Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yiyerek derken diyetlemi. Evde yürüyüş bandı var 2senedir yuzune baktigim yok ya azimli değilim işte
Evet diyetle.hayriyecim eğer kilo veremezsen iradeli olamazsan ve takımın motivesini düşürürsen kazanamayız.bu takım 5 haftadır üst üste 1. olmuş bi takım.seninde gayretini görmeliyiz... Dün sana diyet listemi gösterdim ordan feyz alabilirsin.takıldığın yerde sorabilirsin.yürüyüş bandına 45 dk lık yürüyüşler yapabilirsin her gün.

Yok artik tam gaz dönüş yapiyorum merak etmeyin diyet listeni gormedim ama cnm bide ben bu siteyi daha cozemedim daha ya imeil den mj geliyor hep ordan mi geliyo boyle mjlasir gibi mjlasilmiyo nasil oliyo dogrumu acaba

Hadi ya canım ben seni geçici sanıyodum toplight artık kaptan değil mi yani...

İnşallah canım

Maşallah canım güzel bir yer kazanacaksın

Waw. Harikasın canım herkes sana imrenecek

Afiyet olsun canım
Elime dustunuzzzzz hahahaha

Kızlar selam 10 km koştum geldim eşim de çocuğa baktı oley :)
Ay yine kiskandim yaaaaa
Ter atmak ne iyi gelirrr

Veeeee takimdan atilirizzzzzz
Atilirsak 6 ay kimse takimlara almazzzz
Istikrarli olmak sart
Yok artik tam gaz dönüş yapiyorum merak etmeyin diyet listeni gormedim ama cnm bide ben bu siteyi daha cozemedim daha ya imeil den mj geliyor hep ordan mi geliyo boyle mjlasir gibi mjlasilmiyo nasil oliyo dogrumu acaba
Sen listeni paylasmamissin sekerim.dökül bakiyim

kizlar iyi aksamlar disari cikmadan bir bakiyim istedim.
bugun abimden geldim birazdan bir arkadasa gidecegiz.esi hamile haberini verdi.tebrik etmeye gidecez ama telaslanmayin bizim arkadas toplantilarinda yemek icmek pek olmaz.kimsede nolurrrrrrrrr ye demez bana eeee nusibet bir kadin olunca bulasmiyorlar.
bu ay sonu dr.kontrolum var insallah bende spora baslayabilecegim.benim hedefim yilbasinda istedigim bir kiyafeti giyebilmek.sikilasmak lazim ama nasil.yilbasini ailemle gecirecem yillar sonra insallah.dogup buyudugum yere gitmek simdiden heyecanlandirior beni.bu baharda gitmistim ama olsun.

hayriye beni sduymak istemiyormusun sekerim menu yazmani istemistim.menunu yazmayami cekiniyorsun yoksa hicbirsey yemedinmi.

dagyolum seni bir ara gordum buralarda ama katilimda bulunmamissin.insallah paylasimini arttirirsin canim

diger hatunlar nerdesiniz huuuuu

diyet listemi gormedim derken ne anlatmak istedin anlamadim
diyetisyenemi gideceksin?

Ben anlamadim cnm ya menu yaz dedigini bi gunluk menu diyorsan ben daha diyete baslamdim yarin basliyorum :)))))yarindan itibaren yediklerimi yazarim :) olur mu ben daha yeniyim ama ogrenicem ogretmenlerim :))))

73.3 kiloyum, boyum da 1.70 canım. Bacaklarımı inceltmek için ne yapmam gerek bilmiyorum.
386. Etap birincisi elpim, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Oha süpersin çok tebrik ederim
Bir sonraki mesajımda uzun uzun anlatacağım
Memnun oldum canım. Benim de belimde çatlak var galiba sadece lazer ile geçiyor.
tekrar tanışalım canım çook memnun oldum hihiih

Yeni gelen ve daha önce denk gelmeyen arkadaşlar için kendimi tanıtayım.
Ben Fancy Pency. 22 yaşında, üniversite öğrencisiyim. 60 - 61 gündür diyet yapıyorum, motivasyonum çok düştüğü için buraya attım kendimi. Ev arkadaşlarımın ikisinin de burada hesabı var. Diyetisyenle birlikte diyet yapıyorum, spor yapmıyorum. Son iki haftadır sürekli diyetimi bozuyorum. 14 Kasım'da diyetisyene gideceğim, umarım yağ oranım artmamıştır. Birkaç gündür kaçamaksız ilerliyorum.

Başlangıç: 85.5 kg 9 Eylül 2014
Cuma: 73.3 kg
Hedef: 55 - 60
Boy: 1.70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…