- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.081
Evet canım haklısın.aslan burcu musun?Maksat muhabbet olsun dıye meltemcım yoksa amac yarısmak degıl.yıne de toplight ı yenecemmaalan burcuna yapamazsın deme
Ben senin 4,5 aylık çocugun var sanıyordum.sürekli 2. çocuk diyosun ya şaşırıyodum neyin kafası bu diyodum mühendis kafası heralde otomatik ard arda yapıcak falan derken dün bi baktım 4,5 yaşında! İyi iyi güzel canım bende düşünüyorum bu yaz 2. çocugu...Ayyy coğumuz burdayız,bugun ızın aldım,oğlusu sınemaya getırdım.bır gorun ne tatlı,analar neler doguruyor...herkese yavrusu nasıl geliyor degıl mi???
Elbette canım bu hafta yine 1. olmamız lazım5.takımın bırıncı olması da adetten okdu heee
Harikasın canım çok doğru. insan önce kendinin doktoru olacak.izin versek bizi kırmak isteyen o kadar çok insan olur ki bu hayatta...Cumbooo benı ıyı dınle,problemlerını çözmen için dr gıt elbette ama sunu hiç unutma önce huzur.esınle mutsuz olursan kendını sevmezsen olmaz bu iş.kendıne en ıyı sen yardım etceksın.o tartıyı gecıcı sure kaldır ortalıktan sonra gır ılık bır dus al,bıraz özenli gıyın ve sonra sunu gecır içinden o cocuk anne sutuyle buyuyecek.ben oğlumu 25 ay emzırdım bıraksan emecektı daha.ben de hollanda ıneğiymişim mubarek,hersey yolunda mıydı seni temın ederım hayır.ne problemlerım vardı,her acıdan ama sunu hep yıneledım o cocuga sutum yetecek.gercekten sutum hıc azalmadı.yemekle ılgısı yok.ustelik yedıklerıme dıkkat ederdım.önce o cocuga mama vermemek için ugras ver,ben bu kısımla ılgılencem.zayıflamayla ilgili arkadaslar yardımcı okur.önce anneliği her zerrende hısset.humana still tea al,rezene al,sıcak su torban varsa doldur içini goguslerıne tut ama en önemlisi içinden sutum tasıcak dıye gecır.anlastık mı???o sumuk akacak arkadas dıye reklam vardı ya o sut fıskıracak arkadasfıskırdıgını hayal ettım cok komik
Waayy sauna esofmanları demek iyi terletir dikkat et canım.Yarim saatlik saguna esortmanlarimla yürüyüş yapıyorum: )
Hey masaallahhhhYarim saatlik saguna esortmanlarimla yürüyüş yapıyorum: )
Spor yaptıkca yapılan bışey resmen bağımlılık yapıyor ben de ikindı yapıcam 45 dk yuruyecemmmÇocuk uyansada spora gitsem ya
Evet canım artık 10 km altına düşemem ve koşmak daha iyi.eskiden terliyodum şimdi pek terlemiyorum alıştım baya ya...Spor yaptıkca yapılan bışey resmen bağımlılık yapıyor ben de ikindı yapıcam 45 dk yuruyecemmm
Evet canım işte benimki 1 yaşını geçen hafta doldurdu ben bu yaz düşünüyorum walla sil baştan olmaması için.çocuklar 5 yaşını doldursun eşimle benim planlarımız var.yaşantımızı değiştiricez...Meltem alemsın, serı uretıme bagladım doğurcam mı sandın,teknik acıdan doluluğu hesapladım verımsız olmıyım dıyeyalnız saka bır yana keske ole yapsaymışım ıkı yıldır cesaret edemıyorum,kucukken nasılsa uykusuzsun ikisi çıkardı aradan.gercı anne çifte kavrulmuş olurdu o ayrııı inş bu yaz.
Normalde haftada uc gun yapcaktım ama bu hafta takamı bosaltmak için yapıyorum kendımı ıyı hıssedıyorum,hergun yapıcam...bıttın sen toplight...Spor yaptıkca yapılan bışey resmen bağımlılık yapıyor ben de ikindı yapıcam 45 dk yuruyecemmm
Herkes derdı buyudukce cesaret edemezsın dıye dığruymus suan fındıgım cogu işini kendı goruyor bur daha uykusuz geceler,zombı varı dolasma kabusEvet canım artık 10 km altına düşemem ve koşmak daha iyi.eskiden terliyodum şimdi pek terlemiyorum alıştım baya ya...
Evet canım işte benimki 1 yaşını geçen hafta doldurdu ben bu yaz düşünüyorum walla sil baştan olmaması için.çocuklar 5 yaşını doldursun eşimle benim planlarımız var.yaşantımızı değiştiricez...
Ahhh canım ciddi miii çok üzüldüm çok acı çekmişsindir... ikiz çocuk hiçbir zaman istemem ben çok zordur çocuklara yetemezsin ki...şimdi şunu düşünüyorum 2. dili aceba şimdi mi başlasam yoksa 3 yaşından sonra mı?Bu arada oğlum ikizdi ama dıgerı tutunamadı
Evet 75 kilo için günlük 45 dk yürüyüşler iyi olur.leslie yapıyo musun?Normalde haftada uc gun yapcaktım ama bu hafta takamı bosaltmak için yapıyorum kendımı ıyı hıssedıyorum,hergun yapıcam...bıttın sen toplight...
Ufaklıga mı ikinci dil?Ahhh canım ciddi miii çok üzüldüm çok acı çekmişsindir... ikiz çocuk hiçbir zaman istemem ben çok zordur çocuklara yetemezsin ki...şimdi şunu düşünüyorum 2. dili aceba şimdi mi başlasam yoksa 3 yaşından sonra mı?
Bır ara yapmıştım suan yuruyorum sadece.bu arada sporu bırakmanın sonu da beter bunu unutmadan yapmalı haftaya tekrar haftada 3gune cevırcem.Evet 75 kilo için günlük 45 dk yürüyüşler iyi olur.leslie yapıyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?