Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onu bilmiyordum tatlim ozur
Ben seni önceden hatirluyorum ama daha sonraki gelismeleri bilmiyorum.kussuruma bakma toplightten Guncel bilgileri alamadin firsat olmadi.ay lütfen hakkini helal et

Onu bilmiyordum tatlim ozur
Ben seni önceden hatirluyorum ama daha sonraki gelismeleri bilmiyorum.kussuruma bakma toplightten Guncel bilgileri alamadin firsat olmadi.ay lütfen hakkini helal et
yok estag. lütfen şimdi ben kötü oldum ya ni konuşmamız bundan ibaret belki ben yanlış da anlamış oalbilirim ama yine deneme sürecindede olabilirim hiç sorun değil

yok estag. lütfen şimdi ben kötü oldum ya ni konuşmamız bundan ibaret belki ben yanlış da anlamış oalbilirim ama yine deneme sürecindede olabilirim hiç sorun değil
Aslinda ben senin denemede oldugunu biliyordum.ama olsanda olmasanda ben kendi adima katilimindan, listelerinden cok memnunum.istegini, azmini hissedebiliyorum.bu nedenle telas etmeyelim.iki haftayida gecmissin daha ne olsun canim

evet sabah maydanoz kürümle bir bardak limonlu suyumu içtim şimdi hazırda beni bekleyen karatay kahvaltimi yapmaya gidiyorum birazda geç kaldım neydim gece okadar döktürürsez oku oku bitmaz herkese kolay gelsin
Hadi afiyet olsun

Aslinda ben senin denemede oldugunu biliyordum.ama olsanda olmasanda ben kendi adima katilimindan, listelerinden cok memnunum.istegini, azmini hissedebiliyorum.bu nedenle telas etmeyelim.iki haftayida gecmissin daha ne olsun canim
tamam şuan deneme sürecindeyim ama ilk geldiğimde bunları konuşmuştuk bende böyle alğıladım kabul hele beni guruba almayın o zaman ne yaparım biliyormusunuz ağlarım

Evet canım harikasın.spora çok yüklenme ok.
Kizlar yarin listede dagyolu ve hayriye icin oylama istiyorum.
Dagyolu ve hayriye deneme surelerindeler sizce katilimlari paylastiklari yeterlimi.
Sizin cogunlugunuzun fikrine gore karar alalim.
Özeldende yazabilirsiniz.
Canım dagyolu bizimle zaten.hayriye için evet diyorum zaten hayriyesiz artık olmaz o bizi birinci yapacak her hafta...

Canım çok güzel bir karar biliyo musun bugün sana özelden bizim takıma gelmek ister misin diye soracaktım.çünkü buraya çok gelmeye başlamıştın sevdin bizi.ama her hafta kilo vermen lazım ve mezun olana kadar durmak yok yorulmak yok sinirlenmek yok bağıra çağıra bilirsin arada...
Gunaydin bayanlar :)
Günaydın hayriyecim

Meltem aliniyom bak kizzzzzz
Kizlari arap atina cevirdin
Her hafta birincilik diye kodlama kuzularimiiiii

Selin kararin kesinse bunu gogoya bildirmen lazim yoksa cok etik olmaz
Hooop ben gidiyorum demen

Selincigim ben kendi adima seni burda gormekten zayifladigin ana sahitlik etmekten cok mutlu olurum.tanidigim kadariyla 5. takim hatunlarida zayiflamak isteyen bir kuzuyu Kabul etmemezlik etmez.ama tabiki cogunlugun fikrini almam lazim
cok tesekkur ederm canm sen olmasan boyle bi takimla tanisamazdim bide sana kusmustum dimi dov beni

senn boyle dusunmen ayrica cok hosuma gitti eger kabul ederseniz katilrsam siZe senden cok yardim alicam cunku :))
Evet canm kac gundur hic kacrmadan okuyorm ben sizi aklimda deli sorular tabi diyorm kesn sevmediler beni diyolar bu kizda bi gitmedi filan

Meltem aliniyom bak kizzzzzz
Kizlari arap atina cevirdin
Her hafta birincilik diye kodlama kuzularimiiiii
:) Allahalllaaa ben hiçbir şey yapmıyorum ki canım. Sadece bi anlık kaçamak veya bi anlık tembellikten kurtarmak adına ki yapıldıgında pişmanlık olucak üzülünecek diyet bozulacak telafi için çok uğraşıcaz işte bunlara yol açmamak için elimden geldiğinde arkadaşlarımla konuşuyorum. Aslında 1 takım var uyansalar her hafta birinci olurlar ama nerdeee biz zoru başarıyoruz.bizim takım zayıf aslında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…