- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.641
Tamam cnmTmm cnm ben 10 gibi soylerim inşallah
daha kisa bisy yapicam ve daha gizlliiYonetime yazman gerekiyor
Niye degisiyon
Evet canım birlikte olucak ve güzel olucak. Canım aynen bende ara öğünleri ve ekmekleri çıkarttım 68 den düşmeye başladım.teşekkürler bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok ancak birlikte bu başarı elde edilir
meltemcim senin başarı hikayeni okuyunca bu listeni defterime eklemiştim ben de diyetisyen eşliğinde daha önce 6 öğün beslendim ama çok başarılı olamadım oturur bana öğlen ikindi arası meyve yazarsa zor veririm hemde yeni mezun olmuştu özel hastane diye gittim o yüzden bu tür beslenmeden biraz soğudum şimdi karatay ı deniyorum biraz değişiklik için ilerde belki bu tür beslenmeye geçebilirim hem de daha şuurlu biçimde
Canım karşı değilim bende seviyorum ama çok içilmesine karşıyım.afiyet olsun tatlım.kahve ye neden karşısin şekersiz olsa dahi mi karatay hocacığım hatta günde 3-4 bardak içiyor
İnşallahberil77 tesekkur ederım, hosbulduk.
cok konusur cok yazarım..buradayım
hedef kilom...yanıııı.. 70kg altı cok ıyı hıssederım kendımı.
Canım diyetisyene gittin mi?gercı suan yaglı kutlem de agır
12 canımKizlar yarin sabah erken mi tartilip bildircegiz en gec kaca kadar bildirmemiz lazim
ben bu sabah balli elma sirkesi yaptm ay midem agzma geldi ck kotuydu maydnozum yok limonlu ilk suda olurmuuKızlar maydanoz limon super yaa tavsıye ederım yapınn
Maydanozu rondodan gecır ustune 1 limon 1bardak su.ustelik ben maydonuzu hıc sevmem.ben bu sabah balli elma sirkesi yaptm ay midem agzma geldi ck kotuydu maydnozum yok limonlu ilk suda olurmuu
mm leziz ben sevrm canm kahvaltida yerim oldugu zaman :) deneyecgm ama teskkurler :)Maydanozu rondodan gecır ustune 1 limon 1bardak su.ustelik ben maydonuzu hıc sevmem.
gel seni de acımasızca eleştirip motive edelimKizlar merhaba sizinle konusmaya geldim onemli bir konuda ..83.500 idim gecen hafta bu hafta ne olur bilemem ama haftalardr 200 300 gram flan erip duruyorm motvasyonmu kaybettm taaki sizi okumaya baslayana kadar meltwm arkadasm herkesi oyle bir motive ediyorki kiskanmadm desem yalan olur bende ski bir ortamda olursam gercekten yardm alirsam sizden ,daha hizli zayiflayacagimi dusunuyorm bana yardim etmenizi ve bu takimda devam etmek istyorm kendi takimima daha bahsettmedm ilk olarak sizin fikrinizi
Ve kararinizi duymak istedim ama gercekten cok ciddym ve su 80 lerden bir an evvel inmek icn cok hirsliym ..ben selin..meltem arkadasimbeni zayiflat ne olur bana fikirler ver kizlar bana yardm edin
Hahahaa yasasiin kotuluukgel seni de acımasızca eleştirip motive edelim
emine bizi çokk şey katabilirsin,90lardan cok hızlı 80e düşersin,sonra 70lere sonra birer birer versen bile,harika bir başarı dönemi seni bekliyor canım,hosgeldin161 boy
95 kilo
31 yas
Hedef 60 sanirim
günde kaç kereMaydanozu rondodan gecır ustune 1 limon 1bardak su.ustelik ben maydonuzu hıc sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?