Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kurz ben 3 sene once ordaydimya bahcelide oturuyordum.biz nasil tanismadik
Bak pskutumde vadi kenarinda oturuyor onunlada bir turlu karsilasamadik .. Ben senin az yukarindaymisim, öveclerde :)
3 sene evelde esimin ofisi bahcelideydi m.fevzi çak. Cadesinde .
.

Bende birinci caddedeydim
Kader ama yinede milyarlik dunya engel olamadi bizim bulusmamiza

Kizlar kizlar merhaba brn 4. Takimdan grldim bundan sonrada bayaa bi gelirim haberiniz olsn cunkum berilim burda onn pesini birakmam imkansz o gitti diye kac gundr bunalma girdm inanki careyi buraya gelmekte buldm beril kandir candir bitanedir ..elpim canm senide cok cok tebrik ederm basarilarnn devamini bekliyorm yazinida merakla bekliyirm :)

günaydınlaarrrrr
hayriye hoşgeldin
yeni bir gün hoşgeldinn
meltemcim şu emzirme dönemim geçsin,örnek beslenme seklimi senden alacağım ama bukadar yiyerek bile kilo verebiliyorum;işin ilginç yanı.Emzirmek en çok kalori yaktıran spor sanırım

Burda olmam orda olmam ne farkederki
Bir tus Kadar yakinim her durumda

Gunaydin
Bilmiyorum ama ben emzirirken veremiyordum yada cokmu yiyordumki bilemedim simdi

.

Canım kayısıyı kahvaltıdan önce ılık su ile yeseydin ve muzu kahvaltıdan sonra ceviz ile yeseydin mükemmel olucaktı.nee 1 tabak sarma mıı çok fazla.yogurt ve salata aynı anda fazla canım...
canım iki öğün beslendiğim için böyle yapıyorum 5-6 öğün yapsam haklısın

meraba kızlar iyi pazarlar hala kahvaltı yapmamaışım biraz geçiktim sadece limonlu suyumla muz yedim hemen koşuyorum mutfaga herkese afiyet olsun

Burda olmam orda olmam ne farkederki
Bir tus Kadar yakinim her durumda

Gunaydin
Bilmiyorum ama ben emzirirken veremiyordum yada cokmu yiyordumki bilemedim simdi
yediklerini buraya yazmazsan az gibi geliyor ama buraya yazınca ne kadar çok yediğini farkediyorsun
onndan kendime buraya yazma şartı koydum,nekadar abartırsam abartayım
ben 2000 kcal civarı günlük kalori alıyorum ama haftaiçi hergün callanetics yapıyorum,buundan da kilo veriyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…