Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deliiii
Koca bebek

Zayif olsada yuzdesiyle tombislerden daha yuksek cikacak bence
Sen maydanozu yaptinmi
Arti alinma senin bu halin hosuma gidiyor

Selin kararin kesinse bunu gogoya bildirmen lazim yoksa cok etik olmaz
Hooop ben gidiyorum demen
Canım benim fikrim selin bu hafta bizimle olmalı çünki bu hafta bizimle takıldı verdiği kilolar bizim hakkımız... Ya kendimi para peşinde koşan kolej müdürü gibi hissettim :)

Bu arada evet kesnlkle bikmak durmak yok kilolari alirken hic skilip bikmamism masallah :).
Meltem aliniyom bak kizzzzzz
Kizlari arap atina cevirdin
Her hafta birincilik diye kodlama kuzularimiiiii
olsun olsunboyle daha cabuk gider kilolar :)

Selin kararin kesinse bunu gogoya bildirmen lazim yoksa cok etik olmaz
Hooop ben gidiyorum demen
tamm canm takima bildiriyirm simdi 457292"]

Canım benim fikrim selin bu hafta bizimle olmalı çünki bu hafta bizimle takıldı verdiği kilolar bizim hakkımız... Ya kendimi para peşinde koşan kolej müdürü gibi hissettim :)
Yok anacim benim sipalarin taksidi gecikince bile Adam gik demiyor
Selin i taniyon bu hafta fazla bir kilo verdini sanmiyom
Hatta kurallar geregi bizimle olamaz bu hafta bildirimde transferi yazilir haftaya bizim listeye girer

Zayif olsada yuzdesiyle tombislerden daha yuksek cikacak bence
Sen maydanozu yaptinmi
Arti alinma senin bu halin hosuma gidiyor
Evet canım ama 65 den sonra haftada 1 kilo zor gidiyor.ama 85 lerde 2 şer 3 er gider o zaman yüzdeden yine geçerler.
Ayy tatlım ben sana alınır mıyım sen benim deli cevriyem erkek fatmam rihannam agora meyhanemsin ya

Evet canım ama 65 den sonra haftada 1 kilo zor gidiyor.ama 85 lerde 2 şer 3 er gider o zaman yüzdeden yine geçerler.
Ayy tatlım ben sana alınır mıyım sen benim deli cevriyem erkek fatmam rihannam agora meyhanemsin ya
Iste Onu diyorum
80 ler 2 kilo Verse
Bizim gruptakiler 500 Verse ortalama yine iyi

Hatta kurallar geregi bizimle olamaz bu hafta bildirimde transferi yazilir haftaya bizim listeye girer
Hıımm sen daha iyi tanıyosun canım ben anlamazz
Ay meltwm cok sekersin
Tesekkür ederim tatlım
Selin her hafta kilo vereceksen gel
Eltinin pastalarini unutmadim daha
Aaaa olmaz 65 altına düşene kadar pasta masta börek yok canım.
Iste Onu diyorum
80 ler 2 kilo Verse
Bizim gruptakiler 500 Verse ortalama yine iyi
Hayır canım hesapla istersen 80 kilo olan birisi 2 kg verirse ve 60 kilo olan birisi 1.5 kg verirse ancak eşitleniyor.80 kilo olan çok kolay verir ama 60 kilo olan 1.5 kilo çook zoorr.

Haklisin canim

Arkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...

iste bana yardim edin ki ben sunu bir asayim nerde yanlis yaptigmi gosterin bana onu bi assam devami gelecek eminim.

Selin her hafta kilo vereceksen gel
Eltinin pastalarini unutmadim daha
Yok berilim yok daha yemem iyice pskilojm coktu 80 lerden biktim lanet geldim artik ben inan aksamlari agliyorm ya bi gorsen halimi

tamm canm yok zaten borek corek aramamda tatli beni zorluyordu onuda baya bi astim :)

Yazdiklarinda son derece haklisin
Ev yasantisi uyanan icin super

bunu defterime not aliyorum

Surekli kiloyu dusunme takinti haline getirme bu seferde beynin kitlik moduna girer yine kilo veremezsin.aldik verecez bu kadar.olayi basitlemeye calis

Selin bu hafta 4. takimdan kilo bildirimi yapacsksin biliyorsun degilmi

Canım seni çok iyi anlıyorum bi zamanlar 80 lerde tombik tombik yuvarlanan bi kadın vardı ama şimdi ta taam karşınızda efenim...
Yazdiklarinda son derece haklisin
Ev yasantisi uyanan icin super
Teşekkür ederim canım ve ev yaşantısı ile neden kısıtlıyosun ki isteyen her durumda uygular bunu.öğle haşlanmış sebze problem olacaksa sabah haşlasın.sonuçta kilo vermek uğraşılması gerekn bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…