Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Memnun oldum canım inşallah hepimiz burada fit olacagiz merak etme yaza bomba gibi girecegiz:))))

Bende tanıtayım kendimi
Ben de unv mezunuyum,muhendisim.bır fırmada yonetıcılık yapıyorum.31 yasındayım.4,5yasında oğlum var.1,67 boy,suan 75,8 kiloyum.bır cocuk daha dusunuyorum kısmetse.gecen sene tanıştım kk ile.gene bu kilolardaydım ama işlerım yoğun dıye cok duramadan ayrılmıştım.bu sefer bırakmaya hıc nıyyetım yok.dogum sonradı da burdayım.artık kurtulamazsınız bendenideal kilom 63.ama önüme kısa hedefler koyuyorum ilk hedef 70.yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım

İnşallah herşey gönlünce olsun ::))))

Menümü yazarken ölçülerı de belirttiğim için çok yemişim gibi duruyor sınır oluyorummm

Bugünkü menüm
Sabah, 2kk peynir,5-6 zeytin,salatalık,yarım paket etiform
Aksam, 1 tane içki köfte, 1 kasık fasulye, 2 kaşık yoğurt
Aralarda, 1 kase kuruyemiş,1 porsiyon üzüm,yarım bardak soğuk cay
Spor yol
3lt suyu tamamlayacağım inşallah
Iyi geceler

ya olmadı alıntı yapıp karşiliginda yazmak int demi nerde sorun var bilmiyorum alıntısız yazacagim
berilcim ben karatay usulu yapmaya çalışıyorum ama farklılıklar da yapıyorum vucudumun tepkisini anlamak için evet katılım inş dahada artırım
hayriye kardeş hoşgeldin
meltem cim sporun harika teprikler

sanki az yemişsin ama doyduysan sorun yok günlük kaç kalori alıyorsun

menum
sabah:1 muz peynirli melemen salata beş ceviz 4 kayısı (bazı sayıları bilgisayar yazmıyor
akşam sarma 1 bardak ayran salata
gün içerisinde:
2 bardak karişik yeşil çay
1 bardak şekersiz kahve
2lt su
3 mil leslie

Ssbah az dereotu ve 3tane kuru erık vardı unutmusum

Ben anlamadim cnm ya menu yaz dedigini bi gunluk menu diyorsan ben daha diyete baslamdim yarin basliyorum :)))))yarindan itibaren yediklerimi yazarim :) olur mu ben daha yeniyim ama ogrenicem ogretmenlerim :))))
bunda ogrenecek birsey yok canim yediklerini yazacaksin.arkadaslarla yorum yapip dogru olcuyu bulacagiz.hadi yarin bekliyorum o zaman

Kızlar selammmm,sizi çok özledım.kötu bir haftasonu gecırdım gecıcı olarak cozuldu sayılır,zamana bıraktım,dun gece hıc uyumadım.dua edın bana...
dualarimiz seninle fistigim.hayirdir onemli birseymi var.
Suan yuruyus yapıyorum,45 dk yurumeyı planladım.mağlum morale ıhtıyacım var.topliğht yenecem yaa yuruyim bari:)
bu cok iyi bir fikir.hem bedenen hemde beynen bosalt kendini.kim tutar seni be toplight evde yatiyor bacim haydi sampiyon sen olacaksin

Bayanlar bu ftgraf benim bu gunki halim :)
cok sisman durmuyorsun.dun anlattiklarindan daha vahim birsey bekliyordum
Kizlar bi ayda ortalama kac kilo veriyorsunuz
belli olmuyorki o ay diyetine sadik kalip veremeyende oluyor 5 kilo veren de oluyor bu tamamen senin vucut tepkine bagli
Sizden gaza geldim Bende bi kirkbes dakika yuruyeyim :)
hadi kolay gelsin
Sahuna esortmanimla yapiyorum bayanlar :)))
kalp krizine sebep olabilecegini biliyormusun

memnun oldum canim.ayni evde 3 arkadas super motivasyon olur be kuzum.sporunuz felanda eglenceli olur oysa.

hadi bakalim hedeflerini tutturabilecekmisin takipteyim
aksam yemegi kiymali nohutmu
yoksa baska birseymi anlamadim canim
ama guzel
Arkadaşlar ben vize haftasındayım Perşembe'ye kadar çok yoğun olacağım. Müsait oldukça geleceğim. Hepinizi çok öpüyorum
okul cok onemli basarilar simdiden zaman buldukca gel ama
diyette uzum pek onerilmiyor.seker orani cok yuksek.bir kase kuruyemis cok degilmi.insallah kavrulmamis cig kuruyemistir.
insallah canim biraz gayret en azindan kendin icin

karatay hakkinda cok yok bu nedenle yorum yapmam pekte etik degil.ama ben muzun diyette olmasini pek anlamiyorum.her ne kadar potasyum bakimindaan zengin olsada sekeri cok fazla kabizlik yapiyor.kan sekerini cabuk yukseltip aclik krizi cikariyor vs..........

Son düzenleme:
kizlar hazir aklima gelmisken yazmak istiyorum,
deneme suresindeki arkadaslar katilim ve kilo verme surecini ciddiye almassa takima almamiz dogru degil burdaki herkez bir hafta bir amac ugruna kilo vermeye calisirken bazilarimiz listelerini duzelmeye gerek gormesse bu gercekten digerlerine karsi saygisizlik olur.bu nedenle lutfen once kendimiz icin sonra ortak amacimiz icin elimizden geleni yapalim.burasi bir kamp degil tabiki kacamakta olur, nefsimize yenildigimizde onemli olan telafi edebilmek.lütfen bireysel alinmayin ama devamlilik icin bazi kararlarda keskin olunmasi gerektigini dusunuyorum.100 grama bile raziyim yeterki bir onceki haftadan az cikalim o tartida.100 grami kucumsemeyin senede 5,2 kilo ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…