Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar
nadil gecti haftasonunuz...benim ctesi iyiydi de pazar kalori acisindan tam bur felaketti..spor da yapamadım ..ayy sinir oluyorum kendime..iradesiz degildim bu kadar ne oluyorbana anlamiyorum

günaydın kızlar
günaydın cumbo
servey benim tatlıyla aram iyi değildir ama evde olduğu zaman da yerim
bir arkadasim görmezsen canın da istemez demişti, ben de bu mantıktan yola çıkarak evde tatlı bulundurmuyorum, dışarıda yiyeceklerden gözümü kaçırıyorum, internette de yemeklere bakmıyorum, yemek programı da izlemiyorum.
Tatlı ve hamurişine kendimce çarem bu.
Benim asıl sorunum ise, diziler,filmler; bunları izlerken kontrolümü kaybediyorum.O gün hiç bir şey izlemezsem çok da yemiyorum ama ne hikmetse dizi başındayken dünyayı götürüyorum.Sanki yemek yemek bir şey izlerken tatlı diğer türlü zevk vermeyen bir şey gibi...Yani bu programla benim için irade kırıcı mağlesef; benim zayıf noktam...

bu konuda sana tamamen katiliyorum..ozellikle reklamlar beni cok etkiliyor..tv izlememeye calisiyorum ama tabii pek mümkün olmuyor. .bir de evde 6 yaşında oglum vat..ben her ne kadar tatli vs almasamda onun biskuvisi cikolatasi nutellasi var..ahh nutellaaaa ahhhh....
bir de emzirdigim icin gorumcem kv sagolsunlar hep guzel seyler getiriyorlar eve..ev marmelat recel bal dolu...ben de bayılırım onlara..allahran esim sevmiyor da kahvalti masasına koymuyorum..yine de aklima düşüyor bazrn..

callancim..zamaninda ben de callanetics yapmistim ..inanılmaz inceltip forma sokuyor insani..
ama simdi hem biraz zaman gecmesini bekliyorum hem biraz kilo vrdikten sonra yapmayi planliyorum.dogum yapali henuz 52 gun oldu..sezaryen dikislerime zarar vetebilir..
sen yapıyorsun sanırım. .ölçülerini aldin mi..

1 saatlik callaneticsimi de yaptım, çok iyi hissediyorum

tam ben yazarken yazmissin..ayni konuyu..

benim eşim de cipsi cok sever,iki gunde bir, 1 paket yiyiyor,bundan mecburen evde bulunduruyorum, ama başka da paketli gıda bulundurmuyorum.nutella çok cezbedici, ben ona asla karsı koyamıyorum,ondan evden uzak olsun
benim de 40ım içinde herkes onu ye bunu ye tatlı ye diye baskı yaptı, 1 ayda 5 kilo aldım.sonra kendi başıma kaldığımda da iştahımın açılmış olduğunu, deli gibi yediğimi farkettim, neyse evime ıvırzıvır almay kestim,şimdi biraz insan gibi yemeye başladım tüm cesaretimi toplayıp buraya geldim, her sey daha iyi olacak inşallah

günaydın kızlar !

Güzel bir hafta diliyorum hepinize, bu hafta çok renkli olacak burası, hep taze kanlar var, off ne kaynatırız valla

hepsini okudum ama valla alıntılama yapamadım.

Meltemcim, valla haftasonları benim için zorrr. Evde bir nefes ara buldum birşeyler yazıyım desem, daha tablet elimdeyken benim küçük canavar anında el koyuyor o yüzden noo

benim cumartesi günüm beslenmem güzeldi
cumartesi :
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği 1-2 parça taze kaşar + 2 yeşil zeytin + 2 burgu peynir domates salatalık maydanoz nane
ara : mandalina
öğle : kabak yemeği yarım tabak, yarım dilim tahıllı ekmek
ara : 1 kase yoğurt
akşam: buharda kanabahar soya soslu + yağsız mantar, çarli + kırmızı biber sote

cumartesi akşamı, kayınvaldemler çaya geldi, onlar gelicek diye, börek, kek aldım ikram için
kaynım minik eklerlerden getirmiş
kayınvaldem cevizli ballı tatlıyla + kuru pasta getirmiş.

Veee ben hiçbirinden yemedim öylee baktım.

Pazar
Ama gel gelelim pazar gününe
Pazar sabahı da kahvaltıya misafirlerim vardı, onlar içinde biraz extra hazırlık yaptım tabi
Ben varya pazar sabahı yediklerimi yazsam mı yazmasam mı bilemedim, ama cozuttum.(iyi de geldi ne yalan söyliyim )
Sabah kahvaltısı zıvanadan çıktı

Akşam üzeri 4 gibi :
levrek ızgara
yeşil mevsim salatası
patlıcan köz ezme
ahtapot salatası
1 parça mısır ekmeği
4 tatlı kaşığı sıcak irmik helvası

komik olan bu sabah tartıldığımda 60,700 çıktım onca yemeğe 300 gr. gitmiş. tabi çok sevindim.

Bu haftaki hedefim 59'lu rakamlar görmek !

günaydın arkadaşlar haftasonu pek buralarda olamıyorum maşallah siz kendi aranızda ne güzel kaynaşmışsınız şimdi ben bazı sorularınıza cevap vermeye çalışayım

hoşgeldin canım aramıza şu anki kilon nedir ve de hedef kilon nedir canım kayıt altına almam lazım
Merhaba güzeller,aranıza katılabilir miyimmm
katıldın bile
hedef kilom olarak neyi yazalım canım 70 mi?

İki hafta snr mı listeye gırebılıyorum???
katılım ve kg verme oranınıza göre 1 veya 2 hafta olarak değişiyor canım

canım şartlarımız günlük 5 mesaj ve menü bildirimi ama bir gün yoğun olursun haber verirsin bugün yoğunum şu işim var diye ertesi gün 10 mesaj yazarsın bazen daha fazla bile oluyor bizim boş günlerimizde 20-30 mesaj yazdığımız bile oluyor

yeni gelen arkadaşlar için topluca yazıyorum
ilk sayfada kurallarımız var sanırım fancy ve elpim kabul ediyorum diye yazmışlardı diğerleri de okuyup kabul etmek zorundalar takıma girmek için
cuma gün bildirimimiz 12 ye kadar yapılacak eğer cuma gün işiniz varsa bildirimi perşembeden de yapabilirsiniz
takımımız gecen hafta 1 mezun verdi dillere destan bir şekilde kg veren arkadaşımız var sizlerde lütfen ondan aşağı kalmayınız
ben takım kaptanı toplight bana şahnur da diyebilirsiniz ankarada yaşıyorum 43 yaşındayım kamuda çalışıyorum 2 oğlum var özellikle 2. doğumdan sonra kalan kg ları veremediğim için buralardayım benden bu kadar şu an diyetisyen eşliğinde kg vermek için uğraşıyorum menülerim sabit olduğu için ben paylaşmıyorum diyetisyenin verdiği listeyi ekliyorum

elpim le callan sizlerin bebişleri 4,5 aylık dı değil mi ?

servey senin hakkında çok bilgim yok

fancy 'cim menülerini resim olarak paylaşmışsın ama ben göremiyorum maalesef, diyetistyen desteğiyle 10 kilo vermiştin değil mi ?

bunları yazıyorum belki tekrar oluyor kızlar ama iyice sizi tanıyım istiyorum,

Birde farketmişsinizdir, bizim takımın hırsı üst üste 4 hafta 1.olmasından belli. O yüzden bu hırsımızı artırarak devam ettirelim, aman diyim kızlar göriyim sizi.

Luci cim de gelir bize koçluk desteğini yapar,

callan'cım senden şu callan'ı iyice öğrenmek istiyorum, çok önce okumuştum, ilgimi çekmişti, birebir uygulayan olarak nasıl bir değişim yaratıyor

cumbo'cum demek sende yaptın callan !

bende callan yapıp incelmek istiyorum

güneş cim haftasonu çozutmaları opluyor bende dün aşure yaptım aklım kaldı ama 3 tatlı kaşığı yedim ara öğünlerimi yemedim o yüzden bakalım az sonra diyetisyen randevum var nasıl olacak merak ediyorum

meltem tatlım oğluşunun nice güzel günleri olsun tatlım
hm cim bizleri çok ihmal ettin ona göre haberin olsun
cumbo cum hadi bakalım dün spor yokmuş ama bugün telafi edersin
dila cım senin nasıl gidiyor etüd?

Herkese günaydın,süper bır hafta olacak hıssedıyorummmmm
Haydı kızlar haydı kızlar haydııııı tam zamanı tam zamanı şimdiiii

Gınnesh cim kendimi bırkac sayfa önce olmaşı tanıttım,sorcagın bişey olursa cevaplıyım.bir firmada yönetıcılık yapıyorum cok yogun ama buraya mutlaka vakıt ayırcam o zaman motıveoluyorum.

Ay ne güzel, kaptanım yeşil çay ısmarlıyor :)

Hemen gidip alıyorum çayımı

Servey'cim teşekkür ederim canım, hepimize kolay gelsin

Kac haftadır birinci olmusunuz eee bu gelenek olsun bu haftada bozmayLım guzeller

aynen öyle canım, geldiğim ilk hafta birinci olmuştuk, acayip motive oldum her hafta kilo verdim, böyle olunca insan daha bir hırslanıyor, e kilo verdikçe de kendini iyi hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…