- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.781
Ay pek miz miz sormaayy cnm benm ya hmen c vit takviyesi yap canm haff atlatsin bari
Hayrıyecim sen menünde sabahı zayıf tutuyorsun bence tam tersı yap,mesela gecende aksam kuzu haslama vardı,sabah cok azz bır sure snr bırakmanı ıstemem.sporda yapıyon cunku.sen bilirsın tabi.Dediklerinizi dikkat edicem canm sagol :)
1 kutu peynir mi yazim hatasimiBugunki menum 1dilim ekmek 1yumurta 1kutu peynir 8zeytin ara ogun yarim muz oglen yemegi 8yemek kasigi yogurtlu pilav ara ogun elma akşam yemegim 1kase corba 3litre su kapanışı yaptim :)
Canım bunu yediğin gün hiç ekmek yemiceksin akşam ise sadece çorba içeceksin. Bunu öğlen veya sabah yiyebilirsin bence...Eki Görüntüle 1302392 İnceltek krep lahmacun
1 cay bardagi su yarim yk yogurt az tuz,1 yumurta,1 yk kasar rendesi,aldiigi kadar t.b unu
Uzeri icin100 grm kiyma 1 kucuk sogan 1 1 dis sarimsak 1 domates rendesi 1 tutam maydaniz ve nane
Hazirlanisi:hamur malzemelerini karistir krep tavasinda pisir , sogani kiymayla suyunu cekene kadar kavur rende domatesi ekle suyunu cektir sarmsagi ekle kapat tuz maydanoz ve naneyi ekle krebin uzerine ekle kasarla beraber firina at oh sonrasi afiyet bal seker olsun :)
Halledersin canım kolay gelsinben dıyetısyene gıtmıyorum; az bucuk egıtımıme dahıl bı alan. o sebep.
evet yarın lıstede olmayacagım.
once onaylanacagım sanırım:)
bugun bır odayı duzenlemeye calıstım.
baslamadan oncekı halınde olsun ısterdım...o kadar karıstı ortalık.:)
Çoğu arkadaşın ufaklıkları var evetbı de ben ozel bı sebepten dolayı un&seker hıc tuketmıyorum
menulerımı ıncelerken buna dıkkat edın
ve
grupta cok emzıren gorunce.. acaba bu grup 'emzırenler grubu' mu dıye bı dusundum...
evet haklısın serveycim iştah açıcı bir yemekSelincim pardon ama karıstırdın herhalde,bunu gercekten burada mı paylasmak istedın.oyleyse yapma arkadasım hem ezıren anneler var hem de ırade zorlatmıyalım arkadaslara...
Olsun canım olabilirBen bugun mecburrn cok gec kahvaltı yapınca duzenım şaştı.sakınan goze cop batar mısali.bugun de cok dıkkat edecektım guya.
Bakalım bende merak ediyorum seni canımBu arada ben daha onceden kk da bulunmama tagmenilk kez yarın için bu kdr heyecanlıyım.ayrıca bu haftaya kdr haftasonları kacamak yapardım,haftaıcı toparlardım.o yuzden yıldır aynı kılodayım yaklasık.bu haftasonum sıkıntılıydı kacamak yoktu o yuzdrn farkettı yarını merak edıyorummm
Sabah karışık ve yogun olmuş canımmaydanoz-limon
Sabah
Peynır,10zeytın,tereyaglı 2yumurta,10badem,1peksımet,Kk yoğurt
Ara 1cennet hurması
Oğlen
Kelle paca corbası
Nar suyu
Aksam yoğurtlu patlıcan
30 dk yuruyus
1 sade turkkahvesi
2 lt su
İyiyiz canım sen nasılsınkizlar nasilsiniz
haydin son aksam bakalim neler olacak
a sen onunla ilgilen canım geçmiş olsunarkadaslar benim minik biraz huzursuz gripmi oluyor ne kucaktan inmiyor geldiginden beri
Pilavı kes hayriyecimBugunki menum 1dilim ekmek 1yumurta 1kutu peynir 8zeytin ara ogun yarim muz oglen yemegi 8yemek kasigi yogurtlu pilav ara ogun elma akşam yemegim 1kase corba 3litre su kapanışı yaptim :)
Evet gayet güzel selincimBende menumu yazayim.hemen
Sabah 1 yumryadan peynirli omlet salatalik 5 zeytin 1 dilim t.b ekmegi cay
1 armut
Oglen 8 yk kapuska yogurt
Aksam 1 kase tarhana corbasi
2 lt su 33 dk zumba
Waw güçlü anneAy pek miz miz sorma
Simdi kucakta sekerliyor ben tek el tablette
Sabahi saglam mi tutmam lazimHayrıyecim sen menünde sabahı zayıf tutuyorsun bence tam tersı yap,mesela gecende aksam kuzu haslama vardı,sabah cok azz bır sure snr bırakmanı ıstemem.sporda yapıyon cunku.sen bilirsın tabi.
Açlıktan ne yazdığımı bilmiyom :)Hayriyeee çok tatlı yaa kibrit kutusu dicekti ama kutu peynir dedi ama biz anladık.canım kısaca kk ( kibrit kutusu) yazabilirsin.canımsın ya heheheh
Hayriyecim yarından sonra sana başka bir şey söylücem hiç aç kalmıcaksın ok.Sabahi saglam mi tutmam lazim
Açlıktan ne yazdığımı bilmiyom :)
Olur şimdi niye demiyorsun vaktin varsa desene :)Hayriyecim yarından sonra sana başka bir şey söylücem hiç aç kalmıcaksın ok.
Kiyamam ya atesi filan varmiAy pek miz miz sorma
Simdi kucakta sekerliyor ben tek el tablette
evet canm bencede bn oyle bi degisik olsn diye paylastm sebzeli tarfler filanda vardi ama canlari cekmesin tabi paylasmyorm cafede paylasirm olmadi isteyen ordan bulabilr :)Canım bunu yediğin gün hiç ekmek yemiceksin akşam ise sadece çorba içeceksin. Bunu öğlen veya sabah yiyebilirsin bence...
Halledersin canım kolay gelsin
Çoğu arkadaşın ufaklıkları var evet
evet haklısın serveycim iştah açıcı bir yemek
Olsun canım olabilir
Bakalım bende merak ediyorum seni canım
Sabah karışık ve yogun olmuş canım
İyiyiz canım sen nasılsın
a sen onunla ilgilen canım geçmiş olsun
Pilavı kes hayriyecim
Evet gayet güzel selincim
bende istereem boyle bilgilerdenn bende isterremHayriyecim yarından sonra sana başka bir şey söylücem hiç aç kalmıcaksın ok.
Banane banane bana özel bana ozel :))))bende istereem boyle bilgilerdenn bende isterrem
Tamm o zaman sey yapalim meltemcm sana ozel soylesn sonra sende bana mail at ben ona hic bakmicam soz bak bakmcam hic size ozel kalicak yani :))Banane banane bana özel bana ozel :))))
Ben emzirmedim ama emziren gorumcem lahanayi tavada ısıtıp gogusunKizlar ya bisy danisicam oglum emmeyi birakali 2 ay filan oldu ama hala tas gbi duruyor o yerler ve feci agri yapiyr sagip doksemmi boylezamanla kesilicekmi ne yapmaliym bileemedm en iyisi annelere dansiym dedm ;(
Supersin :))))Tamm o zaman sey yapalim meltemcm sana ozel soylesn sonra sende bana mail at ben ona hic bakmicam soz bak bakmcam hic size ozel kalicak yani :))
Canım biraz uzun akşam yazamıyorumOlur şimdi niye demiyorsun vaktin varsa desene :)
Evet canım cafe iyi fikirKiyamam ya atesi filan varmi
evet canm bencede bn oyle bi degisik olsn diye paylastm sebzeli tarfler filanda vardi ama canlari cekmesin tabi paylasmyorm cafede paylasirm olmadi isteyen ordan bulabilr :)
Tesekkr ederm canm :) ins cok ackmaam sabaha kadar :)
Tamam canımbende istereem boyle bilgilerdenn bende isterrem
Tabi önce hayriyecimBanane banane bana özel bana ozel :))))
Canım benim hala sütüm var azıcık ama sağmaya sağmaya bitti gibi... bilmem ki sanem cevap versin canım sanaKizlar ya bisy danisicam oglum emmeyi birakali 2 ay filan oldu ama hala tas gbi duruyor o yerler ve feci agri yapiyr sagip doksemmi boylezamanla kesilicekmi ne yapmaliym bileemedm en iyisi annelere dansiym dedm ;(
Kıyamam yaa aclıktanSabahi saglam mi tutmam lazim
Açlıktan ne yazdığımı bilmiyom :)
Devamii..:)Ben emzirmedim ama emziren gorumcem lahanayi tavada ısıtıp gogusun
Supersin :))))
tamm canm tesekkur ederm :)Canım biraz uzun akşam yazamıyorum
Evet canım cafe iyi fikir
Tamam canım
Tabi önce hayriyecim
Canım benim hala sütüm var azıcık ama sağmaya sağmaya bitti gibi... bilmem ki sanem cevap versin canım sana
Benim kahvaltim iyi degil mi daha ne olmali ki iki dilim ekmek mi bana az gibi gelmiyo da. bide benim belim ince zaten :)))) kalcadan benim kiloKıyamam yaa aclıktan
Evet bugun bırı resım paylasmıştı iki insan kahvaltıyı buyuk tutanın bel cevresı ince.bence kahvaltı yoğun aksama dogru azalan menu olmalı ayrıca pilav ekmek makarna az hatta hıc olmasa keske.ayrıca menun az uzun vadede olması için bence arttırman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?