- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.761
Normalde sabah en gec 8 de yaparım kahvaltıyı onıkıde zorla yedım bır de ara ogunler yakın oldu,yemesem vucut depolar dıye zorla yedım,garıp oldu yanıservey hayrolsun nasıl bı sasma bu?
canm yanlslikla paylasmadm direk ellermle yazdm ustelik tarife bakarsan diyet bi tarif bu ayca kayann sitesinden aldim tam bugday unuyla yapiliyir ve kalorili bisy yok icinde tek 1 yk kasar peyniri rendesi var sanrm yanls anlasildi bir daha olmaz ama ben diyet yarif diye yazmistim ozur dilerm..Selincim pardon ama karıstırdın herhalde,bunu gercekten burada mı paylasmak istedın.oyleyse yapma arkadasım hem ezıren anneler var hem de ırade zorlatmıyalım arkadaslara...
maydanoz-limon
Sabah
Peynır,10zeytın,tereyaglı 2yumurta,10badem,1peksımet,Kk yoğurt
Ara 1cennet hurması
Oğlen
Kelle paca corbası
Nar suyu
Aksam yoğurtlu patlıcan
30 dk yuruyus
1 sade turkkahvesi
2 lt su
Benim 60 yazmistimTabi yok canım rakibiz biz şaka şaka edriz düzene girsin de o yüzden söyledim
fancy prncy eksik canım ve dilanın bugün bildirim yapması lazımdı o yogun oldugu için perşembe yapıyordu.fancy de sınavları vardı geçen hafta yetişemedi bildirime...
:)sagol canimhayriyecim duzelttim
***5.TAKIM 387. ETAP*** BİRİNCİ TAKIM
toplight (73.40/ / / )
dila21(/74,40/ / / )
gunnesh (60.40/ / / )
CallanPinckney (65.00/ / / )
servey(75.8/ / / )
sanemsu0606(59.2/ / / )elpin isimli uye isim degidikligi yapti.
dagyolu( / / /)
hayriyedemet(83.50/ / / ) yeni uye hedef kilosu 60
Fancy prncy ( / / / )-------------------------------------
5. takim ortalamasi
lütfen canim bunlari cevapla yoksa püsküte sormam lazim kacinci haftada izne ayrildiginidagyolum baslangic kilon kacti kac hafta oldu geleli
izne kacinci haftada ciktin.diskalifiye adinda ismin yok
Ya hayrıyecım 8 kasık ile gereksız bır kalorı alımı olmus bence onun yerıne corba ve yemek yesen daha doyurucu olurdu ayrıca hemen acıkmazsınBugunki menum 1dilim ekmek 1yumurta 1kutu peynir 8zeytin ara ogun yarim muz oglen yemegi 8yemek kasigi yogurtlu pilav ara ogun elma akşam yemegim 1kase corba 3litre su kapanışı yaptim :)
Dediklerinizi dikkat edicem canm sagol :)Ya hayrıyecım 8 kasık ile gereksız bır kalorı alımı olmus bence onun yerıne corba ve yemek yesen daha doyurucu olurdu ayrıca hemen acıkmazsın
ayy cnm benm ya hmen c vit takviyesi yap canm haff atlatsin bariarkadaslar benim minik biraz huzursuz gripmi oluyor ne kucaktan inmiyor geldiginden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?