- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.841
Bende izliyorum ama hepsi oyuncu gibi geliyor banaTV de bu tarz benim diye bi Progvar çok gırgır güya moda stil tarz yarışması ama onun dışında kavga gürültü fitne fesat ne ararsan var bayıldım
Bebiş biraz büyüsün yaparsın canım.bebiş hakkaten ağırmış maşallah benimki 5 aylıkken 8.5 kg idi ama sonra çok hareketlendi 12 kg ile bitirdik yaşını.arada sünnet oldu dişi çıktı ek gıdaya geçiş iştahı kesildi falan filan...Ne guzelllll canim cekti
Canım sen kaç kilosun şuan ve diyetisyenin sana spor yap demiş miydi.ben 70 li kilolarda 3 mil leslie yapıyodum çok faydası oldu ve nefesimi açtı sonra hafif hafif hareketler yürüyüşler derken 60 dan sonra koşmaya başladım yani 2-3 ayımı aldı bu 10 km koşma hikayesi...yavaş yavaş açıl canım.Hey maşallah canım ya ben de spor yapma alışkanlığı edinmek istiyorum. Bacaklarım çok kalın ve selülitim var. Nereden başlamamı önerirsiniz?
Canım sabah kahvaltısı olmamış ama diğerleri harika.oğlan büyüdüde babasıyla lastik mi değiştiriyor aman da aman...Merhaba arkadaşlar biraz vakit buldum bir uğrayım dedim
Bizimkiler baba oğul Arabanın kış lastiklerini taktırmaya gittiler bende dışardadır yeni geldim dünkü menümü de yazıyım size
Sabah. 10-15 kuruyemiş (Fındık, Fıstık,kamu)
Ara Mısır Patlaklı form light
Öğle. Yeşil salata. Izgara köfte ekmeksiz
Ara aktivia
Akşam pazı yemeği. Brüksel lahanası
2 kadeh kırmızı şarap mandalina
Canım eşin haklı önce psikiyatriye git sonra diyetisyene.çünkü önce sen önemlisin ki çocuguna eşine bakabilesin.sonra diyetisyene git o sana emzirdiğin için ona göre diyet vericektir. Profesyonel davran canım benim.harikasın sen.sensiiiiiinnn..harikasin canimm
biliyorum..ilkinde de 25 kilo almistim gitti hepsi..ama engelvolamiyorum bu duruma..aynaya bakinca tartiya cikinca aglamak grliyor icindn bagira bagira
brnce krsin gorursun iradrn cok iyi motivasyonun da yuksrk
biliyorsun yedikletimi epey szalttim spor da yapiyorum kilo vetmeye de badladim..ama yine de bunlar yetmiyor bsna ..bilemiyorum belki de haftslardir bircyere cikmadimsurekli evdeyom ondan...
dun dogrudurust bisry yemefim..aksam sut yok cocuk agliyor mama vetmek zorunda kaldim..esim kizdi bana kilon mu onemli cocugun sutu mu diye suclandirdi beni.dun aglamaktan helak oldum...bugun sabahtan beri tatli yiyorum sutum gelsin diye...derdime dert eklendi..diyetisyen sart oldu..hatta esim psikiyatriye de git diyor..
bence guzel olmus
ne mutlu sana..daha da vetirsin bu gaxla..
her zamanki gibi harikadin
cook guzel olmus menun tebrikler
Canım benim teşekkür ederim yakın zamanda foto çekicem ama kas yapayım fitleşeyim artık kilomu korumam lazım dimi ama...Berilcim çılgın bediş diyen benim ama öylesin
Maşallah boyun ne güzel 60-62 kilo sana ne çok yakışır Sülün gibi dolaşırsın evelallah
Gelirsin istediğin kiloya tez vakitte
Servetim önünde onca yasak ve çekici yemekler varken nes
Fsine yenilmemişsin tebrikler o Zararlı yiyecekleri yaklaştırmamalı başka türlü olmaz hep irade hep irade insan bitkin düşer göz görmeyecek Gönül katlanacak
Canım biraz Karışık bir menü olmuş sanki
Elpimcim çok güzel kilo verdin hemen mükâfatını aldın hem 1. Oldun hemde bizim Takımı'n en Zayıf üyesisin bizde nasip olur 50 li kilolar inşallah
Gayet düşük kalorili beslenmişsin bu gidişle uçacaksın elim Kızın da maşallah tombişmiş
Boyun kaçtı canım ?
callan cım tekstil satış pazarlama işim
Sabah biraz kuvvetli olmuş birde o Çekirdek Gözüme takılıyor afiyet olsun
Ne güzel dilacım böyle Şeyler duymak etraftan daha da vereceksin bırakmak yok
Heyt be meltemim kim tutar seni kim geçer seni tebrik ederim yeni bir foto daha görürüz umarım yakında son halinle
Canım kayısıyı kahvaltıdan önce ılık su ile yeseydin ve muzu kahvaltıdan sonra ceviz ile yeseydin mükemmel olucaktı.nee 1 tabak sarma mıı çok fazla.yogurt ve salata aynı anda fazla canım...bugunki menum
sabah 1 muz 2 küçük hurma peynirli melemen 5 ceviz iki parça pestil 3 kayısı
akşam 1 tabak sarma 1 kase çorba 1 kase yogurt salata akşam menumude yedim 5 den sonra sadece sıvı gıda kahve ve yeşil çay içiçeğim suyum 1.5 litre oldu
Canım harika bir menü sadece sabah kaşarlı omletin kaşarı fazla ki beyaz peynir de yemişsin.kuru yemişte fazla canım ve yanında en azından meyve yeseydin daha iyi olurdu...Bugünkü menümü yazıveriyim hemencecik
Sabah
Kuvvetli denecek kahvaltı Yaptım,
Kaşarlı Omlet, b.peynir, zeytin, yeşillik domates Salatalık, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle pazı yemeği yoğurtlu
Ara 15 kadar kuruyemiş. Fıstık Fındık badem
Akşam. Bol yeşil salata 1 palamut ızgara
Bugünkü işlem tamam artık başka bişey yemem varsa yoksa su
Evet canım değerlendirmez olur muyum.bugün bide cilt bakımına gittim 1 saat ohh dinlendim.kayınvalidem dolmalar yapmış yemekler yapmış eve geldim eh sende bi salata yaparsın artık dedi.bende yapmaz mıyım dedim ve harika bi salata yaptım.ben sadece kendi yaptıgım salatayı yedim tabi ve bir parça et.Süper çok şanslısın sende değerlendiriyorsun bu Fırsatı o daha da mutlu oluyordur gurur duyuyordum gelininle ne güzel
Ayyy bende öyle kayınvalide olmak istiyorum Fit tabi bu hayal biraz erken oldu 30 yıl kadar neyse artık
Canım cevizi kahvaltıdan sonra 1 porsiyon meyve ile yeseydin daha iyi olurdu.öğleni atlarsan akşamı vücut depo eder canım. Öğlen en azından haşlanmış sebze ile yogurt yeseydin iyi olurdu...Kızlar menüm
Sabah 3 ceviz,1catal peynır,5zeytın,1yumurta,
Aksam 2köfte,2kasık ciğer sote,2kasık yoğurt...
Hadi yaa nasıl yardım edebiliriz sana canımBugun çok sıkıntılı bır gundu benim için.aksamı öğurerk yedım resmen.özel problemlerım var.çözülmesi güç problemler
Çekirdek neden yiyosun canım?çocuk için falan mı?benim de
sabah 2k peynir,yarım çay kaşığı çörek otu eklediğim bal,10 zeytin,domates,salatalık,muz kızartması(muzun 1/4 parçası)
öğlen yarım kase tavuk sote yarım kase bulgur yarım kase yoğurt
aksam:yarım kase bulgur,1 kase yoğurt
aralarda:kahve,soğuk çay,3 bardak humana stil tea,1 kase çekirdek,1 avuç karışık kuruyemiş,müsli,yarım paket etiform, 1 tane küçük zencefilli şeker
Hayırlısı canımyarın annem bana geliyor,en az bir hafta kalacak :)
annem gitsin eve çekirdek kuruyemiş filan sokmayacağım :)
Harikaa sarmayı sabah-öğle arasına koyarak çok güzel bir şey yaptın canım.tebrikler...Menumu paylasayim hemen kizlar
Sabah kayisi ve 1 bardak su
Kahvalti peynirli omlet 1 dilim ekmekve 1 bardak sut
Ara 3 adet yaprak sarma
Oglen karnibahar yemegi ve salata
Ara 4 kasik nar
Aksam balik ve salata
Spor yok
4 litre su 1 bardak sade Kahve 1 bardak still tea 1 bardak yesil cay
Ben de izliyorum canım.özlem favorim :) kavga etmeyi öykü serter çok yol açıyo...deşiyo ee bugun neler oldu neden üzgünsün diyor başlatıyor kavgayıTV de bu tarz benim diye bi Progvar çok gırgır güya moda stil tarz yarışması ama onun dışında kavga gürültü fitne fesat ne ararsan var bayıldım
Tabş tabi öyle zaten canımBende izliyorum ama hepsi oyuncu gibi geliyor bana
Gunesim inanki cilgin beduslig hosuma gittiBerilcim çılgın bediş diyen benim ama öylesin
Maşallah boyun ne güzel 60-62 kilo sana ne çok yakışır Sülün gibi dolaşırsın evelallah
Gelirsin istediğin kiloya tez vakitte
Servetim önünde onca yasak ve çekici yemekler varken nes
Fsine yenilmemişsin tebrikler o Zararlı yiyecekleri yaklaştırmamalı başka türlü olmaz hep irade hep irade insan bitkin düşer göz görmeyecek Gönül katlanacak
Canım biraz Karışık bir menü olmuş sanki
Elpimcim çok güzel kilo verdin hemen mükâfatını aldın hem 1. Oldun hemde bizim Takımı'n en Zayıf üyesisin bizde nasip olur 50 li kilolar inşallah
Gayet düşük kalorili beslenmişsin bu gidişle uçacaksın elim Kızın da maşallah tombişmiş
Boyun kaçtı canım ?
callan cım tekstil satış pazarlama işim
Sabah biraz kuvvetli olmuş birde o Çekirdek Gözüme takılıyor afiyet olsun
Ne güzel dilacım böyle Şeyler duymak etraftan daha da vereceksin bırakmak yok
Heyt be meltemim kim tutar seni kim geçer seni tebrik ederim yeni bir foto daha görürüz umarım yakında son halinle
Boğazımı tuttum ama ağzımı tutamıyorum Beril77. Bizi çok boşladın söyleyimGunesim inanki cilgin beduslig hosuma gitti
Iyi aksamlar kizlar
Genelde haftasonu buralara ugrardim ama bu hafta esimin nöbetti Yok evdeyiz derken abim aradi bizde apar topar onlara geldik.evdeki gibi netede girilmiyor.
Arada bir cepten girip yazilanlari okuyorum.ama beynen sizinleyim
Birde ben diyet felan yazmadim cunku pzt gununden bu yana metabolik balans uyguluyorum.eve dondugumde daha teferruatli yazarim.
Hepiniz bogazinizi siki tutun.hedefe yaklasacagimiz sureyi kisaltalim
canim bugun bu ikinci mesajim yogundum tatlim.ama bak yolu ogrenmissin kiz bana ihtiyacin oldugunda, canin sikildiginda, kahveyi höpürtetedecek birini aradiginda cik cik gelBoğazımı tuttum ama ağzımı tutamıyorum Beril77. Bizi çok boşladın söyleyim. .
canim istersen kendinde bahset biraz tanismis olalim.kilon ne, diyet yaptinmi vs...Ya ben şimdi buraya katıldım mi anlamadim cok karisik ya
aaaa lütfen ama sen benden kıdemlisin senden öğreneceğimiz çok şey varmeltem bu arada sporuna resmen kiskncliktan geberdimmmm
malesef ben suan spor yapamiyorum ama yazdiginda icim gidiyor
Çok tatlisin canim cok sagol :))) 23 yasinda 85 bilo 1.60 boylu evli 3 yasinda bir erkek cocuk annesi bayanim kapaliyim izmir bayraklida oturuyom :) buyum iste zayiflayamiyorum azim yok yok yok cok zor durumdayimhayriyecim oh be gelebildin.suan ki ortamda inat ettim seni karsilamaya canim kendinden bahsedermisin.bizim kizlarla gecenin ilerleyen saatlerinde yazisirsiniz.ama beni bekleten hatunu tanimadan gidemem ya
Kilolu olmaktan mutlu degilimÇok tatlisin canim cok sagol :))) 23 yasinda 85 bilo 1.60 boylu evli 3 yasinda bir erkek cocuk annesi bayanim kapaliyim izmir bayraklida oturuyom :) buyum iste zayiflayamiyorum azim yok yok yok cok zor durumdayim
ay bastan anlasalim olumsuz dusuncelerinden arinmadan seni takima alamam alamayiz kusura bakma.bizde yok kilo veremiyom, sismanlik kaderimi oynayan hanimlar yok malesef.Çok tatlisin canim cok sagol :))) 23 yasinda 85 bilo 1.60 boylu evli 3 yasinda bir erkek cocuk annesi bayanim kapaliyim izmir bayraklida oturuyom :) buyum iste zayiflayamiyorum azim yok yok yok cok zor durumdayim
ben kilolu olmaktan cok memnundum bir zamanlar 118 lik bir mandaydim resmen.ama gule oynaya dostluklar kurarak verdim.laf aramizda pek bir hos hatun oldummmmmKilolu olmaktan mutlu degilim(( herkes kilolusun diyo etrafim hep zyif
Tabiki evettttttttttttttttttt :) neler yapicam ben simdi her hafta kilomumu yazicamay bastan anlasalim olumsuz dusuncelerinden arinmadan seni takima alamam alamayiz kusura bakma.bizde yok kilo veremiyom, sismanlik kaderimi oynayan hanimlar yok malesef.
canim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor onlari bir oku, iki hafta deneme suren var tabiki bu sureyi paylasimlarinla ve azminle kisaltabilirsin.ama lutfen 5 dakika dusun gercekten zayiflamayi istiyormusun, beynen hazirmisin.eger cevabin evetse ben ve takim arkadaslarim burda seni bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?