Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar
Belim cok agriyor gelemedim
Birazdan kizi oyun grubuna goturecegim ordan dr.gidecegim gecmiside okuyamadim kusura bakmayin ama aksama telafi edecegim.

Merhaba kızlar. .diyetisyenden ciktim..beni psikiyatriye yonlendirdi..once ona gorun sonra bana gel dedi. .simdi bir psikyatr ark var ona gidiyorum..sonra yazarım ayrıntıları
Canim stres altindamusin, lutfen hicbirseyi icine atma gel anlat.diyetide bosver sen iyi ol gerisi bos tatlim.

maydanoz kürü ve limonlu su harika canım...

kızlar sözverdiğim gibi callanetics linkini tekrar gönderiyorum,torrentten indirebilirsiniz
https://kickass.to/callanetics-10-years-younger-in-10-hours-workout-t184123.html
Tesekkur ederiz canım emeğine sağlık
deneyeceğim,teşekkürler :)
Rica ederim tatlım

Günaydın güzel bayanlar :)
Günaydın canım

Yu

Yuzde olarak kim daha fazla verırse o yenecek
Siz ne ara yarışa girdiniz aynı takım içinde yarış ilk kez oluyor... Bende merak ettim sonucu.

Gunaydin kizlar
Belim cok agriyor gelemedim
Birazdan kizi oyun grubuna goturecegim ordan dr.gidecegim gecmiside okuyamadim kusura bakmayin ama aksama telafi edecegim.
Geçmiş olsun canım bel ağrısı ahh ahh feci... Sıcak tut kendini lütfen.

Merhaba kızlar. .diyetisyenden ciktim..beni psikiyatriye yonlendirdi..once ona gorun sonra bana gel dedi. .simdi bir psikyatr ark var ona gidiyorum..sonra yazarım ayrıntıları
Evet canım çok güzel her şey güzel olacak merak etme...
Bilmiyorum abimlerde oldu sanirim usuttum
Geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…