- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.981
Neresi ben bayraklibende izmir
Aşureyi kendim yaptım çok az şekerli cnmSimit cok gozume Batti be gulum
Simitin ekmek degerini sallasanda susami gereksiz yag alimi
Anammmm o ne asure kuzum bitirip su asureyi artik yada sekersiz yapip yeyin inaninki tadi daha guzel daha hafif veeeeeee can Alici yani daha saglikli
Diyette ekmek yenmesinden yanayim gunluk 4-6 dilim tam tahil yenebilir.kaslarin korunmasi adina
seni taniyorum gibiBayanlar ben durmadan birşeyler soruyorum ama yine sorucam kusura bakmayin lütfen:) simdi biz her cuma tartilip buraya mi yaziyoruz cok kilo veren mi kazaniyo. Bide hergun gunluk yediklerimiZI yazacagiz ya baska yapacak birseyimiz var mi diycektim teşekkürler: )
birde hic seker koymadan dene benim icin olurmuAşureyi kendim yaptım çok az şekerli cnm
Aaa nerden acaba tanidik geldim :)seni taniyorum gibi
yüzün o kadar tanidikki
varrrrr tabiki zayiflamak en buyuk gorevinnnnnnnnnnnnn
bilmiyorumkiAaa nerden acaba tanidik geldim :)
Evet canım sıkıcı.ben belli bir mesefa koşuyorum e bunun geri dönmesi var mecbur geri dönerken koşuyosun falan filan işte 10 km yapıo...Bende koşu bandında çok sıkılıyorum.
Tamam canım...Sporun ismi callanetics, ben çok seviyorum
Yarın indirme linkini size yollayacağım imşallah
Tesekkur ederim canım sende harikasın.sevgili jet kamilim canimsin ya bayiliyorum bu yazilarina
bir terslik cikmazsa gidecgiz insallah
bende 5 mile ni severdim daha enerjik gelirdi
bende sikilirdim ama simdi özlüyorum
55 kiloyum ama artık korumaya çalışıyorum...spor yapınca acıkıyosun ve yiyosun o yüzden koruyo...Simdi kac kilosun peki hala kilo veriyon mu :)
birde hic seker koymadan dene benim icin olurmu
kuru meyvelöerle bkliyatin birlesimi harika bir tat yaratiyor
avatardaki afet senmisinTamam canım denerim tabi
eeeeeeee sonraaaaaaaaHeyyyy fıstıklarr toplight fındukları yesın dursun ohh ohhh
O şimdi rapor yazmaktan bi hal olmuştur veya şuan uyuyodur...Heyyyy fıstıklarr toplight fındukları yesın dursun ohh ohhh
Teşekkür ederimm canım yanlışlıkla koydum aslında hangi ara gördün :)kizlar biliyorsunuz uyku sorunum var bugun esim igne yapacak o nedenle ufaktan kaciyim dusa gireyim
Bende gördüm canım omuzuna konan martıyıTeşekkür ederimm canım yanlışlıkla koydum aslında hangi ara gördün :)
gorunmeyecek gibimiydi sari papatyaaaaaaaTeşekkür ederimm canım yanlışlıkla koydum aslında hangi ara gördün :)
Bende gördüm canım omuzuna konan martıyı
İğne mi ayyhh hadi sen yataga o zaman canım iyi gecelerkizlar biliyorsunuz uyku sorunum var bugun esim igne yapacak o nedenle ufaktan kaciyim dusa gireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?