Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çıkart bence de canım, zamanı geldiğinde hamile kalırsın

Buseferki dusuk kalorili değil
Gayet güzelll

Bence cok iyi

Iyi akşamlar kızlar
Yorgunluktan ölüyorum
Evde bir sürü misafir vardı
Gittiler, giderlerken yanlarına börekleri çörekleri tatlıları da verdim, evde cok az kaldı, bunun mutluluğunu yaşıyorum :)
Ben o börekleri çörekleri yememek için bin takla attım: sonuç başarı :))
Bunun dışında bugun kötü bir gündü, misafirlerle güzel geçse de başka bir konuda problem çıktı, açıkcası sinirlerim bozuldu, suan iyi hissetmiyorum ve bu sorun birkaç gun de süreceğe benziyor, neyse hayırlısı,yine de diyetimde direneceğim
Ve bugünkü menüm
Sabah: kayısı, ardından 1 hasşanmış yumurta,2kk peynir, 6 zeytin, domates salatalık,2ceviz,1çay kaşığı ballı çörek otu
Öğlen: et kavurma,1 kase çorba, yarım bardak ayran
Ara:6-7 kestane
Akşam: bol yeşillik,soğuk çay
Ara: humana still tea
Sabaha kadar 3 lt su içmiş olurum
Spor yapamadım
Yatağa koşuyorummmmm

Yarın arife,takımımız haftalardır aldıgı galibiyetten kaynaklı bıraz yorgun ama bence gene bırıncı.pes ermek yok.yarın için ne tavsıye edersınız???

A
Yarın arife,takımımız haftalardır aldıgı galibiyetten kaynaklı bıraz yorgun ama bence gene bırıncı.pes ermek yok.yarın için ne tavsıye edersınız???
benim acimdan iyi hatta fazla iyi
Bildirim yapilmazsa Bizi kötü etkiler

Kizlar nasilsiniz
Keyifler yerindemi
Callencim sikma canini gulum
Hayriyecim esin sana destek olmali ama

Bu arada karatayı ben de cok begenıyorum.tespitlerınde cok haklı bence.onu dedıklerını yapmaya calısıyorum genelde.tursu tavsıye edıyorSadece seker konusunda anlasamıyoruz.Zeytınyag ve tereyag konusunda haklı bence.Verdıgı örneklerde doğru bence.mesela inekler yağlı ama ot ile beslenıyor.bence haklı.dedıklerıne uymaya calışıyorum ama tam değil.adı karatay değil servey beslenmesi.

tatlım selamm hoşgeldinnnn

Hosgeldin fıstık

Hoşbuldum şekerlerr Zeynepcim nasılsınn zaman yetmiyor sohbete geleyim hmm22 lucim sen özledimm

Berilim yinemi birincisiniz ikinciliğe talip olalım o zamannn şu notamızı bir sildirseydikkk

Espri bir yana hakeden kazansın güzellerrr

Meltemciğime karşı diren Türk kahvem diyorum ve seni öpüyorum meltemcimm

Montiye yakinsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…