- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.861
Canım üzülme çok kolay zayıflıcaksın ama sana yarın yardım edicem şuan yazamıyorum ok.sen sadece sabah kalktıgında 1 lt ılık su iç ve yanına varsa kayısı ye... Detayları sorucam sana okÇok tatlisin canim cok sagol :))) 23 yasinda 85 bilo 1.60 boylu evli 3 yasinda bir erkek cocuk annesi bayanim kapaliyim izmir bayraklida oturuyom :) buyum iste zayiflayamiyorum azim yok yok yok cok zor durumdayim
bak hayriyecim son zamanlarda beni kendine asik eden kadin bu meltem.rekor bir azimle rekor bir surede rekor bir kilo verdi.Canım üzülme çok kolay zayıflıcaksın ama sana yarın yardım edicem şuan yazamıyorum ok.sen sadece sabah kalktıgında 1 lt ılık su iç ve yanına varsa kayısı ye... Detayları sorucam sana ok
bana iyi baksinlar bal kaymakla beslesinler demiIyi akşamlar hanımlar yeni kaptanıniz hayırlı olsun iyi bakın berilimize candır kendisi neşe kaynağıdır
Tesekkur ederim canım benim.bak hayriyecim son zamanlarda beni kendine asik eden kadin bu meltem.rekor bir azimle rekor bir surede rekor bir kilo verdi.
ya ben hala gidemedim
icerde bensiz bir dedikodu yapiliyor burda siz varsiniz offffff iki cami arasindaki beynamaza dondum yine
bu kez gittim öpüldünüz
Hepinizden allah razi olsun allah herşeyi gönlünüze göre versin cok tesekkur ederim simdidden sizi cok sevdim tlfnla gorusuluyorsa ben gorusmek isterim ve sizi gormek isterim yarin devam edelim insallah optum iyi gecelerbak hayriyecim son zamanlarda beni kendine asik eden kadin bu meltem.rekor bir azimle rekor bir surede rekor bir kilo verdi.
ya ben hala gidemedim
icerde bensiz bir dedikodu yapiliyor burda siz varsiniz offffff iki cami arasindaki beynamaza dondum yine
bu kez gittim öpüldünüz
Tebrikler: )386. Etap birincisi elpim, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Ayyyyyyyy cokkkkkkkkk tesekkurlerrrr superrr bu386. Etap birincisi elpim, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
İnsallahhhh yakin zamanda o gunleri gorurumElpimcm bende yazacaklarini sabirsizlikla bekliyorum.
Bir an once hedefime ulasip meltem gibi hikayeni okumayi umuyorum
Kiz sen benim orkude manyaklimi biliyonmuİyi pazarlar 5. Takim guzelleri ...
Berilim kaptanligin hayirli ugurlu olsun . Tum takim incelsin citir olsun insallah ..
Yav kutlamaya mavi orkideyle gelecektim emme telden yapamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?