- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.941
İnşallah herşey gönlünce olsun ::))))Bende tanıtayım kendimi
Ben de unv mezunuyum,muhendisim.bır fırmada yonetıcılık yapıyorum.31 yasındayım.4,5yasında oğlum var.1,67 boy,suan 75,8 kiloyum.bır cocuk daha dusunuyorum kısmetse.gecen sene tanıştım kk ile.gene bu kilolardaydım ama işlerım yoğun dıye cok duramadan ayrılmıştım.bu sefer bırakmaya hıc nıyyetım yok.dogum sonradı da burdayım.artık kurtulamazsınız bendenideal kilom 63.ama önüme kısa hedefler koyuyorum ilk hedef 70.yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
Tesekkurler aminnnn herkesin inşİnşallah herşey gönlünce olsun ::))))
Menümü yazarken ölçülerı de belirttiğim için çok yemişim gibi duruyor sınır oluyorummmMenümü yazayım sıze:
Sabah kasarlı omlet,5zeytın bır catal peynır.
Ara 1fincan sut
Oğlen dil çorbası2köfte,ayran
Ara sekersız turk kahvesi
Aksam küçük kase yoğurt,kk haslanmış nohut,soğanlı kıyma,yarım bardak salgam
Gayet iyi maşallah: )Menümü yazarken ölçülerı de belirttiğim için çok yemişim gibi duruyor sınır oluyorummm
Evet bana da, ayarlardan mail alımını durdurmak lazım, uşendim daha kapatmadımIletiler bana gemailden geliyo sizin mj bilgileriniZ cnm
sanki az yemişsin ama doyduysan sorun yok günlük kaç kalori alıyorsunBugünkü menüm
Sabah, 2kk peynir,5-6 zeytin,salatalık,yarım paket etiform
Aksam, 1 tane içki köfte, 1 kasık fasulye, 2 kaşık yoğurt
Aralarda, 1 kase kuruyemiş,1 porsiyon üzüm,yarım bardak soğuk cay
Spor yol
3lt suyu tamamlayacağım inşallah
Iyi geceler
Ssbah az dereotu ve 3tane kuru erık vardı unutmusumMenümü yazayım sıze:
Ara 1fincan sut
45 dk yuruyus
bunda ogrenecek birsey yok canim yediklerini yazacaksin.arkadaslarla yorum yapip dogru olcuyu bulacagiz.hadi yarin bekliyorum o zamanBen anlamadim cnm ya menu yaz dedigini bi gunluk menu diyorsan ben daha diyete baslamdim yarin basliyorum :)))))yarindan itibaren yediklerimi yazarim :) olur mu ben daha yeniyim ama ogrenicem ogretmenlerim :))))
dualarimiz seninle fistigim.hayirdir onemli birseymi var.Kızlar selammmm,sizi çok özledım.kötu bir haftasonu gecırdım gecıcı olarak cozuldu sayılır,zamana bıraktım,dun gece hıc uyumadım.dua edın bana...
bu cok iyi bir fikir.hem bedenen hemde beynen bosalt kendini.kim tutar seni be toplight evde yatiyor bacim haydi sampiyon sen olacaksinSuan yuruyus yapıyorum,45 dk yurumeyı planladım.mağlum morale ıhtıyacım var.topliğht yenecem yaa yuruyim bari:)
cok sisman durmuyorsun.dun anlattiklarindan daha vahim birsey bekliyordumBayanlar bu ftgraf benim bu gunki halim :)
belli olmuyorki o ay diyetine sadik kalip veremeyende oluyor 5 kilo veren de oluyor bu tamamen senin vucut tepkine bagliKizlar bi ayda ortalama kac kilo veriyorsunuz
hadi kolay gelsinSizden gaza geldim Bende bi kirkbes dakika yuruyeyim :)
kalp krizine sebep olabilecegini biliyormusunSahuna esortmanimla yapiyorum bayanlar :)))
memnun oldum canim.ayni evde 3 arkadas super motivasyon olur be kuzum.sporunuz felanda eglenceli olur oysa.Yeni gelen ve daha önce denk gelmeyen arkadaşlar için kendimi tanıtayım.
Ben Fancy Pency. 22 yaşında, üniversite öğrencisiyim. 60 - 61 gündür diyet yapıyorum, motivasyonum çok düştüğü için buraya attım kendimi. Ev arkadaşlarımın ikisinin de burada hesabı var. Diyetisyenle birlikte diyet yapıyorum, spor yapmıyorum. Son iki haftadır sürekli diyetimi bozuyorum. 14 Kasım'da diyetisyene gideceğim, umarım yağ oranım artmamıştır. Birkaç gündür kaçamaksız ilerliyorum.
Başlangıç: 85.5 kg 9 Eylül 2014
Cuma: 73.3 kg
Hedef: 55 - 60
Boy: 1.70
hadi bakalim hedeflerini tutturabilecekmisin takipteyimBende tanıtayım kendimi
Ben de unv mezunuyum,muhendisim.bır fırmada yonetıcılık yapıyorum.31 yasındayım.4,5yasında oğlum var.1,67 boy,suan 75,8 kiloyum.bır cocuk daha dusunuyorum kısmetse.gecen sene tanıştım kk ile.gene bu kilolardaydım ama işlerım yoğun dıye cok duramadan ayrılmıştım.bu sefer bırakmaya hıc nıyyetım yok.dogum sonradı da burdayım.artık kurtulamazsınız bendenideal kilom 63.ama önüme kısa hedefler koyuyorum ilk hedef 70.yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
aksam yemegi kiymali nohutmuMenümü yazayım sıze:
Ara 1fincan sut
45 dk yuruyus
okul cok onemli basarilar simdiden zaman buldukca gel amaArkadaşlar ben vize haftasındayım Perşembe'ye kadar çok yoğun olacağım. Müsait oldukça geleceğim. Hepinizi çok öpüyorum
diyette uzum pek onerilmiyor.seker orani cok yuksek.bir kase kuruyemis cok degilmi.insallah kavrulmamis cig kuruyemistir.Bugünkü menüm
Sabah, 2kk peynir,5-6 zeytin,salatalık,yarım paket etiform
Aksam, 1 tane içki köfte, 1 kasık fasulye, 2 kaşık yoğurt
Aralarda, 1 kase kuruyemiş,1 porsiyon üzüm,yarım bardak soğuk cay
Spor yol
3lt suyu tamamlayacağım inşallah
Iyi geceler
insallah canim biraz gayret en azindan kendin icinya olmadı alıntı yapıp karşiliginda yazmak int demi nerde sorun var bilmiyorum alıntısız yazacagim
berilcim ben karatay usulu yapmaya çalışıyorum ama farklılıklar da yapıyorum vucudumun tepkisini anlamak için evet katılım inş dahada artırım
hayriye kardeş hoşgeldin
meltem cim sporun harika teprikler
karatay hakkinda cok yok bu nedenle yorum yapmam pekte etik degil.ama ben muzun diyette olmasini pek anlamiyorum.her ne kadar potasyum bakimindaan zengin olsada sekeri cok fazla kabizlik yapiyor.kan sekerini cabuk yukseltip aclik krizi cikariyor vs..........menum
sabah:1 muz peynirli melemen salata beş ceviz 4 kayısı (bazı sayıları bilgisayar yazmıyor
akşam sarma 1 bardak ayran salata
gün içerisinde:
2 bardak karişik yeşil çay
1 bardak şekersiz kahve
2lt su
3 mil leslie
Normalde daha cok ama öğlen uyudumsanki az yemişsin ama doyduysan sorun yok günlük kaç kalori alıyorsun
Seni çok kıskanıyorummm :))) canım koşu bandındamı koşuyorsun yoksa doğadamıKızlar selam 10 km koştum geldim eşim de çocuğa baktı oley :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?