- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.021
yok spor yapanlar daha ince duruyorBerılcan bende kilomu gızleyebılıyorum,65ken herkes 55 dıyordu.bebeklikten berı cook sut ıcerım ona baglıyorum dogru mu bılmemmm
yok kiz deme oyle bir dogur bir kokla yamulsan kac yazarBen 3.dogursanm yamulurum masallah berılcana
Gözlerını kısarak bak hayrıyehayriye resmime bak sen beni taniyormusun
gözün isiriyormu bacim
Hemen dogurasım geldııııı dogumdan sonra ben de bunalıma gırerım kesınnnyok kiz deme oyle bir dogur bir kokla yamulsan kac yazar
Bende ikinciyi doğuraktan emin değilim herşey baştan başlıcakk oooooCiddi mi berılcan ben de ıkıncıyu dogurmaktan emin degılımmm
hemen dogurrrrrrCiddi mi berılcan ben de ıkıncıyu dogurmaktan emin degılımmm
Maşallah manken gibisin canim yaa yok tanidik gelmedin :) ama cok tatlisin: )
Burda tlfnla görüşen var mi :) gorusuluyo mu whatsapp falan :)Maşallah manken gibisin canim yaa yok tanidik gelmedin :) ama cok tatlisin: )
bildigim kadariyla yokkBurda tlfnla görüşen var mi :) gorusuluyo mu whatsapp falan :)
Merhaba :)Beriliim napiysun yaptrdnmi ignenii fayda gosterdmi varmi hic uykuya egilim :) kizlar merhaba bu arada :)
Iyi geceler tatlı ruyalar :)iyi geceler fistiklar
guzel ruyalar sizin olsun
Yenikatilmissn canm sanrm basarilar dilerm sana tavsiyem sakin pastayms cisli bisylermis aman deyim berilim cok fena rzil edee vallahi ben oldum pastaci selin diyor herkes icinden benigorunce ama bana iyi oldu tatlidan sogudm resmen o yuzdende berilime baska bi bagliym :))Merhaba :)
Uyardigin için teşekkür ederim :))) evet yeniyim canm dun katildim daha cozmeye calisiyorum siteyi :)) tanıştığıma memnun oldumYenikatilmissn canm sanrm basarilar dilerm sana tavsiyem sakin pastayms cisli bisylermis aman deyim berilim cok fena rzil edee vallahi ben oldum pastaci selin diyor herkes icinden benigorunce ama bana iyi oldu tatlidan sogudm resmen o yuzdende berilime baska bi bagliym :))
Kac kilodan kaca dustun canm :)Uyardigin için teşekkür ederim :))) evet yeniyim canm dun katildim daha cozmeye calisiyorum siteyi :)) tanıştığıma memnun oldum
Cozersn canm kolay ben bile alistim :) 4. Takimada bekleriz gel bi yesilcayimizi icmeye :)Uyardigin için teşekkür ederim :))) evet yeniyim canm dun katildim daha cozmeye calisiyorum siteyi :)) tanıştığıma memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?