- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.141
bu konuda sana tamamen katiliyorum..ozellikle reklamlar beni cok etkiliyor..tv izlememeye calisiyorum ama tabii pek mümkün olmuyor. .bir de evde 6 yaşında oglum vat..ben her ne kadar tatli vs almasamda onun biskuvisi cikolatasi nutellasi var..ahh nutellaaaa ahhhh....günaydın kızlar
günaydın cumbo
servey benim tatlıyla aram iyi değildir ama evde olduğu zaman da yerim
bir arkadasim görmezsen canın da istemez demişti, ben de bu mantıktan yola çıkarak evde tatlı bulundurmuyorum, dışarıda yiyeceklerden gözümü kaçırıyorum, internette de yemeklere bakmıyorum, yemek programı da izlemiyorum.
Tatlı ve hamurişine kendimce çarem bu.
Benim asıl sorunum ise, diziler,filmler; bunları izlerken kontrolümü kaybediyorum.O gün hiç bir şey izlemezsem çok da yemiyorum ama ne hikmetse dizi başındayken dünyayı götürüyorum.Sanki yemek yemek bir şey izlerken tatlı diğer türlü zevk vermeyen bir şey gibi...Yani bu programla benim için irade kırıcı mağlesef; benim zayıf noktam...
1 saatlik callaneticsimi de yaptım, çok iyi hissediyorum
tam ben yazarken yazmissin..ayni konuyu..callancim..zamaninda ben de callanetics yapmistim ..inanılmaz inceltip forma sokuyor insani..
ama simdi hem biraz zaman gecmesini bekliyorum hem biraz kilo vrdikten sonra yapmayi planliyorum.dogum yapali henuz 52 gun oldu..sezaryen dikislerime zarar vetebilir..
sen yapıyorsun sanırım. .ölçülerini aldin mi..
benim eşim de cipsi cok sever,iki gunde bir, 1 paket yiyiyor,bundan mecburen evde bulunduruyorum, ama başka da paketli gıda bulundurmuyorum.nutella çok cezbedici, ben ona asla karsı koyamıyorum,ondan evden uzak olsunbu konuda sana tamamen katiliyorum..ozellikle reklamlar beni cok etkiliyor..tv izlememeye calisiyorum ama tabii pek mümkün olmuyor. .bir de evde 6 yaşında oglum vat..ben her ne kadar tatli vs almasamda onun biskuvisi cikolatasi nutellasi var..ahh nutellaaaa ahhhh....
bir de emzirdigim icin gorumcem kv sagolsunlar hep guzel seyler getiriyorlar eve..ev marmelat recel bal dolu...ben de bayılırım onlara..allahran esim sevmiyor da kahvalti masasına koymuyorum..yine de aklima düşüyor bazrn..
hoşgeldin canım aramıza şu anki kilon nedir ve de hedef kilon nedir canım kayıt altına almam lazımSelamlar
katıldın bileMerhaba güzeller,aranıza katılabilir miyimmm
hedef kilom olarak neyi yazalım canım 70 mi?Kızlar ben 31 yasındayım.çalısıyorum.4,5 yasında oğlum var.77kiloyum.yakın zamanda ıkıncı bebegı dusunuyorum.ama 70 in altına dusmem gerek.rıa yı cıkartıcam.stres yaptım aylardır veremedım.hızlıca vermem gerek.6 lı rakamlara dusunce cıkartıp calısmalara baslıyacagızyardım etmelisiniz.çok neseli ve azimliyim.surekli takılırım size bastan soliyim alınmaaca yok
katılım ve kg verme oranınıza göre 1 veya 2 hafta olarak değişiyor canımİki hafta snr mı listeye gırebılıyorum???
canım şartlarımız günlük 5 mesaj ve menü bildirimi ama bir gün yoğun olursun haber verirsin bugün yoğunum şu işim var diye ertesi gün 10 mesaj yazarsın bazen daha fazla bile oluyor bizim boş günlerimizde 20-30 mesaj yazdığımız bile oluyorBısey soracagım elimden geldıgınce yazmaya calıscam ama günlük ortalama 5adet mi yazmalıyız yoksa hergun mutlaka 5adet yazılcak mı bazen cok yoğun olunca yazamazsam ertesı gun telafı ederım.olur mu guzellerrrr
güneş cim haftasonu çozutmaları opluyor bende dün aşure yaptım aklım kaldı ama 3 tatlı kaşığı yedim ara öğünlerimi yemedim o yüzden bakalım az sonra diyetisyen randevum var nasıl olacak merak ediyorumgünaydın kızlar !
Güzel bir hafta diliyorum hepinize, bu hafta çok renkli olacak burası, hep taze kanlar var, off ne kaynatırız valla
hepsini okudum ama valla alıntılama yapamadım.
Meltemcim, valla haftasonları benim için zorrr. Evde bir nefes ara buldum birşeyler yazıyım desem, daha tablet elimdeyken benim küçük canavar anında el koyuyor o yüzden noo
benim cumartesi günüm beslenmem güzeldi
cumartesi :
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği 1-2 parça taze kaşar + 2 yeşil zeytin + 2 burgu peynir domates salatalık maydanoz nane
ara : mandalina
öğle : kabak yemeği yarım tabak, yarım dilim tahıllı ekmek
ara : 1 kase yoğurt
akşam: buharda kanabahar soya soslu + yağsız mantar, çarli + kırmızı biber sote
cumartesi akşamı, kayınvaldemler çaya geldi, onlar gelicek diye, börek, kek aldım ikram için
kaynım minik eklerlerden getirmiş
kayınvaldem cevizli ballı tatlıyla + kuru pasta getirmiş.
Veee ben hiçbirinden yemedim öylee baktım.
Pazar
Ama gel gelelim pazar gününe
Pazar sabahı da kahvaltıya misafirlerim vardı, onlar içinde biraz extra hazırlık yaptım tabi
Ben varya pazar sabahı yediklerimi yazsam mı yazmasam mı bilemedim, ama cozuttum.(iyi de geldi ne yalan söyliyim )
Sabah kahvaltısı zıvanadan çıktı
Akşam üzeri 4 gibi :
levrek ızgara
yeşil mevsim salatası
patlıcan köz ezme
ahtapot salatası
1 parça mısır ekmeği
4 tatlı kaşığı sıcak irmik helvası
komik olan bu sabah tartıldığımda 60,700 çıktımonca yemeğe 300 gr. gitmiş. tabi çok sevindim.
Bu haftaki hedefim 59'lu rakamlar görmek !
Gınnesh cim kendimi bırkac sayfa önce olmaşı tanıttım,sorcagın bişey olursa cevaplıyım.bir firmada yönetıcılık yapıyorum cok yogun ama buraya mutlaka vakıt ayırcam o zaman motıveoluyorum.güneş cim haftasonu çozutmaları opluyor bende dün aşure yaptım aklım kaldı ama 3 tatlı kaşığı yedim ara öğünlerimi yemedim o yüzden bakalım az sonra diyetisyen randevum var nasıl olacak merak ediyorum
meltem tatlım oğluşunun nice güzel günleri olsun tatlım
hm cim bizleri çok ihmal ettin ona göre haberin olsun
cumbo cum hadi bakalım dün spor yokmuş ama bugün telafi edersin
dila cım senin nasıl gidiyor etüd?
3cay bardagı içtim şimdiikızlar kahvaltınızı yaptıysanız hadi birer yeşil çay için metonuz hızlansın
Kac haftadır birinci olmusunuz eee bu gelenek olsun bu haftada bozmayLım guzeller
bence de burda sorumluluk sizlere düşüyor ona göreKac haftadır birinci olmusunuz eee bu gelenek olsun bu haftada bozmayLım guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?