Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dinlen canım sen bu aralar.isveç nasıl bir şey şu 5 gün diyeti mi?

Evet bildirimde bulunulmazsa birinci olamayabiliriz bu hafta biraz üyelerin yogun olması beklediğimizi vermeyebilir...

yok tatlım 13 günlük bir diyet 6 günde de kesebiliyorsun ama şartları falan var...

ben mezun olmadan önce 1 ay boyunca kitlenmiştim sabit kilomdan düşemedim dikkat etmeme rağmende almıştım isveçle kilidi açtım

suan elbette 6 günlük yapmam ama 3 günlük o tarz beslenerek bi şoklama yapabilirim kendime

arada lazım oluyorr

tatlım selamm hoşgeldinnnn

Kızlar normalde spor salonunda yuruyorum ama doğada yurumek baska,suan dısarda yuruyorum etkisi inanılmaz yuruyus bandında hemstır gıbı hıssedıyorum kendımıbır yandan agac kokusu,oksıjen,sararan yapraklar...
Pek romantık bır yürüyüş olmus

Hosgeldin fıstık

Kiyamam :))) aciz ac ac merak etme :)

Kahvalti 1dilim ekmek 1yumurta 5zeytin bir kutu kadar peynir ara öğün mandalina oglen yemeği 1kase tarhana corbasi bi buyuk tabak brokoli salatasi 1dilim ekmek ara ogun yarim muz akşam yemeği kuzu eti haslama yogurtlu pancar salatasi 4litre su gece yürüyüş yapicam :)

Dağyolu tukkanı erken kapattın bakıyorumm
evet can beş den once kapatmam lazım musterilerle daha cok gündüz çalışıyo rum

Kızlar normalde spor salonunda yuruyorum ama doğada yurumek baska,suan dısarda yuruyorum etkisi inanılmaz yuruyus bandında hemstır gıbı hıssedıyorum kendımıbır yandan agac kokusu,oksıjen,sararan yapraklar...
kosu bandinda yürü yürü bir yere varamama tabi yag yakimi haric kainat insanin icini rahatlatıyor ya dört duvar arasindaki sporcular neyetsin

bende İsveç kaç defa yaptım benim acimdan ne iskencedir bilirim

çok iyi Hayriye bu kutu nasıl bir kutu şaka tabi canım
sadece oglen ve aksam menunde bir kere protein alinacak sa öğlen yenmesi tarafindayim nede olsa hazmı diğer besinlere göre zor

Kaynanam ve eşim karşımda çaylar cikolatalar yiyolar yaa
e bizde zamanında çok yedik ne oldu suan pişmaniz ve yükumuz zaten agir onlar i bir bosaltak sonra dengeli alırız hemde bizde çatır çatır yeriz

Son düzenleme:
Evet bir kupa yeşil çay karışımımi içtim bir tane daha içim yahu diyetisyen onerisiydi bu karışım içinde yeşil çay ıhlamur elma kabuğu karanfil cubuk tarçın onerilir

Dogru diyorsun canm oyle yapicam zaten umurumda degil :))) kutu cok kucuk tam kibrit kadar valla bu yazdiklerimdan arti bisey yok :) dediginizi goz ardi etmiycem ama zaten aksam yemegini 6da yedim kapanışı yaptım: )

Toplightımız bu ara çok yoğun mağlesef, özledik ama

Ben de böyle düşünüyorum kesinlikle

Merhabalar menunu yazayim hemen :)
Sabah kayisi ve su
kahvalti 1 yumurta 1 dilim sutas suzme peynir 1 dilim osmanli ekmegi
ara 1 adet ceviz
oglen tarhana corbasi peynirli salata
ara 1 adet armut
aksam 5 adet kofte 1 dilim ekmek az yogurt
3 mil leslie
4 litre su 1 bardak yesil cay 1 bardak 7 otlu cay 1 fincan sade turk kahvesi

aa nasil sonuclar aldin peki ?
bunyeden bunyeye fark var belki sendeki etkileri farkli olmuştur
ben pek zorlanmiyorum isvecte ne bilim ii gelmisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…