Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar hanımlar yorucu bir gündü benim için kızımok huysuzdu bugun
Menüm
Sabah 1 bardak su ve 2 kayısı
Kahvaltı yarım simit az peynir 1 yumurta
Ara 1 kase aşure
Öğlen ton balıklı salata
Ara 1 tam ceviz
Akşam tarhana çorbası ve az taze fasülye
Toplamda 3 dilim ekmek
3 litre su 1 sade türk kahvesi 1 bardak yeşil çay
Spor yok

Simit cok gozume Batti be gulum
Simitin ekmek degerini sallasanda susami gereksiz yag alimi
Anammmm o ne asure kuzum bitirip su asureyi artik yada sekersiz yapip yeyin inaninki tadi daha guzel daha hafif veeeeeee can Alici yani daha saglikli
Diyette ekmek yenmesinden yanayim gunluk 4-6 dilim tam tahil yenebilir.kaslarin korunmasi adina

Ailenle buluşacagına çok sevindim canım ne güzel...

Ben anlamadim cnm ya menu yaz dedigini bi gunluk menu diyorsan ben daha diyete baslamdim yarin basliyorum :)))))yarindan itibaren yediklerimi yazarim :) olur mu ben daha yeniyim ama ogrenicem ogretmenlerim :))))
Ok canım yarının sonunda ne yediğini içtiğini yazarsın hayriyecim...

Kızlar selammmm,sizi çok özledım.kötu bir haftasonu gecırdım gecıcı olarak cozuldu sayılır,zamana bıraktım,dun gece hıc uyumadım.dua edın bana...
Canım benim az çok tahmin ediyorum ne yaşadığını umarım her şey güzel olur...

Suan yuruyus yapıyorum,45 dk yurumeyı planladım.mağlum morale ıhtıyacım var.topliğht yenecem yaa yuruyim bari:)
Evet evet spor seni mutlu eder canım...
Kizlar bi ayda ortalama kac kilo veriyorsunuz
Canım diyetini sıkı tutarsan günlük 200-300 ge verirsin.buda ayda 6-9 kg arasında değişir ki sen 85 kilosun kolay verirsin.önemli olan 70 den aşağı düşmek.
Sahuna esortmanimla yapiyorum bayanlar :)))
Waayyyy hadi bakalım iyi terlemeler ama dikkat et kendine...

Uzun kızlar toplanmış buraya.canım bacak hareketleri yapman lazım.inan ilk başta çok zor gelir belki 3 hafta zorlanıcaksın.20-20-20 setler halinde yap.sonra 100-100 yaparsın...
Harikasın canım. Ev arkadaşlığı güzeldir...
Memnun oldum canım inşallah hepimiz burada fit olacagiz merak etme yaza bomba gibi girecegiz:))))
Hayriyecim ben 8 ayda 86 dan 56 ya düştüm ama bu süre içinde belki 10 kere kaçırmışımdır.sürekli dikkat ettim kendime sende edersen zayıflarsın.sigara kullanıyorsan bırakırsın...
75 kilodan hafif sporla birlikte kolayca düşersin canım.önemli olan psikolojin ve kimse sen kendini toparlamadığın sürece sana yardım edemez.ben sorunlarımı hep kendim çözmeye çalışıyorum çünkü kendimi ancak ben bilebilirim dimi ama...

Toplight pes mi ettin ortalıkta yoksungelsene gelsene
Canım trabzonda o hafta sonu gelecek iş için gitti...
Arkadaşlar ben vize haftasındayım Perşembe'ye kadar çok yoğun olacağım. Müsait oldukça geleceğim. Hepinizi çok öpüyorum
Tamam canım tüm derslerden yüksek not alıyorsun ve bizde sana hayali pasta kesiyoruz afiyetle yiyoruz ok.
Teşekkür ederim canım.nefesimi açmak için çok çalıştım şimdi jet kamil gibi koş allah koş...
Canım akşam sarma yeme yeme yeme çünkü eritmesi çok zoorr...

Seni çok kıskanıyorummm :))) canım koşu bandındamı koşuyorsun yoksa doğadamı
Yok canım doğada koşuyorum ama kışın spor salonuna gidicem mecbur.ben koşu bandında o kadar km koşamam ki canım sıkılır...
Harikasın canım
Ben de meltemle seni çokkkk kıskanıyorummmmm
Canım ben aslında senin yaptıgın sporu sorucaltım bi ara... Callan neydi o sporun adı unuttum...

Harika canım evet ekmek fazla olmuş biraz ama olsun

Kızlar simdi humana still tea içeceğim
Onu listeme eklememiştim
Bende çok içmiştim zamanında ahhh ahh

Ben beğendim menünü
Leslieyi de çok severim, bana sporu sevdiren insan

Bende koşu bandında çok sıkılıyorum.

Bende kendimden biraz bahsedeyim arkadaşlar,
Evet bende mühendisim, herkesin moda diye giydiği çizmeleri ben inşaatlarda çamurda çaylakta giyen birisiydim ama şuan evimde türlü türlü yemek yapmakla meşgulüm...hayata karşı hep agrasif olmak isteyip olamayanlardanım. yine pozitifliğimin tavan yaptığı bir anda eşimle tanışıp yıldırım nikahıyla evlendim ve 5 ay sonra ingaaa sesleri her yerdeydi... Sonra kilo almalar vs vs gerisini biliyosunuz... Meltem ben.

sevgili jet kamilim canimsin ya bayiliyorum bu yazilarina
bir terslik cikmazsa gidecgiz insallah

Ben beğendim menünü
Leslieyi de çok severim, bana sporu sevdiren insan
bende 5 mile ni severdim daha enerjik gelirdi
Bende koşu bandında çok sıkılıyorum.
bende sikilirdim ama simdi özlüyorum

Simdi kac kilosun peki hala kilo veriyon mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…