Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok tatlisin canim cok sagol :))) 23 yasinda 85 bilo 1.60 boylu evli 3 yasinda bir erkek cocuk annesi bayanim kapaliyim izmir bayraklida oturuyom :) buyum iste zayiflayamiyorum azim yok yok yok cok zor durumdayim
Canım üzülme çok kolay zayıflıcaksın ama sana yarın yardım edicem şuan yazamıyorum ok.sen sadece sabah kalktıgında 1 lt ılık su iç ve yanına varsa kayısı ye... Detayları sorucam sana ok

Canım üzülme çok kolay zayıflıcaksın ama sana yarın yardım edicem şuan yazamıyorum ok.sen sadece sabah kalktıgında 1 lt ılık su iç ve yanına varsa kayısı ye... Detayları sorucam sana ok
bak hayriyecim son zamanlarda beni kendine asik eden kadin bu meltem.rekor bir azimle rekor bir surede rekor bir kilo verdi.

ya ben hala gidemedim
icerde bensiz bir dedikodu yapiliyor burda siz varsiniz offffff iki cami arasindaki beynamaza dondum yine
bu kez gittim öpüldünüz

Hepinizden allah razi olsun allah herşeyi gönlünüze göre versin cok tesekkur ederim simdidden sizi cok sevdim tlfnla gorusuluyorsa ben gorusmek isterim ve sizi gormek isterim yarin devam edelim insallah optum iyi geceler

meltemcim hayriyecim yarin gorusuruz
hayriyecim hafta sonu seeiz olur buralar malum pazar gezmeler tozmalar vs. ama pazartesi tam kadro burdayiz

Elpimcm bende yazacaklarini sabirsizlikla bekliyorum.
Bir an once hedefime ulasip meltem gibi hikayeni okumayi umuyorum

İyi pazarlar 5. Takim guzelleri ...

Berilim kaptanligin hayirli ugurlu olsun . Tum takim incelsin citir olsun insallah ..

Yav kutlamaya mavi orkideyle gelecektim emme telden yapamadim :)

İyi pazarlar 5. Takim guzelleri ...

Berilim kaptanligin hayirli ugurlu olsun . Tum takim incelsin citir olsun insallah ..

Yav kutlamaya mavi orkideyle gelecektim emme telden yapamadim :)
Kiz sen benim orkude manyaklimi biliyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…