Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunki menum
sabah 1 muz 2 küçük hurma peynirli melemen 5 ceviz iki parça pestil 3 kayısı
akşam 1 tabak sarma 1 kase çorba 1 kase yogurt salata akşam menumude yedim 5 den sonra sadece sıvı gıda kahve ve yeşil çay içiçeğim suyum 1.5 litre oldu

Arkadaşlar kısaca baktım benim böyle spor yapabilmem fit olmamın sebebi kayinvalidecigimdir.çocuğa ben bakarım git sen spora der.yemek yapma ben yaparım der.kadın öyle biri ki a dan z ye herseyimle ilgilenir destekler.canım benim ya.kendisi de çok fittir bakimlidir.

Bugünkü menümü yazıveriyim hemencecik

Sabah
Kuvvetli denecek kahvaltı Yaptım,
Kaşarlı Omlet, b.peynir, zeytin, yeşillik domates Salatalık, 1 dilim kızarmış ekmek

Öğle pazı yemeği yoğurtlu

Ara 15 kadar kuruyemiş. Fıstık Fındık badem

Akşam. Bol yeşil salata 1 palamut ızgara

Bugünkü işlem tamam artık başka bişey yemem varsa yoksa su

Süper çok şanslısın sende değerlendiriyorsun bu Fırsatı o daha da mutlu oluyordur gurur duyuyordum gelininle ne güzel

Ayyy bende öyle kayınvalide olmak istiyorum Fit tabi bu hayal biraz erken oldu 30 yıl kadar neyse artık

çok iyi bır menu akşam balık ve salata çok iyi bir şeçim

Bugun çok sıkıntılı bır gundu benim için.aksamı öğurerk yedım resmen.özel problemlerım var.çözülmesi güç problemler

benim de
sabah 2k peynir,yarım çay kaşığı çörek otu eklediğim bal,10 zeytin,domates,salatalık,muz kızartması(muzun 1/4 parçası)
öğlen yarım kase tavuk sote yarım kase bulgur yarım kase yoğurt
aksam:yarım kase bulgur,1 kase yoğurt
aralarda:kahve,soğuk çay,3 bardak humana stil tea,1 kase çekirdek,1 avuç karışık kuruyemiş,müsli,yarım paket etiform, 1 tane küçük zencefilli şeker

yarın annem bana geliyor,en az bir hafta kalacak :)
annem gitsin eve çekirdek kuruyemiş filan sokmayacağım :)

Tesekkur ederim canim boyum 163 cm

Menumu paylasayim hemen kizlar

Sabah kayisi ve 1 bardak su
Kahvalti peynirli omlet 1 dilim ekmekve 1 bardak sut
Ara 3 adet yaprak sarma
Oglen karnibahar yemegi ve salata
Ara 4 kasik nar
Aksam balik ve salata

Spor yok
4 litre su 1 bardak sade Kahve 1 bardak still tea 1 bardak yesil cay

Afiyet olsun canım menülerimiz pek benzemiş bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…