- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.521
o zaman madem cumadan sonra bırakacaksın diğer arkadaşlara bunu yayalım onlarda cuma günü yesinler.kaptan olarak sen bozuyorsan diğerlerinin de hakkı var dimi.komple bozun siz bilirsiniz...inan hayatimda hic bu kadar savasmadim kendimle
cumayi bekliyom resmen tarti sonrasi fili bile yerim sanirim
ben bu diyeti bozacam ilk gun yazmistim ben metabolik balans yapiyorum diye bu cok zor bir diyet bana gore.o nedenle dedim.aksam yemegimi soyleyimo zaman madem cumadan sonra bırakacaksın diğer arkadaşlara bunu yayalım onlarda cuma günü yesinler.kaptan olarak sen bozuyorsan diğerlerinin de hakkı var dimi.komple bozun siz bilirsiniz...
Waw evet çok az.canım sağlıklı her hafta kilo ver de artık gerisini bilmiyorum.senin sağlıgın her şeyden önemli dikkat et kendine...ben bu diyeti bozacam ilk gun yazmistim ben metabolik balans yapiyorum diye bu cok zor bir diyet bana gore.o nedenle dedim.aksam yemegimi soyleyim
60 gr.yagsiz peynir
115 gr yesillik
80 gr meyve
bu diyette ara ogun yok
hersey gramli kus yemi gibi
zaten yiyecek kisitlamasi var herseyi yiyemiyorsun vs..........
aslinda saglikli ama icerigi bana uymuyorWaw evet çok az.canım sağlıklı her hafta kilo ver de artık gerisini bilmiyorum.senin sağlıgın her şeyden önemli dikkat et kendine...
iyi gecelerİyi geceler arkadaşlar yattım ben.yarın limonlu maydanoz ile kahvaltı yapın ok.muz falan yemeyin.
Bence cok iyi
Evet canım okudum metabolik balansı profesyonel gözüküyor.umarım her şey güzel olacak.aslinda saglikli ama icerigi bana uymuyor
aksam 9 dan sonra bitki cayi bile yasak
mesela her meyveyi yiyemiyorsun elindeki listeye gore bana cilek, elma armut serbest
mesela ekmek yok yogurt vs yok
salata malzemeleri bile kisitli netten bakabilirin metabolik balans diye
ama guzel kilo verdiriyor
benim diyet anlayisim herseyden ye ama kararinca ye
cumboya doktor yasağı var,cumbo yapamazToplight
Combo
Gunes
Gunesle toplight belki yaparda cumboyu sanmiyorum
benim eşim de çok kontrollü yer,ben çok yediğim zamanlar eşime sinir oluyordum,yemeğin üstüne tatlı,kuruyemiş yiyiyordum o yemezdiacim hayriyecimmmmmmmmm
nerde bu desteklik
biz kari koca diyetteyiz bu ara
ay çok zormuş,Adrina lima olursun sen bu diyetlee,helalben bu diyeti bozacam ilk gun yazmistim ben metabolik balans yapiyorum diye bu cok zor bir diyet bana gore.o nedenle dedim.aksam yemegimi soyleyim
60 gr.yagsiz peynir
115 gr yesillik
80 gr meyve
bu diyette ara ogun yok
hersey gramli kus yemi gibi
zaten yiyecek kisitlamasi var herseyi yiyemiyorsun vs..........
aslinda saglikli ama icerigi bana uymuyor
aksam 9 dan sonra bitki cayi bile yasak
mesela her meyveyi yiyemiyorsun elindeki listeye gore bana cilek, elma armut serbest
mesela ekmek yok yogurt vs yok
salata malzemeleri bile kisitli netten bakabilirin metabolik balans diye
ama guzel kilo verdiriyor
benim diyet anlayisim herseyden ye ama kararinca ye
Günaydın callan.bugünün öncesi ve sonrası,vovvvvvvvv
Eki Görüntüle 1301627
canim tehlikeli degil, vucuda Format atan bir diyet.yorgunluk uykusuzluk vs...tedavi ediyor ama uzun vadede.bu diyeti yapmamiz tamamen esimin antikaligi.o cok memnun ama benim diyetim degil.Ya berus bence o kadar beslenmek bence sakıncalı ayrıca o kdr spor yapmak da sakıncalı.cunku kendımden bılıyorum sporu mecburen bırakınca daha beter alıyorsun.olcuyu kacırmamak lazım.beslenme de öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?