- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.821
meyve sadece sabah öğünde var etli sarma olmazmı sonuçta protein ağırlıklı beslenmecanım karatayda meyve ve sarma var mı
Amaaan bi daha mı gelinmez dünyayagunnesh çekirdeğe taktım bu ara
Süper çok şanslısın sende değerlendiriyorsun bu Fırsatı o daha da mutlu oluyordur gurur duyuyordum gelininle ne güzelArkadaşlar kısaca baktım benim böyle spor yapabilmem fit olmamın sebebi kayinvalidecigimdir.çocuğa ben bakarım git sen spora der.yemek yapma ben yaparım der.kadın öyle biri ki a dan z ye herseyimle ilgilenir destekler.canım benim ya.kendisi de çok fittir bakimlidir.
çok iyi bır menu akşam balık ve salata çok iyi bir şeçimBugünkü menümü yazıveriyim hemencecik
Sabah
Kuvvetli denecek kahvaltı Yaptım,
Kaşarlı Omlet, b.peynir, zeytin, yeşillik domates Salatalık, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle pazı yemeği yoğurtlu
Ara 15 kadar kuruyemiş. Fıstık Fındık badem
Akşam. Bol yeşil salata 1 palamut ızgara
Bugünkü işlem tamam artık başka bişey yemem varsa yoksa su
Çözülemeyecek hiç bir sorun yoktur umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer canımBugun çok sıkıntılı bır gundu benim için.aksamı öğurerk yedım resmen.özel problemlerım var.çözülmesi güç problemler
her gecenin bir sabahı vardır servey,umudunu yitirmeBurda paylasmam güç ama gercekten sıkıntım buyuk,butun gun agladımmm
Berilcim çılgın bediş diyen benim ama öylesin
Maşallah boyun ne güzel 60-62 kilo sana ne çok yakışır Sülün gibi dolaşırsın evelallah
Gelirsin istediğin kiloya tez vakitte
Servetim önünde onca yasak ve çekici yemekler varken nes
Fsine yenilmemişsin tebrikler o Zararlı yiyecekleri yaklaştırmamalı başka türlü olmaz hep irade hep irade insan bitkin düşer göz görmeyecek Gönül katlanacak
Canım biraz Karışık bir menü olmuş sanki
Elpimcim çok güzel kilo verdin hemen mükâfatını aldın hem 1. Oldun hemde bizim Takımı'n en Zayıf üyesisin bizde nasip olur 50 li kilolar inşallah
Gayet düşük kalorili beslenmişsin bu gidişle uçacaksın elim Kızın da maşallah tombişmiş
Boyun kaçtı canım ?
callan cım tekstil satış pazarlama işim
Sabah biraz kuvvetli olmuş birde o Çekirdek Gözüme takılıyor afiyet olsun
Ne güzel dilacım böyle Şeyler duymak etraftan daha da vereceksin bırakmak yok
Heyt be meltemim kim tutar seni kim geçer seni tebrik ederim yeni bir foto daha görürüz umarım yakında son halinle
Bugun çok sıkıntılı bır gundu benim için.aksamı öğurerk yedım resmen.özel problemlerım var.çözülmesi güç problemler
Afiyet olsun canım menülerimiz pek benzemiş bizimMenumu paylasayim hemen kizlar
Sabah kayisi ve 1 bardak su
Kahvalti peynirli omlet 1 dilim ekmekve 1 bardak sut
Ara 3 adet yaprak sarma
Oglen karnibahar yemegi ve salata
Ara 4 kasik nar
Aksam balik ve salata
Spor yok
4 litre su 1 bardak sade Kahve 1 bardak still tea 1 bardak yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?