Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah öglen uyuyorda bizde sorun aksam yemegi
7 de oturuyoruz.hasan cok kiziyor yanliz yenmesine.onun cenesini kapatmak icin mecbur ailece yiyorum.

Surekli kiloyu dusunme takinti haline getirme bu seferde beynin kitlik moduna girer yine kilo veremezsin.aldik verecez bu kadar.olayi basitlemeye calis
otlyle tabide olmuyor canm bi aksa gitse kilolar ..

Selin bu hafta 4. takimdan kilo bildirimi yapacsksin biliyorsun degilmi
tamm canm biliyorm :)

Simdi o tombis tombis olan benim aynalardan nefret ediyorm senide ayrica tebrik ediyorm ne kdar surede verdin
Ay meltem ozele yazdina cok guldum
Kap kap....
ne yazmis ne yazmis Merak ettn smdi ben :))

Diyetisyenin kisin ne Kadar erken yeme isini bitirirsen o Kadar iyi diyor.ona gore kisin 5 te bitmeli ama olmuyor
ben 6 da yiyorm yemgi sonra tamm ama 5 e cekeym o zaman

Hehehe bende gülerek yazdım zaten. Ama canım azimli olması lazım yeni üye yeni sorumluluk takım içi uyum falan bunlar mesai ister dimi ya...
Aslinda burda yapilan hersey krndimiz icin bence.sorumluluk sart ay ben cok utanirdim bozuk bir listeyi yazmaya.hele kilo veremesem hak yiyom sanki.ama bauende durakliyorum kilo veremiyom gercekten

Aslinda burda yapilan hersey krndimiz icin bence.sorumluluk sart ay ben cok utanirdim bozuk bir listeyi yazmaya.hele kilo veremesem hak yiyom sanki.ama bauende durakliyorum kilo veremiyom gercekten
Evet canım haklısın bazen insan duraklıyor.kahveleri kes zayıflarsın :)

Canimsin
Zayiflamak herkez bizimlee
teşekkürler bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok ancak birlikte bu başarı elde edilir

meltemcim senin başarı hikayeni okuyunca bu listeni defterime eklemiştim ben de diyetisyen eşliğinde daha önce 6 öğün beslendim ama çok başarılı olamadım oturur bana öğlen ikindi arası meyve yazarsa zor veririm hemde yeni mezun olmuştu özel hastane diye gittim o yüzden bu tür beslenmeden biraz soğudum şimdi karatay ı deniyorum biraz değişiklik için ilerde belki bu tür beslenmeye geçebilirim hem de daha şuurlu biçimde

Ne Kadar erken yeme isini bitirirsek o kadar iyi
Gunlerde kisa zaten

hemen yazıyorum.
2.yı aldım kucagıma 5.5ay once.
63kg ıle basladım. Hamıleyken mıde sebeplı beslenmem...-neyse- bıldıgınız ınsanlıktan cıkıyorum:)
kotu gecıyor. beslenemıyorum kılo verıyorum sonra mıdeyı bastırmak ıcın hıc sevmedıgım seylerı dahı
yıyorum..falan fılan. 47kg aldım.
110 ıle doguma gırdım. suan 95kıloyum.
31 yasındayım...evlıyım..bır kızım bır oglum var.
suan evdeyım.
cok spor yaparım.
hamıleyken doktorum -uremede yasadıgım olumsuz tecrubelerden sebep- sporu yasaklıyor.
bu da etken tabı.
bırden sporu bırakıyorum falan fılann
spor derken; evde yapıyorum.
canım kuregım:)... ve spınbıke ıle.

beril77 tesekkur ederım, hosbulduk.
cok konusur cok yazarım..buradayım
hedef kilom...yanıııı.. 70kg altı cok ıyı hıssederım kendımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…