Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporu senın ıcın solemedım,genel.ben de sen gıbı dusunuyorum herseyden ama az
Evde pisenlerden yiyememek masada aileden baska Birsey yemek bana gore diyette devamliligi saglamiyor.kotude bir goruntu bence.kararinda yemekten yanayim bende.

Serveycim spor biraz bizim tembelligimiz.her yasta her konumda isteyen 3*45 dakika yuruyusu yada baska bir sporu yapabilir.ama buda aluskanlikla ilgili.biz yemeyede tmbelligede mazaret bulmakta süper otesi basariliyiz.
En gicik oldugumda ne olursun ye
Gerci benim sivri dilimden kimse pek israr edemezde.onlar israr ettikce bende gcikligina inat ediyom yemiyom.

Evde pisenlerden yiyememek masada aileden baska Birsey yemek bana gore diyette devamliligi saglamiyor.kotude bir goruntu bence.kararinda yemekten yanayim bende.
aynen bence de,sofrada olanlardan,çok çesit olmayacak sekild az az yemek bana da daha uygun

aynen bence de,sofrada olanlardan,çok çesit olmayacak sekild az az yemek bana da daha uygun
Ben burdan mezun oldugumda 20 küsür kilo verdigimde
Bir kepce corba
Salata
Yemektende biraz yerdim
Ana guzel spor yaparim insan istaha geliyormus.resmen kaslarimi hissetmek zevk verir bana

ben de sinir oluyorum ısrar edenlere,niye böyle bir şey yaparlar anlayamıyorum
bu arada tmbellik yasakkkk poponuzu kaldırın,haydi spora,yatmaya mı geldik hanımlar

Kizlar yarin listede dagyolu ve hayriye icin oylama istiyorum.
Dagyolu ve hayriye deneme surelerindeler sizce katilimlari paylastiklari yeterlimi.
Sizin cogunlugunuzun fikrine gore karar alalim.
Özeldende yazabilirsiniz.

Dagyolu ve hayriye deneme surelerindeler sizce katilimlari paylastiklari yeterlimi.
dağyolunun katılımı gayet iyi,karatayı güzelce uyguluyor
hayriyede siteyi öğrenmek içn savaşıyor,menüleri de gayet iyiii
iki üye de kesinlikle bizimle olmalı
bizi brinciliğe götürecek arkadaşlarmız onlarr
zayıflayanları seviyorumm

Evet diyorsun

Kizlar merhaba sizinle konusmaya geldim onemli bir konuda ..83.500 idim gecen hafta bu hafta ne olur bilemem ama haftalardr 200 300 gram flan erip duruyorm motvasyonmu kaybettm taaki sizi okumaya baslayana kadar meltwm arkadasm herkesi oyle bir motive ediyorki kiskanmadm desem yalan olur bende ski bir ortamda olursam gercekten yardm alirsam sizden ,daha hizli zayiflayacagimi dusunuyorm bana yardim etmenizi ve bu takimda devam etmek istyorm kendi takimima daha bahsettmedm ilk olarak sizin fikrinizi
Ve kararinizi duymak istedim ama gercekten cok ciddym ve su 80 lerden bir an evvel inmek icn cok hirsliym ..ben selin..meltem arkadasimbeni zayiflat ne olur bana fikirler ver kizlar bana yardm edin

gayet iyi menun sadece köfte sayın 3 tanede olabilirmiş tabi küçükse 5 adet normal suyun içtiğin çaylar çok iyi

aa nasil sonuclar aldin peki ?
bunyeden bunyeye fark var belki sendeki etkileri farkli olmuştur
ben pek zorlanmiyorum isvecte ne bilim ii gelmisti bana
ya iki yada en fzla üç kere yaptım en az 3 - 4 kilo veriyordum tabi o dönemler yeni diyetle tanışmıştım ama vucut gıtlık alarmına girdiğinden yediğini depoluyor bence çok sakıncalı ama senin yapma amacına uygun olabilir

Selincigim ben kendi adima seni burda gormekten zayifladigin ana sahitlik etmekten cok mutlu olurum.tanidigim kadariyla 5. takim hatunlarida zayiflamak isteyen bir kuzuyu Kabul etmemezlik etmez.ama tabiki cogunlugun fikrini almam lazim

Ay isveci tamamlayanlara sapka cikarip ayakta alkidlamak lazim

berilcim ben neden deneme sürecindeyim ki zaten izinli ayrılmıştım geri geldiğimde bana toplight takım kurallarına uyarmısın diye sormuştu inş uymaya çalışacağimi söylemiştim ikinci konuşmamızda kilo aldığımdan dolayı geçen hafta dereceyi düşürmemek adına haftaya katılmamı kararlaştırmıştık şimdi benim kaçırdığım bir meselemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…