Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inan hayatimda hic bu kadar savasmadim kendimle
cumayi bekliyom resmen tarti sonrasi fili bile yerim sanirim
o zaman madem cumadan sonra bırakacaksın diğer arkadaşlara bunu yayalım onlarda cuma günü yesinler.kaptan olarak sen bozuyorsan diğerlerinin de hakkı var dimi.komple bozun siz bilirsiniz...

o zaman madem cumadan sonra bırakacaksın diğer arkadaşlara bunu yayalım onlarda cuma günü yesinler.kaptan olarak sen bozuyorsan diğerlerinin de hakkı var dimi.komple bozun siz bilirsiniz...
ben bu diyeti bozacam ilk gun yazmistim ben metabolik balans yapiyorum diye bu cok zor bir diyet bana gore.o nedenle dedim.aksam yemegimi soyleyim
60 gr.yagsiz peynir
115 gr yesillik
80 gr meyve
bu diyette ara ogun yok
hersey gramli kus yemi gibi
zaten yiyecek kisitlamasi var herseyi yiyemiyorsun vs..........

Waw evet çok az.canım sağlıklı her hafta kilo ver de artık gerisini bilmiyorum.senin sağlıgın her şeyden önemli dikkat et kendine...

Waw evet çok az.canım sağlıklı her hafta kilo ver de artık gerisini bilmiyorum.senin sağlıgın her şeyden önemli dikkat et kendine...
aslinda saglikli ama icerigi bana uymuyor
aksam 9 dan sonra bitki cayi bile yasak
mesela her meyveyi yiyemiyorsun elindeki listeye gore bana cilek, elma armut serbest
mesela ekmek yok yogurt vs yok
salata malzemeleri bile kisitli netten bakabilirin metabolik balans diye
ama guzel kilo verdiriyor

benim diyet anlayisim herseyden ye ama kararinca ye

Evet canım okudum metabolik balansı profesyonel gözüküyor.umarım her şey güzel olacak.

acim hayriyecimmmmmmmmm
nerde bu desteklik
biz kari koca diyetteyiz bu ara
benim eşim de çok kontrollü yer,ben çok yediğim zamanlar eşime sinir oluyordum,yemeğin üstüne tatlı,kuruyemiş yiyiyordum o yemezdi
öğünleri yarım porsiyon, yemeğin üstü hadi tatlı yiyelim demez
kızartma yapma der,hafif olsun der,aynı kiloda yaşayıp duruyor
şimdi ben de kontrollü olunca onun bu hali hoşuma gidiyor
ama eskiden
ay çok zormuş,Adrina lima olursun sen bu diyetlee,helal

hemen şu metabolik balansı inceleyeceğim,çok irade istiyor sanırım

günaydın kızlarrr
yarın için çok heyecanlıyımtartııı günü, bu akşam sadece çorba içeceğim,yeşillik yersem su tutar belki,yeşilliği sabah ve öğlen tüketeceğim,ara öğün yapmamaya çalışacağım,bakalım neler olacak
bugun bankada işlerim var,öğleden sonra evime yine birileri gelecek
sporumu cok özledim
gelenler erken giderlerse,sporuma sarılacağım inşallah
herkeseee hayırlı günlerrr

Ya berus bence o kadar beslenmek bence sakıncalı ayrıca o kdr spor yapmak da sakıncalı.cunku kendımden bılıyorum sporu mecburen bırakınca daha beter alıyorsun.olcuyu kacırmamak lazım.beslenme de öyle.

Alinti yapamiyorum kizlar oncelikle Gunaydin
Callencim
Cumbo zaten listelerde degilmis
Gunesle toplight ta sanirim bildirim yapar.
Metabolik balans bir super kilo verdiren bir diyet zormu cok zor.gerci zorlanmayanlar varmis ama ben aralara cay kahve icemedigimden zotlaniyorum
Bugun oncesinide sonrasinida begrnmedim hatunun basarisi azmi süper
Bu mankenler niye boyle bakar anlamadim

P
Ya berus bence o kadar beslenmek bence sakıncalı ayrıca o kdr spor yapmak da sakıncalı.cunku kendımden bılıyorum sporu mecburen bırakınca daha beter alıyorsun.olcuyu kacırmamak lazım.beslenme de öyle.
canim tehlikeli degil, vucuda Format atan bir diyet.yorgunluk uykusuzluk vs...tedavi ediyor ama uzun vadede.bu diyeti yapmamiz tamamen esimin antikaligi.o cok memnun ama benim diyetim degil.
Birde ben suan spor yapamiyorumki.ama spor yaptigim ter atip yenilendigim gunleri ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…