Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz gercek hakediyoz, ac kedi gibiyiz
Hele meltem her firsattta kodluyo Bizi birincilik diye yiyemiyorsun o yuzden

Canım benim çok tatlısın

Anladım canım

Kiyamam :))) aciz ac ac merak etme :)
aç olmak bazen iyidir ruhen ve bedenen dinlenirsin
evet canım günlük 1 fincandan bir şey olmaz sen bana bakma
Ben de böyle düşünüyorum kesinlikle
Evet canım detay iyidir
Bence yapmamalı cumbo
Biraz kopsun,izinli olsun bebis 4-5 aylık olunca aramıza donsun
Bolbol dinlen cumbo
Ye iç dizi izle
Biz de seni seviyoruz
Canım zaten cumbo listede yok.zamanında bir takımdan diskalifiye olmuş ve bizim takıma geldi.sonra diğer takım kaptanları ile oy yapıldı 5. Takımda olması için ama bir kaç kaptan istemedi ve dışarıdan liste olmadan aramızdaydı.
Canım bozma moralini senin psikolojin bizim için önemli.dertleri at gitsin.diyetin harika
Yarın arife,takımımız haftalardır aldıgı galibiyetten kaynaklı bıraz yorgun ama bence gene bırıncı.pes ermek yok.yarın için ne tavsıye edersınız???
kaçamak yapmadan ve biraz porsiyon küçülterek geçirebilirsin canım.
Kizlar nasilsiniz
Keyifler yerindemi
Callencim sikma canini gulum
Hayriyecim esin sana destek olmali ama
Tesekkür ederim canım ben adıma çok iyiyim...

Evet karatayı bende seviyorum zaten dediklerini yapmazsan ölürsün...

Sen de öyle Canan teyzemin dediklerini yapmazsak elbette ölmeyiz ama sağlıklı ve kaliteli bir yaşamımızın olması zor

Tamam tamam türk kahvesine artık karışmıyorum bol bol için arkadaşlar...

Toplight
Combo
Gunes

Gunesle toplight belki yaparda cumboyu sanmiyorum
Cumbo listede yok canım

Meltemin motivasyon konusunda maşallahı var
Tesekkür ederim canım sizden bana geçti

Sen de öyle Canan teyzemin dediklerini yapmazsak elbette ölmeyiz ama sağlıklı ve kaliteli bir yaşamımızın olması zor
Evet canım canan teyze çılgın ya
acim hayriyecimmmmmmmmm
nerde bu desteklik
biz kari koca diyetteyiz bu ara
Ahh canım ne güzel bizde karı koca diyete girebilseydik keşke, ben yaptıgım zaman o yapmaz o yaptıgı zaman ben yapmam ama şimdi iyice sıktı bizimki bakalım bi 10 kilo fazlası var

bende yeni ogrendim gunesle toplight gelirse her iki birincilikte bizde bence

iki hafta once beraber diyetisyene gittik biz.cumartesi yine gidecez ama bu diyet pek bize gore degil ben yan cizmeye basliyacamda cumayi bekliyorum
Allahallaa sen yan çizersen bu takım ne olacak.asla senden duymam istemediğim sözler bunlar canım.asla ok. Her hafta en fazla sen kilo vermen lazım artık bu senin görevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…