- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.001
Teşekkür ederimm.O foto geçen seneden o zaman 53 kiloydum işte bebişim yoktugorunmeyecek gibimiydi sari papatyaaaaaaa
Canııımm benim ya.huzur önemli canım.Kötu bır hadtasonuydu,cıkardıgım dersı paylasmak ıstıyorum.hayatta en önemli şey huzur,sağlık,gerısı boş.elbette kilo önemli ama ilka ki huzur guzeller,bazen hayat cok yoruyor,bunalıyorsun gozun kararıyor ama bır an durup napyrm ben dıyor insan.allah yardımcımız olsun.
Kötu bır hadtasonuydu,cıkardıgım dersı paylasmak ıstıyorum.hayatta en önemli şey huzur,sağlık,gerısı boş.elbette kilo önemli ama ilka ki huzur guzeller,bazen hayat cok yoruyor,bunalıyorsun gozun kararıyor ama bır an durup napyrm ben dıyor insan.allah yardımcımız olsun.
Kızlar iyi geceler bende yatıyorum.öptüm
Bilmem ben cuma gunu gorecegız...O şimdi rapor yazmaktan bi hal olmuştur veya şuan uyuyodur...
amin canimKötu bır hadtasonuydu,cıkardıgım dersı paylasmak ıstıyorum.hayatta en önemli şey huzur,sağlık,gerısı boş.elbette kilo önemli ama ilka ki huzur guzeller,bazen hayat cok yoruyor,bunalıyorsun gozun kararıyor ama bır an durup napyrm ben dıyor insan.allah yardımcımız olsun.
3 sipali halimWaw afet ya
fıstık yaaaaa
Müthiş benceee3 sipali halim
sipalarimda cok guzel yarin eklerim canimMüthiş benceee
iyi gecelerIyu geceler,opsun sızı yedı cucelerer
Ciddi mi berılcan ben de ıkıncıyu dogurmaktan emin degılımmmsipalarimda cok guzel yarin eklerim canim
keske daha cok dogrsaydim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?