- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.921
İnşallah canım önce yiyerek zayıfla canım sonra spora başla derim.Maşallah ya darısı başımıza inşallah: )))
Yiyerek derken diyetlemi. Evde yürüyüş bandı var 2senedir yuzune baktigim yok ya azimli değilim işteİnşallah canım önce yiyerek zayıfla canım sonra spora başla derim.
Evet diyetle.hayriyecim eğer kilo veremezsen iradeli olamazsan ve takımın motivesini düşürürsen kazanamayız.bu takım 5 haftadır üst üste 1. olmuş bi takım.seninde gayretini görmeliyiz... Dün sana diyet listemi gösterdim ordan feyz alabilirsin.takıldığın yerde sorabilirsin.yürüyüş bandına 45 dk lık yürüyüşler yapabilirsin her gün.Yiyerek derken diyetlemi. Evde yürüyüş bandı var 2senedir yuzune baktigim yok ya azimli değilim işte
Yok artik tam gaz dönüş yapiyorum merak etmeyin diyet listeni gormedim ama cnm bide ben bu siteyi daha cozemedim daha ya imeil den mj geliyor hep ordan mi geliyo boyle mjlasir gibi mjlasilmiyo nasil oliyo dogrumu acabaEvet diyetle.hayriyecim eğer kilo veremezsen iradeli olamazsan ve takımın motivesini düşürürsen kazanamayız.bu takım 5 haftadır üst üste 1. olmuş bi takım.seninde gayretini görmeliyiz... Dün sana diyet listemi gösterdim ordan feyz alabilirsin.takıldığın yerde sorabilirsin.yürüyüş bandına 45 dk lık yürüyüşler yapabilirsin her gün.
Elime dustunuzzzzz hahahahaHadi ya canım ben seni geçici sanıyodum toplight artık kaptan değil mi yani...
İnşallah canım
Maşallah canım güzel bir yer kazanacaksın
Waw. Harikasın canım herkes sana imrenecek
Afiyet olsun canım
Ay yine kiskandim yaaaaaKızlar selam 10 km koştum geldim eşim de çocuğa baktı oley :)
Veeeee takimdan atilirizzzzzzEvet diyetle.hayriyecim eğer kilo veremezsen iradeli olamazsan ve takımın motivesini düşürürsen kazanamayız.bu takım 5 haftadır üst üste 1. olmuş bi takım.seninde gayretini görmeliyiz... Dün sana diyet listemi gösterdim ordan feyz alabilirsin.takıldığın yerde sorabilirsin.yürüyüş bandına 45 dk lık yürüyüşler yapabilirsin her gün.
Sen listeni paylasmamissin sekerim.dökül bakiyimYok artik tam gaz dönüş yapiyorum merak etmeyin diyet listeni gormedim ama cnm bide ben bu siteyi daha cozemedim daha ya imeil den mj geliyor hep ordan mi geliyo boyle mjlasir gibi mjlasilmiyo nasil oliyo dogrumu acaba
Email olayını anlamadım canım.Yok artik tam gaz dönüş yapiyorum merak etmeyin diyet listeni gormedim ama cnm bide ben bu siteyi daha cozemedim daha ya imeil den mj geliyor hep ordan mi geliyo boyle mjlasir gibi mjlasilmiyo nasil oliyo dogrumu acaba
Iletiler bana gemailden geliyo sizin mj bilgileriniZ cnmEmail olayını anlamadım canım.
diyet listemi gormedim derken ne anlatmak istedin anlamadimYok artik tam gaz dönüş yapiyorum merak etmeyin diyet listeni gormedim ama cnm bide ben bu siteyi daha cozemedim daha ya imeil den mj geliyor hep ordan mi geliyo boyle mjlasir gibi mjlasilmiyo nasil oliyo dogrumu acaba
Ben anlamadim cnm ya menu yaz dedigini bi gunluk menu diyorsan ben daha diyete baslamdim yarin basliyorum :)))))yarindan itibaren yediklerimi yazarim :) olur mu ben daha yeniyim ama ogrenicem ogretmenlerim :))))kizlar iyi aksamlar disari cikmadan bir bakiyim istedim.
bugun abimden geldim birazdan bir arkadasa gidecegiz.esi hamile haberini verdi.tebrik etmeye gidecez ama telaslanmayin bizim arkadas toplantilarinda yemek icmek pek olmaz.kimsede nolurrrrrrrrr ye demez bana eeee nusibet bir kadin olunca bulasmiyorlar.
bu ay sonu dr.kontrolum var insallah bende spora baslayabilecegim.benim hedefim yilbasinda istedigim bir kiyafeti giyebilmek.sikilasmak lazim ama nasil.yilbasini ailemle gecirecem yillar sonra insallah.dogup buyudugum yere gitmek simdiden heyecanlandirior beni.bu baharda gitmistim ama olsun.
hayriye beni sduymak istemiyormusun sekerim menu yazmani istemistim.menunu yazmayami cekiniyorsun yoksa hicbirsey yemedinmi.
dagyolum seni bir ara gordum buralarda ama katilimda bulunmamissin.insallah paylasimini arttirirsin canim
diger hatunlar nerdesiniz huuuuu
Kolay gelsin :)))Suan yuruyus yapıyorum,45 dk yurumeyı planladım.mağlum morale ıhtıyacım var.topliğht yenecem yaa yuruyim bari:)
Kizlar bi ayda ortalama kac kilo veriyorsunuzBayanlar bu ftgraf benim bu gunki halim :)
Süpersin hayrıyeeeSizden gaza geldim Bende bi kirkbes dakika yuruyeyim :)
73.3 kiloyum, boyum da 1.70 canım. Bacaklarımı inceltmek için ne yapmam gerek bilmiyorum.Canım sen kaç kilosun şuan ve diyetisyenin sana spor yap demiş miydi.ben 70 li kilolarda 3 mil leslie yapıyodum çok faydası oldu ve nefesimi açtı sonra hafif hafif hareketler yürüyüşler derken 60 dan sonra koşmaya başladım yani 2-3 ayımı aldı bu 10 km koşma hikayesi...yavaş yavaş açıl canım.
Oha süpersin çok tebrik ederim386. Etap birincisi elpim, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Bir sonraki mesajımda uzun uzun anlatacağımtoplight (73,40)( takım kaptanı ama yoğunluktan dolayı geçici olarak beril77 ye görevini vermiştir.)(aktif)
Beril77. ( şuan ki takım kaptanımız)
Luci. (mezun ve kaptan yardımcısı.oda yoğunluktan aramızda değil)
Hm22( yoğunluktan dolayı aramızda değil oda kaptan yardımcısı)
Meltemkrk(mezun ve şuanki geçici kaptan yardımcısı)
Yüzey( mezun)
dila21(/74,40)(dershaneye gittiği için aktif katılamıyor)(aktif)
gunnesh (60.40)(aktif)
CallanPinckney (65)(aktif)
Fancy (aktif)
servey(75.8)(aktif)
elpim(59.2)(aktif)
Hayriye 85(yeni üye deneme sürecinde)
Arkadaşlar birbirimizi tanımak için kısa bilgi verdim karışıklık olmasın diye.
Memnun oldum canım. Benim de belimde çatlak var galiba sadece lazer ile geçiyor.Merhabalar millet tanışma olayı varmış kendimi tanıtayım
18 yaşındayım lise mezunuyum üniversiteye hazırlanıyorum. Etüte gittigimden günde bir kere belki uğrayabiliyorum 86 kilo ile başladıgım bu yolculukta geçtiğimiz perşembe 74.4 görmüi bulunmaktayım..
Töder sınavından çıktım arkadaşlar karnım o kadar çok guruldadı ki o sessiz ortamda rezil oldum kendime gülmekten odaklanamadım sınava.. Hala gülüyorum yaa ygsdede böyle olmuştu halbuki kahvaltı yapıp gittim stresten mi sizce?? Birde midem artık küçüldü yani bu denli guruldaması şaşırtıyo benive arkadaşalr göğüslerimde belimde koca koca çatlaklar oldu ne yapcam ben ne yapmalıyım çok çirkin duruyo??
tekrar tanışalım canım çook memnun oldum hihiihUfak bir tanıtım yapıtım bende öyleyse
2,5 Yaşında oğlum var tekstil de çalışıyorum doğum sonrasından kalma yapışma eğilimi Gösteren kilolarla vedalaşmaya karar verdiğimden beridir burdayım ne yalan söyleyim hiç bir zaman şişman olmadım sadece hamileliğim dışında 82 kiloyla doğuma gitmiştim
Hem çalışmamdan hemde Çocuktan dolayı düzgün bir beslenme programı uygulayamadım bende hazır yemek Şirketlerinden rafinera dan 30 günlük yemek sipariş ettim günlük 1100 kcal bunu uyguladım 6 7. Den 62 ye düştüm biraz ara verdim kendim devam ediyim dedim ama olmuyor zorlanıyorum 1 hafta sonra yine rafineraya başlıycam 27 Aralık doğumgününü 41 Yaşımı kutlıycam 41 kere maşallah dedirtmek amacım o Yüzden burdayım ve çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?