- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.601
Sabah öglen uyuyorda bizde sorun aksam yemegiCanım seni çok iyi anlıyorum bi zamanlar 80 lerde tombik tombik yuvarlanan bi kadın vardı ama şimdi ta taam karşınızda efenim...
Teşekkür ederim canım ve ev yaşantısı ile neden kısıtlıyosun ki isteyen her durumda uygular bunu.öğle haşlanmış sebze problem olacaksa sabah haşlasın.sonuçta kilo vermek uğraşılması gerekn bir şey...
Olsun canım 7 de iyi bir saatSabah öglen uyuyorda bizde sorun aksam yemegi
7 de oturuyoruz.hasan cok kiziyor yanliz yenmesine.onun cenesini kapatmak icin mecbur ailece yiyorum.
Diyetisyenin kisin ne Kadar erken yeme isini bitirirsen o Kadar iyi diyor.ona gore kisin 5 te bitmeli ama olmuyorOlsun canım 7 de iyi bir saat
Hehehe bende gülerek yazdım zaten. Ama canım azimli olması lazım yeni üye yeni sorumluluk takım içi uyum falan bunlar mesai ister dimi ya...Ay meltem ozele yazdina cok guldum
Kap kap....
otlyle tabide olmuyor canm bi aksa gitse kilolar ..Surekli kiloyu dusunme takinti haline getirme bu seferde beynin kitlik moduna girer yine kilo veremezsin.aldik verecez bu kadar.olayi basitlemeye calis
tamm canm biliyorm :)Selin bu hafta 4. takimdan kilo bildirimi yapacsksin biliyorsun degilmi
Simdi o tombis tombis olan benim aynalardan nefret ediyormCanım seni çok iyi anlıyorum bi zamanlar 80 lerde tombik tombik yuvarlanan bi kadın vardı ama şimdi ta taam karşınızda efenim...
Teşekkür ederim canım ve ev yaşantısı ile neden kısıtlıyosun ki isteyen her durumda uygular bunu.öğle haşlanmış sebze problem olacaksa sabah haşlasın.sonuçta kilo vermek uğraşılması gerekn bir şey...
ne yazmis ne yazmisAy meltem ozele yazdina cok guldum
Kap kap....
ben 6 da yiyorm yemgi sonra tamm ama 5 e cekeym o zamanDiyetisyenin kisin ne Kadar erken yeme isini bitirirsen o Kadar iyi diyor.ona gore kisin 5 te bitmeli ama olmuyor
Evet eminecim doğru yerdesin hoşgeldin ailemize. umarım kısa zamanda adapte olur eğlenerek kilo verirsin.Merhabalar
-dogru yerdeyım sanırım. 5.takım denıldı-
Aslinda burda yapilan hersey krndimiz icin bence.sorumluluk sart ay ben cok utanirdim bozuk bir listeyi yazmaya.hele kilo veremesem hak yiyom sanki.ama bauende durakliyorum kilo veremiyom gercektenHehehe bende gülerek yazdım zaten. Ama canım azimli olması lazım yeni üye yeni sorumluluk takım içi uyum falan bunlar mesai ister dimi ya...
Evet canım haklısın bazen insan duraklıyor.kahveleri kes zayıflarsın :)Aslinda burda yapilan hersey krndimiz icin bence.sorumluluk sart ay ben cok utanirdim bozuk bir listeyi yazmaya.hele kilo veremesem hak yiyom sanki.ama bauende durakliyorum kilo veremiyom gercekten
Eminecim boyunu,kilonu,hedef kilonu,neden kilo aldıgını kısaca yazar mısınayyy tesekkur ederım.
Verırım..hallederım..cok vermıslıgım var :)
teşekkürler bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok ancak birlikte bu başarı elde edilirCanimsin
Zayiflamak herkez bizimlee
meltemcim senin başarı hikayeni okuyunca bu listeni defterime eklemiştim ben de diyetisyen eşliğinde daha önce 6 öğün beslendim ama çok başarılı olamadım oturur bana öğlen ikindi arası meyve yazarsa zor veririm hemde yeni mezun olmuştu özel hastane diye gittim o yüzden bu tür beslenmeden biraz soğudum şimdi karatay ı deniyorum biraz değişiklik için ilerde belki bu tür beslenmeye geçebilirim hem de daha şuurlu biçimdeArkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...
otlyle tabide olmuyor canm bi aksa gitse kilolar ..
tamm canm biliyorm :)
Simdi o tombis tombis olan benim aynalardan nefret ediyormsenide ayrica tebrik ediyorm ne kdar surede verdin
ne yazmis ne yazmisMerak ettn smdi ben :))
ben 6 da yiyorm yemgi sonra tamm ama 5 e cekeym o zaman
Hosgeldin emineMerhabalar
-dogru yerdeyım sanırım. 5.takım denıldı-
161 boyEminecim boyunu,kilonu,hedef kilonu,neden kilo aldıgını kısaca yazar mısın
kahve ye neden karşısin şekersiz olsa dahi mi karatay hocacığım hatta günde 3-4 bardak içiyorEvet canım haklısın bazen insan duraklıyor.kahveleri kes zayıflarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?