Ara ogun 1 kase yogurt
Aksam taze fasulye 1 dilim ekmek
Ara ogun 1 elma

1 saat pilates
Canım menün çok güzel çok sağlıklı ama eğer haddimi aşmazsam biraz değiştirmek istiyorum
Uyandığında 2 bardak ılık su ve yanında 1-2 kuru kayısı olabilir
Sabah, 1 yumurta 1 kase limonlu maydanoz,zeytin ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara, meyve ile 1 ceviz
Öğle,mantar yemeği 2-3 kaşık
Ara,yoğurt
Akşam,taze fasülye 2-3 kaşık
Bitti ve bol bol su

1 saat plates güzel.

gunaydiinaksam baya kaynatmussiniz..
fancy ve elpim hosgeldiniiizzz

gunneshcimmm tebrikler tatlimmm harika giduyorsun

dilacim valla ders calusirken kilo vetmek zor..tebrik efiyorum seni cok iyi gidiyirsun

melteeeeeeemmmmm muhtesemmmmsiiiinnnnnnnn

canımmm evet ama bunda en buyuk etken etutun yolunun yarısını yruyerek gıtmem ve yuruyerek dönmem.. ve 5 gunde 5 kıloyu surduremıyorum çok acıkıyorum etutte .. neyse lucımın önerileriyle kaldıgım yerden devam çok kasamaya gerek yok.

teşekküre derim kaptanımmm

ne kadar cok kışı katılmış aramıza hoşgeldınız arkadsşlarrrr :)))

etutten geldım akşam yemegı yemıcem annem nar ayıklamış 1 kase yyıp derse gömülücem.. bir sürü soru konu var benı bekleyen. öptüm sızı fıstıklr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…