- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.541
InsallahBen ne zaman 6lı rakamlardan bahsedeceğim...
Yarın ogrencez sekerInsallah
Ben son iki haftada 3.8 kilo verdim bu haftayla ne olur bilemiyorum
Evde pisenlerden yiyememek masada aileden baska Birsey yemek bana gore diyette devamliligi saglamiyor.kotude bir goruntu bence.kararinda yemekten yanayim bende.Sporu senın ıcın solemedım,genel.ben de sen gıbı dusunuyorum herseyden ama az
ben inanıyorum sana,çok yakında göreceksinBen ne zaman 6lı rakamlardan bahsedeceğim...
aynen bence de,sofrada olanlardan,çok çesit olmayacak sekild az az yemek bana da daha uygunEvde pisenlerden yiyememek masada aileden baska Birsey yemek bana gore diyette devamliligi saglamiyor.kotude bir goruntu bence.kararinda yemekten yanayim bende.
Ben burdan mezun oldugumda 20 küsür kilo verdigimdeaynen bence de,sofrada olanlardan,çok çesit olmayacak sekild az az yemek bana da daha uygun
ben de sinir oluyorum ısrar edenlere,niye böyle bir şey yaparlar anlayamıyorumServeycim spor biraz bizim tembelligimiz.her yasta her konumda isteyen 3*45 dakika yuruyusu yada baska bir sporu yapabilir.ama buda aluskanlikla ilgili.biz yemeyede tmbelligede mazaret bulmakta süper otesi basariliyiz.
En gicik oldugumda ne olursun ye
Gerci benim sivri dilimden kimse pek israr edemezde.onlar israr ettikce bende gcikligina inat ediyom yemiyom.
dağyolunun katılımı gayet iyi,karatayı güzelce uyguluyorKizlar yarin listede dagyolu ve hayriye icin oylama istiyorum.
Dagyolu ve hayriye deneme surelerindeler sizce katilimlari paylastiklari yeterlimi.
Sizin cogunlugunuzun fikrine gore karar alalim.
Özeldende yazabilirsiniz.
Evet diyorsundağyolunun katılımı gayet iyi,karatayı güzelce uyguluyor
hayriyede siteyi öğrenmek içn savaşıyor,menüleri de gayet iyiii
iki üye de kesinlikle bizimle olmalı
bizi brinciliğe götürecek arkadaşlarmız onlarr
zayıflayanları seviyorumm
gercekten muthis ne kadar guzellesmis kadn zayiflaynca masallah darisida bizde inslahyukarıdaki hatun yaklaşık 42 kilo vermiş,95.2 ile başlamış;53.5 ile bitirmiş,harikaaa
bu da değişim videosu ve sitesi
http://www.kennashell.com/
gayet iyi menun sadece köfte sayın 3 tanede olabilirmiş tabi küçükse 5 adet normal suyun içtiğin çaylar çok iyiMerhabalar menunu yazayim hemen :)
Sabah kayisi ve su
kahvalti 1 yumurta 1 dilim sutas suzme peynir 1 dilim osmanli ekmegi
ara 1 adet ceviz
oglen tarhana corbasi peynirli salata
ara 1 adet armut
aksam 5 adet kofte 1 dilim ekmek az yogurt
3 mil leslie
4 litre su 1 bardak yesil cay 1 bardak 7 otlu cay 1 fincan sade turk kahvesi
ya iki yada en fzla üç kere yaptım en az 3 - 4 kilo veriyordum tabi o dönemler yeni diyetle tanışmıştım ama vucut gıtlık alarmına girdiğinden yediğini depoluyor bence çok sakıncalı ama senin yapma amacına uygun olabiliraa nasil sonuclar aldin peki ?
bunyeden bunyeye fark var belki sendeki etkileri farkli olmuştur
ben pek zorlanmiyorum isvecte ne bilim ii gelmisti bana
Ay isveci tamamlayanlara sapka cikarip ayakta alkidlamak lazimgayet iyi menun sadece köfte sayın 3 tanede olabilirmiş tabi küçükse 5 adet normal suyun içtiğin çaylar çok iyi
ya iki yada en fzla üç kere yaptım en az 3 - 4 kilo veriyordum tabi o dönemler yeni diyetle tanışmıştım ama vucut gıtlık alarmına girdiğinden yediğini depoluyor bence çok sakıncalı ama senin yapma amacına uygun olabilir
berilcim ben neden deneme sürecindeyim ki zaten izinli ayrılmıştım geri geldiğimde bana toplight takım kurallarına uyarmısın diye sormuştu inş uymaya çalışacağimi söylemiştim ikinci konuşmamızda kilo aldığımdan dolayı geçen hafta dereceyi düşürmemek adına haftaya katılmamı kararlaştırmıştık şimdi benim kaçırdığım bir meselemi varKizlar yarin listede dagyolu ve hayriye icin oylama istiyorum.
Dagyolu ve hayriye deneme surelerindeler sizce katilimlari paylastiklari yeterlimi.
Sizin cogunlugunuzun fikrine gore karar alalim.
Özeldende yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?