- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.961
Ben de meltemle seni çokkkk kıskanıyorummmmmSeni çok kıskanıyorummm :))) canım koşu bandındamı koşuyorsun yoksa doğadamı
Kuruyemiste cig olmali degilmiBir kase kuruyemiş çok, artık eve sokmayacağım inşallah
Üzüm konusunda haklısın
Hadi meltemi anlarimda benim gibi 46 raporuna aday birini niyeBen de meltemle seni çokkkk kıskanıyorummmmm
Simit cok gozume Batti be gulumİyi akşamlar hanımlar yorucu bir gündü benim için kızımok huysuzdu bugun
Menüm
Sabah 1 bardak su ve 2 kayısı
Kahvaltı yarım simit az peynir 1 yumurta
Ara 1 kase aşure
Öğlen ton balıklı salata
Ara 1 tam ceviz
Akşam tarhana çorbası ve az taze fasülye
Toplamda 3 dilim ekmek
3 litre su 1 sade türk kahvesi 1 bardak yeşil çay
Spor yok
Ben icecekler sekersizse yazmuxorum bilesinizKızlar simdi humana still tea içeceğim
Onu listeme eklememiştim
Ailenle buluşacagına çok sevindim canım ne güzel...kizlar iyi aksamlar disari cikmadan bir bakiyim istedim.
bugun abimden geldim birazdan bir arkadasa gidecegiz.esi hamile haberini verdi.tebrik etmeye gidecez ama telaslanmayin bizim arkadas toplantilarinda yemek icmek pek olmaz.kimsede nolurrrrrrrrr ye demez bana eeee nusibet bir kadin olunca bulasmiyorlar.
bu ay sonu dr.kontrolum var insallah bende spora baslayabilecegim.benim hedefim yilbasinda istedigim bir kiyafeti giyebilmek.sikilasmak lazim ama nasil.yilbasini ailemle gecirecem yillar sonra insallah.dogup buyudugum yere gitmek simdiden heyecanlandirior beni.bu baharda gitmistim ama olsun.
hayriye beni sduymak istemiyormusun sekerim menu yazmani istemistim.menunu yazmayami cekiniyorsun yoksa hicbirsey yemedinmi.
dagyolum seni bir ara gordum buralarda ama katilimda bulunmamissin.insallah paylasimini arttirirsin canim
diger hatunlar nerdesiniz huuuuu
Ok canım yarının sonunda ne yediğini içtiğini yazarsın hayriyecim...Ben anlamadim cnm ya menu yaz dedigini bi gunluk menu diyorsan ben daha diyete baslamdim yarin basliyorum :)))))yarindan itibaren yediklerimi yazarim :) olur mu ben daha yeniyim ama ogrenicem ogretmenlerim :))))
Canım benim az çok tahmin ediyorum ne yaşadığını umarım her şey güzel olur...Kızlar selammmm,sizi çok özledım.kötu bir haftasonu gecırdım gecıcı olarak cozuldu sayılır,zamana bıraktım,dun gece hıc uyumadım.dua edın bana...
Evet evet spor seni mutlu eder canım...Suan yuruyus yapıyorum,45 dk yurumeyı planladım.mağlum morale ıhtıyacım var.topliğht yenecem yaa yuruyim bari:)
Canım diyetini sıkı tutarsan günlük 200-300 ge verirsin.buda ayda 6-9 kg arasında değişir ki sen 85 kilosun kolay verirsin.önemli olan 70 den aşağı düşmek.Kizlar bi ayda ortalama kac kilo veriyorsunuz
Waayyyy hadi bakalım iyi terlemeler ama dikkat et kendine...Sahuna esortmanimla yapiyorum bayanlar :)))
Uzun kızlar toplanmış buraya.canım bacak hareketleri yapman lazım.inan ilk başta çok zor gelir belki 3 hafta zorlanıcaksın.20-20-20 setler halinde yap.sonra 100-100 yaparsın...73.3 kiloyum, boyum da 1.70 canım. Bacaklarımı inceltmek için ne yapmam gerek bilmiyorum.
Oha süpersin çok tebrik ederim
Bir sonraki mesajımda uzun uzun anlatacağım
Memnun oldum canım. Benim de belimde çatlak var galiba sadece lazer ile geçiyor.
tekrar tanışalım canım çook memnun oldum hihiih
Harikasın canım. Ev arkadaşlığı güzeldir...Yeni gelen ve daha önce denk gelmeyen arkadaşlar için kendimi tanıtayım.
Ben Fancy Pency. 22 yaşında, üniversite öğrencisiyim. 60 - 61 gündür diyet yapıyorum, motivasyonum çok düştüğü için buraya attım kendimi. Ev arkadaşlarımın ikisinin de burada hesabı var. Diyetisyenle birlikte diyet yapıyorum, spor yapmıyorum. Son iki haftadır sürekli diyetimi bozuyorum. 14 Kasım'da diyetisyene gideceğim, umarım yağ oranım artmamıştır. Birkaç gündür kaçamaksız ilerliyorum.
Başlangıç: 85.5 kg 9 Eylül 2014
Cuma: 73.3 kg
Hedef: 55 - 60
Boy: 1.70
Hayriyecim ben 8 ayda 86 dan 56 ya düştüm ama bu süre içinde belki 10 kere kaçırmışımdır.sürekli dikkat ettim kendime sende edersen zayıflarsın.sigara kullanıyorsan bırakırsın...Memnun oldum canım inşallah hepimiz burada fit olacagiz merak etme yaza bomba gibi girecegiz:))))
75 kilodan hafif sporla birlikte kolayca düşersin canım.önemli olan psikolojin ve kimse sen kendini toparlamadığın sürece sana yardım edemez.ben sorunlarımı hep kendim çözmeye çalışıyorum çünkü kendimi ancak ben bilebilirim dimi ama...Bende tanıtayım kendimi
Ben de unv mezunuyum,muhendisim.bır fırmada yonetıcılık yapıyorum.31 yasındayım.4,5yasında oğlum var.1,67 boy,suan 75,8 kiloyum.bır cocuk daha dusunuyorum kısmetse.gecen sene tanıştım kk ile.gene bu kilolardaydım ama işlerım yoğun dıye cok duramadan ayrılmıştım.bu sefer bırakmaya hıc nıyyetım yok.dogum sonradı da burdayım.artık kurtulamazsınız bendenideal kilom 63.ama önüme kısa hedefler koyuyorum ilk hedef 70.yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
Canım trabzonda o hafta sonu gelecek iş için gitti...Toplight pes mi ettin ortalıkta yoksungelsene gelsene
Tamam canım tüm derslerden yüksek not alıyorsun ve bizde sana hayali pasta kesiyoruz afiyetle yiyoruz ok.Arkadaşlar ben vize haftasındayım Perşembe'ye kadar çok yoğun olacağım. Müsait oldukça geleceğim. Hepinizi çok öpüyorum
Teşekkür ederim canım.nefesimi açmak için çok çalıştım şimdi jet kamil gibi koş allah koş...ya olmadı alıntı yapıp karşiliginda yazmak int demi nerde sorun var bilmiyorum alıntısız yazacagim
berilcim ben karatay usulu yapmaya çalışıyorum ama farklılıklar da yapıyorum vucudumun tepkisini anlamak için evet katılım inş dahada artırım
hayriye kardeş hoşgeldin
meltem cim sporun harika teprikler
Canım akşam sarma yeme yeme yeme çünkü eritmesi çok zoorr...menum
sabah:1 muz peynirli melemen salata beş ceviz 4 kayısı (bazı sayıları bilgisayar yazmıyor
akşam sarma 1 bardak ayran salata
gün içerisinde:
2 bardak karişik yeşil çay
1 bardak şekersiz kahve
2lt su
3 mil leslie
Yok canım doğada koşuyorum ama kışın spor salonuna gidicem mecbur.ben koşu bandında o kadar km koşamam ki canım sıkılır...Seni çok kıskanıyorummm :))) canım koşu bandındamı koşuyorsun yoksa doğadamı
Harikasın canımkizlar hazir aklima gelmisken yazmak istiyorum,
deneme suresindeki arkadaslar katilim ve kilo verme surecini ciddiye almassa takima almamiz dogru degil burdaki herkez bir hafta bir amac ugruna kilo vermeye calisirken bazilarimiz listelerini duzelmeye gerek gormesse bu gercekten digerlerine karsi saygisizlik olur.bu nedenle lutfen once kendimiz icin sonra ortak amacimiz icin elimizden geleni yapalim.burasi bir kamp degil tabiki kacamakta olur, nefsimize yenildigimizde onemli olan telafi edebilmek.lütfen bireysel alinmayin ama devamlilik icin bazi kararlarda keskin olunmasi gerektigini dusunuyorum.100 grama bile raziyim yeterki bir onceki haftadan az cikalim o tartida.100 grami kucumsemeyin senede 5,2 kilo ediyor.
Canım ben aslında senin yaptıgın sporu sorucaltım bi ara... Callan neydi o sporun adı unuttum...Ben de meltemle seni çokkkk kıskanıyorummmmm
Harika canım evet ekmek fazla olmuş biraz ama olsunİyi akşamlar hanımlar yorucu bir gündü benim için kızımok huysuzdu bugun
Menüm
Sabah 1 bardak su ve 2 kayısı
Kahvaltı yarım simit az peynir 1 yumurta
Ara 1 kase aşure
Öğlen ton balıklı salata
Ara 1 tam ceviz
Akşam tarhana çorbası ve az taze fasülye
Toplamda 3 dilim ekmek
3 litre su 1 sade türk kahvesi 1 bardak yeşil çay
Spor yok
Bende çok içmiştim zamanında ahhh ahhKızlar simdi humana still tea içeceğim
Onu listeme eklememiştim
Ben beğendim menünümenum
sabah:1 muz peynirli melemen salata beş ceviz 4 kayısı (bazı sayıları bilgisayar yazmıyor
akşam sarma 1 bardak ayran salata
gün içerisinde:
2 bardak karişik yeşil çay
1 bardak şekersiz kahve
2lt su
3 mil leslie
Ailenle buluşacagına çok sevindim canım ne güzel...
Ok canım yarının sonunda ne yediğini içtiğini yazarsın hayriyecim...
Canım benim az çok tahmin ediyorum ne yaşadığını umarım her şey güzel olur...
Evet evet spor seni mutlu eder canım...
Canım diyetini sıkı tutarsan günlük 200-300 ge verirsin.buda ayda 6-9 kg arasında değişir ki sen 85 kilosun kolay verirsin.önemli olan 70 den aşağı düşmek.
Waayyyy hadi bakalım iyi terlemeler ama dikkat et kendine...
Uzun kızlar toplanmış buraya.canım bacak hareketleri yapman lazım.inan ilk başta çok zor gelir belki 3 hafta zorlanıcaksın.20-20-20 setler halinde yap.sonra 100-100 yaparsın...
Harikasın canım. Ev arkadaşlığı güzeldir...
Hayriyecim ben 8 ayda 86 dan 56 ya düştüm ama bu süre içinde belki 10 kere kaçırmışımdır.sürekli dikkat ettim kendime sende edersen zayıflarsın.sigara kullanıyorsan bırakırsın...
75 kilodan hafif sporla birlikte kolayca düşersin canım.önemli olan psikolojin ve kimse sen kendini toparlamadığın sürece sana yardım edemez.ben sorunlarımı hep kendim çözmeye çalışıyorum çünkü kendimi ancak ben bilebilirim dimi ama...
Canım trabzonda o hafta sonu gelecek iş için gitti...
Tamam canım tüm derslerden yüksek not alıyorsun ve bizde sana hayali pasta kesiyoruz afiyetle yiyoruz ok.
Teşekkür ederim canım.nefesimi açmak için çok çalıştım şimdi jet kamil gibi koş allah koş...
Canım akşam sarma yeme yeme yeme çünkü eritmesi çok zoorr...
Yok canım doğada koşuyorum ama kışın spor salonuna gidicem mecbur.ben koşu bandında o kadar km koşamam ki canım sıkılır...
Harikasın canım
Canım ben aslında senin yaptıgın sporu sorucaltım bi ara... Callan neydi o sporun adı unuttum...
sevgili jet kamilim canimsin ya bayiliyorum bu yazilarinaAilenle buluşacagına çok sevindim canım ne güzel...
Ok canım yarının sonunda ne yediğini içtiğini yazarsın hayriyecim...
Canım benim az çok tahmin ediyorum ne yaşadığını umarım her şey güzel olur...
Evet evet spor seni mutlu eder canım...
Canım diyetini sıkı tutarsan günlük 200-300 ge verirsin.buda ayda 6-9 kg arasında değişir ki sen 85 kilosun kolay verirsin.önemli olan 70 den aşağı düşmek.
Waayyyy hadi bakalım iyi terlemeler ama dikkat et kendine...
Uzun kızlar toplanmış buraya.canım bacak hareketleri yapman lazım.inan ilk başta çok zor gelir belki 3 hafta zorlanıcaksın.20-20-20 setler halinde yap.sonra 100-100 yaparsın...
Harikasın canım. Ev arkadaşlığı güzeldir...
Hayriyecim ben 8 ayda 86 dan 56 ya düştüm ama bu süre içinde belki 10 kere kaçırmışımdır.sürekli dikkat ettim kendime sende edersen zayıflarsın.sigara kullanıyorsan bırakırsın...
75 kilodan hafif sporla birlikte kolayca düşersin canım.önemli olan psikolojin ve kimse sen kendini toparlamadığın sürece sana yardım edemez.ben sorunlarımı hep kendim çözmeye çalışıyorum çünkü kendimi ancak ben bilebilirim dimi ama...
Canım trabzonda o hafta sonu gelecek iş için gitti...
Tamam canım tüm derslerden yüksek not alıyorsun ve bizde sana hayali pasta kesiyoruz afiyetle yiyoruz ok.
Teşekkür ederim canım.nefesimi açmak için çok çalıştım şimdi jet kamil gibi koş allah koş...
Canım akşam sarma yeme yeme yeme çünkü eritmesi çok zoorr...
Yok canım doğada koşuyorum ama kışın spor salonuna gidicem mecbur.ben koşu bandında o kadar km koşamam ki canım sıkılır...
Harikasın canım
Canım ben aslında senin yaptıgın sporu sorucaltım bi ara... Callan neydi o sporun adı unuttum...
bende 5 mile ni severdim daha enerjik gelirdiBen beğendim menünü
Leslieyi de çok severim, bana sporu sevdiren insan
bende sikilirdim ama simdi özlüyorumBende koşu bandında çok sıkılıyorum.
Simdi kac kilosun peki hala kilo veriyon mu :)Bende kendimden biraz bahsedeyim arkadaşlar,
Evet bende mühendisim, herkesin moda diye giydiği çizmeleri ben inşaatlarda çamurda çaylakta giyen birisiydim ama şuan evimde türlü türlü yemek yapmakla meşgulüm...hayata karşı hep agrasif olmak isteyip olamayanlardanım. yine pozitifliğimin tavan yaptığı bir anda eşimle tanışıp yıldırım nikahıyla evlendim ve 5 ay sonra ingaaa sesleri her yerdeydi... Sonra kilo almalar vs vs gerisini biliyosunuz... Meltem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?