Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ölçülerimi aldım,okadar kötü ki.mesela belim 85 kalça104

ölçülerimi aldım,okadar kötü ki.mesela belim 85 kalça104

takma kafana canım, bunlar fani ölçüler merak etme, kasım ayı sonunda bel ölçün 70'li basende 90'lı ölçülerde olucaktır. Şimdiki ölçülerinde mazinin tozlu raflarında yerini alacaktır

gunnesh cumartesi menün süper,bol bol balık yemek cok önemli,hem de mevsimiyken
sağol canım, cumartesi iyiyidide pazar cozuttum, allahtan kiloya yansımadı, hatta 300 gr. vermişim de

şu callan'den bahset biraz nerden nasıl bulurum, dvdsi falan satılıyor mu ?

hm cim luci cim nerelerdesiniz ???

meltem varya mezun oldun ya tamam artık nerdesin şekerim gel de bir mezun arkadaşımızla iki lafın belini kıralım

Berilcim aşağıda görüyorum seni

bireysel başarını kutluyorum tebrikler arkadaşım :)

Anlaştık tmm fırsat buldukca yazarımben de.menu bıldırmenın sorumlulugu var.yazıcam dıye yıyemıyorum cogu zamançok faydalı.su hergun 2lt içerım haftada 3gun yürüyeceğim.hedef kilo şimdilik 70 olsun snr yenısını koyarız.bu haftaki hedefım 75,5.baslangıc 77.ayyy su 7 lerden kurtulmalıyımmmm

İkinci bebege hazırlık yapıyorum.hamilelik için.riayı cıkartmaya gıdıcem dr ama önce 6lı rakamlara dusmem gerek.size mujde verceğim gunlerı iple cekiyorummm.su ikonlara bayılıyorummmm

serveycim elbette sen bilirsin ama bence hedef 70 bence olmadı,

sonra değişitirim demişsin ama yinede en az 65 yapsan daha güzel olacak şekerim, burda hepimiz birbirimize desteğiz, kolayca ineceksin 6'lı rakamlara yeni bir yıl yeni bir vücut olacak hepimize,

klasik diyet mevsimi baharda da kilo koruma uygularız

4,5yaşında bir sıpam varr,erkek.inss bı de guzelim olurr.muhendisim iş,güç yuvarlanıp gıdıyoruzzz.yuvarlanmamak, dumduz yurümek için geldim

Gunneshcim hedef 65 doğru ama 12kilo vermem gerek dıye düşününce ooo deyıp cokuyorum.küçük hedefler koyup basardıkca kendıme guvenım artıyor.o yuzden.70 den snr hedefim 65 olur mu şekerim??? Yada olur muu yesilcayım? Ne geldıyse basıma o şekere hayır dıyemedığımden oldu,herkesı şeker olarak goruyorum.

callanetics, callan pinckneyin bulduğu bir egzersiz programı, videosunda 48 yasında ama harika bir fiziği var,hareketler okadar zor değil ve gittikçe kolaylaşıyor,en güzeli 4,5. saatten sonra bile farkedilir bir zayıflama oluyor,ben 4,5 aylık anneyim, doğumdan sonra daha yeni spora basladım

Bu arada nasıp olunca hamilelikde de burada olmayı pşanlıyorum,sağlıklı gecırmek adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…