- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.041
Canm bende daha yeni yeni adapte oldum sayilr bayramdi flan dye bosladn kendimi smdi sarildm diyetime toplamda 4 kilo kadr verdm canm ama bu benm icin daha baslangc tabiki bundan sonra salmak birakmak yok bayram seyran diye bisy yok :) oyle devam ediyirm iste cnm :)Kac kilodan kaca dustun canm :)
Ne oldu canım neden ağladın.tamam canım diyetisyene git gel haberleri bekliyoruz...gunaydin herkese..
kotu bir haftasonu gecirdim..bol bol dram gözyaşı. .
neyse bosverin..
bugun diyetisyene gidicem saat 10 da..bakalim ne olacak..inşallah git bebis buyunce gel demez..
öpüyorum hepinizi
Günaydın canım.evet tatlı yemezsen jet hızıyla kilo verirsinKızlar kilo verdıgımın farkındayım,onceden soledım mı bılmıyorum,benım zayıf noktam tatlı yemek.ben yaklasık 2,5 hafta oldu pek yemıyorum.hergun kutu kutu cıkolata yoyorsum yemek yemesem de olurdu.yemekle cok aram yok.tatlı tatlı tatlı...
İyi eglenceler canım çabuk gelGünaydın size havalimanından sesleniyorum birazdan uçağa binicem kendinize iyi bakın hafif bir haftageçirin sevgiler
karatay hakkinda cok yok bu nedenle yorum yapmam pekte etik degil.ama ben muzun diyette olmasini pek anlamiyorum.her ne kadar potasyum bakimindaan zengin olsada sekeri cok fazla kabizlik yapiyor.kan sekerini cabuk yukseltip aclik krizi cikariyor vs..........[/QUOTE .!.:karatay da yumurta yenmediği zaman muz yenebiliyor yanında yenilen şeylerle kan şekeri dengeleniyor muz hergün yenirse bağırsakları çalıştırıyor ben bunun faydasını gördüm açlık kan şekerinin yükselip düşmesiyle orantılı karatayda acıkma hissedilmiyor zaten en önemli etken açlık hissini yok etmesi 5 saatte yemek yeniliyor ve o süre zarfında açıkma hissi yok denecek kadar az
evet haklısın uykuyla geçince vakit öğün atlanırNormalde daha cok ama öğlen uyudum
Gece 3,5tan beri ayaktaydım,kızım uyuyunca ben de uyudum
balık ve salata ikilisine hayranım tabi yanında helvada bal şeker tadında oluyor bu tabi karatay usulu size afiyet olsun bu sene aşure yapmadım komşuların getirmeside iyi olmuyor dün akşam ki aşure bana bakar ama bende irademe bakarımİyi akşamlar hanımlar yorucu bir gündü benim için kızımok huysuzdu bugun
Menüm
Sabah 1 bardak su ve 2 kayısı
Kahvaltı yarım simit az peynir 1 yumurta
Ara 1 kase aşure
Öğlen ton balıklı salata
Ara 1 tam ceviz
Akşam tarhana çorbası ve az taze fasülye
Toplamda 3 dilim ekmek
3 litre su 1 sade türk kahvesi 1 bardak yeşil çay
Spor yok
ben de içeçeklerime şeker koymam ama diyetten saydığımdan yazıyorumBen icecekler sekersizse yazmuxorum bilesiniz
bitti nihayet sarmalarım akşam dediğim 4 gibi 5den sonra birşey yemiyorum oda mı olmaz karatayda akşam protein olmak zorunda...
Canım akşam sarma yeme yeme yeme çünkü eritmesi çok zoorr...
.
koşu bandı spariş vermiştim geri iade ettim sesi çok fazla diye rengine hayran oldum beyaz fıstık yeşili şimdi koşu bandı için araştırma yapıyorum ama bu leslie yapınca sanki çokda ihtiyaç yokmu diye kafama soru takıldı bilenler yardımcı olabilirmiBen beğendim menünü
Leslieyi de çok severim, bana sporu sevdiren insan
zaten şeker yendikçe istedir bende aynı çikolata delisiydim şimdi çok şükür çikolatadan uzaklaştım ama tatlıdan değilKızlar kilo verdıgımın farkındayım,onceden soledım mı bılmıyorum,benım zayıf noktam tatlı yemek.ben yaklasık 2,5 hafta oldu pek yemıyorum.hergun kutu kutu cıkolata yoyorsum yemek yemesem de olurdu.yemekle cok aram yok.tatlı tatlı tatlı...
meltemcim ben sabah maydanoz limon kürünü aç karnına uyguluyorum diğerlerinide yeşil çay karışımı olarak adlandırıp gün içerisinde içiyorum böylede olurmu sanki maydanoz bu karişimda tadı iyi olmaz gibi geliyorToksin arındırıcı - metabolizma hızlandırıcı karışım
2-3 adet kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 demet maydanoz
1 adet 4 e bölünmüş elma ( kabuğuyla beraber)
1 adet 4 e bölünmüş limon ( kabuğuyla )
Tüm malzemeleri 1-1.5 lt kaynamış suda 10 dk bekletip ve sogutularak içilmeli.
Öğünlerden 10 dk sonra 2 şer bardak içiniz.
En fazla 3 öğün için kullanınız ve hergün taze yapınız...
bendee merak ediyorum :))Teşekkür ederimm canım yanlışlıkla koydum aslında hangi ara gördün :)
ben de izmirde üniyi okudum,çok severim izmiribende izmir
aynen katılıyorum canımKötu bır hadtasonuydu,cıkardıgım dersı paylasmak ıstıyorum.hayatta en önemli şey huzur,sağlık,gerısı boş.elbette kilo önemli ama ilka ki huzur guzeller,bazen hayat cok yoruyor,bunalıyorsun gozun kararıyor ama bır an durup napyrm ben dıyor insan.allah yardımcımız olsun.
hadi bakalım kapışınBilmem ben cuma gunu gorecegız...
tebrikler gerçektensipalarimda cok guzel yarin eklerim canim
keske daha cok dogrsaydim ya
cumbo özledik senigunaydin herkese..
kotu bir haftasonu gecirdim..bol bol dram gözyaşı. .
neyse bosverin..
bugun diyetisyene gidicem saat 10 da..bakalim ne olacak..inşallah git bebis buyunce gel demez..
öpüyorum hepinizi
londranın tadını çıkarGünaydın size havalimanından sesleniyorum birazdan uçağa binicem kendinize iyi bakın hafif bir haftageçirin sevgiler
deneyeceğim,teşekkürler :)Toksin arındırıcı - metabolizma hızlandırıcı karışım
2-3 adet kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 demet maydanoz
1 adet 4 e bölünmüş elma ( kabuğuyla beraber)
1 adet 4 e bölünmüş limon ( kabuğuyla )
Tüm malzemeleri 1-1.5 lt kaynamış suda 10 dk bekletip ve sogutularak içilmeli.
Öğünlerden 10 dk sonra 2 şer bardak içiniz.
En fazla 3 öğün için kullanınız ve hergün taze yapınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?