Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kac kilodan kaca dustun canm :)
Canm bende daha yeni yeni adapte oldum sayilr bayramdi flan dye bosladn kendimi smdi sarildm diyetime toplamda 4 kilo kadr verdm canm ama bu benm icin daha baslangc tabiki bundan sonra salmak birakmak yok bayram seyran diye bisy yok :) oyle devam ediyirm iste cnm :)

Günaydın arkadaşlar,
Eveeett bugün pazartesi yeni bir gün güzel bir gün mis gibi güneş doğuyor karşımda...ben ise, ılık suyumu içtim kahvaltı hazırlıyorum.beyim işe gidecek.çocuğu doyurucam.evi toparlıcam.sonra size çok güzel bir içecek tarifi vericem tarçınlı.ok.

gunaydin herkese..
kotu bir haftasonu gecirdim..bol bol dram gözyaşı. .
neyse bosverin..
bugun diyetisyene gidicem saat 10 da..bakalim ne olacak..inşallah git bebis buyunce gel demez..
öpüyorum hepinizi

Kızlar kilo verdıgımın farkındayım,onceden soledım mı bılmıyorum,benım zayıf noktam tatlı yemek.ben yaklasık 2,5 hafta oldu pek yemıyorum.hergun kutu kutu cıkolata yoyorsum yemek yemesem de olurdu.yemekle cok aram yok.tatlı tatlı tatlı...

gunaydin herkese..
kotu bir haftasonu gecirdim..bol bol dram gözyaşı. .
neyse bosverin..
bugun diyetisyene gidicem saat 10 da..bakalim ne olacak..inşallah git bebis buyunce gel demez..
öpüyorum hepinizi
Ne oldu canım neden ağladın.tamam canım diyetisyene git gel haberleri bekliyoruz...
Günaydın canım.evet tatlı yemezsen jet hızıyla kilo verirsin

Toksin arındırıcı - metabolizma hızlandırıcı karışım

2-3 adet kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 demet maydanoz
1 adet 4 e bölünmüş elma ( kabuğuyla beraber)
1 adet 4 e bölünmüş limon ( kabuğuyla )

Tüm malzemeleri 1-1.5 lt kaynamış suda 10 dk bekletip ve sogutularak içilmeli.
Öğünlerden 10 dk sonra 2 şer bardak içiniz.
En fazla 3 öğün için kullanınız ve hergün taze yapınız...

yukarda ki alıntım harika olmuş sayfada fazla yer kaplamasın diye diğer alıntıları silince böyle ortaya çıktı
günaydın arkadaşlar dün gece iyi yazmışsınız ben en fazla 11 re kadar ayakta olurum sabahta erken kalkarım size maşallah sabah maydanoz kürümle bir bardak limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltıma sıra geldi biraz geç oldu ama bütün msjlarınızı okumaya çalıştım herkese kolay gelsin

aynen katılıyorum canım

deneyeceğim,teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…