Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne guzelllll canim cekti
Bebiş biraz büyüsün yaparsın canım.bebiş hakkaten ağırmış maşallah benimki 5 aylıkken 8.5 kg idi ama sonra çok hareketlendi 12 kg ile bitirdik yaşını.arada sünnet oldu dişi çıktı ek gıdaya geçiş iştahı kesildi falan filan...

Hey maşallah canım ya ben de spor yapma alışkanlığı edinmek istiyorum. Bacaklarım çok kalın ve selülitim var. Nereden başlamamı önerirsiniz?
Canım sen kaç kilosun şuan ve diyetisyenin sana spor yap demiş miydi.ben 70 li kilolarda 3 mil leslie yapıyodum çok faydası oldu ve nefesimi açtı sonra hafif hafif hareketler yürüyüşler derken 60 dan sonra koşmaya başladım yani 2-3 ayımı aldı bu 10 km koşma hikayesi...yavaş yavaş açıl canım.

Canım sabah kahvaltısı olmamış ama diğerleri harika.oğlan büyüdüde babasıyla lastik mi değiştiriyor aman da aman...

Canım eşin haklı önce psikiyatriye git sonra diyetisyene.çünkü önce sen önemlisin ki çocuguna eşine bakabilesin.sonra diyetisyene git o sana emzirdiğin için ona göre diyet vericektir. Profesyonel davran canım benim.harikasın sen.

Canım benim teşekkür ederim yakın zamanda foto çekicem ama kas yapayım fitleşeyim artık kilomu korumam lazım dimi ama...
Canım kayısıyı kahvaltıdan önce ılık su ile yeseydin ve muzu kahvaltıdan sonra ceviz ile yeseydin mükemmel olucaktı.nee 1 tabak sarma mıı çok fazla.yogurt ve salata aynı anda fazla canım...
Canım harika bir menü sadece sabah kaşarlı omletin kaşarı fazla ki beyaz peynir de yemişsin.kuru yemişte fazla canım ve yanında en azından meyve yeseydin daha iyi olurdu...

Evet canım değerlendirmez olur muyum.bugün bide cilt bakımına gittim 1 saat ohh dinlendim.kayınvalidem dolmalar yapmış yemekler yapmış eve geldim eh sende bi salata yaparsın artık dedi.bende yapmaz mıyım dedim ve harika bi salata yaptım.ben sadece kendi yaptıgım salatayı yedim tabi ve bir parça et.
Kızlar menüm
Sabah 3 ceviz,1catal peynır,5zeytın,1yumurta,
Aksam 2köfte,2kasık ciğer sote,2kasık yoğurt...
Canım cevizi kahvaltıdan sonra 1 porsiyon meyve ile yeseydin daha iyi olurdu.öğleni atlarsan akşamı vücut depo eder canım. Öğlen en azından haşlanmış sebze ile yogurt yeseydin iyi olurdu...
Bugun çok sıkıntılı bır gundu benim için.aksamı öğurerk yedım resmen.özel problemlerım var.çözülmesi güç problemler
Hadi yaa nasıl yardım edebiliriz sana canım

Çekirdek neden yiyosun canım?çocuk için falan mı?

yarın annem bana geliyor,en az bir hafta kalacak :)
annem gitsin eve çekirdek kuruyemiş filan sokmayacağım :)
Hayırlısı canım

Harikaa sarmayı sabah-öğle arasına koyarak çok güzel bir şey yaptın canım.tebrikler...
TV de bu tarz benim diye bi Progvar çok gırgır güya moda stil tarz yarışması ama onun dışında kavga gürültü fitne fesat ne ararsan var bayıldım
Ben de izliyorum canım.özlem favorim :) kavga etmeyi öykü serter çok yol açıyo...deşiyo ee bugun neler oldu neden üzgünsün diyor başlatıyor kavgayı
Bende izliyorum ama hepsi oyuncu gibi geliyor bana
Tabş tabi öyle zaten canım

Gunesim inanki cilgin beduslig hosuma gitti

Iyi aksamlar kizlar
Genelde haftasonu buralara ugrardim ama bu hafta esimin nöbetti Yok evdeyiz derken abim aradi bizde apar topar onlara geldik.evdeki gibi netede girilmiyor.
Arada bir cepten girip yazilanlari okuyorum.ama beynen sizinleyim
Birde ben diyet felan yazmadim cunku pzt gununden bu yana metabolik balans uyguluyorum.eve dondugumde daha teferruatli yazarim.
Hepiniz bogazinizi siki tutun.hedefe yaklasacagimiz sureyi kisaltalim

Boğazımı tuttum ama ağzımı tutamıyorum Beril77. Bizi çok boşladın söyleyim. .

Boğazımı tuttum ama ağzımı tutamıyorum Beril77. Bizi çok boşladın söyleyim. .
canim bugun bu ikinci mesajim yogundum tatlim.ama bak yolu ogrenmissin kiz bana ihtiyacin oldugunda, canin sikildiginda, kahveyi höpürtetedecek birini aradiginda cik cik gel

kizlar hayriye isimli bir arkadasi davet ettim lütfen karsilayin, yesil cayimizi ikram edin

meltem bu arada sporuna resmen kiskncliktan geberdimmmm
malesef ben suan spor yapamiyorum ama yazdiginda icim gidiyor

hayriyecim oh be gelebildin.suan ki ortamda inat ettim seni karsilamaya canim kendinden bahsedermisin.bizim kizlarla gecenin ilerleyen saatlerinde yazisirsiniz.ama beni bekleten hatunu tanimadan gidemem ya

hayriyecim oh be gelebildin.suan ki ortamda inat ettim seni karsilamaya canim kendinden bahsedermisin.bizim kizlarla gecenin ilerleyen saatlerinde yazisirsiniz.ama beni bekleten hatunu tanimadan gidemem ya
Çok tatlisin canim cok sagol :))) 23 yasinda 85 bilo 1.60 boylu evli 3 yasinda bir erkek cocuk annesi bayanim kapaliyim izmir bayraklida oturuyom :) buyum iste zayiflayamiyorum azim yok yok yok cok zor durumdayim

Çok tatlisin canim cok sagol :))) 23 yasinda 85 bilo 1.60 boylu evli 3 yasinda bir erkek cocuk annesi bayanim kapaliyim izmir bayraklida oturuyom :) buyum iste zayiflayamiyorum azim yok yok yok cok zor durumdayim
Kilolu olmaktan mutlu degilim (( herkes kilolusun diyo etrafim hep zyif

ay bastan anlasalim olumsuz dusuncelerinden arinmadan seni takima alamam alamayiz kusura bakma.bizde yok kilo veremiyom, sismanlik kaderimi oynayan hanimlar yok malesef.
canim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor onlari bir oku, iki hafta deneme suren var tabiki bu sureyi paylasimlarinla ve azminle kisaltabilirsin.ama lutfen 5 dakika dusun gercekten zayiflamayi istiyormusun, beynen hazirmisin.eger cevabin evetse ben ve takim arkadaslarim burda seni bekliyoruz

Kilolu olmaktan mutlu degilim (( herkes kilolusun diyo etrafim hep zyif
ben kilolu olmaktan cok memnundum bir zamanlar 118 lik bir mandaydim resmen.ama gule oynaya dostluklar kurarak verdim.laf aramizda pek bir hos hatun oldummmmm
neden sen olmayasinki

neyse sekerim suan gitmem lazim ama kararini verdiginde bol bol gorusecegiz.

Tabiki evettttttttttttttttttt :) neler yapicam ben simdi her hafta kilomumu yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…