- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.501
ToplightKi
kim beruş bildirim yapmazsa
Kiz gercek hakediyoz, ac kedi gibiyiz
Hoşbuldum şekerlerrZeynepcim nasılsınn zaman yetmiyor sohbete geleyim hmm22 lucim sen özledimm
Berilim yinemi birincisinizikinciliğe talip olalım o zamannn şu notamızı bir sildirseydikkk
Espri bir yana hakeden kazansın güzellerrr
Meltemciğime karşı diren Türk kahvemdiyorum ve seni öpüyorum meltemcimm
Montı kim hayatımMontiye yakinsin bence
Cumbo izinli olursa ortalamaya dahil oluyor muToplight
Combo
Gunes
Gunesle toplight belki yaparda cumboyu sanmiyorum
Canım benim çok tatlısınİyi akşamlar 5, takımın çıtırlarıııbir kahve yazısı aradım ama başım döndü kahveme dokunmayın plsss
Meltemcim paylaşım alanındaki ve buradaki mesajını da okudum tatlım
bazen sıcacık bir merhaba herşeye yeterli olabiliyor yeter ki kalpten gelsin
seviyorum hepinizi
Anladım canımyok tatlım 13 günlük bir diyet 6 günde de kesebiliyorsun ama şartları falan var...
ben mezun olmadan önce 1 ay boyunca kitlenmiştim sabit kilomdan düşemedim dikkat etmeme rağmende almıştım isveçle kilidi açtım
suan elbette 6 günlük yapmam ama 3 günlük o tarz beslenerek bi şoklama yapabilirim kendime
arada lazım oluyorr
aç olmak bazen iyidir ruhen ve bedenen dinlenirsinKiyamam :))) aciz ac ac merak etme :)
evet canım günlük 1 fincandan bir şey olmaz sen bana bakmaCanım zararları var da yararları da var
http://www.sanaldoktorunuz.com/kahvenin-faydalari-ve-zararlari/
Evet canım detay iyidirBen de böyle düşünüyorum kesinlikle
Canım zaten cumbo listede yok.zamanında bir takımdan diskalifiye olmuş ve bizim takıma geldi.sonra diğer takım kaptanları ile oy yapıldı 5. Takımda olması için ama bir kaç kaptan istemedi ve dışarıdan liste olmadan aramızdaydı.Bence yapmamalı cumbo
Biraz kopsun,izinli olsun bebis 4-5 aylık olunca aramıza donsun
Bolbol dinlen cumbo
Ye iç dizi izle
Biz de seni seviyoruz
Canım bozma moralini senin psikolojin bizim için önemli.dertleri at gitsin.diyetin harikaIyi akşamlar kızlar
Yorgunluktan ölüyorum
Evde bir sürü misafir vardı
Gittiler, giderlerken yanlarına börekleri çörekleri tatlıları da verdim, evde cok az kaldı, bunun mutluluğunu yaşıyorum :)
Ben o börekleri çörekleri yememek için bin takla attım: sonuç başarı :))
Bunun dışında bugun kötü bir gündü, misafirlerle güzel geçse de başka bir konuda problem çıktı, açıkcası sinirlerim bozuldu, suan iyi hissetmiyorum ve bu sorun birkaç gun de süreceğe benziyor, neyse hayırlısı,yine de diyetimde direneceğim
Ve bugünkü menüm
Sabah: kayısı, ardından 1 hasşanmış yumurta,2kk peynir, 6 zeytin, domates salatalık,2ceviz,1çay kaşığı ballı çörek otu
Öğlen: et kavurma,1 kase çorba, yarım bardak ayran
Ara:6-7 kestane
Akşam: bol yeşillik,soğuk çay
Ara: humana still tea
Sabaha kadar 3 lt su içmiş olurum
Spor yapamadım
Yatağa koşuyorummmmm
kaçamak yapmadan ve biraz porsiyon küçülterek geçirebilirsin canım.Yarın arife,takımımız haftalardır aldıgı galibiyetten kaynaklı bıraz yorgun ama bence gene bırıncı.pes ermek yok.yarın için ne tavsıye edersınız???
Tesekkür ederim canım ben adıma çok iyiyim...Kizlar nasilsiniz
Keyifler yerindemi
Callencim sikma canini gulum
Hayriyecim esin sana destek olmali ama
Evet karatayı bende seviyorum zaten dediklerini yapmazsan ölürsün...Bu arada karatayı ben de cok begenıyorum.tespitlerınde cok haklı bence.onu dedıklerını yapmaya calısıyorum genelde.tursu tavsıye edıyorSadece seker konusunda anlasamıyoruz.Zeytınyag ve tereyag konusunda haklı bence.Verdıgı örneklerde doğru bence.mesela inekler yağlı ama ot ile beslenıyor.bence haklı.dedıklerıne uymaya calışıyorum ama tam değil.adı karatay değil servey beslenmesi.
Iyiyiz sen nasilsin cnm :) o bana destek ama yemeyi kismaz :)Kizlar nasilsiniz
Keyifler yerindemi
Callencim sikma canini gulum
Hayriyecim esin sana destek olmali ama
Canım benim çok tatlısın
Anladım canım
aç olmak bazen iyidir ruhen ve bedenen dinlenirsin
evet canım günlük 1 fincandan bir şey olmaz sen bana bakma
Evet canım detay iyidir
Canım zaten cumbo listede yok.zamanında bir takımdan diskalifiye olmuş ve bizim takıma geldi.sonra diğer takım kaptanları ile oy yapıldı 5. Takımda olması için ama bir kaç kaptan istemedi ve dışarıdan liste olmadan aramızdaydı.
Canım bozma moralini senin psikolojin bizim için önemli.dertleri at gitsin.diyetin harika
kaçamak yapmadan ve biraz porsiyon küçülterek geçirebilirsin canım.
Tesekkür ederim canım ben adıma çok iyiyim...
Evet karatayı bende seviyorum zaten dediklerini yapmazsan ölürsün...
topigi bile var diyet yontemlrine bir bak istersen karatay gibi ama biraz daha esnekMontı kim hayatım
acim hayriyecimmmmmmmmmIyiyiz sen nasilsin cnm :) o bana destek ama yemeyi kismaz :)
en guzeli ama hem karsinda yiyemez oda saglikli beslenyir 1 elin nesi var 2 elin sesi var supersiniz :)acim hayriyecimmmmmmmmm
nerde bu desteklik
biz kari koca diyetteyiz bu ara
herif yazin 5 aylik hamile gibiydi ne olduysa eli kulaginda doguracak sankien guzeli ama hem karsinda yiyemez oda saglikli beslenyir 1 elin nesi var 2 elin sesi var supersiniz :)
Tamam tamam türk kahvesine artık karışmıyorum bol bol için arkadaşlar...
Hoşbuldum şekerlerrZeynepcim nasılsınn zaman yetmiyor sohbete geleyim hmm22 lucim sen özledimm
Berilim yinemi birincisinizikinciliğe talip olalım o zamannn şu notamızı bir sildirseydikkk
Espri bir yana hakeden kazansın güzellerrr
Meltemciğime karşı diren Türk kahvemdiyorum ve seni öpüyorum meltemcimm
Cumbo listede yok canımToplight
Combo
Gunes
Gunesle toplight belki yaparda cumboyu sanmiyorum
Tesekkür ederim canım sizden bana geçtiMeltemin motivasyon konusunda maşallahı var
Evet canım canan teyze çılgın ya
Sen de öyle Canan teyzemin dediklerini yapmazsak elbette ölmeyiz ama sağlıklı ve kaliteli bir yaşamımızın olması zor
Ahh canım ne güzel bizde karı koca diyete girebilseydik keşke, ben yaptıgım zaman o yapmaz o yaptıgı zaman ben yapmam ama şimdi iyice sıktı bizimki bakalım bi 10 kilo fazlası varacim hayriyecimmmmmmmmm
nerde bu desteklik
biz kari koca diyetteyiz bu ara
benim babacginda oyleydi gobegi ustnde yatardim yastik niyetine bi yuruyuse basladi gobek mobek hepsi gittik ben bile inanamadm :))herif yazin 5 aylik hamile gibiydi ne olduysa eli kulaginda doguracak sanki
gobeginden sikayetci
Hadi ya heheheherif yazin 5 aylik hamile gibiydi ne olduysa eli kulaginda doguracak sanki
gobeginden sikayetci
iki hafta once beraber diyetisyene gittik biz.cumartesi yine gidecez ama bu diyet pek bize gore degil ben yan cizmeye basliyacamda cumayi bekliyorumHadi ya hehehe
bende yeni ogrendim gunesle toplight gelirse her iki birincilikte bizde benceTamam tamam türk kahvesine artık karışmıyorum bol bol için arkadaşlar...
Cumbo listede yok canım
Tesekkür ederim canım sizden bana geçti
Evet canım canan teyze çılgın ya
Ahh canım ne güzel bizde karı koca diyete girebilseydik keşke, ben yaptıgım zaman o yapmaz o yaptıgı zaman ben yapmam ama şimdi iyice sıktı bizimki bakalım bi 10 kilo fazlası var
Allahallaa sen yan çizersen bu takım ne olacak.asla senden duymam istemediğim sözler bunlar canım.asla ok. Her hafta en fazla sen kilo vermen lazım artık bu senin görevin.iki hafta once beraber diyetisyene gittik biz.cumartesi yine gidecez ama bu diyet pek bize gore degil ben yan cizmeye basliyacamda cumayi bekliyorum
Yani canım değişmeyen kural zaten birinciliği vermeyizbende yeni ogrendim gunesle toplight gelirse her iki birincilikte bizde bence
inan hayatimda hic bu kadar savasmadim kendimleYani canım değişmeyen kural zaten birinciliği vermeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?