- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.881
Bilmemmi cunnnkuuu bende o manyaklardanim hahayyyy .Kiz sen benim orkude manyaklimi biliyonmu
Adres. Nere demistin sekerimBilmemmi cunnnkuuu bende o manyaklardanim hahayyyy .
Hatta aksam koleksiyonuma bir yenisi daha geldiiii ...
Kalbinin goturdugu yer ... Cankaya .Adres. Nere demistin sekerim
Kurz ben 3 sene once ordaydimya bahcelide oturuyordum.biz nasil tanismadikKalbinin goturdugu yer ... Cankaya .
Bak pskutumde vadi kenarinda oturuyor onunlada bir turlu karsilasamadik .. Ben senin az yukarindaymisim, öveclerde :)Kurz ben 3 sene once ordaydimya bahcelide oturuyordum.biz nasil tanismadik
Burda olmam orda olmam ne farkederkiKizlar kizlar merhaba brn 4. Takimdan grldim bundan sonrada bayaa bi gelirim haberiniz olsn cunkum berilim burda onn pesini birakmam imkansz o gitti diye kac gundr bunalma girdm inanki careyi buraya gelmekte buldm beril kandir candir bitanedir ..elpim canm senide cok cok tebrik ederm basarilarnn devamini bekliyorm yazinida merakla bekliyirm :)
Gunaydingünaydınlaarrrrr
hayriye hoşgeldin
yeni bir gün hoşgeldinn
meltemcim şu emzirme dönemim geçsin,örnek beslenme seklimi senden alacağım ama bukadar yiyerek bile kilo verebiliyorum;işin ilginç yanı.Emzirmek en çok kalori yaktıran spor sanırım
canım iki öğün beslendiğim için böyle yapıyorum 5-6 öğün yapsam haklısın.
Canım kayısıyı kahvaltıdan önce ılık su ile yeseydin ve muzu kahvaltıdan sonra ceviz ile yeseydin mükemmel olucaktı.nee 1 tabak sarma mıı çok fazla.yogurt ve salata aynı anda fazla canım...
Hangi sporu yapmis bu hatun evrim degistirirkenevet kızlarrrr bugünkü öncesi ve sonrası fotoğrafıEki Görüntüle 1297439 Eki Görüntüle 1297440
Merhabameraba kızlar iyi pazarlar hala kahvaltı yapmamaışım biraz geçiktim sadece limonlu suyumla muz yedim hemen koşuyorum mutfaga herkese afiyet olsun
Ama bunda kesin cerrahi mudahale var yoksa zor ya boyle bacaklar
sıkı diyet ve spor uygulamış, hatta kendi dvd sini çıkarmışAma bunda kesin cerrahi mudahale var yoksa zor ya boyle bacaklar
yediklerini buraya yazmazsan az gibi geliyor ama buraya yazınca ne kadar çok yediğini farkediyorsunBurda olmam orda olmam ne farkederki
Bir tus Kadar yakinim her durumda
Gunaydin
Bilmiyorum ama ben emzirirken veremiyordum yada cokmu yiyordumki bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?