- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.101
Benimde kaldi biraz oyuzden bende burdayim :)) 62 kiloyum 54 olmak istiyorum.Ne guzel :))
Doğum kilolarını verebildin mi
Ben 9 kilo verdim kendiğinden ama 2 aydır 66 kiloyum
Doğumdan bir hafta sonra 66 ya düşmüştüm zaten ama sut olsun diye ye dediler 71e çıktım, sonra yine 66 ya düştüm ama bu kiloda kaldım
Simdi spor yapmam lazım
Surekli yiyiyorum, ondan buraya geldim, yazarım diye utanırım belki
Mesela bugun yazacaklarından simdiden utanıyorum
Hafta sonları her şey kontrolsüz oluyor
Hoşgeldin canım.Günaydın arkadaşlar ben de buradayım artık :*
Harika canım çok tatlı bir kızın vardır eminim.Hoşbulduk beril
27 yaşındayım, 4,5 aylık kızım var, 66 kiloyum
Canım bende 86 kilodan 75 lere düşmüştüm sonra buraya gelip 56 lara kadar düştüm.eğer kilo vermek istiyorsan her gün dikkatli olman lazım.Ne guzel :))
Doğum kilolarını verebildin mi
Ben 9 kilo verdim kendiğinden ama 2 aydır 66 kiloyum
Doğumdan bir hafta sonra 66 ya düşmüştüm zaten ama sut olsun diye ye dediler 71e çıktım, sonra yine 66 ya düştüm ama bu kiloda kaldım
Simdi spor yapmam lazım
Surekli yiyiyorum, ondan buraya geldim, yazarım diye utanırım belki
Mesela bugun yazacaklarından simdiden utanıyorum
Hafta sonları her şey kontrolsüz oluyor
Çok güzel canım.Ilk hedefim 5li rakamları görmek yani 59
59a geldikten sonra diğer hedefimi belirleyeceğim
Bende bi ara 3 mil leslie yspmıştım...Arkadaşlar spor başlığı altında, spor önerileri gibi bir bolum yok mu
Birkaç sene once, belki 4 sene filan once girdiğimde oyle bir başlık vardı diye hatırlıyorum
Ben profilinden de anlaşıldığı gibi call cok seviyorum ama bebişimden pek zaman bulamıyorum, bundan leslie ile yürüyeceğim evde
İnsallah
Slm canım hoşgeldinSelam kızlar tanısalım mı
Ne güzel canım 2. bebeği düşünmen umarım en kısa zamanda 2. bebek gelir...Kızlar ben 31 yasındayım.çalısıyorum.4,5 yasında oğlum var.77kiloyum.yakın zamanda ıkıncı bebegı dusunuyorum.ama 70 in altına dusmem gerek.rıa yı cıkartıcam.stres yaptım aylardır veremedım.hızlıca vermem gerek.6 lı rakamlara dusunce cıkartıp calısmalara baslıyacagızyardım etmelisiniz.çok neseli ve azimliyim.surekli takılırım size bastan soliyim alınmaaca yok
Canım senin iyi ve sağlıklı beslenmen lazım bebek daha çok küçük ama hamburgeri hayatından çıkartman lazım...Kızlar hafta içi dikkat ettiğimi söyleyemem ama haftasonları elimle beraber sürekli yiyiyoruz, ondan bugun kotu gecti, yarın farklı olacak
Sabah: etiform + 2 kk peynir+ 10 zeytin + yumurta,pekmez
Arada meyve çekirdek ve kabak tatlısı yedim
Aksama bi hamburger menü ve bir pankrk yedim
rezil bir durumdayım yani
Bu arada yediklerini yazmak
Çok güzel canım yavaş yavaş yürümen hoş olucaktır.2lt su be spor yapmadım
Kendime ceza veriyorum
Yarın hem 1 saat call yapacağım + kızımla en az yarım saat yürüyeceğim
Çok güzel canım harika ama nesfit kullanmasan mı aceba...Bende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
Günaydın canım evet haklısın tatlım elpim senden biraz daha iyi ama sende çok iyi olacaksın...Günaydın kızlar
Elpim senin menün benimkinden on kat sağlıklı
Tebrikler cidden
Ben de bir 62 yi görsem ahh
Elimden geldıgınce yazmaya calıscam.hedefım ilk olarak 70,cuma tartılmoştım 77 çıkmıştımm.gün boyu yedıklerını yazmak iyi oluyor.haftada 3gün yarım saat yuruyus yapıyorum.böleee işteeeGünaydın canım evet haklısın tatlım elpim senden biraz daha iyi ama sende çok iyi olacaksın...
Ay çok sevindim yaaaOleeyy galiba biz 1. olduk arkadaşlar.bireyselde ben 4. olmuşum tüh ya.ama diğer arkadaşlar iyi kilo vermiş herkese başarılar.öptüm herkesi...
Hafta sonu çocuğun doğum günü falan filan kuaför derken yoğun olucam arkadaşlar.pazar da yoğun olabilir
Merhabaaa sen yenisin galiba yada ben çok yeni olduğum için seni tanıyamadımSelamlar
hoşgeldin 5. takıma ..
kızlar tebrikler 1. olmuşsunuz yiiineeeee...
meltem tebrikler canım ... mezunmu oluyorsun ?
Hep beraber güzel sonuçlara canım:)Meantrees tesekkürler yönlendırdıgın için.eminim cok guzel paylasımlarımız olacak...
Hoşbulduk beril
27 yaşındayım, 4,5 aylık kızım var, 66 kiloyum
Kızlar ben 31 yasındayım.çalısıyorum.4,5 yasında oğlum var.77kiloyum.yakın zamanda ıkıncı bebegı dusunuyorum.ama 70 in altına dusmem gerek.rıa yı cıkartıcam.stres yaptım aylardır veremedım.hızlıca vermem gerek.6 lı rakamlara dusunce cıkartıp calısmalara baslıyacagızyardım etmelisiniz.çok neseli ve azimliyim.surekli takılırım size bastan soliyim alınmaaca yok
afiyet olsuuun su da süperBende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
ben de öyle yaaaGünde en az 2lt su içerımm haftaıcı sabah da 2bardak yesilcay.tek karsı koyamadıgım sey tatlı yemek
yeni başladım bu hafta nesfit ama haftaya normal kahvaltıya geçicem.1 haftalık değişikliklerle kullanıcam.birde ben emziren anne olduğum için hergün 1 bardak lactamil içiyorum vucudumun eksik vitaminlerinide öyle tamamlıyorum.Hoşgeldin canım.
Harika canım çok tatlı bir kızın vardır eminim.
Canım bende 86 kilodan 75 lere düşmüştüm sonra buraya gelip 56 lara kadar düştüm.eğer kilo vermek istiyorsan her gün dikkatli olman lazım.
Çok güzel canım.
Bende bi ara 3 mil leslie yspmıştım...
Slm canım hoşgeldin
Ne güzel canım 2. bebeği düşünmen umarım en kısa zamanda 2. bebek gelir...
Canım senin iyi ve sağlıklı beslenmen lazım bebek daha çok küçük ama hamburgeri hayatından çıkartman lazım...
Çok güzel canım yavaş yavaş yürümen hoş olucaktır.
Çok güzel canım harika ama nesfit kullanmasan mı aceba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?