Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunki menum 1dilim ekmek 1yumurta 1kutu peynir 8zeytin ara ogun yarim muz oglen yemegi 8yemek kasigi yogurtlu pilav ara ogun elma akşam yemegim 1kase corba 3litre su kapanışı yaptim :)
1 kutu peynir mi yazim hatasimi
8 kasik yogurtlu pilav cok olmus
2 Yk pilav bir dilim ekmek degerinde
Sebze yeseydin keske yogurtla
Aksam yemegine yogurt salata ekleseydin Canim daha guzel olurdu

Canım bunu yediğin gün hiç ekmek yemiceksin akşam ise sadece çorba içeceksin. Bunu öğlen veya sabah yiyebilirsin bence...

Halledersin canım kolay gelsin

bı de ben ozel bı sebepten dolayı un&seker hıc tuketmıyorum
menulerımı ıncelerken buna dıkkat edın

ve
grupta cok emzıren gorunce.. acaba bu grup 'emzırenler grubu' mu dıye bı dusundum...
Çoğu arkadaşın ufaklıkları var evet

Selincim pardon ama karıstırdın herhalde,bunu gercekten burada mı paylasmak istedın.oyleyse yapma arkadasım hem ezıren anneler var hem de ırade zorlatmıyalım arkadaslara...
evet haklısın serveycim iştah açıcı bir yemek
Ben bugun mecburrn cok gec kahvaltı yapınca duzenım şaştı.sakınan goze cop batar mısali.bugun de cok dıkkat edecektım guya.
Olsun canım olabilir
Bakalım bende merak ediyorum seni canım

maydanoz-limon
Sabah
Peynır,10zeytın,tereyaglı 2yumurta,10badem,1peksımet,Kk yoğurt
Ara 1cennet hurması
Oğlen
Kelle paca corbası
Nar suyu
Aksam yoğurtlu patlıcan
30 dk yuruyus
1 sade turkkahvesi
2 lt su
Sabah karışık ve yogun olmuş canım

kizlar nasilsiniz
haydin son aksam bakalim neler olacak
İyiyiz canım sen nasılsın
arkadaslar benim minik biraz huzursuz gripmi oluyor ne kucaktan inmiyor geldiginden beri
a sen onunla ilgilen canım geçmiş olsun

Bugunki menum 1dilim ekmek 1yumurta 1kutu peynir 8zeytin ara ogun yarim muz oglen yemegi 8yemek kasigi yogurtlu pilav ara ogun elma akşam yemegim 1kase corba 3litre su kapanışı yaptim :)
Pilavı kes hayriyecim

Bende menumu yazayim.hemen

Sabah 1 yumryadan peynirli omlet salatalik 5 zeytin 1 dilim t.b ekmegi cay
1 armut
Oglen 8 yk kapuska yogurt
Aksam 1 kase tarhana corbasi
2 lt su 33 dk zumba
Evet gayet güzel selincim

Hayrıyecim sen menünde sabahı zayıf tutuyorsun bence tam tersı yap,mesela gecende aksam kuzu haslama vardı,sabah cok azz bır sure snr bırakmanı ıstemem.sporda yapıyon cunku.sen bilirsın tabi.
Sabahi saglam mi tutmam lazim
Hayriyeee çok tatlı yaa kibrit kutusu dicekti ama kutu peynir dedi ama biz anladık.canım kısaca kk ( kibrit kutusu) yazabilirsin.canımsın ya heheheh
Açlıktan ne yazdığımı bilmiyom :)

Ay pek miz miz sorma
Simdi kucakta sekerliyor ben tek el tablette
Kiyamam ya atesi filan varmi
evet canm bencede bn oyle bi degisik olsn diye paylastm sebzeli tarfler filanda vardi ama canlari cekmesin tabi paylasmyorm cafede paylasirm olmadi isteyen ordan bulabilr :)

Tesekkr ederm canm :) ins cok ackmaam sabaha kadar :)

Kizlar ya bisy danisicam oglum emmeyi birakali 2 ay filan oldu ama hala tas gbi duruyor o yerler ve feci agri yapiyr sagip doksemmi boylezamanla kesilicekmi ne yapmaliym bileemedm en iyisi annelere dansiym dedm ;(

Kizlar ya bisy danisicam oglum emmeyi birakali 2 ay filan oldu ama hala tas gbi duruyor o yerler ve feci agri yapiyr sagip doksemmi boylezamanla kesilicekmi ne yapmaliym bileemedm en iyisi annelere dansiym dedm ;(
Ben emzirmedim ama emziren gorumcem lahanayi tavada ısıtıp gogusun
Tamm o zaman sey yapalim meltemcm sana ozel soylesn sonra sende bana mail at ben ona hic bakmicam soz bak bakmcam hic size ozel kalicak yani :))
Supersin :))))

Olur şimdi niye demiyorsun vaktin varsa desene :)
Canım biraz uzun akşam yazamıyorum
Evet canım cafe iyi fikir
bende istereem boyle bilgilerdenn bende isterrem
Tamam canım
Banane banane bana özel bana ozel :))))
Tabi önce hayriyecim

Canım benim hala sütüm var azıcık ama sağmaya sağmaya bitti gibi... bilmem ki sanem cevap versin canım sana

Sabahi saglam mi tutmam lazim

Açlıktan ne yazdığımı bilmiyom :)
Kıyamam yaa aclıktan
Evet bugun bırı resım paylasmıştı iki insan kahvaltıyı buyuk tutanın bel cevresı ince.bence kahvaltı yoğun aksama dogru azalan menu olmalı ayrıca pilav ekmek makarna az hatta hıc olmasa keske.ayrıca menun az uzun vadede olması için bence arttırman gerek

Ben emzirmedim ama emziren gorumcem lahanayi tavada ısıtıp gogusun

Supersin :))))
Devamii..:)

Canım biraz uzun akşam yazamıyorum

Evet canım cafe iyi fikir

Tamam canım

Tabi önce hayriyecim

Canım benim hala sütüm var azıcık ama sağmaya sağmaya bitti gibi... bilmem ki sanem cevap versin canım sana
tamm canm tesekkur ederm :)

Benim kahvaltim iyi degil mi daha ne olmali ki iki dilim ekmek mi bana az gibi gelmiyo da. bide benim belim ince zaten :)))) kalcadan benim kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…