- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.621
Ben gunde 3 iciyomki her ogunde bir tane Hakkim varkahve ye neden karşısin şekersiz olsa dahi mi karatay hocacığım hatta günde 3-4 bardak içiyor
Yonetime yazman gerekiyorKizlar ismimi nasil degistirebilirrim aradim ama bulamadiim
Tamam canım çok güzel hoş geldinhemen yazıyorum.
2.yı aldım kucagıma 5.5ay once.
63kg ıle basladım. Hamıleyken mıde sebeplı beslenmem...-neyse- bıldıgınız ınsanlıktan cıkıyorum:)
kotu gecıyor. beslenemıyorum kılo verıyorum sonra mıdeyı bastırmak ıcın hıc sevmedıgım seylerı dahı
yıyorum..falan fılan. 47kg aldım.
110 ıle doguma gırdım. suan 95kıloyum.
31 yasındayım...evlıyım..bır kızım bır oglum var.
suan evdeyım.
cok spor yaparım.
hamıleyken doktorum -uremede yasadıgım olumsuz tecrubelerden sebep- sporu yasaklıyor.
bu da etken tabı.
bırden sporu bırakıyorum falan fılann
spor derken; evde yapıyorum.
canım kuregım:)... ve spınbıke ıle.
Sende bizdensin yaniberil77 tesekkur ederım, hosbulduk.
cok konusur cok yazarım..buradayım
hedef kilom...yanıııı.. 70kg altı cok ıyı hıssederım kendımı.
Tam kadro 5. takimTamam canım çok güzel hoş geldin
Takım arkadaşların;
Toplight,dila21,gunnesh,beril77,callanpinckney,sanemsu0606,servey,dağyolu,fancy prncy,hayriyedemet
İzinli olan; hm22
Haftaya gelecek olan;selinmehmethamza
Mezun olan ve guruba takılan ;Meltemkrk,luci,yuzey,cumbo
emine boyun kaç seni anliyorum mideyi bastırmak gerçekten zor bir süreç ne yediğinden tad alırsın ne yemediğinden enterasan bir dönem neyse geçmiş gitmiş o günler ne güzel bebişlerin kucağinda şimdi sağlık zamanı çok kolay verirsin kilocuklarınıhemen yazıyorum.
2.yı aldım kucagıma 5.5ay once.
63kg ıle basladım. Hamıleyken mıde sebeplı beslenmem...-neyse- bıldıgınız ınsanlıktan cıkıyorum:)
kotu gecıyor. beslenemıyorum kılo verıyorum sonra mıdeyı bastırmak ıcın hıc sevmedıgım seylerı dahı
yıyorum..falan fılan. 47kg aldım.
110 ıle doguma gırdım. suan 95kıloyum.
31 yasındayım...evlıyım..bır kızım bır oglum var.
suan evdeyım.
cok spor yaparım.
hamıleyken doktorum -uremede yasadıgım olumsuz tecrubelerden sebep- sporu yasaklıyor.
bu da etken tabı.
bırden sporu bırakıyorum falan fılann
spor derken; evde yapıyorum.
canım kuregım:)... ve spınbıke ıle.
sanırım sensın:)Sende bizdensin yani
Canim iki hafta deneme suremiz var
Her hafta kilo vermek zorundaxiz
Ilk sayfada kurallarimiz yaziyor okuyup Kabul etmelisin
Azim olduktan Sonra verilmeyecek kilo Yok.hele senin kilolar daha yeni geldigi gibi gönderebilirsin
evet oyle cok kolay verıyorum.emine boyun kaç seni anliyorum mideyi bastırmak gerçekten zor bir süreç ne yediğinden tad alırsın ne yemediğinden enterasan bir dönem neyse geçmiş gitmiş o günler ne güzel bebişlerin kucağinda şimdi sağlık zamanı çok kolay verirsin kilocuklarını
Dogru tahminsanırım sensın:)
Bence kucuk hedefletle basla ki her asamada dahada hirslanevet oyle cok kolay verıyorum.
boyum 161cm
70kg dıyorum cunku 60kgda kemıklerımle ınsanlara rahatsızlık verıyorum :)
yagsız kutlem agır.
evet bu sayıları duvarıma yazdım.Bence kucuk hedefletle basla ki her asamada dahada hirslan
Mesela bu hafta 2 kilo verecem
Ay sonuna Kadar atiyorum 6 kilo vs....hedefler belirle
Aynen birden 30 kilo verecem demek var Birde hedefi makula indirmek varevet bu sayıları duvarıma yazdım.
total hedef belırlemem gerekıyor dıye anladım... o sebep.
12 den once lütfen cunku benim kizi goturmem lazimKizlar yarin sabah erken mi tartilip bildircegiz en gec kaca kadar bildirmemiz lazim
Tmm cnm ben 10 gibi soylerim inşallah12 den once lütfen cunku benim kizi goturmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?