- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.461
Dinlen canım sen bu aralar.isveç nasıl bir şey şu 5 gün diyeti mi?
Evet bildirimde bulunulmazsa birinci olamayabiliriz bu hafta biraz üyelerin yogun olması beklediğimizi vermeyebilir...
İyi akşamlar 5, takımın çıtırlarıııbir kahve yazısı aradım ama başım döndü kahveme dokunmayın plsss
Meltemcim paylaşım alanındaki ve buradaki mesajını da okudum tatlım
bazen sıcacık bir merhaba herşeye yeterli olabiliyor yeter ki kalpten gelsin
seviyorum hepinizi
Pek romantık bır yürüyüş olmusKızlar normalde spor salonunda yuruyorum ama doğada yurumek baska,suan dısarda yuruyorum etkisi inanılmaz yuruyus bandında hemstır gıbı hıssedıyorum kendımıbır yandan agac kokusu,oksıjen,sararan yapraklar...
Hosgeldin fıstıkİyi akşamlar 5, takımın çıtırlarıııbir kahve yazısı aradım ama başım döndü kahveme dokunmayın plsss
Meltemcim paylaşım alanındaki ve buradaki mesajını da okudum tatlım
bazen sıcacık bir merhaba herşeye yeterli olabiliyor yeter ki kalpten gelsin
seviyorum hepinizi
Vallahi dogru diyorsun manken gibiydim ne hale geldimKeske az yeseydikte simdi burda debelenmeseydik kilo verecez diye
Kiyamam :))) aciz ac ac merak etme :)Bugün spor yapamadım.çocuk geç uyandı ve geç olunca kayınvalidemin işi çıktı bende yedir içir derken güneş gitti çocukla çıkamadım. Çarşamba günü de bitti. Hadi son 1 gün kaldı. akşam kaçamak yapmıyoruz biraz aç dolaşıyoruz dimi arkadaşlar...
evet can beş den once kapatmam lazım musterilerle daha cok gündüz çalışıyo rumDağyolu tukkanı erken kapattın bakıyorumm
kosu bandinda yürü yürü bir yere varamama tabi yag yakimi haric kainat insanin icini rahatlatıyor ya dört duvar arasindaki sporcular neyetsinKızlar normalde spor salonunda yuruyorum ama doğada yurumek baska,suan dısarda yuruyorum etkisi inanılmaz yuruyus bandında hemstır gıbı hıssedıyorum kendımıbır yandan agac kokusu,oksıjen,sararan yapraklar...
bende İsveç kaç defa yaptım benim acimdan ne iskencedir bilirimyok tatlım 13 günlük bir diyet 6 günde de kesebiliyorsun ama şartları falan var...
ben mezun olmadan önce 1 ay boyunca kitlenmiştim sabit kilomdan düşemedim dikkat etmeme rağmende almıştım isveçle kilidi açtım
suan elbette 6 günlük yapmam ama 3 günlük o tarz beslenerek bi şoklama yapabilirim kendime
arada lazım oluyorr
çok iyi Hayriye bu kutu nasıl bir kutu şaka tabi canımKahvalti 1dilim ekmek 1yumurta 5zeytin bir kutu kadar peynir ara öğün mandalina oglen yemeği 1kase tarhana corbasi bi buyuk tabak brokoli salatasi 1dilim ekmek ara ogun yarim muz akşam yemeği kuzu eti haslama yogurtlu pancar salatasi 4litre su gece yürüyüş yapicam :)
e bizde zamanında çok yedik ne oldu suan pişmaniz ve yükumuz zaten agir onlar i bir bosaltak sonra dengeli alırız hemde bizde çatır çatır yerizKaynanam ve eşim karşımda çaylar cikolatalar yiyolar yaa
Canım zararları var da yararları da varArkadaşlar kahvenin zararları,
Kalp ritmini bozuyor
Tansiyonu yükseltiyor
Mide ülser gibi asit dengesizlikleri ortaya çıkartıyor
Şeker hastalığı
Su kaybı
Mineral kaybı
Vitamin kaybı
Migren
Doğurganlık
Hamilelik, kötü etki ediyor
Tek olumlu yanı ayıkmaya zihni açmaya yol açıyor...
Dogru diyorsun canm oyle yapicam zaten umurumda degil :))) kutu cok kucuk tam kibrit kadar valla bu yazdiklerimdan arti bisey yok :) dediginizi goz ardi etmiycem ama zaten aksam yemegini 6da yedim kapanışı yaptım: )evet can beş den once kapatmam lazım musterilerle daha cok gündüz çalışıyo rum
kosu bandinda yürü yürü bir yere varamama tabi yag yakimi haric kainat insanin icini rahatlatıyor ya dört duvar arasindaki sporcular neyetsin
bende İsveç kaç defa yaptım benim acimdan ne iskencedir bilirim
çok iyi Hayriye bu kutu nasıl bir kutu şaka tabi canım
sadece oglen ve aksam menunde bir kere protein alinacak sa öğlen yenmesi tarafindayim nede olsa hazmı diğer besinlere göre zor
e bizde zamanında çok yedik ne oldu suan pişmaniz ve yükumuz zaten agir onlar i bir bosaltak sonra dengeli alırız hemde bizde çatır çatır yeriz
Toplightımız bu ara çok yoğun mağlesef, özledik amaBu arada toplight nerdesın arkadasımmm o gün cevap vermedınnn uzuldum alındı mı acaba dıye.oyle dıyorsan öyledır tabı.bırak allahını seversen derken sakaydı tabı.sakın kırılma kuzucum soz takılmam bır daha
Ben de böyle düşünüyorum kesinlikleCanım bence detaya in. bi insan haftalık yemek düzenini zor kontrol eder ama günlüğü hatta öğünü çok kolay kontrol eder. Sen günlük hedef koyarsan mesela 100-200 gr gidecek gibi daha kolay kilo verirsin ve disipline girersin. Günlük hedef senin günlük öğünlerini de etkiler ama haftalık hedef yaparsan bazı günler kaçamak yaparsın falan filan....
evet can beş den once kapatmam lazım musterilerle daha cok gündüz çalışıyo rum
kosu bandinda yürü yürü bir yere varamama tabi yag yakimi haric kainat insanin icini rahatlatıyor ya dört duvar arasindaki sporcular neyetsin
bende İsveç kaç defa yaptım benim acimdan ne iskencedir bilirim
çok iyi Hayriye bu kutu nasıl bir kutu şaka tabi canım
sadece oglen ve aksam menunde bir kere protein alinacak sa öğlen yenmesi tarafindayim nede olsa hazmı diğer besinlere göre zor
e bizde zamanında çok yedik ne oldu suan pişmaniz ve yükumuz zaten agir onlar i bir bosaltak sonra dengeli alırız hemde bizde çatır çatır yeriz
Kesinlikle böyleOgun cesitliligi ne Kadar azalursa kilo vermek o kadar kolayladiyor
Karisik menulerde yag kh degerini sandigimizdan fazla aluyoruz
VovvvvvvvvBayanlar tartida 79 ciktim holeyyyy gozlerime inanamadim ya :)))))) super otesi
Bu hafta birinciyiz galibaHayriyecim süperrrrr 4.5 kilomu verdin sen simdi
Callan 31 Ekim 66-hedef 59Servey-baslangıç 1 kasım-77-hedef 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?