- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.561
Onu bilmiyordum tatlim ozurberilcim ben neden deneme sürecindeyim ki zaten izinli ayrılmıştım geri geldiğimde bana toplight takım kurallarına uyarmısın diye sormuştu inş uymaya çalışacağimi söylemiştim ikinci konuşmamızda kilo aldığımdan dolayı geçen hafta dereceyi düşürmemek adına haftaya katılmamı kararlaştırmıştık şimdi benim kaçırdığım bir meselemi var
Gunaydin sekerGünaydın arkadaşlar
tamamlamak işkence resmen ister istemez fire veriyorsunAy isveci tamamlayanlara sapka cikarip ayakta alkidlamak lazim
Bu güzellik ugruna ne ediyoz yatamamlamak işkence resmen ister istemez fire veriyorsun
yok estag. lütfen şimdi ben kötü oldum ya ni konuşmamız bundan ibaret belki ben yanlış da anlamış oalbilirim ama yine deneme sürecindede olabilirim hiç sorun değilOnu bilmiyordum tatlim ozur
Ben seni önceden hatirluyorum ama daha sonraki gelismeleri bilmiyorum.kussuruma bakma toplightten Guncel bilgileri alamadin firsat olmadi.ay lütfen hakkini helal et
Aslinda ben senin denemede oldugunu biliyordum.ama olsanda olmasanda ben kendi adima katilimindan, listelerinden cok memnunum.istegini, azmini hissedebiliyorum.bu nedenle telas etmeyelim.iki haftayida gecmissin daha ne olsun canimyok estag. lütfen şimdi ben kötü oldum ya ni konuşmamız bundan ibaret belki ben yanlış da anlamış oalbilirim ama yine deneme sürecindede olabilirim hiç sorun değil
Hadi afiyet olsunevet sabah maydanoz kürümle bir bardak limonlu suyumu içtim şimdi hazırda beni bekleyen karatay kahvaltimi yapmaya gidiyorum birazda geç kaldım neydim gece okadar döktürürsez oku oku bitmaz herkese kolay gelsin
bunlar sağlık sağlık biz düşünmessek kim düşünsünBu güzellik ugruna ne ediyoz ya
Yazikkkk bize
Gunaydin cnmGunaydin bayanlar :)
tamam şuan deneme sürecindeyim ama ilk geldiğimde bunları konuşmuştuk bende böyle alğıladım kabul hele beni guruba almayın o zaman ne yaparım biliyormusunuz ağlarımAslinda ben senin denemede oldugunu biliyordum.ama olsanda olmasanda ben kendi adima katilimindan, listelerinden cok memnunum.istegini, azmini hissedebiliyorum.bu nedenle telas etmeyelim.iki haftayida gecmissin daha ne olsun canim
Evet canım harikasın.spora çok yüklenme ok.günaydın kızlarrr
yarın için çok heyecanlıyımtartııı günü, bu akşam sadece çorba içeceğim,yeşillik yersem su tutar belki,yeşilliği sabah ve öğlen tüketeceğim,ara öğün yapmamaya çalışacağım,bakalım neler olacak
bugun bankada işlerim var,öğleden sonra evime yine birileri gelecek
sporumu cok özledim
gelenler erken giderlerse,sporuma sarılacağım inşallah
herkeseee hayırlı günlerrr
Canım dagyolu bizimle zaten.hayriye için evet diyorum zaten hayriyesiz artık olmaz o bizi birinci yapacak her hafta...Kizlar yarin listede dagyolu ve hayriye icin oylama istiyorum.
Dagyolu ve hayriye deneme surelerindeler sizce katilimlari paylastiklari yeterlimi.
Sizin cogunlugunuzun fikrine gore karar alalim.
Özeldende yazabilirsiniz.
Canım çok güzel bir karar biliyo musun bugün sana özelden bizim takıma gelmek ister misin diye soracaktım.çünkü buraya çok gelmeye başlamıştın sevdin bizi.ama her hafta kilo vermen lazım ve mezun olana kadar durmak yok yorulmak yok sinirlenmek yok bağıra çağıra bilirsin arada...Kizlar merhaba sizinle konusmaya geldim onemli bir konuda ..83.500 idim gecen hafta bu hafta ne olur bilemem ama haftalardr 200 300 gram flan erip duruyorm motvasyonmu kaybettm taaki sizi okumaya baslayana kadar meltwm arkadasm herkesi oyle bir motive ediyorki kiskanmadm desem yalan olur bende ski bir ortamda olursam gercekten yardm alirsam sizden ,daha hizli zayiflayacagimi dusunuyorm bana yardim etmenizi ve bu takimda devam etmek istyorm kendi takimima daha bahsettmedm ilk olarak sizin fikrinizi
Ve kararinizi duymak istedim ama gercekten cok ciddym ve su 80 lerden bir an evvel inmek icn cok hirsliym ..ben selin..meltem arkadasimbeni zayiflat ne olur bana fikirler ver kizlar bana yardm edin
Günaydın hayriyecimGunaydin bayanlar :)
Canimsintamam şuan deneme sürecindeyim ama ilk geldiğimde bunları konuşmuştuk bende böyle alğıladım kabul hele beni guruba almayın o zaman ne yaparım biliyormusunuz ağlarım
Meltem aliniyom bak kizzzzzzEvet canım harikasın.spora çok yüklenme ok.
Canım dagyolu bizimle zaten.hayriye için evet diyorum zaten hayriyesiz artık olmaz o bizi birinci yapacak her hafta...
Canım çok güzel bir karar biliyo musun bugün sana özelden bizim takıma gelmek ister misin diye soracaktım.çünkü buraya çok gelmeye başlamıştın sevdin bizi.ama her hafta kilo vermen lazım ve mezun olana kadar durmak yok yorulmak yok sinirlenmek yok bağıra çağıra bilirsin arada...
Günaydın hayriyecim
cok tesekkur ederm canm sen olmasan boyle bi takimla tanisamazdim bide sana kusmustum dimi dov beniSelincigim ben kendi adima seni burda gormekten zayifladigin ana sahitlik etmekten cok mutlu olurum.tanidigim kadariyla 5. takim hatunlarida zayiflamak isteyen bir kuzuyu Kabul etmemezlik etmez.ama tabiki cogunlugun fikrini almam lazim
senn boyle dusunmen ayrica cok hosuma gitti eger kabul ederseniz katilrsam siZe senden cok yardim alicam cunku :))Evet canım harikasın.spora çok yüklenme ok.
Canım dagyolu bizimle zaten.hayriye için evet diyorum zaten hayriyesiz artık olmaz o bizi birinci yapacak her hafta...
Canım çok güzel bir karar biliyo musun bugün sana özelden bizim takıma gelmek ister misin diye soracaktım.çünkü buraya çok gelmeye başlamıştın sevdin bizi.ama her hafta kilo vermen lazım ve mezun olana kadar durmak yok yorulmak yok sinirlenmek yok bağıra çağıra bilirsin arada...
Günaydın hayriyecim
:) Allahalllaaa ben hiçbir şey yapmıyorum ki canım. Sadece bi anlık kaçamak veya bi anlık tembellikten kurtarmak adına ki yapıldıgında pişmanlık olucak üzülünecek diyet bozulacak telafi için çok uğraşıcaz işte bunlara yol açmamak için elimden geldiğinde arkadaşlarımla konuşuyorum. Aslında 1 takım var uyansalar her hafta birinci olurlar ama nerdeee biz zoru başarıyoruz.bizim takım zayıf aslında....Meltem aliniyom bak kizzzzzz
Kizlari arap atina cevirdin
Her hafta birincilik diye kodlama kuzularimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?