- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.581
Deliiiicok tesekkur ederm canm sen olmasan boyle bi takimla tanisamazdim bide sana kusmustum dimi dov beni
senn boyle dusunmen ayrica cok hosuma gitti eger kabul ederseniz katilrsam siZe senden cok yardim alicam cunku :))
Evet canm kac gundur hic kacrmadan okuyorm ben sizi aklimda deli sorular tabi diyorm kesn sevmediler beni diyolar bu kizda bi gitmedi filan
Zayif olsada yuzdesiyle tombislerden daha yuksek cikacak bence:) Allahalllaaa ben hiçbir şey yapmıyorum ki canım. Sadece bi anlık kaçamak veya bi anlık tembellikten kurtarmak adına ki yapıldıgında pişmanlık olucak üzülünecek diyet bozulacak telafi için çok uğraşıcaz işte bunlara yol açmamak için elimden geldiğinde arkadaşlarımla konuşuyorum. Aslında 1 takım var uyansalar her hafta birinci olurlar ama nerdeee biz zoru başarıyoruz.bizim takım zayıf aslında....
Canım benim fikrim selin bu hafta bizimle olmalı çünki bu hafta bizimle takıldı verdiği kilolar bizim hakkımız... Ya kendimi para peşinde koşan kolej müdürü gibi hissettim :)Selin kararin kesinse bunu gogoya bildirmen lazim yoksa cok etik olmaz
Hooop ben gidiyorum demen
Bu arada evet kesnlkle bikmak durmak yok kilolari alirken hic skilip bikmamism masallah :).Evet canım harikasın.spora çok yüklenme ok.
Canım dagyolu bizimle zaten.hayriye için evet diyorum zaten hayriyesiz artık olmaz o bizi birinci yapacak her hafta...
Canım çok güzel bir karar biliyo musun bugün sana özelden bizim takıma gelmek ister misin diye soracaktım.çünkü buraya çok gelmeye başlamıştın sevdin bizi.ama her hafta kilo vermen lazım ve mezun olana kadar durmak yok yorulmak yok sinirlenmek yok bağıra çağıra bilirsin arada...
Günaydın hayriyecim
olsun olsunboyle daha cabuk gider kilolar :)Meltem aliniyom bak kizzzzzz
Kizlari arap atina cevirdin
Her hafta birincilik diye kodlama kuzularimiiiii
tamm canm takima bildiriyirm simdiSelin kararin kesinse bunu gogoya bildirmen lazim yoksa cok etik olmaz
Hooop ben gidiyorum demen
Yok anacim benim sipalarin taksidi gecikince bile Adam gik demiyorCanım benim fikrim selin bu hafta bizimle olmalı çünki bu hafta bizimle takıldı verdiği kilolar bizim hakkımız... Ya kendimi para peşinde koşan kolej müdürü gibi hissettim :)
Ay meltwm cok sekersinCanım benim fikrim selin bu hafta bizimle olmalı çünki bu hafta bizimle takıldı verdiği kilolar bizim hakkımız... Ya kendimi para peşinde koşan kolej müdürü gibi hissettim :)
Evet canım ama 65 den sonra haftada 1 kilo zor gidiyor.ama 85 lerde 2 şer 3 er gider o zaman yüzdeden yine geçerler.Zayif olsada yuzdesiyle tombislerden daha yuksek cikacak bence
Sen maydanozu yaptinmi
Arti alinma senin bu halin hosuma gidiyor
Iste Onu diyorumEvet canım ama 65 den sonra haftada 1 kilo zor gidiyor.ama 85 lerde 2 şer 3 er gider o zaman yüzdeden yine geçerler.
Ayy tatlım ben sana alınır mıyım sen benim deli cevriyem erkek fatmam rihannam agora meyhanemsin ya
Hıımm sen daha iyi tanıyosun canım ben anlamazzYok anacim benim sipalarin taksidi gecikince bile Adam gik demiyor
Selin i taniyon bu hafta fazla bir kilo verdini sanmiyom
Hatta kurallar geregi bizimle olamaz bu hafta bildirimde transferi yazilir haftaya bizim listeye girer
Tesekkür ederim tatlımAy meltwm cok sekersin
Aaaa olmaz 65 altına düşene kadar pasta masta börek yok canım.Selin her hafta kilo vereceksen gel
Eltinin pastalarini unutmadim daha
Hayır canım hesapla istersen 80 kilo olan birisi 2 kg verirse ve 60 kilo olan birisi 1.5 kg verirse ancak eşitleniyor.80 kilo olan çok kolay verir ama 60 kilo olan 1.5 kilo çook zoorr.Iste Onu diyorum
80 ler 2 kilo Verse
Bizim gruptakiler 500 Verse ortalama yine iyi
Haklisin canimHıımm sen daha iyi tanıyosun canım ben anlamazz
Tesekkür ederim tatlım
Aaaa olmaz 65 altına düşene kadar pasta masta börek yok canım.
Hayır canım hesapla istersen 80 kilo olan birisi 2 kg verirse ve 60 kilo olan birisi 1.5 kg verirse ancak eşitleniyor.80 kilo olan çok kolay verir ama 60 kilo olan 1.5 kilo çook zoorr.
iste bana yardim edin ki ben sunu bir asayim nerde yanlis yaptigmi gosterin bana onu bi assam devami gelecek eminim.Yok anacim benim sipalarin taksidi gecikince bile Adam gik demiyor
Selin i taniyon bu hafta fazla bir kilo verdini sanmiyom
Hatta kurallar geregi bizimle olamaz bu hafta bildirimde transferi yazilir haftaya bizim listeye girer
Yok berilim yok daha yemem iyice pskilojm coktu 80 lerden biktim lanet geldim artik ben inan aksamlari agliyorm ya bi gorsen halimiSelin her hafta kilo vereceksen gel
Eltinin pastalarini unutmadim daha
tamm canm yok zaten borek corek aramamda tatli beni zorluyordu onuda baya bi astim :)Hıımm sen daha iyi tanıyosun canım ben anlamazz
Tesekkür ederim tatlım
Aaaa olmaz 65 altına düşene kadar pasta masta börek yok canım.
Hayır canım hesapla istersen 80 kilo olan birisi 2 kg verirse ve 60 kilo olan birisi 1.5 kg verirse ancak eşitleniyor.80 kilo olan çok kolay verir ama 60 kilo olan 1.5 kilo çook zoorr.
Yazdiklarinda son derece haklisinArkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...
bunu defterime not aliyorumArkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...
Surekli kiloyu dusunme takinti haline getirme bu seferde beynin kitlik moduna girer yine kilo veremezsin.aldik verecez bu kadar.olayi basitlemeye calisiste bana yardim edin ki ben sunu bir asayim nerde yanlis yaptigmi gosterin bana onu bi assam devami gelecek eminim.
Yok berilim yok daha yemem iyice pskilojm coktu 80 lerden biktim lanet geldim artik ben inan aksamlari agliyorm ya bi gorsen halimi
tamm canm yok zaten borek corek aramamda tatli beni zorluyordu onuda baya bi astim :)
Canım seni çok iyi anlıyorum bi zamanlar 80 lerde tombik tombik yuvarlanan bi kadın vardı ama şimdi ta taam karşınızda efenim...iste bana yardim edin ki ben sunu bir asayim nerde yanlis yaptigmi gosterin bana onu bi assam devami gelecek eminim.
Yok berilim yok daha yemem iyice pskilojm coktu 80 lerden biktim lanet geldim artik ben inan aksamlari agliyorm ya bi gorsen halimi
tamm canm yok zaten borek corek aramamda tatli beni zorluyordu onuda baya bi astim :)
Teşekkür ederim canım ve ev yaşantısı ile neden kısıtlıyosun ki isteyen her durumda uygular bunu.öğle haşlanmış sebze problem olacaksa sabah haşlasın.sonuçta kilo vermek uğraşılması gerekn bir şey...Yazdiklarinda son derece haklisin
Ev yasantisi uyanan icin super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?