- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.061
GunaydinGünaydın güzel bayanlar :)
tabiki ben callancım.hadi bakalım kapışın
kim kazanacak merakla bekliyorum
Kollarındaki dövmeler bile zayıflamış
tebrik ederim kaç kilo hedefinizT
tabiki ben callancım.simdiden tebrıklerı kabul edebilirim
Yuzde olarak kim daha fazla verırse o yenecektebrik ederim kaç kilo hedefiniz
ayyyy ne ettin beline berilGunaydin kizlar
Belim cok agriyor gelemedim
Birazdan kizi oyun grubuna goturecegim ordan dr.gidecegim gecmiside okuyamadim kusura bakmayin ama aksama telafi edecegim.
Bilmiyorum abimlerde oldu sanirim usuttumayyyy ne ettin beline beril. geçmiş olsun .....
daha önce varmıydı belinde sorun ?sadece üşütmekdense çabuk geçer inşallah .:)Bilmiyorum abimlerde oldu sanirim usuttum
Canim stres altindamusin, lutfen hicbirseyi icine atma gel anlat.diyetide bosver sen iyi ol gerisi bos tatlim.Merhaba kızlar. .diyetisyenden ciktim..beni psikiyatriye yonlendirdi..once ona gorun sonra bana gel dedi. .simdi bir psikyatr ark var ona gidiyorum..sonra yazarım ayrıntıları
Yoktu aslinda böyle bir agri yoktudaha önce varmıydı belinde sorun ?sadece üşütmekdense çabuk geçer inşallah .:)
maydanoz kürü ve limonlu su harika canım...yukarda ki alıntım harika olmuş sayfada fazla yer kaplamasın diye diğer alıntıları silince böyle ortaya çıktı
günaydın arkadaşlar dün gece iyi yazmışsınız ben en fazla 11 re kadar ayakta olurum sabahta erken kalkarım size maşallah sabah maydanoz kürümle bir bardak limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltıma sıra geldi biraz geç oldu ama bütün msjlarınızı okumaya çalıştım herkese kolay gelsin
Tesekkur ederiz canım emeğine sağlıkkızlar sözverdiğim gibi callanetics linkini tekrar gönderiyorum,torrentten indirebilirsiniz
https://kickass.to/callanetics-10-years-younger-in-10-hours-workout-t184123.html
Rica ederim tatlımdeneyeceğim,teşekkürler :)
Günaydın canımGünaydın güzel bayanlar :)
Siz ne ara yarışa girdiniz aynı takım içinde yarış ilk kez oluyor... Bende merak ettim sonucu.Yu
Yuzde olarak kim daha fazla verırse o yenecek
Geçmiş olsun canım bel ağrısı ahh ahh feci... Sıcak tut kendini lütfen.Gunaydin kizlar
Birazdan kizi oyun grubuna goturecegim ordan dr.gidecegim gecmiside okuyamadim kusura bakmayin ama aksama telafi edecegim.
Evet canım çok güzel her şey güzel olacak merak etme...Merhaba kızlar. .diyetisyenden ciktim..beni psikiyatriye yonlendirdi..once ona gorun sonra bana gel dedi. .simdi bir psikyatr ark var ona gidiyorum..sonra yazarım ayrıntıları
Geçmiş olsun tatlımBilmiyorum abimlerde oldu sanirim usuttum
Gecmiş olsun berılcanGunaydin kizlar
Geçmiş olsun allah şifa versin canmGecmiş olsun berılcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?