- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.121
Teşekkür ederim canım hadi inşallah sizde zayıflıcaksınız ama çocuk küçük senin aslında zayıflaman biraz gecikse olur...Meltem ne guzel zayıflamışsın
Hamburgeri sevmem zaten, dun eşim istedi, uzun zamandır ağzıma sürmüyordum, dun de tercihimi mcturco menü alarak yaptım, o da tavukluydu
Yine de cookk sağlıksız
Cocuğuma iyi örnek olmalıyım
Mrb canım 77 den kolay düşersin bence...haftada 3 gün güzel çünkü yağ yakmak istiyorsan sporu az yapman tavsiyem.ben 62 lerden sonra spor yapmaya başladım ciddi manada...Elimden geldıgınce yazmaya calıscam.hedefım ilk olarak 70,cuma tartılmoştım 77 çıkmıştımm.gün boyu yedıklerını yazmak iyi oluyor.haftada 3gün yarım saat yuruyus yapıyorum.böleee işteee
İyiyiz canım ben cuma günü mezun oldum hedefim 55 ti ama 56,7 de bıraktım.dün çocugun doğum günü vardı kaç ay sonra ilk defa ince 1 dilim pasta yedim.bugün dinleniyorum ama yarın tam gaz devam edicem fit olmaya....Sizde ne var ne yok meltemkrk,toplight,meantrees
İyi gidersen ilk hafta da girebilirsin belki canım kaptan bilir.bizim takım son 4 haftadır 1. oluyor umarım yine 1. olur sayenizde...İki hafta snr mı listeye gırebılıyorum???
a çok güzel canım su içmen ama tatlıyı kesmezsen kilo veremezsin.sigara bırakır gibi bırakman lazım.ama sen bilirsin tabi...Günde en az 2lt su içerımm haftaıcı sabah da 2bardak yesilcay.tek karsı koyamadıgım sey tatlı yemek
Evet canım sende emziren annesin aslında zayıflamak senin içinde erken değil mi?Bende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
yeni başladım bu hafta nesfit ama haftaya normal kahvaltıya geçicem.1 haftalık değişikliklerle kullanıcam.birde ben emziren anne olduğum için hergün 1 bardak lactamil içiyorum vucudumun eksik vitaminlerinide öyle tamamlıyorum.
aaaaa sen nerdesin canım ya... Evet yeni arkadaşlar geldi hepsi çok iyi insanlar... Tanışırsınız...Kızlar nasılsınız? 1-2 gün giremedim bir sürü yeni arkadaş gelmiş. Hoşgelmişler. Eşim izine çıkacak gibi duruyor 2-3 sonra. Sanırım benim dönüşüm izin sonuna kalacak.
fancy 163 boyum
şimdi kızımla yuruyuse gidiyoruz
Senin boyun kilon kaç canım?Bende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
yeni başladım bu hafta nesfit ama haftaya normal kahvaltıya geçicem.1 haftalık değişikliklerle kullanıcam.birde ben emziren anne olduğum için hergün 1 bardak lactamil içiyorum vucudumun eksik vitaminlerinide öyle tamamlıyorum.
HoşbulduuukKızlar nasılsınız? 1-2 gün giremedim bir sürü yeni arkadaş gelmiş. Hoşgelmişler. Eşim izine çıkacak gibi duruyor 2-3 sonra. Sanırım benim dönüşüm izin sonuna kalacak.
Canım ben de 22 yaşındayım, 1.70 boyum. 53 - 54 gündür diyet yapıyorum. Geçen Pazartesi diyetisyene gittiğimde -10.5 kilo vermiştim. 85.5 ile başladım, 75 kiloyum şuan. Fakat ben sadece yağ oranına odaklanıyorum çünkü yağdan verince inceliyor insan, kastan ödemden gidince bir şey ifade etmiyor. 5.3 kg yağ verdim, 3 kilo yağ verince 1 beden inceliyorsun işte ben de 2 beden inceldim sayılır. Spor yapmıyorum.pency sen kaç yasındasın, boyun kilon hedefin kaç
Teşekkür ederim canım benim hepimiz öyleyizsupersin fancy pency
Hosbulduk gunnesh ben de yavas yavas tanıyacagım sızıMerhabalar iyi geceler herkese
Ne güzel bisürü yeni arkadaş taze kan gelmiş Takımımıza
Ilk seferde sizleri karıştırabilirim şimdiden kusura bakmayın diyorum
Servey
Elpim
Fancy
Callen
Hoşgeldiniz
Evet canım güzel düşünce. en önemli şey bebeğin sağlığı ve senin psikolojin.umarım her şey güzel olur...selam meltem,farketmişssindir diyet listem 2000 kcaldan fazlaydı nerdeyse,emziren anne olduğum için daha yüksek kalorili beslenip hem de kilo verebilirim diye düşündüm.zaten benim şu noktadaki amacım yavaş yavaş da olsa kilolarımı sağlıklı beslenerek vermek ve spor yaparak sıkılaşmak, daha programlı bir hayat yasamaya baslamak. 6 ay daha evdeyim, çalışmayacağım,bundan bu 6 ayı verimli geçirmeliyim..
Bence gayet güzel bir menü...bugünkü programım kızlar
sabah:2 haşlanmış yumurta, 2kk peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 2 ceviz,1 etiform, pekmez
aralarda: bir kase beyaz leblebi, bir kase de kuru uzum ve elma + soğuk çay
aksam: tavuk köfte+ büyük porsiyon salata
aralarda: 2 bardak humana still tea
şimdiden 2 litre suyu bitirdim,3. litreye baslıyorum,sabaha biter
kızımla yuruyuse cıktık ama 1 saat callanetics yapamadım
yarın görüsürüz arkadaşlar
Aynen benim mantık canım.bende 86 ile başladım 62 lerde spor yapmaya başladım ve çok inceldim. En son kaç kg yağdan gitti ölçtürmedim ama 46 bedenlerden 38-36 bedenlere düştüm...Canım ben de 22 yaşındayım, 1.70 boyum. 53 - 54 gündür diyet yapıyorum. Geçen Pazartesi diyetisyene gittiğimde -10.5 kilo vermiştim. 85.5 ile başladım, 75 kiloyum şuan. Fakat ben sadece yağ oranına odaklanıyorum çünkü yağdan verince inceliyor insan, kastan ödemden gidince bir şey ifade etmiyor. 5.3 kg yağ verdim, 3 kilo yağ verince 1 beden inceliyorsun işte ben de 2 beden inceldim sayılır. Spor yapmıyorum.
Teşekkür ederim canım.nerdesin sen ya walla hafta sonu uçuyosun...Meltemim mezun olmuşsun çok tebrik ederim aman Bırakma bizi
Canım hafta sonuda dikkat etmeye çalış. yoksa yakmak için boşuna vakit harcarsın.Kızlarrrr nerelerdesınız bakalımm yarından ıtıbaren yedıklerımı bıldırıyorum o zaman daha az yenıyorrr tabı haftasonu fıyasko tabı.ne spor ne dıkkat etmeee
Ben koyuyordum canım.günlük 300 gr gitmeli diyordum... Genelde günlük 200-300 gr gidiyordu.Kuzlar haftalık hedefler koyuyormuyuz mesela ben 77yim bu hafta 76 olmayı hedefliyorum.en kıza zamanda 6lı rakamları gormek ıstıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?